http://www.esquad-jeans.com/
a xerei kaneis? ti lene?
http://www.esquad-jeans.com/
a xerei kaneis? ti lene?
σκέφτομαι να πάρω και εγώ
έχεις πετύχει πουθενά στην Αθήνα να πάμε να τα δούμε;
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
330? εχουν
Ακομα θελεις?![]()
posooooooooooooooooooooooooo????
![]()
![]()
bebaia apo ta gayikadermatina pantelonia ta protimw.
stin a8ina exei 2-3 magazia, ta grafei sto site!
εχω δει ζευγαρι που επεσε με 40κμ ,φορουσαν τζιν με ενισχυσεις αυτος και η κοπελα (τα υπολοιπα κομπλε) .........το τζιν φαινοταν αψογο μετα το συρσιμο αλλα εσωτερικα ειχαν καει τα ποδια τους ........οποτεΑρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
ρε αυτoς τα πουλαει αφου τους κανει crash-test:rotflmao:
παντως φαινονται πολυ καλα![]()
........μονο φορμα σωζει
+100000Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
εχω δει ζευγαρι που επεσε με 40κμ ,φορουσαν τζιν με ενισχυσεις αυτος και η κοπελα (τα υπολοιπα κομπλε) .........το τζιν φαινοταν αψογο μετα το συρσιμο αλλα εσωτερικα ειχαν καει τα ποδια τους ........οποτε........μονο φορμα σωζει
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
opoiadipote jeans i ayta sigkekrimena?Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
εχω δει ζευγαρι που επεσε με 40κμ ,φορουσαν τζιν με ενισχυσεις αυτος και η κοπελα (τα υπολοιπα κομπλε) .........το τζιν φαινοταν αψογο μετα το συρσιμο αλλα εσωτερικα ειχαν καει τα ποδια τους ........οποτε........μονο φορμα σωζει
dioti p.x. ayta borei apo mesa na exoun kamia ependisi me derma opote na eisai ok.
εχω ενα νταινιζε 65ε και ενα αλπαινσταρ 85ε με μεγαλη εκπτωση για την πολη εναι πολυ καλα δεν τα δοκιμασα σε πεσιμο ακομη λετε να παθω τα ιδια
e fae mia xyma na mas pei re edie....Αρχικά δημιουργήθηκε από edie
εχω ενα νταινιζε 65ε και ενα αλπαινσταρ 85ε με μεγαλη εκπτωση για την πολη εναι πολυ καλα δεν τα δοκιμασα σε πεσιμο ακομη λετε να παθω τα ιδια![]()
Στο τηλεοπτικό σποτ έχει πραγματικό τεστ με πτώση με 100km και ένα άλλο όπου σέρνεται ένας από από αυτκίνητο που τον τραβάει και φοραει διαδοχικά δέρμα,νάιλον και ο τζιν..Τα σποτάκια υπάρχουν εδώ (αξίζει,δείτε τα)..Φαινεται να είναι καλό αλλά τα 330? (αν όντως έχει τόσο) είναι πολλά..
Σίγουρα είναι πολλά τα χρήματα, αλλά αν κάποιος δεν θέλει να πάρει κορντούρα ή δερμάτινο είναι καλή λύση γιατί μπορείς να το βάζεις και σε καθημερινή χρήση χωρίς να φαίνεται άσχημο![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!