![]()
δεν ξέρω που να γράψω ένα τέτοιο θέμα. γράφω στα γενικά και πηγαίνετέ το όπου κρίνετε κατάληλότερα.
κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει με τα συνεργεία που πάμε τα μοτόρια μας και βγαίνουνε χειρότερα απο ότι μπήκανε !!
πήγα το μηχανάκι σε ένα συνεργείο να μου βάλει την θεμοστατικη βαλβίδα που ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε αφαιρέσει. οχι οτι είμαι τεμπελης και δεν μπορώ να την βάλω μόνος μου αλλά το μεταλλικό περίβλημα που την ενσωματώνει με τις θερμοκρασίες και τις συστολές-διαστολές που αναπτύσει σφίγκουν τόσο τα παξιμάδια του που με απλά εργαλεία (συνηθισμένα γερμανικά και καρυδάκια ) όσο λάδι σπρέι και ότι άλλο να ρίξεις δεν χαλαρώνουν. συν το ότι δεν διαθέτω προσωπική μεγγενη να το πιάσω καλά.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ??
στα τριάντα ευρώ της χρέωσης περιλαμβάνεται ένα υπέροχο ρυάκι απο παραφλού (πανάκριβο) που ξεκινάει από το κολλάρο της βαλβίδας , συνεχίζει πάνω στα μπουζί (2κυλινδρο εν σειρά), διαχέεται στο μπροστινό και πίσω τμήμα του μοτέρ (βλέπε μικρά ρυάκια) και καταλήγει στο έδαφος. (ατιμη βαρυτητα)
το tricky part της υπόθεσης ήταν ότι το ψυκτικό κύκλωμα όντας σε πολύ χαμηλή πίεση και θερμοκρασία, όταν βάζεις μπροστά δεν στάζει
οταν ομως κανεις καμιά 500αριά μέτρα και αρχίσει να ζεσταίνεται, η αύξηση της ροής και η ελαφρά διαστολή των κολλάρων λόγω θερμοκρασίας τί κάνουν ????
τεσπα 2 χλμ έκανα μέχρι να καταλάβω οτι όσο ζεσταίνει τόσο περισσότερο τρέχει, μέχρι που γέμισε ο δρόμος παραφλού. (απ το ακριβό).
εχασα το ραντεβού μου, παράτησα το μηχανακι στη μεση του πουθενα και αύριο το πρωί πρέπει να πάω με εργαλεία να κάνω μιά δουλεία που πλήρωσα κάποιον άλλο για να την κάνει.
δεν ξέρω την πολιτική του φόρουμ για τα συνεργεία αλλά κάτι πρέπει να γίνει. απο άσχετο σε απρόσεχτο και απο απατεώνα σε ανίδεο πέφτουμε. έχω αλλάξει πολλές γειτονιές και πολλούς μαστόρους.