Κατ'αρχας θέλω να πω ένα ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Μιας και πρωτη φορα γραφω εδω..
Λοιπόν η απορια μου ειναι η εξης κι αν μπορει καποιος ανθρωπος ας μου την λυσει..
Ειμαι λοιπον στο μαγαζι με τον μισθο μου (Τον λίγο..)και κοιταω τα κρανακια..Βλεπω το εν λογω κρανος:KBC SMOKE βλεπω τιμη, ρωταω τον πωλητη αν ειναι της προκοπης γιατι...κεφαλι βαζω μεσα και γιατι το εβρισκα αρκετα φθηνο...Μου λεει ειναι σε προσφορα και οτι ειναι πολυ καλο..Φερτο (του λεω)
Οσο περιμενα να πληρωσω τον ρωταω αν πληρει τις προδιαγραφες ΕCE 22-05 γιατι δεν το εβλεπα να το αναγραφει καπου πανω στρο κρανος και μου ειπε "ναι" θα το δω στο βιβλιαρακι..
μολις εφτασα σπιτι και κοιταω το βιβλιαρακι οχι μονο δεν ειδα την προδιαγραφη που ζητησα..αλλα δεν ειδα ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ...
τα μονα στοιχεια του κρανους ειναι οτι ειναι :madε in corea (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???)
και το λουρακι αναφερει καποιους αριθμους ως εξης:Ε4 050055/P-00898 αυτα αναγραφονται μεσα στο κρανος και πανω στο λουρακι.
Τι συμβαινει τελικα ρε παιδια??Πηρα κρανος η πηρα γλαστρα?Ειναι καλο?Μπορω να του το επιστρεψω?
Ας μου απαντησει καποιος τι διαφορα εχει ενα κρανος 13657 ευρω απο ενα 150 ευρω αν τηρουν και τα 2 τισ προδιαγραφες..
Εγω παντως ψαχνω για ενα κρανος που θα με σωσει (μαζι με τον Παναγαθο) την κακια ωρα..τωρα αν πεσω με 200 χλμ και σκασω ,με το κεφαλι δεν νομιζω οτι θα μεινει τιποτα απο το υπολοιπο σωμα...καθως προβλεπω να φυτευομαι επι τοπου στο σημειο προσκρουσησ..
και κατι τελευταιο...οταν λεμε 200G με ποσα χλμ εννοουμε βρε παιδια...
Σας Ευχαριστω εκ των προτερων και καλως σας βρηκα.![]()