Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: KBC Smoke Helmet 139 Ευρω Και Ανησυχιες

KBC Smoke Helmet 139 Ευρω Και Ανησυχιες

Κατ'αρχας θέλω να πω ένα ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Μιας και πρωτη φορα γραφω εδω..

Λοιπόν η απορια μου ειναι η εξης κι αν μπορει καποιος ανθρωπος ας μου την λυσει..
    Ειμαι λοιπον στο μαγαζι με τον μισθο μου (Τον λίγο..)και κοιταω τα κρανακια..Βλεπω το εν λογω κρανος:KBC SMOKE βλεπω τιμη, ρωταω τον πωλητη αν ειναι της προκοπης γιατι...κεφαλι βαζω μεσα και γιατι το εβρισκα αρκετα φθηνο...Μου λεει ειναι σε προσφορα και οτι ειναι πολυ καλο..Φερτο (του λεω)

Οσο περιμενα να πληρωσω τον ρωταω αν πληρει τις προδιαγραφες ΕCE 22-05 γιατι δεν το εβλεπα να το αναγραφει καπου πανω στρο κρανος και μου ειπε "ναι" θα το δω στο βιβλιαρακι..

μολις εφτασα σπιτι και κοιταω το βιβλιαρακι οχι μονο δεν ειδα την προδιαγραφη που ζητησα..αλλα δεν ειδα ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ...

τα μονα στοιχεια του κρανους ειναι οτι ειναι :madε in corea (ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???)
    και το λουρακι αναφερει καποιους αριθμους ως εξης:Ε4 050055/P-00898 αυτα αναγραφονται μεσα στο κρανος και πανω στο λουρακι.

Τι συμβαινει τελικα ρε παιδια??Πηρα κρανος η πηρα γλαστρα?Ειναι καλο?Μπορω να του το επιστρεψω?

Ας μου απαντησει καποιος τι διαφορα εχει ενα κρανος 13657 ευρω απο ενα 150 ευρω αν τηρουν και τα 2 τισ προδιαγραφες..
    Εγω παντως ψαχνω για ενα κρανος που θα με σωσει (μαζι με τον Παναγαθο) την κακια ωρα..τωρα αν πεσω με 200 χλμ και σκασω ,με το κεφαλι δεν νομιζω οτι θα μεινει τιποτα απο το υπολοιπο σωμα...καθως προβλεπω να φυτευομαι επι τοπου στο σημειο προσκρουσησ..
    και κατι τελευταιο...οταν λεμε 200G με ποσα χλμ εννοουμε βρε παιδια...

Σας Ευχαριστω εκ των προτερων και καλως σας βρηκα.

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Μου φαίνεται λίγο δύσκολο τα KBC να μην έχουν κάποια πιστοποίηση ή προδιαγραφές επίσημες γιατί γνωστή μάρκα είναι, και αρκετά εμπορικά, ειδικά επειδή έχουν χαμηλές τιμές. Το να μην έχει το συγκεκριμένο μοντέλο, ενώ άλλα της ίδιας εταιρίας έχουν, μου φαίνεται ακόμα πιο περίεργο, μάλλον θα το απέκλεια.

Είσαι σίγουρος οτι πουθενά δεν αναγράφονται οι προδιαγραφές ?

Όσον αφορά τα νούμερα στο λουράκι, εκτός από το Ε4 (που το έχει και το δικό μου Arai - μήπως είναι κάποια "προδιαγραφή" ?), συνήθως αυτά αναφέρονται στην ημερομηνία παραγωγής του κράνους. Το Arai εκεί την αναγράφει υπό τη μορφή ΜΜ/ΥΥ.

Δεν θα μπω κάν στη διαφορά φτηνού - ακριβού κράνους, έχει συζητηθεί άπειρες φορές, και εν τέλει είναι ένα ζήτημα προσωπικό, που περιλαμβάνει άπειρες παραμέτρους όπως χρήματα/ποιότητα/μάρκα/marketing/ψώνιο/ κτλ κτλ.

Το οτι τα KBC είναι Αμερικάνικα, δεν σημαίνει οτι φτιάχνονται και στην Αμερική... και τα Nike αμερικάνικα είναι αλλά στο Βιετναμ κατασκευάζονται...

Μόνον έτσι μπορείς εσύ να το πάρεις 139 ευρώ.

Γνώμη μου, κράτα το, και κυρίως, ΦΟΡΑ ΤΟ !!

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Είσαι σίγουρος οτι πουθενά δεν αναγράφονται οι προδιαγραφές ?

Μόνον έτσι μπορείς εσύ να το πάρεις 139 ευρώ.

Γνώμη μου, κράτα το, και κυρίως, ΦΟΡΑ ΤΟ !!

[/B][/QUOTE]

Καταρχας σε ευχαριστω που ασχοληθηκες και απαντησες.Κοιταξα ξανα το κράνος πάντως και δεν ειδα κατι αλλο.Μπηκα στο site και κοιταξα το συγκεκριμενο μοντελο το οποιο κοστιζει 269 ευρω (λιγο παραξενο) και εγραφε οτι τηρι προδιαγραφες DOT και SNELL αλλα βγαινει και σε ECE...και ρωτω αυτο δεν πρεπει καπως καπου να το γραφει????!!!
    ΥΓ δεν πηρα την συσκευασια του κρανους μαζι μου..υπαρει περιπτωση να το γραφει εκει?

οπως ειπε κ ο νικος μια χαρα ειναι τα KBC μην αγχωνεσαι...δεν νομιζω πως ειναι απαρατητο να γραφει ΠΑΝΩ στο κρανος οτι πληρει τις προδιαγραφες.
    πολυ πιθανο να τις αναφερει στο κουτι, αν θες πανε στο μαγαζι κ ζητα να δεις τη συσκευασια του.

κ η lamborgini ιταλικη ειναι αλλα εχει εργοστασια κ στη μαλαισια, κ η mahle γερμανικη ειναι αλλα στην ινδια φτιαχνει τα πιστονια, κ η intel αμερικανικη ειναι αλλα στη μαλαισια κ στη κοσταρικα κοβουν τα waffers......θες κι΄αλλα.....???
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Ευχαριστω..

δεν εχω κατι αλλο να πω με πεισατε ευχαριστω πολυ.

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Nα ξέρεις πως ένα κράνος που κάθεται στο γραφείο η στο αγκώνα δεν σώζει πάντως..ΠΑΝΤΑ στο κεφάλι ε??Καλώς μας ήρθες
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Kαλως ήρθες!!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Θα σε συμβούλευα να μην αγχώνεσε καθόλου.

Έχω αγοράσει δύο KBC απο Αμερική(Απο τον τόπο καταγωγής τους)

Και τα δύο λένε Made in Korea.Είναι όπως είπε ο φίλος με τα NIKE ή όπως ακόμα και με τα Dainese.Άμα πας Ιταλία δες σε όλα τα καταστήματα Dainese δεν υπάρχει made in Italy.Όλα τα εργοστάσιά της είναι στις Βαλκανικές χώρες.

Δεν ειν' κακο! Ενας φιλος μου εχει παρει αυτο με τα καπνισμενα μπιστολια (μπορει να ειναι το ιδιο με αυτο που εχεις παρει). Το εχω επεξεργαστει και δεν ειναι κακο! Φαινεται λιγακι πλαστικουρα και φτηνοδουλεια αλλα για τα λεφτα του καλο ειναι. Δε ξερω σε περιπτωση προσκρουσης....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ...τι θα κανει....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ρε παιδιά το Ε4 δεν αναφέρεται σε προδιαγραφές της ΕΕ ???και μάλιστα απο τις τελευταίες?
    ή κάνω λάθος???

όσο για την τιμή μπορεί αν το είχε προσφορά γιατί ήταν το τελευταίο νούμερο ή ήταν βιτρίνας
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    ΠΑΙΔΙΑ δεν ανοιγω αλλο topic επειδη δεν θελω να γεμιζω το forum.

ελπιζω να ειναi ok.

θελω να αγορασω το KBC VR -2 LEGEND.

ο τυπος το δινει στο warm up στην Μιχαλακοπουλου 24Χ10,71

ειναι καλο σαν αισθηση?καποια πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα?

ξερει καποιος το μαγαζι?

οτι μπορειτε απο πληροφοριες ευπροσδεκτες.ευχαριστω.
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Εγώ έχω αγοράσει 2 φορές απο εδώ 1 KBC και ένα HJC χωρίς κανένα πρόβλημα ,σε 14 εργάσιμες σπίτι μου μέσα στη κούτα ολοκαίνουργια και με 2 ζελατίνες.

Έχει πολύ καλές τιμές μιας και είναι χώρα παραγωγής.

....η απόφαση δική σου εγώ συμφέρον απο αυτούς δεν έχω.

http://stores.ebay.com/Flyin-Brians-...Q3amesstQQtZkm

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    Φιλε σαν κρανος λεει το kBc?

ευχαριστω για το site.

απο εκει το παιρνω με τα μεταφορικα 155€

απο εδω το παιρνω σε 24 δοσεις Χ 10,21€= 245 ή 220€ μετρητα (65€ διαφορα)

90€ διαφορα με καρτα
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Εγώ έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Η σειρά VR 2 είναι σχεδιασμένη και για μεγάλες ταχύτητες με πολύ καλή αεροδιανομή και όλα τα εσωτερικά αφαιρούνται για πλύσιμο.

Η σειρά VR 3 είναι για πιο τουριστική χρήση.(Λίγο πιο ήσυχο πιο ελαφρύ για χαμηλές ταχύτητες).

Είχα τη σειρά VR2 και κοντά στα 4.000 χλμ μου τα έβγαλε μια χαρά.

Πάντως για 245 ευρώ θα έδινα άλλα 50 να πάρω το SHOEI ΧR 1000.

...Αυτό έχω τώρα και κακά τα ψέμματα είναι κλάσης καλύτερο σε όλους τους τομείς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    Φιλε σαν κρανος λεει το kBc?

ευχαριστω για το site.

απο εκει το παιρνω με τα μεταφορικα 155€

απο εδω το παιρνω σε 24 δοσεις Χ 10,21€= 245 ή 220€ μετρητα (65€ διαφορα)

90€ διαφορα με καρτα
    να έχεις υπόψιν σου ότι τα αμερικάνικα νούμερα δεν ταιριάζουν ακριβώς με τα ευρωπαικά
    σε μερικά κράνη η φόρμα είναι διαφορετική.....
    πχ αν φοράς εδώ L μπορεί το αμερικανικο να σου κάνει το medium....
    είναι κρίμα να το παρεις μεσω ιντερνετ απο ΗΠΑ και να μην σου κάνει...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2006, 22:35
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2006, 15:49
  3. Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2005, 23:45

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε