Εχει βαλει κανεις σας κουβερτα (οπως σκουτερακι); Εβαλε φιλος με Fazer 130€ και ειναι για την πολη νυχτα με τη μερα. Εχει παθει πλακα. Αισθητικα μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο. Θα το κανατε;![]()
Εχει βαλει κανεις σας κουβερτα (οπως σκουτερακι); Εβαλε φιλος με Fazer 130€ και ειναι για την πολη νυχτα με τη μερα. Εχει παθει πλακα. Αισθητικα μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο. Θα το κανατε;![]()
mustili
ΕΛΕΟΣ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Και καλά οταν έχει πολύ κρύο αλλα το βλέπω και αυτές τις μέρες και τρελαίνομαι
ρε κορίτσια με μινι και καλσον οδηγείτε τα μοτόρια σας;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ναι, γιατί όχι. Αν πρέπει να κυκλοφορώ με την μηχανή με θερμοκρασίες κοντά στο μηδεν ή γενικά χαμηλές και δεν μπορώ να φοράω χοντρό παντελόνι φυσικά και θα την αγόραζα. Ας είναι όσο άσχημη νομίζει ο καθένας. Την δουλειά μου να κάνω όσο μπορώ με λιγότερη ταλαιπωρία είναι το θέμα. Κι αν κάποιος κρώνει και με 15 βαθμούς τότε ας την βάλει και τότε. Ο καθένας έχει διαφορετικές αντοχές στο κρύο και στην ζέστη. Στο Μιλάνο που ήμουν πριν καμια δεκαριά μέρες τις χρησιμοποιούσαν πάρα πολύ
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Ναι και στη Νορβηγία ίσως είναι και θερμαινόμενες...Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Στο Μιλάνο που ήμουν πριν καμια δεκαριά μέρες τις χρησιμοποιούσαν πάρα πολύ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ!
Σιγά το κρύο που κάνει εδώ, ειδικά σητν Αθήνα
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πώπω..σκέφτομαι το fazer με κουβέρτα και με πιάνει τρέμουλο...απάπαπα..καλά τα είπε ο καπετάνιος...σίγα το κρύο που έχει εδώ...
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/
Τί/πώς είναι ρε παιδιά αυτή η κουβέρταΑρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Τι ειναι η κουβερτα?
φωτο?![]()
Ξέρω από βέσπα!
Σε σκουτερ την εχω δει, ειναι μια ποδια μαυρη (μάλλον απο κορντούρα ή παρεμφερές ύφασμα) που δένει περιμετρικά στο φέρινγκ και καλύπτει τα πόδια του οδηγούΑρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Τί/πώς είναι ρε παιδιά αυτή η κουβέρτα![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
δένει περιμετρικά στο φέρινγκ και καλύπτει τα πόδια του οδηγούΑρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Ιδού....
![]()
![]()
![]()
Ξέρω από βέσπα!
Αν κάποιος κρυώνει...γιατί να μην τη βάλει...;Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
γίναμε ξαφνικά ανταρκτική και κρυώνουνε τα ποδαράκια μας στο Ελλαδιστάν μας?
Όπως είπε και ο SeNNinhA
Ο καθένας έχει διαφορετικές αντοχές στο κρύο και στην ζέστη
Προσωπικά δεν κρυώνω τόσο πολύ!
Στα καλά τα "χιόνια" βαζω ένα (πρώην) ισοθερμικό και όλα οκ.
Αλλά είναι ασφαλές αυτό το πράμα![]()
Δεν κυματίζει;
Ξέρω από βέσπα!
Πανέμορφο δεν είναι??:a24:
:a53: :a04:
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
γαμάτο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gloum
Πανέμορφο δεν είναι??:a24:
:a53: :a04:
![]()
Ξέρω από βέσπα!
Μια ερωτηση ρε παιδια?Αν φτασουμε στον προορισμο μας η σταματησουμε σε φαναρι και εχουμε τα ποδια μας κατω απο την κουβερτα η οποια ειναι πιασμενη σε διφορα σημεια του μοτοσακου μας,τι γινεται?Ακουμπαμε με το χερι σε στυλο η διπλανο οχημα η αν δεν υπαρχει τιποτα γυρω μας ζζζζμππαααμμμμμ και κατω με τα ποδια ζεστα μεν αλλα μεσα σε κλοιο που εχουν εγλωβιστει και δεν μας αφηνει να ακουμπησουμε ποδι κατω?ε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Τα παπούτσια είναι εκτός κουβερτούλας...άντε να βάλουμε και τις νέες που δίνουν τα goody's με τα αρκουδάκια...![]()