Καιρός ήταν. Δεν πιστεύω βέβαια ότι βρέθηκε ξαφνικά η σούπερ-ντούπερ λύση αλλά είναι μία σημαντική κίνηση.
Μπραβίσιμο.
απο ευκινησία τι να λέει άραγες; μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς καθημερινά ή είναι για σπόρ χρήση;![]()
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
καιρος ηταν! εαν οντως κανει οσα υποσχεται, ειναι ενα πολυ καλο βημα για την ασφαλεια μας!
αν και αμφιβαλλω οτι θα βρεθει καποιος που θα το φορεσει για καθημερινη χρηση μεσα στην πολη.....μαλλον θα εχει αποκλειστικη χρηση μονο σε ταξιδι.....
προφανος!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
καιρος ηταν! εαν οντως κανει οσα υποσχεται, ειναι ενα πολυ καλο βημα για την ασφαλεια μας!
αν και αμφιβαλλω οτι θα βρεθει καποιος που θα το φορεσει για καθημερινη χρηση μεσα στην πολη.....μαλλον θα εχει αποκλειστικη χρηση μονο σε ταξιδι.....
Dorsoduro 750 & Norton 16H
μπορει να ειναι καλο ........αλλα δεν προκειται να το αγορασει κανεις.......ουτε αυτοι που πανε πιστα ουτε κανενας
μη το λές. ίσως όχι για αρχή, αλλά κάποια στιγμή θα διαδοθεί!Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
μπορει να ειναι καλο ........αλλα δεν προκειται να το αγορασει κανεις.......ουτε αυτοι που πανε πιστα ουτε κανενας
4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
The MRT will be back soon!!!
ετσι ακριβως.Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
μη το λές. ίσως όχι για αρχή, αλλά κάποια στιγμή θα διαδοθεί!
αλλα εγω καμμια καινοτομια δεν την "εγκρινω" αν δεν την δω σε αγωνες. Δεν ξερω, αλλα στο μυαλο μου το εχω οτι εκει χρησιμοποιουν το Νο 1 του εξοπλισμου προστασιας...
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
αν σε δουν να οδηγάς και να το βγάζεις αυτό μπορεί να ακούσεις και κανένα
"ώπα μηχανάκι ο ανάπηρος"
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
Αρχικά δημιουργήθηκε από island
αν σε δουν να οδηγάς και να το βγάζεις αυτό μπορεί να ακούσεις και κανένα
"ώπα μηχανάκι ο ανάπηρος"
προσωπικα στα @@ μου.
καλυτερα να πουν ωπα μηχανακι ο αναπηρος παρα με μηχανακι ο αναπηρος.
τετοια σχολια μου τη δινουν πολυ και δε νομιζω οτι τα λεει κανεις φιλε μου.![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Βρε παιδιά που μπορούμε να το βρούμε αυτο????
ίσως θα είμαι κ ο μοναδικός που θα το φοράει μέσα στην πόλη έστω κ για ενα στενό απόσταση....γιατι έχω λάμες στον αυχένα κ δε ξέρεις ποτέ πότε θα πέσεις με τις μηχανές????
Please καίγομαι να το αγοράσω άμεσα έστω κ κάτι σχετικό....
πολυ καλο πιστευω...κατι παρομοιο για τον αυχενα εβγαλε και η dainese, κοιτα στο site της (www.dainese.com) για λεπτομερειες.
![]()
Θελω ενα Ducati 1098 S ΤΩΡΑAAAA!!! :a07:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία" - Σωκρατης