Σελίδα 1 από 19 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 281

Θέμα: Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - Πληροφορίες

sosTa? ..... paliaaaa :-)

Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - Πληροφορίες

Με αφορμή κάποιες σκέψεις..., αναζητήσεις, στραβά και ανάποδα και το τί τραβάμε κάθε μέρα στους δρόμους των πόλεων και των εθνικών οδών...

Συμπτυγμένο περιεχόμενο και ενέργειες εδώ....

Ξεκινάμε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιηθούμε πρώτα από όλους εμείς οι ίδιοι και μετά να επηρεάσουμε και μέρος των χρηστών του οδικού δικτύου... όλους δηλαδή...

Πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να σταματήσουμε να κρυβόμαστε στην ατομικότητά μας και στο ότι καταφέρνουμε (σχεδόν) όλοι να είμαστε αρτιμελής μέσα στον κυριολεκτικώς πόλεμο του κυκλοφοριακού τόσο στις πόλεις όσο και στην επαρχία.

Ετσι μαζευτήκαμε αρχικά κάποιοι μέσα από αυτό το φόρουμ και είπαμε να θέσουμε ως στόχο και σκοπό το εξής απλό:

Πώς μπορούμε να καλυτερεύσουμε την Κυκλοφοριακή Αγωγή και την Οδική Παιδεία στη χώρα μας.

Τα κέρδη προφανώς θα μπορεί να είναι πολλά από μια τέτοια κίνηση και δε χρειάζεται να εξηγούμε τα αυτονόητα. Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει, όσο μπορεί, όπως μπορεί και με όποιο μέσο μπορεί ώστε να οργανώσουμε κάποιες κινήσεις, ενέργειες, προσπάθειες ώστε να ανακινήσουμε το θέμα της ασφάλειας και της πληροφόρησης για τη σωστή χρήση των οχημάτων και των δρόμων.

Τα θέματα είναι πολλά, τα παραδείγματα άπειρα.

Οδηγοί δικύκλων (και οι του φόρουμ και οι λοιποί)
    Οδηγοί λοιπών τροχοφόρων
    Πεζοί
    Πληροφόρηση
    Εξοπλισμός αναβατών
    Παθητική Ασφάλεια
    Κυκλοφοριακή αγωγή παιδιών
    Νομική κάλυψη και ασφαλιστικά μέτρα και αποζημιώσεις ασφαλειών
    Κατάσταση οδικού δικτύου και σήμανσης
    Πίστες, σχολεία οδήγησης
    Συνεργεία και επαγγελματίες του χώρου
    Λέσχες μοτό, υπάρχουσες δομές και οργανισμοί
    Αρμόδιοι κρατικοί και Τ.Α. οργανισμοί, υπευθυνότητες και δικαιώματα

Καθημερινά όλοι μας αντιμετωπίζουμε τουλάχιστον ένα πρόβλημα που άπτεται στην κακή ή στην μη λειτουργία ή σεβασμό σε κάτι από τα παραπάνω.

Τί κάνουμε γι' αυτό? τί θα μπορούσαμε να κάνουμε? Τί προτείνουμε? Πως το οργανώνουμε?

Η πρωτοβουλία αυτή δεν είναι πρόσκαιρη και δεν είναι ατομική.
    Επίσης δεν είναι επίσημη πρωτοβουλία της ιδιοκτησίας των fora: www.moto.gr/forums/
    To φόρουμ που είμαστε απλά θα είναι το μέσο της μεταξύ μας επικοινωνίας και της ανταλλαγής των απόψεών μας και της οργάνωσης των ενεργειών μας.

Σε αυτό το thread μπήκε ο σπόρος της απασχόλησης με τα κοινά (προβλήματα ή λύσεις). Στο παρόν Thread θα το συνεχίσουμε ευελπιστώντας ότι δε θα πεθάνει η προσπάθεια μετά από μερικούς μήνες.

Ποιοι είμαστε? Εσύ κι εγώ.
    Ο φίλος που έπαθε τροχαίο. Ο θείος μου που οδηγά μόνο αμάξι και δεν έχει αποκτήσει οδική παιδεία εδώ και 30 χρόνια οδήγησης. Ο ξάδερφός σου που πήρε ένα παπί και κάνει σούζες ακράνωτος μέσα στην κίνηση. Η αδερφή σου που περνάει με το καροτσάκι του παιδιού της κάθετα την Αλεξάνδρας εκτός διάβασης. Ο επαγγελματίας οδηγός που πάει με 150 το τριαξονικό στην εθνική. Τα εκκλησάκια στις εθνικές και τα λουλούδια κρεμασμένα στα φανάρια της παραλιακής. Οι 1.500 τόνοι γύψου και λαμών που καταναλώνονται κάθε χρόνο στο ΚΑΤ, στο ΠΕ.ΠΑ.Γ.Ν.Η. και στο Παπαγεωργίου. Τα 4.000 φέρετρα των θυμάτων τροχαίων κάθε χρόνο στη χώρα μας. Τα βαφτιστήρια μου. Τα ανίψια σου. Τα παιδιά μας.

Αν δε κάνουμε κάτι, αν δεν δοκιμάσουμε τουλάχιστον, θα αφήσουμε την ίδια κατάσταση στα παιδιά μας. Δε ξέρω για σένα αλλά εγώ το παιδί μου δε θέλω να το χάσω στον δρόμο (είτε έφταιγε το ίδιο είτε κάποιος άλλος) επειδή δε προσπάθησα ποτέ να κάνω κάτι για την οδική παιδεία και την κυκλοφοριακή αγωγή σε αυτή τη χώρα που κατά τα άλλα ο ήλιος λάμπει και τα νοσοκομεία δε φτάνουν.

Σε μια πρώτη συνάντηση σκεφτήκαμε ότι δεν επιθυμούμε την επιθετική πολιτική ενημέρωσης (κλείσιμο δρόμων, πορείες κλπ.) ούτε τους τραμπουκισμούς. Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά του ως χρήστης των δρόμων και θέλουμε να το κάνουμε σωστά, οργανωμένα, μεθοδικά και Πανελλαδικά.

Σε πρώτη φάση είπαμε να επικοινωνήσουμε με κάποιες από τις λέσχες μοτοσυκλετισμού ώστε να δούμε αν από τις υπάρχουσες δομές υπάρχει η θέληση και το υλικό να ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας.
    π.χ.
    Η ΜΟΤΟΕ μισθώνει με επιδοτήσεις δικηγόρο που άνευ κόστους μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει και να τον χρησιμοποιήσει σε περίπτωση τροχαίου.
    Υπάρχει οργανισμός προστασίας καταναλωτών μοτοσυκλετιστικού υλικού.
    Υπάρχει νομοθεσία ΚΑΙ μηχανισμός για τις κακοτεχνίες στους δρόμους.
    Υπάρχουν μοχλοί και μηχανισμοί που δεν τους ξέρουμε αλλά θα τους μάθουμε και θα τους χρησιμοποιούμε ως εκεί που δε παίρνει.

Επίσης υπάρχουν ήδη κάποιες ιδέες για τις, επί του πρακτέου, κινήσεις που μπορούμε να κάνουμε ως υπεύθυνοι πολίτες για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου.
    π.χ.
    Διανομή φυλλαδίων και συγκέντρωση σε διασταυρώσεις για να καθοδηγήσουμε πεζούς στις διαβάσεις και τους οδηγούς στην τήρηση της σήμανσης.
    Μηνύσεις για κακοτεχνίες, για τραυματισμούς συναδέλφων.
    Πίεση στα ΜΜΕ, ενημέρωση και ενεργοποίηση όλου του μοτοσυκλετιστικού κόσμου.

Σε αυτό το Τhread περιμένουμε τις ιδέες σας, τις προτάσεις, τα προβλήματα, τη συμμετοχή σας και τις πηγές πληροφόρησης που μπορεί ο καθένας να βρει ώστε να οργανώνουμε σιγά-σιγά τις κινήσεις μας με τη συμμετοχή όλων.

Ολα αυτά θα συγκεντρώνονται σε αυτό το thread όπου και θα συγκεντρώνω όλες τι πληροφορίες και θα οργανώνω τη θεματολογία.

Παρακαλώ μη με αναγκάσετε να ασχολούμαι με το spam. Είμαστε σοβαροί και η οδήγηση η δική μου και των άλλων επηρεάζει το αν θα ζω αύριο. Τι ίδιο ισχύει και με εσάς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    Κάνουμε λοιπον συναντήσεις με σκοπο τις εκδρομές-βόλτες, την πλάκα, τον χαβαλέ και πολύ καλά κάνουμε.

Ομως μηπως θα μπορούσαμε να κανουμε και κατι παραπάνω???????
    πως θα ηταν δυνατο να οργανωθούμε (μια και ειμαστε το πολυπληθεστερο μοτοσυκλετιστικο site) προκειμενου να βελτιωσουμε την οδηγικη συμπεριφορα στην χωρα μας?
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Βασικα καλο θα ηταν οσοι πραγματικα θελουν να προσφερουν καποιο εργο για τους μοτοσυκλετιστες και τα οδικα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε,να το δηλωσουν μεσα απ'αυτο το thread.

Σαν μονάδες δεν κανουμε σχεδον τιποτα σαν συνολο ομως...............πολλα.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Ουτοπικό? όποιος το πιστεύει ας μην συμμετάσχει...
    Ρεαλιστικό και άμεσο? σας παρακαλώ ελάτε μαζί μας και κάντε κάτι απλό...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
    Νομίζω όμως ότι αξίζει να προσπαθήσουμε. Ακόμα κι αν διορθωθεί μόλις ένας οδηγός (οποιουδήποτε μέσου), είναι πιθανό ένας απο τους υπόλοιπους οδηγούς να γλιτώσει ένα μελλοντικό ατύχημα.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
    Για μένα ο σκοπός είναι ιερός!........
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    Πρώτα όμως να κάνουμε συγκεκριμένες ...ΣΚΕΨΕΙΣ.....!!!!!

και μετά ας τις περάσουμε στην ....ΠΡΑΞΗ....!!!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
    ... στην ουσία δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα με το να μαζευτούμε και να πουν κάποιοι της άποψής τους για κάποια θέματα που ίσως μας αφορούν η που θα μας αγγίξουν. :smilea:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XR 600
    Επισης δε ζηταμε και δε μπορουμε να αλλαξουμε τη νοοτροπια ολων των ελληνων,εστω και εναν,πεντε η δεκα η εκατο να ενημερωσουμε,να ευαισθητοποιησουμε κτλ,κατι ειναι.Κι αυτοι δουλευοντας με 5-10 ατομα ο καθενας,αυξανει πολυ το νουμερο.
    Ωραια ιδεα,καλη προσπαθεια ,καλη δυναμη σε ολους μας,γιατι χρειαζεται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Πρώτη ερώτηση για να ξεκινάμε καικαμιά κουβέντα.
    Είπαμε να επισκεφθούμε κάποιες λέσχες να δούμε τι και αν μπορεί να γίνει από εκεί.
    Και όπως ορθά ενημερωθήκαμε λόγω κοπής της πίτας δεν θα γίνει αυτή η επίσκεψη τώρα.
    Όμως, να λέγαμε πότε θα γίνει;;;;;;
    Να βάζαμε δηλαδή ένα πρόγραμμα για συγκεκριμενοποίηση (αμάν! πως το είπα αυτό) της ημέρας που θα επισκεφθούμε τις λέσχες;

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    μπερδευτηκα λιγακι με τα 2-3 διαφορετικα thread οποτε ελπιζω να ποσταρω στο σωστο...

Λοιπον:

Επειδη ως γνωστον ειμαι μακρυα απο τα κεντρα αποφασεων, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να μην ακολουθηθουν καποιες κοινες κατευθυντηριες γραμμες, εριξα καποια τηλεφωνα, κ αυτο που μεχρι στιγμης εχει βγει ειναι το εξης..

Μιλησα με κατι φιλους οι οποιοι ειναι στην επιτροπη για την κατασκευη πιστας στην Κυπρο, οι οποιοι ειναι κ σε συλόγους αυτοκινητιστων, οδηγων αγωνων κτλ, οι οποιοι ειναι προθυμοι απο την μερια τους να βοηθησουν στην οργανωση καποιων εκδηλωσεων κυκλοφοριακης αγωγης κτλ. Επίσης απο τις επαφες που εχουν μπορει αυτο να προωθηθει κ μεσω της αστυνομιας η του υπουργειου δημοσιας ταξης. ΠΡοσπαθω επισης να βρω κ καποιες ακρες στην μοτοσυκλετιστικη κοινοτητα του νησιου.

Η ερωτηση μου εχει ως εξης: το προχωραω προς αυτη την κατευθυνση; θα κανουμε κατι τετοιο γενικα; Το λεω γιατι ο Νοστρας μιλησε για μαθηματα κυκλοφοριακης αγωγης.
    Σε περιπτωση που γινει λοιπον κατι τετοιο, ποιοι ειναι αυτοι που θα κανουν αυτα τα μαθηματα;

Αυτες οι σκεψεις για αρχη...

edit.. μολις μιλησα κ με κατι φιλους που οργανωνουν dragster κ λοιπες δραστηριοτητες του σατανα, κ θα ερθουμε σε επαφη κ με αγωνιζομενους μοτοσυκλετιστες αλλα κ τις παρατρεχαμενες μοτο-παρεες. ακομα δεν εχω οριστικοποιησει τιποτα, περιμενω να οργανωθουμε ολοι μαζι για να γινει ομορφα κ ωραια

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    μπερδευτηκα λιγακι με τα 2-3 διαφορετικα thread οποτε ελπιζω να ποσταρω στο σωστο...
    στα άλλα δύο δε μπορείς να γράψεις έτσι κι αλλιώς για λόγους τάξης...

Επειδη ως γνωστον ειμαι μακρυα απο τα κεντρα αποφασεων, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να μην ακολουθηθουν καποιες κοινες κατευθυντηριες γραμμες, εριξα καποια τηλεφωνα, κ αυτο που μεχρι στιγμης εχει βγει ειναι το εξης..

Μιλησα με κατι φιλους οι οποιοι ειναι στην επιτροπη για την κατασκευη πιστας στην Κυπρο, οι οποιοι ειναι κ σε συλόγους αυτοκινητιστων, οδηγων αγωνων κτλ, οι οποιοι ειναι προθυμοι απο την μερια τους να βοηθησουν στην οργανωση καποιων εκδηλωσεων κυκλοφοριακης αγωγης κτλ. Επίσης απο τις επαφες που εχουν μπορει αυτο να προωθηθει κ μεσω της αστυνομιας η του υπουργειου δημοσιας ταξης. ΠΡοσπαθω επισης να βρω κ καποιες ακρες στην μοτοσυκλετιστικη κοινοτητα του νησιου.
    όλο αυτό είναι μια πάρα πολύ καλή πρόταση προς διερεύνηση...

σημασία έχει να μη κάνουμε κάτι βιαστικό για να οργανωθεί όμορφα και αποδοτικά τόσο για τους συμμετέχοντες όσο για αυτούς που θα πληροφορηθούν τις πρωτοβουλίες μας

Η ερωτηση μου εχει ως εξης: το προχωραω προς αυτη την κατευθυνση; θα κανουμε κατι τετοιο γενικα; Το λεω γιατι ο Νοστρας μιλησε για μαθηματα κυκλοφοριακης αγωγης.
    Σε περιπτωση που γινει λοιπον κατι τετοιο, ποιοι ειναι αυτοι που θα κανουν αυτα τα μαθηματα;
    λέμε ιδέες

σιγά-σιγά βάζουμε στόχους, για αρχή τους πιο εφικτούς και ανέξοδους

πληροφορούμαστε και πληροφορούμε τους άλλους

και συνεχίζουμε...

εγώ μίλησα για πολλά πράγματα

φαντάσου ότι ο καθένας μας μπορεί να έχει πολλές ιδέες. τις συζητάμε και βλέπουμε...

η ιδέα σου θα έχει (φαντάζομαι) εφαρμογή (αρχικά) στη μοτοσυκλετιστική κοινότητα της Κύπρου μόνο, έτσι?

Αυτες οι σκεψεις για αρχη...
    πολύ καλές σκέψεις...

ΥΓ: η ετεροχρονισμένη επικοινωνία του ίντερνετ κάνει τις κινήσεις λίγο πιο αργές αλλά σιγά-σιγά θα ρονταριστούμε...

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

η ιδέα σου θα έχει (φαντάζομαι) εφαρμογή (αρχικά) στη μοτοσυκλετιστική κοινότητα της Κύπρου μόνο, έτσι?
    Οχι μονο στους μοτοσυκλετιστες, αλλα γενικα σε οδηγους. Δυστυχως, στην αρχη τουλαχιστον, θα εχει τοπικο χαρακτηρα, ομως αν αποτελεσει κομματι μιας ευρυτερης κινησης, τοσο καλυτερα αποτελεσματα θα εχει.

Αν δεν κανω λαθος πρις απο μερικους μηνες, ειχε κατεβει στην Κυπρο για καποια "μαθηματα" ο Χουντρας [αλλα μπορει να κανω κ λαθος στο ονομα]. Δεν ειχε γινει ιδιαιτερη διαφημιση, ομως παρουσιαστηκε η εκδηλωση απο τα Μεσα Μαζικης Εξημερωσης, ενω ειχε κ την "χορηγια" της αστυνομιας.

Προσωπικη αποψη, οτι κ να γινει θα πρεπει να εχει την υψηλη εποπτεια της αστυνομιας[;], του υπουργειου[;], γενικα καποιου επισημου φορεα. Παντα θελουν να δειχνουν εργο, ειδικα αν δεν το οργανωνουν [κ πληρωνουν φυσικα] οι ιδιοι, οποτε θα συμφωνησουν σε οτι ζητηθει
    Επισης θα πρεπει να εχει την υποστηριξη περιοδικων ετσι ωστε να χρησιμοποιηθει τοσο η εμπειρια αυτων που γραφουν αλλα κ ο διαφημιστικος τους χωρος.

αυτα για αρχη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    ευτυχως που εχουμε κ το ιντερνετ ( ισως ειναι κ ενας τροποσ πληροφορησης/ευαισθητοποιησησ/κοινοποιησηης γνωστων μας σχετικα με τις κινησεις μας. )

θα μπορουσαμε να ορισουμε ( ισως αργοτερα ) μια κοινη ωρα που μπορουμε να μπαινουμε στο θρεντ αυτο κ να συζηταμε..

κυκλοφοριακη αγωγη παιδιων

οσον αφορα το θεμα αυτο .. υπαρχει ενα καναλι στην τηλεοραση ( δεν θυμαμαι ποιο αλλα μπορω να το βρω) που εχει μια παιδικη εκπομπη σχετικα με τον κοκ...

σε συνεργασια με αυτην την εκπομπη , που ειναι ισως πιο αναγνωρισιμη στα παιδια , μπορουσαμε να εχουμε μια βοηθεια στιςκινησεις μας..

ακομα καποιες σχολες οδηγων ισως μπορουν να βοηθησουν.Ο δασκαλος μου ηταν προεδρος της ομοσπονδιας των δασκαλων για πολλα χρονια κ εχει κανει μεχρι καπεργια πεινας για το λαδωμα...δεν ξερω πως θα μπορουσε να βοηθησει...

αυτα ειναι τα πρωτα που μουερχονται στο μυαλο...ελπιζω να μην ξεφευγω απο το θεμα...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος
    ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ........

Πώς θά όργανωθούμε πρώτα......
    Μέ τή μορφή συλλόγου...???
    Καταστατικό.....???
    Σκοπός....????
    Μέλη...???
    Έμείς άπό μακρυά πώς θά ένεργοποιηθούμε...???
    Έχω πολλές άπορίες...
    Ή Θεσσαλονίκη έχει πολύ κόσμο,δέν πρέπει νά τήν άφήσουμε άπ'έξω...
    τήν Κρήτη ,τά νησιά....
    Πώς θά οργανωθούμε πρώτα...??
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΕΛΛΩΜΑΤΑ.....
    Πολύ έπιφυλακτικοί μέ τίς μοτοσυκλεττιστικές λέσχες διαφόρων.....
    άποχρώσεων....!!!!!!!!!!

Καταστατικό.....???
    Σκοπός....????
    Μέλη...???
    Έχω πολλές άπορίες...
    τήν Κρήτη ,τά νησιά....
    άποχρώσεων....!!!!!!!!!!

είπαμε να μη φτιάξουμε ακόμα μία λέσχη/σύλλογο με ό,τι αυτό συνεπάγεται ...

(το "ακόμα" έχει ποσοτικό χαρακτήρα όχι χρονικό...)

το θέμα είναι να κάνουμε κάποια αποτελεσματικά πράγματ ακαι όχι να βγάζουμε προέδρους, ταμίες κλπ.

πως θα οργανωθούμε?

πες μας εσύ... γνώμες, ιδέες... κάθε πόλη και μια ομάδα ανθρώπων που θέλουν/με κάτι καλύτερο για δρόμους, οδηγούς, συμπεριφορές, εκπαίδευση...

δεν αφήνουμε τίποτα απ'έξω... σε όλες σχεδόν τις πόλεις υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν το moto.gr (υπενθυμίζω ότι δεν παίρνουμε αυτή τη πρωτοβουλία ως moto.gr αλλά ως υπεύθυνοι και ευαισθητοποιημένοι πολίτες) ...

λοιπόν?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Καταστατικό.....???
    Σκοπός....????
    Μέλη...???
    Έχω πολλές άπορίες...
    τήν Κρήτη ,τά νησιά....
    άποχρώσεων....!!!!!!!!!!

Η μορφη συλλογου ηταν μια απ'της πρωτες μας σκεψης,αλλα λογω οτι χρειαζονται καποιες διαδικασιες(καταστατικου,προεδροι,δημαρχοι κτλ.)σκεφτηκαμε οτι μια καλυτερη λυση ειναι να απευθυνθουμε στα ηδη υπαρχον σωματεια για να δουμε πως θα αντιδρασουν σε μια συνυδητοποιημενη ομαδικη κινηση.

Για αυτο θα θελαμε να οργανωσουμε καποιο προγραμμα για τι ακριβως προτεινουμε ωστε να τους το παρουσιασουμε να δουμε αντιδρασεις και μετα πρατουμε αναλογα.

Οσο για Θεσσαλονικη και γενικως της περιοχες εξω απο αθηνα οι κινησεις που θα γινονται εδω αντοιστιχα θα πραγματοποιουνται και οπουδηποτε.Ρε εκει πανω εχετε πολυ δυνατες λεσχες,αυτοι ηταν η ψυχη στην παννεληνια που εγινε στην Αθηνα.

οποτε η πρωτη μας κινηση ειναι

1. να συγκεντρωσουμε ποιες λεσχες θα ερθουμε σε επαφη ( σε ολη την ελλαδα ) κ ποιος θα κανει την πρωτη επαφη.
    2να συνταχθει το κειμενο για την επισκεψη/επαφη αυτη.

κανω λαθος ?

Παλαιό μέλος
    ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ......

Άλλά σάν τί..........σάν Λάζαρος..????
    Ή ό όποιοσδήποτε Λάζαρος πώς θά σταθεί..??
    Πώς θά προτείνει..??
    Μέ ποιό δικαίωμα..??
    Μέ ποιά δικαιοδοσία..??
    Σάν τί..??
    Σάν ποιός φορέας..???
    Όλα αύτά άκούγονται πολύ δύσκολα...
    Δέ μέ νοιάζουν οί πρόεδροι....ΑΛΛΑ.....πείτε μου έσείς άλλο τρόπο νά είσακουστούμε
    καί νά μάς πάρουν σοβαρά...!!!!!!!!!!
    Έστω ένα καταστατικό τού ΚΩΛΟΥ....πρέπει νά ύπάρχει......
    Πώς άλλιώς ...???
    Πείτε μου πώς καί συμφωνώ στό λεπτό....
    Προσωπικά διαφωνώ μέ τίς λέσχες....!!!!!!!!!
    δέν είναι τής στιγμής νά τό άναλύσω....
    Πιστεύω πώς ίσως μόνο άποδέκτες μπορεί νά έχει...ΑΠΛΑ....καί τίς λέσχες...
    Όμως ότι συμφωνήσουν οί πολλοί είμαι...........
    ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ........
    Ποιό προσιτό βλέπω άλλους φορείς......παράδειγμα οί δήμοι...!!!!!!!!
    Όλα αύτά είναι ίδέες καί μόνο ίδέες πού κάποια στιγμή όμως πρέπει νά ύλοποιηθούν
    κάποιες άπό αύτές,κάπως νά ξεκινήσει......!!!!!!!!

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    ...........

Στα προηγούμενα thread, δεν απάντησα καν, λόγω της απόστασης μου από τα κέντρα των αποφάσεων.
    Η ίδια δικαιολογία(αλλά και γεγονός) που χρησιμοποίησε ο kalesin.

Οντας μακρυά, έμεινα μόνο στο να παρακολουθώ το πως θα δράσετε.

Αφου όμως μπορούμε να δράσουμε και εδώ, έχοντας ήδη ξεκινήσει ο kalesin, και εγώ μόλις το είδα, πρέπει να δράσουμε. Επομένως στον επόμενο καφέ θα έχουμε και ένα πιο σημαντικό θέμα να συζητήσουμε.

Συμμετέχω.

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ......

Άλλά σάν τί..........σάν Λάζαρος..????
    Ή ό όποιοσδήποτε Λάζαρος πώς θά σταθεί..??
    Πώς θά προτείνει..??
    Μέ ποιό δικαίωμα..??
    Μέ ποιά δικαιοδοσία..??
    Σάν τί..??
    Σάν ποιός φορέας..???
    Όλα αύτά άκούγονται πολύ δύσκολα...
    Δέ μέ νοιάζουν οί πρόεδροι....ΑΛΛΑ.....πείτε μου έσείς άλλο τρόπο νά είσακουστούμε
    καί νά μάς πάρουν σοβαρά...!!!!!!!!!!
    Έστω ένα καταστατικό τού ΚΩΛΟΥ....πρέπει νά ύπάρχει......
    Πώς άλλιώς ...???
    Πείτε μου πώς καί συμφωνώ στό λεπτό....
    Προσωπικά διαφωνώ μέ τίς λέσχες....!!!!!!!!!
    δέν είναι τής στιγμής νά τό άναλύσω....
    Πιστεύω πώς ίσως μόνο άποδέκτες μπορεί νά έχει...ΑΠΛΑ....καί τίς λέσχες...
    Όμως ότι συμφωνήσουν οί πολλοί είμαι...........
    ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ........
    Ποιό προσιτό βλέπω άλλους φορείς......παράδειγμα οί δήμοι...!!!!!!!!
    Όλα αύτά είναι ίδέες καί μόνο ίδέες πού κάποια στιγμή όμως πρέπει νά ύλοποιηθούν
    κάποιες άπό αύτές,κάπως νά ξεκινήσει......!!!!!!!!

δεν ειμαστε μονοι μας...ειμαστε μια ομαδα..αυτοι που ειμαστε...
    μια προταση θα κανουμε...εαν γουσταρουν να κ το εχουν μεσα τους να δραστηριοποιηθουν οκ..

διαφορετικα ...

εμεις αυτο που θελουμε να κανουμε θα το κανουμε...

θα υπαρχει προφανως ενα κεμενο βασει του οποιου θα προσεγγισουμε τις λεσχες-φανταζομαι-.

ολα ειναι δυνατα αρκει να το πιστεψουμε.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    οποτε η πρωτη μας κινηση ειναι

1. να συγκεντρωσουμε ποιες λεσχες θα ερθουμε σε επαφη ( σε ολη την ελλαδα ) κ ποιος θα κανει την πρωτη επαφη.
    2να συνταχθει το κειμενο για την επισκεψη/επαφη αυτη.

κανω λαθος ?
    Αν θυμάμαι καλά είχαμε πει για αυτή την Παρασκευή, επισκεψή σε μια από της λέσχες.¨Λόγω Πίττας του ΜΟΤΟ όμως αυτό δεν είναι δυνατό! Προτείνω να μεταφερθεί όπως είχε ειπωθεί για την επόμενη Παρασκευή 2/02/07 περίπου στις 10:00μμ. Νομίζω πως το να πάμε πολλά άτομα λύνει πολλά προβλήματα:
    1. Δεν έχουμε κόντρες για το ποιος είναι καλύτερος και πιο κατάλληλος
    2. Δεν πάμε σαν άτομο αλλά σαν σύνολο
    3. Η λέσχη θα μας αντιμετωπίσει πολύ πιο σοβαρά αν πάμε πολλοί μαζί

Αυτό που μένει είναι να βρούμε για ποιό πράγμα ακριβώς θα τους μιλήσουμε. Ποιό θα είναι δλδ το θέμα συζήτησης μόλις φτάσουμε εκεί! Νομίζω πως αν συμφωνήσουμε με την ημερομινία (η οποία από την στιγμή που θα είναι δεκτή από την πλειοψηφία θα κλείσει και δεν θα άλλάξει (2η πίτα????)) μπρούμε να πούμε στον Tropea να μας κανονίσει να είναι εκεί και κάποιοι υπεύθυνοι της λέσχης.
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Σελίδα 1 από 19 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Αρχίσαμε να ασχολούμαστε...
    από TROOPER στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 11:43

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF