πολλη λασπη ρε παιδι μου...
![]()
πολλη λασπη ρε παιδι μου...
![]()
Δεν έχω καβαλήσει ποτέ, έχουν όμως απίστευτο χαβαλέ κρίνοντας από τις φωτό και τα βίντεο που βλέπω κατά καιρούς που κάποια στιγμή θέλω να τον ζήσω !
Αν δεν ήταν τόσο ακριβά μπορεί να βλέπατε και την αφεντομουτσουνάρα μου στο βίντεο που παρεπιπτόντως ήταν και πάρα πολύ καλό !
![]()
![]()
μια χαρα ειναι , διασκεδαστικα και με τρομερες δυνατοτητες οπως διαπιστωσα στο χωμα...
αλλα πανακριβα και μονοδιαστατου χαρακτηρα....δυστυχως...
και σε ποιον δεν αρεσουν?
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μια χαρα ειναι , διασκεδαστικα και με τρομερες δυνατοτητες οπως διαπιστωσα στο χωμα...
αλλα πανακριβα και μονοδιαστατου χαρακτηρα....δυστυχως...
Ε οχι και μονοδιαστατου χαρακτηρα,στειλαμε ενα ασφαλτινο προχτες καπου στην Εβοια να σου φυγει το κεφαλι....
Πανε στην αμμο,πανε στο χιονι,πανε ασφαλτο δηλαδι ποσο πιο πολυδιαστατο θες ενα οχημα?
ΟΚ για την πολη δεν ειναι γιατι πας σαν να εχεις κουτι αλλα για διασκεδαση ειναι οτι πρεπει...
...και οχι και τοσο πανακριβα,εγω τωρα ζαχαρωνω ενα 350 μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση στα 2500 Ε και Yamaha με τον RD τον κινητιρα πανω,
Ο πυργος της Βαβελ
ΜΠΕΙΚΟΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΜΠΕΙΚΟΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχουν απιστευτη πλακα και ειναι πολυχρηστικοτατα.
Εγω το δικο μου το χρησιμοποιω για τα παντα, απο αγωνες και καθημερινη μετακινηση μεχρι να τραβαω τρειλερ με δυο μηχανακια, βολτες στο βουνο, στη θαλασσα, διακοπες σε αδιαβατα μερη, χιονια κλπ. Αυριο με αυτο θα ερθω στην πιτα.
Εχει μερικα βιντεακια εδω http://www.youtube.com/profile?user=zmangr
![]()
White Line Cycles
Old Skool to Hard Kore
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΡΑ, Ε...
ΧΙΟΝΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ....![]()
![]()
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ