Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Προβληματικος Συναγερμος???

Waterproof V-strom.. Το avatar του/της KIMONAS

Προβληματικος Συναγερμος???

Παιδια εχω να σας κανω μια απλη ερωτηση.Την μηχανη την πηρα απο το καταστημα της Σουζουκι στο μαρουσι και εβαλα τον μαμισιο συναγερμο πριν την βγαλω απο το μαγαζι.Πρεπει να ειναι ο micro αν δεν κανω λαθος γιατι απο οσο ξερω τον αλλαξανε σε meta μετα απο τον ιουλιο του 2006(Εμενα ειναι Μαιος 2006) .Λοιπον το προβλημα ειναι το εξης:
    Αν η μηχανη ειναι ακινητοποιημενη για πανω απο 20 ωρες,ο συναγερμος δεν βγαινει με το κουμπι του απο το μπρελοκ..Πρεπει να επιχειρησω να βαλω την μηχανη μπροστα,ο συναγερμος να μου κοψει την αναφλεξη,αλλα χωρις να χτυπησει(αρα εγω πινω τον καφε μου ησυχος την στιγμη που την παιρνουνε)...μονο τα φλας αναβοσβυνουν...Μετα μπορει να βγει απο το κουμπι του.Μερικες φορες το λαμπακι εξακολουθουσε να αναβοσβυνει και μετα την απενεργοποιηση του...
    Οταν πηρα τηλεφωνο τον ηλεκτρολογο της suzuki Κ.Δημητρη(7717305)μου απαντησε οτι αυτο ειναι φυσιολογικο!
    Σε εσας τους υπολοιπους το εχετε συναντησει αυτο το φυσιολογικο.. φαινομενο?
    Τον τελεφταιο διαστημα δε,ειχε απενεργοποιηθει απο μονος του ο συναγερμος ορισμενες φορες...
    Δηλαδη πηγαινα να παρω την μηχανη και ηταν σαν να την ειχα αφησει χωρις συναγερμο.
    Περιμενω τις γνωμες σας παιδια...συγνωμη που σας κουρασα...Ευχαριστω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Αγαπητέ κίμων,θα σου περιγράψω τι συμβαίνει με το δικό μου συναγερμό μάρκας meta.Μετά από κάμποσες μέρες 4-5-6 μπορεί και καμιά παραπάνω απενεργοποιείτε για να μην καταναλώνει μπαταρία.κι εγώ την πάτησα την πρώτη φορά.νόμιζα οτί ήταν χαλασμένος.βέβαι κατά τη γνώμη μου μα ακία.Φεύγεις πας ένα ταξίδι και μετά από 5 μέρες ο συναγερμός δεν δουλεύει,τουλάχιστον η σειρήνα του.Το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και σε σένα.Ρώτα αν μπορείς να το ρυθμίσεις.Μπαι δε γουει,η εταιρεία micro δεν είναι ελληνική;Και αυτοί τον βάζουν για εργοστασιακό;μωρέ μπράβο τους....
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

Φίλε Κίμωνα, ανοιξε τον διακοπτη της μηχανης και αφου εχει κάνει το check του κινητήρα, πάτησε τότε το κουμπι του συναγερμου.Αν δεν εχει προβλημα ο συναγερμός θα απενεργοποιηθεί.

Φιλε μου georgemav, απενεργοποιειται ο συναγερμος οταν το κανω αυτο,αλλα επειδη δεν αφηνει να γινει το check και το κοβει επεμβαινοντας στην ηλεκτρονικη αναφλεξη,φοβηθηκα μηπως σε 1-2 χρονια ποιος ξερει, η ηλεκτρονικη τιναξει τα πεταλα απο την επαναλαμβανομενες διακοπες ρευματος.Τελος παντων επειδη μου ειπανε να αφησω τον συναγερμο στον ηλεκτρολογο επειδη υπαρχει και το θεμα οτι απενεργοποιειται κατα βουληση,για να δουνε αν χρειαζεται αλλαγη.Οποτε θα σας ενημερωσω οταν βγουνε τα συμπερασματα..
    Αντε να δουμε τι θα γινει....

Αρχικά δημιουργήθηκε από KIMONAS
    Φιλε μου georgemav, απενεργοποιειται ο συναγερμος οταν το κανω αυτο,αλλα επειδη δεν αφηνει να γινει το check και το κοβει επεμβαινοντας στην ηλεκτρονικη αναφλεξη,φοβηθηκα μηπως σε 1-2 χρονια ποιος ξερει, η ηλεκτρονικη τιναξει τα πεταλα απο την επαναλαμβανομενες διακοπες ρευματος.Τελος παντων επειδη μου ειπανε να αφησω τον συναγερμο στον ηλεκτρολογο επειδη υπαρχει και το θεμα οτι απενεργοποιειται κατα βουληση,για να δουνε αν χρειαζεται αλλαγη.Οποτε θα σας ενημερωσω οταν βγουνε τα συμπερασματα..
    Αντε να δουμε τι θα γινει....
    Σωστός.
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Re: Προβληματικος Συναγερμος???

Παιδια εχω να σας κανω μια απλη ερωτηση.Την μηχανη την πηρα απο το καταστημα της Σουζουκι στο μαρουσι και εβαλα τον μαμισιο συναγερμο πριν την βγαλω απο το μαγαζι.Πρεπει να ειναι ο micro αν δεν κανω λαθος γιατι απο οσο ξερω τον αλλαξανε σε meta μετα απο τον ιουλιο του 2006(Εμενα ειναι Μαιος 2006) .Λοιπον το προβλημα ειναι το εξης:
    Αν η μηχανη ειναι ακινητοποιημενη για πανω απο 20 ωρες,ο συναγερμος δεν βγαινει με το κουμπι του απο το μπρελοκ..Πρεπει να επιχειρησω να βαλω την μηχανη μπροστα,ο συναγερμος να μου κοψει την αναφλεξη,αλλα χωρις να χτυπησει(αρα εγω πινω τον καφε μου ησυχος την στιγμη που την παιρνουνε)...μονο τα φλας αναβοσβυνουν...Μετα μπορει να βγει απο το κουμπι του.Μερικες φορες το λαμπακι εξακολουθουσε να αναβοσβυνει και μετα την απενεργοποιηση του...
    Οταν πηρα τηλεφωνο τον ηλεκτρολογο της suzuki Κ.Δημητρη(7717305)μου απαντησε οτι αυτο ειναι φυσιολογικο!
    Σε εσας τους υπολοιπους το εχετε συναντησει αυτο το φυσιολογικο.. φαινομενο?
    Τον τελεφταιο διαστημα δε,ειχε απενεργοποιηθει απο μονος του ο συναγερμος ορισμενες φορες...
    Δηλαδη πηγαινα να παρω την μηχανη και ηταν σαν να την ειχα αφησει χωρις συναγερμο.
    Περιμενω τις γνωμες σας παιδια...συγνωμη που σας κουρασα...Ευχαριστω

o micro απενεργοποιείτε για προστασία τις μπαταριας μετα απο 7 μερες και οχι 20 ωρες! Επισης εχει εφ ορου ζωης εγγυηση!! Επισης αν δεν εχεις πεταξει το βιλιο του μπορεις να δεις καποιες ρυθμισεις που μπορεις να του κανεις απο το τηλεκοντρολ με το συνδιασμο καποιον πληκτρων όπως να αλλαξεις την αυαισθησια του συναγρμου την ενταση της σειρηνας το να μην χτυπαει ο συναγερμος και απλα να αναβοσβηνουν τα φλας! Μάλλον απο εκεί κάτι θα έχεις χαλάσει κατα λάθος και θα διορθωθει εύκολα!

kalispera,egw molis agorasa to 1000 to strom metaxeirw alla den exw kanena bibliaraki tou synagermou.einai o micro.mipws 8a mporouse na me boi8isei kaneis???8a imoun ypwxreos......eyxaristw. iceman1611@hotmail.com.

ΤΗΣ SUZUKI TΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΝΑΡ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΑΥΤΗ.
    http://www.sonar.va.it/ing/motorc_alarms/motorc_smx.htm

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΑΝ ΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ SLEEP MODE ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΡΕΥΜΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ . ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΑΦΟΠΛΙΣΗΣ .
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΤΕ ΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!!!!!! ΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΒΛΕΜ!!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	phpthumb.jpg 
Προβολές:	543 
Μέγεθος:	21,9 KB 
ID:	79082
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Αρχικά δημιουργήθηκε από firebike
    kalispera,egw molis agorasa to 1000 to strom metaxeirw alla den exw kanena bibliaraki tou synagermou.einai o micro.mipws 8a mporouse na me boi8isei kaneis???8a imoun ypwxreos......eyxaristw. iceman1611@hotmail.com.

το εχω ακομα το βιβλιο θα φροντισω να το σκαναρω και να το ανεβασω!

Ξερω, θα γινω σπαστικος, αλλα στο δικο μου ο Σφακιανακης εβαλε ΜΕΤΑ Defcom3... (02/07)

Παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!Τελικα το προβλημα λυθηκε αφου ο ηλεκτρολογος που εχω αναφερει πιο πανω, μου αντικατεστησε μια πλακετα μεσα στον συναγερμο γιατι αυτο προκαλουσε ολα τα προβληματα.Σημερα θα παω να τον βαλω πισω,αλλα ελπιζω οτι ολα τα προβληματα θα εχουν λυθει.
    Πηρα περισσοτερες απαντησεις απο οσες θα ελπιζα,χαιρομαι που υπαρχει αυτο το site και ανταλασουμε γνωμες και συμβουλες.
    Σας ευχαριστω ολους οσους απαντησατε,καλες μας βολτες!

Παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!Τελικα το προβλημα λυθηκε αφου ο ηλεκτρολογος που εχω αναφερει πιο πανω, μου αντικατεστησε μια πλακετα μεσα στον συναγερμο γιατι αυτο προκαλουσε ολα τα προβληματα.Σημερα θα παω να τον βαλω πισω,αλλα ελπιζω οτι ολα τα προβληματα θα εχουν λυθει.
    Πηρα περισσοτερες απαντησεις απο οσες θα ελπιζα,χαιρομαι που υπαρχει αυτο το site και ανταλασουμε γνωμες και συμβουλες.
    Σας ευχαριστω ολους οσους απαντησατε,καλες μας βολτες!
    ελπιζω τα προβληματα σου να εξαφανιστουν!

περιμενουμε εντυπωσεις!

Παρόμοια θέματα

1. Fazer('04) και συναγερμός
    από zalaros στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 14:54
  2. Eφτασε!! Νεος Συναγερμός!
    από meis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 10:41
  3. Συναγερμος & Τηλε-ειδοποιηση
    από RapidShade στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket