Παιδια εχω να σας κανω μια απλη ερωτηση.Την μηχανη την πηρα απο το καταστημα της Σουζουκι στο μαρουσι και εβαλα τον μαμισιο συναγερμο πριν την βγαλω απο το μαγαζι.Πρεπει να ειναι ο micro αν δεν κανω λαθος γιατι απο οσο ξερω τον αλλαξανε σε meta μετα απο τον ιουλιο του 2006(Εμενα ειναι Μαιος 2006) .Λοιπον το προβλημα ειναι το εξης:
Αν η μηχανη ειναι ακινητοποιημενη για πανω απο 20 ωρες,ο συναγερμος δεν βγαινει με το κουμπι του απο το μπρελοκ..Πρεπει να επιχειρησω να βαλω την μηχανη μπροστα,ο συναγερμος να μου κοψει την αναφλεξη,αλλα χωρις να χτυπησει(αρα εγω πινω τον καφε μου ησυχος την στιγμη που την παιρνουνε)...μονο τα φλας αναβοσβυνουν...Μετα μπορει να βγει απο το κουμπι του.Μερικες φορες το λαμπακι εξακολουθουσε να αναβοσβυνει και μετα την απενεργοποιηση του...
Οταν πηρα τηλεφωνο τον ηλεκτρολογο της suzuki Κ.Δημητρη(7717305)μου απαντησε οτι αυτο ειναι φυσιολογικο!![]()
Σε εσας τους υπολοιπους το εχετε συναντησει αυτο το φυσιολογικο..φαινομενο?
Τον τελεφταιο διαστημα δε,ειχε απενεργοποιηθει απο μονος του ο συναγερμος ορισμενες φορες...
Δηλαδη πηγαινα να παρω την μηχανη και ηταν σαν να την ειχα αφησει χωρις συναγερμο.
Περιμενω τις γνωμες σας παιδια...συγνωμη που σας κουρασα...Ευχαριστω