Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: αγορα μηχανης

Νέο μέλος

Lightbulb αγορα μηχανης

Γεια χαρα σε όσους διαβαζουν αυτη τη στιγμη.Ειμαι νεο μελος και απλα θα ηθελα να σας ρωτησω αν ειναι καλη επιλογη η V-STROM 650 για μενα.Ειμαι 1.95, 100 κιλα και τη θελω για καθημερινη μετακινηση στην πολη(Θεσσαλονικη) και οποτε τυχει και για καμια αποδραση.Εχετε κατι αλλο να προτεινετε;Ευχαριστω

Βαγγέλη καλώς ήρθες!

Και εγω 1.93 ειμαι και 90κιλα, και μου ερχεται κουτι! Οτι πρεπει! Και ανετος ειμαι πανω, και ανετα παταω κατω και το κουμανταρω σε οποιαδηποτε κληση. Καθημερινα μετακινουμαι στην Αθηνα, και πραγματικα δε με εχει δυσκολεψει καθολου στην κινηση. Ενταξει, δεν ελισσεται και σαν εντουρακι / παπι αλλα ειναι μια χαρα, ειδικα για τα "κυβικα" μας. Απο γκαζι δεν το συζηταμε, θα σε βγαλει πολυ ανετα απο δυσκολες καταστασεις, και βεβαια οι βολτες ειναι το κυριο ατου του (3ωρες συνεχομενα στη σελα και το μονο που με ενοχλησε ηταν ενα ψιλομουδιασμα στα "μαλακά" προς το τελος )

Βεβαια κανενος η αποψη δεν ειναι τοσο ακριβης οσο η δικη σου, οποτε κανονισε ενα τεστ ραϊντ για να κρινεις μονος σου!

Αντε... καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!

Νέο μέλος
    να σαι καλα, αυτο χρειαζομαι,λιγο σπρωξιμο και παω να το κλεισω.Θα με βοηθουσε παντως αν μου ελεγες τι θεωρεις χρησιμο απο τα εχτρα αξεσουαρ που πρεπει να βαλω

Και πάλι θα σου πω οτι η αποψη μου ειναι υποκειμενικη. Κανε ενα search, χαζεψε λιγο τις σελιδες του φορουμ "V-Strom 650-1000", σκεψου και εσυ τι χρειάζεσαι και θα βγαλεις άκρη μονος σου (οπως έκανα και εγω). Εγω ας πουμε θεώρησα σκοπιμο εκτος απο κάγκελα, βαλίτσα, χουφτες και συναγερμο να προσθέσω και ενα κεντρικο σταντ. Συντομα θα βάλω και καγκελα για πλαινες βαλιτσες, και ισως ενα ψηλοτερο φερινγκ γιατι αυτο στην ψηλοτερη σκαλα μου στελνει τον αερα στο πανω μισο του κρανους και το κεφαλι μου απο τα 100+ κουνιεται σαν αυτα τα σκυλάκια που εχουν στα ταξι... Το ζήτημα ομως ειναι τι χρειάζεσαι εσυ

Και εν πασει περιπτώσει και εγω μολις 3 εβδομαδες το εχω...

Φίλε μου μη το σκέφτεσαι καθόλου!!!
    Πήγαινε αύριο κιόλας και κλείστο!!! Είναι η πιό "τίμια" επιλογή για τα κυβικά του...την τεχνολογία του και τα λεφτά του. Σου λέω θα το ευχαριστηθείς!!!
    Στην πόλη κινείται σχετικά απροβλημάτιστα...όσο μπορείς να το πεις για μια μηχανή με τέτοιον όγκο...αλλά εκεί που πραγματικά το ευχαριστιέσαι είναι σε διαδρομές σε επαρχιακούς με στροφιλικάκια και όλα τα συναφή!!! Επιπλέον έχει μπόλικο γκάζι και άμα λάχει σε πάει και στο χώμα αξιοπρεπώς.
    Όσο για αξεσουάρ τα βλέπεις στην πορεία...πάρε πρώτα το μηχανάκι και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες!!!
    Ελπίζω να βοήθησα...!!!
    Άντα και με το καλό!!!

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    μόλις βλέπω κάποιον αναποφάσιστω εμφανίζομαι....

αδερφέ, πάνε πάρτο....τώρα....αν διαθέτεις περισσότερα λεφτά θα σου έλεγα να ψαχτείς ίσως για το Tiger αλλά αν είσαι στα "κυβικά" μας οικονομικά, μη το σκέφτεσαι...

αντικειμενικά, δεν υπάρχει απογοητευμένος αγοραστής Vstrom. δεν υπάρχει. το μηχανάκι είναι ο ορισμός της διαφήμισης....πραγματοποιεί όσα υπόσχεται.....τέλος...δε περιγράφω άλλο....

και επειδή είσαι Θεσσαλονίκη, θα το καταλάβεις σε κανα 3μηνο, όταν σε 40 λεπτάκια θα έχεις φτάσει στο χώισμα των δυο ποδιών της χαλκιδικής,με άνεση και θα έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε 50 παραλίες.....
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
    ισως ενα ψηλοτερο φερινγκ γιατι αυτο στην ψηλοτερη σκαλα μου στελνει τον αερα στο πανω μισο του κρανους και το κεφαλι μου απο τα 100+ κουνιεται σαν αυτα τα σκυλάκια που εχουν στα ταξι... Και εν πασει περιπτώσει και εγω μολις 3 εβδομαδες το εχω... [/B]

O αερας σωστα σου ερχεται εκει ,μηπως πρεπει να κοιταξεις ενα καλυτερο κρανος?

να πας και να το παρεις και δεν θα το μετανιωσεις!

να βαλεις οπωσδηποτε καγκελα, χουφτες, bagster αν δεν θελεις να σου γρατζουνιστει το τεποζιτο και μολις κρυωσει ο καιρος θερμαινομενα γκριπ!

θα με θυμηθεις!

με την πρωτη ευκαιρια σωληνακια υψηλης!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ακόμη το σκέφτεσαι ρε φιλαράκι ...???

Πάρτο με τα ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ !!!

(μόνο μην κάνεις την μαλακία μετα και τα ανοίξεις...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ακόμη το σκέφτεσαι ρε φιλαράκι ...???

Πάρτο με τα ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ !!!

(μόνο μην κάνεις την μαλακία μετα και τα ανοίξεις...)

ο ζηλιαρης!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
    O αερας σωστα σου ερχεται εκει ,μηπως πρεπει να κοιταξεις ενα καλυτερο κρανος?
    Kαλα, αυτο ειναι το πλεον σιγουρο... Ειναι και φλιπ-απ και σφυριζει σαν τσαγιερα!

Δεν το διατυπωσα σωστα: με τη ζελατινα στην ψηλοτερη θεση, ναι μεν ο μετωπικος εχει τη σωστη ροη (με λιγο σκυψιμο βεβαια) αλλα εχω την εντυπωση οτι σε αυτη τη θεση δημιουργει στροβιλισμους. Σκεφτομουν οτι προκειται για θυλακα υποπιεσης αλλα επειδη εχει ενα κενο στο κατω μερος της απ'οπου μπαινει αερας αυτο δεν πρεπει να ισχυει.

Παλαιό μέλος
    Μην το συζητας. Θα σηκωσεις και τη ζελατινα και με ενα καλο κρανος θα σαι σουπερ. Και γαμω τις μηχανες...
    mustili

Νέο μέλος

Επίσημη αντιπροσωπεία???

Παιδιά γεια σας.
    χαίρομαι που σας βρίσκω.
    Ήμουν έτοιμος να κλείσω το v-strom από τον επίσημο αντιπρόσωπο στη Λάρισα αλλά διάβασα για τον κο Βυνιό και τις προσφορές που κάνει και με ενδιαφέρουν.
    Η ερώτησή μου.
    Όταν στη διαφίμησή του ο κος Βυνιός λέει εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας εννοεί του Σφακιανάκη, ή κάτι άλλο (παραεισαγωγή).
    Αύριο βέβαια θα ρωτήσω τηλεφωνικά αλλά αν ξέρει κάποιος ας μου πεί γιατί δεν κρατιέμαι.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά.
    Μιχάλης

Τον Σφακιανάκη εννοεί και εγω απο εκει το πήρα .Αντε και με το καλο και καλες βόλτες
    unzip

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios

Re: αγορα μηχανης

Αρχικά δημιουργήθηκε από gr26sls
    Γεια χαρα σε όσους διαβαζουν αυτη τη στιγμη.Ειμαι νεο μελος και απλα θα ηθελα να σας ρωτησω αν ειναι καλη επιλογη η V-STROM 650 για μενα.Ειμαι 1.95, 100 κιλα και τη θελω για καθημερινη μετακινηση στην πολη(Θεσσαλονικη) και οποτε τυχει και για καμια αποδραση.Εχετε κατι αλλο να προτεινετε;Ευχαριστω

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ!!

Ακομα δεν το πηρες?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μηχανης chappy η chally
    από krals στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2005, 08:23
  2. αγορα μηχανης...???
    από kortomalteze στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2005, 19:58
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 08:34
  4. Αγορα μηχανης (αντιπροσωπειας 'η παραεισαγωγης ?)
    από anco στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 17:54
  5. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 21:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •