Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Την τύχη μου....#@$%^&*

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

Την τύχη μου....#@$%^&*

Αναρωτιέμαι μερικές φορές τι είναι αυτό που καθορίζει τις τύχες μας.
    Τρίτη 10-8-2004 Ώρα 18.15. Είμαι σε περιοχή κοντά στο σπίτι μου, σταματάω τη μηχανή σταδιακά στα αριστερά σε μονόδρομο γειτονιάς και ετοιμάζομαι να κατεβάσω κάτω τα πόδια για ανοίξω το στάντ για να κατέβει ο συνεπιβάτης.
    Τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν ήταν όσα χρειάζονται για να αλλάξουν τις τύχες του καθενός προς το χειρότερο, προς το μέτριο, η γιατί όχι προς το καλύτερο;(κι όμως προς το καλύτερο δεν γίνεται ποτέ).
    Λίγο λοιπόν πριν το παρκάρισμα ακούω πίσω μου φρένα και να πλησιάζει μαλλιά κουβάρια ένα σκούτερ (το οποίο είδα μετά το μπαμ) και να μας εμβολίζει από πίσω, πέφτοντας στην μπαγκαζίερα και κάνοντας γκελ πάει και χώνεται πίσω και κάτω από παρκαρισμένο αμάξι. Δεν έπαθε τίποτα. Η μηχανή με εμάς επάνω μετατοπίστηκε ένα μέτρο εμπρός και αφού κτύπησαν τα αριστερά κάγκελα πλάγια το παρκαρισμένο αμάξι έπεσε μαζί με μας με την δεξιά πλευρά της στο ίδιο σημείο του δρόμου.
    Ναι! Τραυματίας, ευτυχώς ελαφρά, τόσο όμως όσο να μην μπορώ να βγω απ’ το σπίτι αλλά με μια μικρή δυσκολία να γράφω αυτά.
    Αποτέλεσμα, κάκωση του δεξιού καρπού του χεριού και του ποδιού μου. Η σύζυγος ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα μια και κατά το πέσιμο προσπάθησα να κρατήσω την μηχανή μέχρι να τραβήξει τα πόδια.
    Η μηχανή, σπασμένη βάση καθρέπτη, σπασμένο πίσω μασπιέ συν μικρές γρατσουνιές στο φτερό.
    Ο καμικάζι Αλβανός όπως αποδείχθηκε αργότερα δεν είχε μαζί του ούτε άδεια, ούτε ασφάλεια, ούτε δίπλωμα, ούτε φυσικά κράνος. (Μετά κατάλαβα γιατί επέμενε να φύγει λέγοντας ότι θα χάσει το λεωφορείο για το χωριό, αλλά δεν τον άφηνα).
    Ο Ζητάς που ήρθε του έκοψε μια «λυπητερή» 500 ευρώπουλα, του πήρε την πινακίδα, το σκούτερ, και του είπε να φέρει τα χαρτιά στην τροχαία (όταν τα βρει). και να ξεχάσει το «λεωφορείο» για το… «χωριό».

Γράφοντας αυτή την στιγμή αυτά ίσως να διαφαίνεται μια αρνητική διάθεση κακομοιριάς, αλλά πρέπει να φταιει ο πόνος του καρπού στο χέρι και στο πόδι.
    Ξανά γυρνώντας στην αρχική απορία μου «τι είναι αυτό που καθορίζει τις τύχες μας»,
    προσπαθώ να δώσω κουράγιο στον εαυτό μου όχι για τον τραυματισμό αλλά για όλο το σκηνικό που συμβαίνει όταν παραπαίει ο καθένας μας σε άτυχες στιγμές.
    Τι άλλο θα μπορεί να κάνει κανείς εκτός από το να έχει και πίσω μάτια για να αποφεύγει τέτοιου είδους κακοτοπιές;
    Η μηχανή θα φτιαχτεί, το χέρι και το πόδι θα γίνουν καλά, με το πληγωμένο εγωισμό τι κάνουμε………;

Μην περιμένετε «ψαράκια» σήμερα…..

Να είστε καλά και να προσέχετε.
    Nick

Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

το πρωτο που σου περναει απο το μυαλο ειναι τι θα επρεπε να γινει για να αποφευχθει το μοιραιο.
    πολλα θα μπορουσαν να γινουν αλλα τελικα η αναποδια συμβαινει.
    και η αυχη παντα η ιδια, να ειναι το τελευταιο!

περαστικα και παλι με ανεβασμενο εγωισμο!!
    Όταν η πόλη κοιμάται.......

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Την τύχη μου....#@$%^&*

Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
    Αναρωτιέμαι μερικές φορές τι είναι αυτό που καθορίζει τις τύχες μας.
    ..............................
    Τι άλλο θα μπορεί να κάνει κανείς εκτός από το να έχει και πίσω μάτια για να αποφεύγει τέτοιου είδους κακοτοπιές;
    Η μηχανή θα φτιαχτεί, το χέρι και το πόδι θα γίνουν καλά, με το πληγωμένο εγωισμό τι κάνουμε………;

Μην περιμένετε «ψαράκια» σήμερα…..

Να είστε καλά και να προσέχετε.
    Nick

Πρωτ' απ' ολα περαστικα Νικολακη!

Το σημαντικοτερο που θα μπορουσε να εχει γινει, ειναι να ΜΗΝ βρισκοσουνα εκει, εκεινη τη στιγμη!
    Που σημαινει ... κισμετ φιλε!

Για τα ψαρακια δεν πειραζει μην ανησυχεις ...
    Αλλωστε ΔΕΝ τα χωνεψα και ποτε!

:rotflmao:

Και παλι περαστικα φιλε!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    περαστικα φιλε, ολα θα πανε καλα...

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos
    Πουλάκια, περαστικά σου φίλε μου
    www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist

περαστικά

σ'εσένα και το μοτόρι... ποτέ ξανά άτυχες στιγμές και πάντα με ανεβασμένο το ηθικό!!
    Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....
    Never ride faster than your angel can fly!!!

Tria Poulakia Kathontan Το avatar του/της Ora_Nihil
    Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση
    Όση ζάχαρη και να ρίξεις στα σκ@τά, λουκούμια δε θα γίνουν

Eίπε ο Μητσάρας και τράβηξε τζούρα απο το φραπέ

.
    Περαστικα και απο μενα - τουλαχιστον εισαι ορθιος

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    περαστικα και απο μενα!!
    και μη στεναχωριεσε και εγω σε διακοπεσ ειμαι και πριν 3 μερεσ εφαγα και εγω μια μικρη χυμα και φτυνα την γλυτωσα οσο για τον πλυγωμενο μου εγωισμο το βραδυ εγινα λιωμα και μου περασανε ολα
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Περαστικά ρε συ και καλά ξεμπερδέματα!!!!

ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PALADIN
    distixos..file.perastika apla.......malakismenes simptoseis tis zois
    OFTEN CHALLENGED

NEVER BEATEN

King of the Sky-Road Το avatar του/της Traveller

Ti kathorizei tin tixi mas???

En prokimeno o malakas o Alvanos (i o ekastote Ellinas, Mogolezos, Taivanezos klp klp). An kai eimai tis apopsis oti moni mas ftiaxnoume tin tixi mas den borw na paravlepsw to gegonos ton astathmitw paragontwn pou tous apokalw "kaki stigmi".

Esi isoun swstos, ekopses ekanes stin akri klp, opote ase ton egwismo stin arki se auti tin periptwsi. Koita na pareis kana frago apo tin asfalistiki (an paizei kati tetoio). Afou esi kai kirios i sizigos (giati tote tha stenaxwriosoun kai tha neurizes perissotero) koita na apolauseis to kalokairi sou oso ginetai kalitera. Sto katw katw, mono 20 elikoptera tha petane, 2 zeppelin, 1300 kameres tha mas parakolouthoune, 70.000 astinomiki+stratiotikoi, 400 rabo tis amerikis, kai dinameis tou Nato einai girw mas. E twra gia mia gratzounia kaneis etsi )

Loipon, perastika kai taxeia anarrwsi, i paragontes einai aprobleptoi kai twra kalokairi. Sou euxomai grigora kai pali stous dromous.
    "into a mind absolutely free from thoughts and emotions, even the tiger finds no room, to inserts its fierce claws/one and the same breeze passes among the trees over the valleys and the mountains. And hence, why do they give such a different sound?"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της milaber
    Τι να γίνει...
    Τέτοια περιστατικά δεν αποφεύγονται!

Περαστικά στο χέρι, στο πόδι και στο μηχανάκι!

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Αφού η γυναίκα σου είναι καλά και εσύ έχεις ψιλοπράγματα...τότε όλα καλά.

Περαστικά

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!!!
    από el_hymador στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 26/07/2007, 16:11
  2. ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ!!!!
    από TROOPER στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 20:09
  3. Για να δοκιμασω την τυχη μου εδω....................
    από cbr1100xx στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2006, 20:02
  4. Μολις το πηρα απο το μαστορα γ@μω την τυχη μου..
    από n1k3man στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 17:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF