Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Τηλεειηδοποίηση

Question Τηλεειηδοποίηση

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσε σχετικά με τηλεειδοποίση για DL-650? Είχα το συναγερμό της Suzuki (πριν τον meta) και η τηλεειδοποίηση μου έλιωσε 3 φορές την μπαταρία μέχρι που σήμερα πήγα στο συνεργείο και μου έβγαλαν την τηλεειδοποίηση για να βρω την υγειά μου. Μου είπαν όμως να βρώ κάποια ανεξάρτητη και να την βάλουμε πανω...
    Θα έχει σίγουρα λιγότερες απόλειες.
    Help Please....
    Προσοχή στους τρελούς....Υπάρχουν πολλοί!!!!

Re: Τηλεειηδοποίηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tazman_V-stom
    Μπορεί κάποιος να με βοηθήσε σχετικά με τηλεειδοποίση για DL-650? Είχα το συναγερμό της Suzuki (πριν τον meta) και η τηλεειδοποίηση μου έλιωσε 3 φορές την μπαταρία μέχρι που σήμερα πήγα στο συνεργείο και μου έβγαλαν την τηλεειδοποίηση για να βρω την υγειά μου. Μου είπαν όμως να βρώ κάποια ανεξάρτητη και να την βάλουμε πανω...
    Θα έχει σίγουρα λιγότερες απόλειες.
    Help Please....

πόσο καιρό έχεις την μηχανή??

ο συναγερμός υποτίθεται ότι έχει εγγύηση ζωής!

Τηλεειηδοποίηση

Το έχω απο τον Αύγουστο αλλα το πρόβλημα μου το έβγαλε πριν το Πάσχα. Μου είπαν ότι όταν το μηχανάκι κινήται δεν έχει πρόβλημα αλλά αν το αφήσεις για καμιά βδομάδα.....Την Πάτησες.
    Ο συναγερμός έχει εγγύηση αλλα από ότι μου είπαν 1 στις 50 τηλεειδοποιήσεις είχαν κάτσει και είχαν λειτουργήσει σωστά από το συγκεκριμένο μοντέλο. Γι΄αυτο λέω οτι ο συναγερμός είναι ο προηγούμενος του ete που πλέον βάζει η Suzuki. Ο meta που βάζουν πλέον δεν έχει τηλεειδοποίηση. Και σαν συναγερμός αυτός που έχω δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα οπότε δεν μπορούν να μου τον αλλάξουν τελείως.

Re: Τηλεειηδοποίηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tazman_V-stom
    Το έχω απο τον Αύγουστο αλλα το πρόβλημα μου το έβγαλε πριν το Πάσχα. Μου είπαν ότι όταν το μηχανάκι κινήται δεν έχει πρόβλημα αλλά αν το αφήσεις για καμιά βδομάδα.....Την Πάτησες.
    Ο συναγερμός έχει εγγύηση αλλα από ότι μου είπαν 1 στις 50 τηλεειδοποιήσεις είχαν κάτσει και είχαν λειτουργήσει σωστά από το συγκεκριμένο μοντέλο. Γι΄αυτο λέω οτι ο συναγερμός είναι ο προηγούμενος του ete που πλέον βάζει η Suzuki. Ο meta που βάζουν πλέον δεν έχει τηλεειδοποίηση. Και σαν συναγερμός αυτός που έχω δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα οπότε δεν μπορούν να μου τον αλλάξουν τελείως.

εμενα ειναι micro ο συναγερμος και εχει τηλεειδοποιηση! Αν μείνει πάνω από εβδομάδα όπως λες μπάινει μόνος του σε safe-mode και σταματαει την καταναλωση της μπαταριας!!

Re: Re: Τηλεειηδοποίηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    εμενα ειναι micro ο συναγερμος και εχει τηλεειδοποιηση! Αν μείνει πάνω από εβδομάδα όπως λες μπάινει μόνος του σε safe-mode και σταματαει την καταναλωση της μπαταριας!!
    Κώστα μιας και εγώ έχω micro ξέρεις αν μπορεί να γίνει πιο ευαίσθητος με κάποια ρύθμιση ?
    http://www.snowclub.gr

Re: Re: Re: Τηλεειηδοποίηση

Αρχικά δημιουργήθηκε από jokey
    Κώστα μιας και εγώ έχω micro ξέρεις αν μπορεί να γίνει πιο ευαίσθητος με κάποια ρύθμιση ?

αν εχεις κρατησει το βιβλιαρακι του εχει επιλογες τις οποιες μπορεις να αλλαξεις απο το τηλεκοντρολ σου οπως ευαισθησια, σειρηνα, φλασακια κλπ!

αν δεν το εχεις θα κανω μια καλη να το ανεβασω!

όχι κάπου πρέπει να το έχω κρατήσει σε ευχαριστώ απλά ήθελα να ξέρω αν γίνετε
    http://www.snowclub.gr

Δε θυμαμαι τη μάρκα του συναγερμου που έχει η μηχανη αλλα μηπως ξεις τι μπορω να κάνω για ανεξάρτητη τηλεειδοποίηση? Η παλιά μας τελειώσε....Για την ακρίβεια μου την έβγαλαν στο συνεργείο και την πέταξαν, δεν την πήρα πίσω....
    Άσε που σήμερα την ξαναπήγα συνεργείο γιατί τα έπαιξε ο ατέρμονας?Κάτι τέτοιο....Πάλι καλά που έχει εντος εγγύησης!!

Ευχαριστώ

Νέο μέλος
    Παιδες για συναγερμο και ολα τα σχετικα με αυτον ,Δ Σιδερης Νυμφαιου στο ζωγραφου, Αυτος τοποθετει ολους τους συνεγιαρμους της SUZUKI . Ειναι γατα .
    Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα.Δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF