Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ

Νέο μέλος

Unhappy ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΥΚΛΑ.ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΩΝ ΜΟΥΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΜΕΣ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ GIVI ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΑΝΑΦΕΡΘΕΙ.

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze

Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SIDHRO
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΥΚΛΑ.ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΩΝ ΜΟΥΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΜΕΣ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ GIVI ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΑΝΑΦΕΡΘΕΙ.
    Έχει ξαναναφερθεί ότι σε αρκετά strom που φορούν κάγκελα GIVI παρατηρείται ένας συντονισμός περίπου στις 5500 με 6000 στροφές (όπως και σ΄εμένα),

όμως προσωπικά δεν μου περνάει ο συντονισμός αυτός στο τιμόνι. Για να λές ότι μουδιάζουν οι παλάμες πρέπει να είναι αρκετά έντονο λογικά.

λέω, μήπως, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα αντίβαρα???
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Εμενα μου παρουσιαστηκε ενα αντίστοιχο (ελαφρυ) μουδιασμα στην τελευταια μου βολτα 200χλμ, και ειδικα μετα τα τελευταια 50χλμ που εγιναν σε Ε.Ο. με ταχυτητες τελος παντων οχι 120χαω

Το προσεξα μονο στο δεξι μου χερι, και φοραω καγκελα Suzuki. Η βιδα στο δεξι μου αντιβαρο ειναι ολιγον τι στραβη, μετα απο ελευθερη πτωση. Υποψιαζομαι οτι αυτη ειναι ο ενοχος, και θα παρω σβαρνα τα σιδηρουργικα να βρω μια ιδια, μιας και η μαμα τη δινει σετ με χουφτα...

Οπως ειπε λοιπον και ο Μιραζ, ψαξε λιγο τα αντιβαρα. Μπορει να θελουν απλα ενα σφηξιματακι.

Πέρα από αυτά που ορθώς γράφουν τα παιδιά πολλοί το παθαίνουν διότι σφίγγουν τις μανέττες σαν να κρατούν ταύρο ενώ ουσιαστικά όλοι οι παλιοί και μαθητές CSS γράφουν ότι πρέπει να κρατάς χαλαρά και απλώς κατευθύνεις.

Στο λέω επειδή το είχα παρατηρήσει και εγώ όταν ξεκίνησα να οδηγώ, μέχρι που διάβασα πέντε πράγματα στο forum από παλιούς και άλλαξα το στύλ οδήγησής μου.

Δεν ήξερες δεν ρώταγες;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    +1000

Αλλαξε λίγο τον τρόπο που κρατάς το τιμόνι σου και αν δεν δεις αποτέλεσμα, τότε την ψάχνεις με τα αντίβαρα.....
    LIBYKOS

Νέο μέλος

Γειά σου SIDHRO (Rob.....o)
    Στο είπα, περιόρισε τη δύναμη με την οποία σφίγγεις τη γκαζιέρα.
    ΧΑΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (Δάσκαλος)

Συγχαρητήρια πρώτα για την επιλογή σου.
    Είναι επιτυχία το ότι ενώ πλήρωσες μόνο μοτοσυκλέτα πήρες και μια υπέροχη φραπεδιέρα.
    Είσαι πολύ ψαγμένος φαίνεται στις αγορές σου, θα έχεις φαντάζομαι μπόλικες
    συμφορές και μπακατέλες στη συλλογή σου.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!!!!

Νέο μέλος
    ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ (ΤΡΕΜΟΥΛΟ) :

ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ AFRICA Ε;
    Πάθε PARKINSON ΤΩΡΑ ROBITO

Νέο μέλος
    Παιδια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας [εκτος απο τα δυο ρεμαλια hunt+nickochinis μου την ειχανε στημενη.Θα προχωρησω σε αποκαλυψεις σε λιγο για τα ατομα αυτα......!!!!!!!]. Τωρα οσο αφορα το θεμα μου δεν νομιζω οτι σφιγγω το τιμονι.Σχετικα με τα αντιβαρα τα εσφιξα λιγο και περιμενω να δω .!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ

Νέο μέλος
    ΡΕΜΑΛΙ ΕΓΩ ????

ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ !! ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikochinis
    ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ AFRICA Ε;
    Πάθε PARKINSON ΤΩΡΑ ROBITO
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΦΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ V-STROM .
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ PARKINSON ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ .ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΟΛΥ !!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΦΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ V-STROM .
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ PARKINSON ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ .ΝΑ ΜΗΝ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΠΟΛΥ !!!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ.

+1000

Συμφωνώ και επιμένω στην προηγούμενή μου απάντηση
    Δεν ήξερες δεν ρώταγες;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Οι κραδασμόι είναι άτιμο πράγμα...Και ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό βαθμό αντίληψης και αντοχής στην ένταση και την συχνότητα των κραδασμών...

Δοκίμασε γάντια με ενσωματωμένο τζελ ή αφρώδες στην παλάμη, ενώ και τα αφρολεξένια γκριπ που φοριούνται πάνω από τα κανονικά μπορεί να βοηθήσουν αρκετά...και όπως σου είπανε κράτα χαλαρά το τιμόνι...κάποιο από αυτά ή ο συνδυασμός τους θα δώσει οριστική λύση...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  2. Ερώτηση για γάντια!!
    από bikersonly στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2004, 19:21
  3. Ερωτηση Για Ολους...
    από almalibera στο forum Off topic