Κυρίες & Κύριοι για άλλη μια φορά θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας!!!
Η ιστορία έχει ως εξής:
Η κοπελιά μου είχε κάνει αίτηση σύνδεσης DSL γραμμής στην TELLAS-4Mbps+ τηλέφωνο (το σπίτι δεν έχει καθόλου τηλέφωνο) στις 27/12/06 (έχει σημασία η ημερομηνία)! Η συμφωνία ήταν ότι η σύνδεση θα γίνονταν εντός 17 ημερών!
Πέρασε πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση απο την TELLAS πέρνω κάποια στιγμή εγώ τηλ. και μου λένε ότι δεν έχει δόσει ακόμα πύλες το ΟΤΕ και κάτι άλλες παπαριές (εντάξει αλήθεια είναι αλλά έγω τα πήρα γιατί δεν ειδοποίησαν ότι ξέρεις κάτι θα αργήσει πάρα πολύ) Δεσμεύονται ότι αρχές Μαρτίου θα είχε γίνει η σύνδεση!
Μη πολυλογώ πέρασαν 5μήνες απο την αίτηση της σύνδεσης και φυσικά η TELLAS την πάπια! Στέλνουμε fax για διακοπή και μη προόθηση αίτησης! Και ψαχνόμαστε ξανά για άλλη σύνδεση! Ψιλο-Καταλήγουμε κάπως στην On Telecoms στο 3 play!
Εχθές όμως πέρνει η TELLAS και μας λέει ότι το ΟΤΕ άνοιξε πύλες στην περιοχή και δεσμεύτηκε ότι σε 15 μέρες θα έχει γίνει η σύνδεση και κάνουν δώρο και το πρώτο μήνα (σύνολο 1 χρονο=352ευρώ)!
Το θέμα τώρα είναι να τους εμπιστευτούμε και να κάνουμε τη σύνδεση στην TELLAS ή να τους χέσουμε και να πάνε στο .... Και να κάνουμε σύνδεση στην ΟΝ!
Ποία προτείνετε εσείς TELLAS ή ON Telecoms?
Ή ποία άλλη (λάβετε υπόψη σας ότι δεν υπάρχει σύνδεση ΟΤΕ στο σπίτι)!!
Ευχαρηστώ![]()