Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ Dsl!!!

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti

ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ Dsl!!!

Κυρίες & Κύριοι για άλλη μια φορά θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας!!!

Η ιστορία έχει ως εξής:

Η κοπελιά μου είχε κάνει αίτηση σύνδεσης DSL γραμμής στην TELLAS-4Mbps+ τηλέφωνο (το σπίτι δεν έχει καθόλου τηλέφωνο) στις 27/12/06 (έχει σημασία η ημερομηνία)! Η συμφωνία ήταν ότι η σύνδεση θα γίνονταν εντός 17 ημερών!

Πέρασε πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση απο την TELLAS πέρνω κάποια στιγμή εγώ τηλ. και μου λένε ότι δεν έχει δόσει ακόμα πύλες το ΟΤΕ και κάτι άλλες παπαριές (εντάξει αλήθεια είναι αλλά έγω τα πήρα γιατί δεν ειδοποίησαν ότι ξέρεις κάτι θα αργήσει πάρα πολύ) Δεσμεύονται ότι αρχές Μαρτίου θα είχε γίνει η σύνδεση!

Μη πολυλογώ πέρασαν 5μήνες απο την αίτηση της σύνδεσης και φυσικά η TELLAS την πάπια! Στέλνουμε fax για διακοπή και μη προόθηση αίτησης! Και ψαχνόμαστε ξανά για άλλη σύνδεση! Ψιλο-Καταλήγουμε κάπως στην On Telecoms στο 3 play!

Εχθές όμως πέρνει η TELLAS και μας λέει ότι το ΟΤΕ άνοιξε πύλες στην περιοχή και δεσμεύτηκε ότι σε 15 μέρες θα έχει γίνει η σύνδεση και κάνουν δώρο και το πρώτο μήνα (σύνολο 1 χρονο=352ευρώ)!

Το θέμα τώρα είναι να τους εμπιστευτούμε και να κάνουμε τη σύνδεση στην TELLAS ή να τους χέσουμε και να πάνε στο .... Και να κάνουμε σύνδεση στην ΟΝ!

Ποία προτείνετε εσείς TELLAS ή ON Telecoms?

Ή ποία άλλη (λάβετε υπόψη σας ότι δεν υπάρχει σύνδεση ΟΤΕ στο σπίτι)!!

Ευχαρηστώ
    ΤΕΛΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Γιατί δε ρίχνεις μια ματιά και στο adslgr.com
    Πάντως τέτοιες υπηρεσίες δίνουν εκτός της TELLAS και On η Vivodi, η FORTHnet, η NetOne και από σήμερα η HOL οπότε έχεις αρκετές επιλογές

Μπες στο http://www.adslgr.com και θα δεις τι παιζει.Εγω ειχα κανει αιτηση στη VIVODI απο τον Δεκεμβρη και ακομα περιμενω.Τελικα κατεληξα στον ΟΤΕ
    ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Εγώ στη θέση σου θα έκανα τα πάντα για να μη μπλέξω με τη Tellas. Η δουλειά μου έχει να κάνει με αυτά τα πράγματα & γνωρίζω αρκετά περιστατικά αλλά & φίλου ςπου τη πάτησαν. Η εξηπηρέτηση πελατών που έχει θα έλεγα είναι υπό του 0.Σου εύχομαι να βγάλεις σύντομα άκρη.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Εγω θα ελεγα να μην κανεις τελλας. Εχω ακουσει πολυ κακα λογια για την τελλας.

Καλυτερα forthnet πηγαινε.

Την on την εχω δει να δουλευει σε σπιτι, 3play κανονικα. Μας ειχε καλεσει για φαγητο και ειχε το gp της κυριακης. Μας λεει, γιατι ειμασταν 3 μαντραχαλοι περαν των γυναικων, μην αγχωνεστε, μολις φαμε γυρναμε πισω και το βλεπετε.

Εχει 3 μερες προς τα πισω προγραμμα η on. Εχασες μια εκπομπη;; Γυρνα πισω και δεστην. Ποιοτητα κορυφαια. Το ιντερνετ ειναι λιγο αργο αλλα θα φτιαξει εντος 2-3 ημερων. Το τηλ τσαμπα.

Τωρα κοντα τελειωνει η δικια μου 2mb που εχω στον οτε και την κανω ή για on ή για forthnet.

Εγώ τα είχα πάρει με την Tellas γιατί εκτός του ότι στην ουσία μας γέλασαν 2 φορές (ειδικά την 2η που μας είχαν πεί μην ανησυχήτε μέσα στον Μάρτιο θα μπεί, Αμ δε...!) όταν προσπαθούσα να τους καλέσω δεν μπορούσα να βγάλω γραμμή!

Βασικά η On μου φαίνετε ακριβή βγένει μαζί με το άνοιγμα λογαριασμου (95Ε) και το μηνιαίο λογαριασμό 515Ε το χρόνο (τον 2ο χρόνο θα πάει 420Ε βέβαια), δεν είναι και λίγα!

Σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα τελικά το ΟΤΕ κάποια 6μηνη σύνδεση και μετά το γυρίσει σε κάποια άλλη!
    ΤΕΛΟΣ

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Η κοπελα που σου λεω εδωσε 60+ ευρω περιπου σαν παγιο ενεργοποιησης και τιποτα αλλο.

Τωρα δινει 35 ευρω περιπου το μηνα για τσαμπα τηλ, τηλεοραση και ιντερνετ μεχρι 10 mbps.

Αν θες μονο ιντερνετ πηγαινε καλυτερα οποια σου δινει τη μεγαλυτερη ταχυτητα με την μικροτερη τιμη.

forthnet 10mbps 25 ευρω το μηνα. Οσα δινω εγω στον οτε για 2mbps. Βεβαια πριν ενα χρονο περιπου ηταν εξωπραγματικο νουμερο και το 2 και τα 25. Τωρα ομως οχι.

Ψαξτο. Μην πας ετσι. Μπες και στο site που σου ειπαν τα παιδια και θα δεις πολλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Γιατί δε ρίχνεις μια ματιά και στο adslgr.com
    Πάντως τέτοιες υπηρεσίες δίνουν εκτός της TELLAS και On η Vivodi, η FORTHnet, η NetOne και από σήμερα η HOL οπότε έχεις αρκετές επιλογές

σιγουρα πρεπει να μπεις στο adslgr...

επιλογες να τσεκαρεις...εχεις...

εγω ακομα δεν εχω βαλει παντως...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Η
    forthnet 10mbps 25 ευρω το μηνα. Οσα δινω εγω στον οτε για 2mbps. Βεβαια πριν ενα χρονο περιπου ηταν εξωπραγματικο νουμερο και το 2 και τα 25. Τωρα ομως οχι.
    Πλέον είναι 21,5 ευρώ το μήνα για 10mbps.
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Η κοπελα που σου λεω εδωσε 60+ ευρω περιπου σαν παγιο ενεργοποιησης και τιποτα αλλο.

Τωρα δινει 35 ευρω περιπου το μηνα για τσαμπα τηλ, τηλεοραση και ιντερνετ μεχρι 10 mbps.

Αν θες μονο ιντερνετ πηγαινε καλυτερα οποια σου δινει τη μεγαλυτερη ταχυτητα με την μικροτερη τιμη.

Ψαξτο. Μην πας ετσι. Μπες και στο site που σου ειπαν τα παιδια και θα δεις πολλα.

Τα 60 Ε είναι το κόστος ενεργοποίησης αν έχεις ήδη τηλέφωνο-λογαριασμό ΟΤΕ! "Εμείς" δεν έχουμε οπότε πάει 95 Ε!

Ευχαρηστώ παιδιά! Σίγουρα δεν θα πάμε στην Tellas ! Θα το ψάξουμε.....

To moto.gr δείνει άπειρες λύσεις......
    ΤΕΛΟΣ

...καλά κρασιά !!! Το avatar του/της panisk
    Με λίγο υπομονή κάνε αίτηση στον πΟΤΕ για τηλέφωνο, σε 20 ημέρες το πολύ θα έχεις συνδεθεί με το νούμερό σου. Μετά ρίξε μια αίτηση στη Forthnet για 2play και με 39,9 έχεις όλα τα σταθερά τσάμπα αλλά και 10 Μbps που στην κυριολεξία ...σκάβουν
    Αναλαμβάνουν αυτοί να σου πάρουν το νούμερο από τον πΟΤΕ χωρίς να κάνεις εσύ ΤΙΠΟΤΑ και την ημερομηνία που θα σου πουν σου στέλνουν SMS με τα σχετικά . Α!! και ένα US ROBOTICS ADSL 2+ Router δώρο..... Σκέψου το πάει γρήγορα ... πολύ γρήγορα!!!

εγω που εχω τρελλας σου λεω μακρια περιμενω πως και πως να ληξει το συμβολαιο να την κανω με μια λεξη μπουρδελο μπες και στο σιτε www.adslgr.com και θα δεις ποσοι εχουν προβληματα.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Forthnet και πάλι Forthnet φίλε μου! Εταιρία με κύρος και σεβασμό στον πελάτη! Και αν σου κάνουν μαλακία τους ξεσκίζεις γιατί είναι ιδωτική εταιρία! Μακριά απο Tellas είναι απατεώνες. Χρεώσανε τον πατέρα της κοπέλας μου με 2 λογαριασμούς και δεν του είχαν κάν βάλει στο δίκτυό τους οι γελοίοι!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    να ρωτησω και γω κατι

σημερα μου ηρθε λογαριασμος απ τον {Π}ΟΤΕ 160 ευρω

εχω το κονεξ 1024 συνδεση με 22.50 το μηνα

το παγιο του τηλεφωνου ειναι 35 ευρω καθως δεν μιλαμε απο τον οτε ΠΟΤΕ :smilea:

δεν μπορω να καταλαβω απο που στον ΠΟ&ΤΣΟ βγαινουν αυτα τα 160

λεει κατι για

παγια τελη ει ντι ες ελ και κατι αλλες μαλακι$ς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
    να ρωτησω και γω κατι

σημερα μου ηρθε λογαριασμος απ τον {Π}ΟΤΕ 160 ευρω

εχω το κονεξ 1024 συνδεση με 22.50 το μηνα

το παγιο του τηλεφωνου ειναι 35 ευρω καθως δεν μιλαμε απο τον οτε ΠΟΤΕ :smilea:

δεν μπορω να καταλαβω απο που στον ΠΟ&ΤΣΟ βγαινουν αυτα τα 160

λεει κατι για

παγια τελη ει ντι ες ελ και κατι αλλες μαλακι$ς

Αν είναι καινούριο μάλλον είναι τα εφάπαξ τέλη ενεργοποίησης (34,99?) ή/και αναδρομικά πάγια
    Αν όχι μήπως έχεις πακέτο με ογκοχρέωση
    Στην τελική βγάλε μια φωτο το λογαριασμό να δούμε (κόψε ονόματα αριθμούς τηλεφώνου αφμ κλπ ε)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2008, 19:27
  2. Βοηθεια για Adsl συνδεση
    από p@nos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2007, 18:53
  3. Βοήθεια για νέα σύνδεση Adsl
    από Σφήγκας600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2006, 07:59