Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 40

Θέμα: V-strom + afoi terzi

V-strom + afoi terzi

Καλημερα παιδια
    ψαχνομαι να αγορασω μηχανη.μετα απο forums και κουβεντες με φιλους καταληγω στο κλασικο v-strom 650 που τοσα και τοσα υπαρχουν. Το βασικο μου ερωτημα ειναι αν το παρω απο αφοι Τερζη θεσσαλονικη θα ειμαι καλημενοσ οτι περνω την κανονικη με τα 70 αλογα ι καμια εισαγωγης με τα 45-49. Πως μπορω να το τσεκαρω??????? απο την εν λογο αντιπροσωπεια εχει κανεισ παραπονα η ολα καλα????
    αν μπορειτε να μοθ προτεινετε κιολας τι εξοπλισμο α παρω με τα 800 ευρω δωροεπιταγη που δινει.(ααα σε εξοπλισμο στυλ καγκελα καρινα κλπ εχει διαφορετικες ποιοτητες που θα πρεπει να προσεξω???) Ευχαριστω ρε μαγκες. Καλη μερα σε ολους σας..

Παλαιό μέλος
    v-STROM 45-49 ιππων; Υπαρχει τετοιο πραγμα. Κοιτα αν το μηχανακι εχει τα χαρτια του δεν νομιζω πως μπορει να σε κοροιδεψει. Ψαξε και σε αλλους για να συγκρινεις!!! Οσο για τα 800 ευρω νομιζω πως καγκελα-μπαγκαζιερα-καλο κρανος-συναγερμος πρεπει να ειναι στις επιλογες σου.(Η σειρα ειναι τυχαια ε!). Ψαξτο καλα αλλα να ξερεις τον Αυγουστο νεκρωνουν ολα, υπουργεια, καταστηματα κλπ
    mustili

εχει κι με αυτα τα αλογα τα γνωστα περιεισαγωγης. για αυτο θελω να ξερω τι να τσεκαρω στη μηχανη για να ειμαι σηγουρος

Μαυρομιχάλης. .. Το avatar του/της stavrobeis
    Φιλε, ο Τερζης αν δεν κανω λαθος, δεν ειναι επισημος αντιπροσωπος Suzuki....

Ειναι ολα τα σφαζω - ολα τα μαχαιρωνω....
    Ειχα παει πριν 2-3 χρονια και μου αφησε οχι και τοσο καλες εντυπωσεις.....

Βεβαια μπορει να εχει αλλαξει τωρα.

Παντως για να εισαι 100% σιγουρος, καλυτερα να πας σε μια επισημη αντιπροσωπεια.

Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Να πω μια γνώμη;;;;

Πήρα το Στρομάκι μου απο το Μακινα (Τσακατσώνης) στην Εγνατία....κανένα πρόβλημα...βέβαια εγω το πήρα το 2005 αλλά αυτό δεν αλλάζει τπτ...
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

...Πολυ απλα παιρνεις τον αροιθμο πλαισιου κανεις ενα τηλεφωνο στον Σφακιανακη και σου λεει αν ειναι δικια του.

Ετσι εκανα εγω... α! και ηταν και πολυ εξυπηρετικη η τηλεφωνητρια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kalamaria
    υπαρχει τετοια περιπτωση για παραεισαγωγης με 45-49 αλογα? γιατι εγω που το παραγγειλα πως θα ξερω ακριβως τι θα παρω? αν ξερει καποιος ας μας πει

Καλημέρα σας,
    Είμαι νέος στο forum και πρόσφατα αγόρασα την v-strom 650. Την μηχανή την πήρα από τον Τερζή στην Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα στην Μοναστηρίου δίνει δώρα αξίας 800 ευρώ όπως γράφεις παραπάνω αλλά το άλλο κατάστημα στον κόμβο Ν.εγνατίας με περιφεριακό δίνει 1000 ευρώ δωροεπιταγή.

pira tilefono sti suzuki kai einai episimos antiprosopos kai eksousiodotimeno service.Aplos thelo na matho an genika einai sostosd stis synalages kai sta service

οκ απο οτι καταλαβα τιλεφονο στον Σφακιανακι πριν να [πλιρωσεις και να υπογραψεις...Γενικοτερα απο Τερζη ευχαριστιημενοι απο εξυπηρετιση και απο προιον??????
    Γιατι ενα αλλο παιδι μου προτεινε και Τσακατσωνη.

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    η αγορα μηχανης ειναι το ευκολο κοματι, το δυσκολο ειναι η συντηρηση. Αγορασε την μηχανη σου απο εκει που θα την κανεις και συντηρηση. Αυτο που εχω να σου προτεινω ειναι να πας σε μια τραπεζα, να παρεις δανειο τα λεφτα που χρειαζεσαι και να πας μετα σε ολους τους αντιπροσωπους και να ζητησεις προσφορες. Τα μοτομαγαζα κανουν δοσεις με 12% το οποιο ειναι αρκετα μεγαλο. Πριν 3 μηνες που πηρα την δικια μου μοτο, πηγα στην τραπεζα Κυπρου και πηρα τα χρηματα που χρειαζομουν με επιτοκιο 9% που καθε χρονο πεφτει μια μοναδα και φτανει νομιζω μεχρι 4%. Με αυτο τον τροπο γλιτωσα 1000Ε και πετυχα καλυτερη τιμη αγορας.

Για εξοπλισμο προτεινω να βαλεις καγκελα για προστασια και μπαγκαζιερα που ειναι πολυ βολικη για να μεταφερεις πραγματα.

Καλη αγορα να εχεις.

Aμαν καλα που δεν ειναι ο svs-greek να διαβασει για τον τερζη ..... :rotflmao:
    Φιλε προσεχε στο συγκεκριμενο γιατι ειναι τσακαλακος ..Τωρα μη ρωτας τι και πως ..δεν λεγονται ετσι αυτα ...στον αερα ..
    γνωμη μου ειναι να πας σε επισημο Suzuki ..
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα δυστηχως τοσο για τερζη οσο και για μακινα ολοι εχουν να πουν κατι. Ειμαι λιγακι μπερδεμενος με την αγορα και κατα επεκταση συντηρηση. Τα λεφτα τα εχω και θα την αγορασω μετρητα. Δεν ξερω ρε μαγκες αν εχετε να προτεινετε καποιον αντιπροσωπο καλυτερο απο αυτους η να μου στειλετε εμαιλ εκτος forum για να μην παραβουμε κανονες πειτε μου.
    Παντως βρε παιδια οσο πιο πολυ διαβαζω στο forum τοσο πιο πολυ επιφυλασομαι για την μηχανη για την πιοτητα.Σπασμενα μοτερ,στραβα πλαισια..............
    Τι να πω δεν ξερω.

Ευχαριστω και παλι
    υ.γ ο τερζης μου ειπαν απο σφακιανακη οτι ειναι επισημος αντιπρωσοπος

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    ειμαι γιαμαχακιας και ετσι δεν εχω προσωπικη αποψη για να σου προτεινω καποιον. Αλλα απο αυτους τους δυο που αναφερεις, δεν θα αγοραζα. Οσο για την ποιοτητα του VStrom, δεν νομιζω πως υπαρχει λογος περι ποιοτητας!!! Στην παρεα μας εχουμε πολλα VStrom και κανενα προβλημα δεν εχει υπαρξη μεχρι στιγμης.

Tράβα ρε φίλε στον Πρεβεδουράκη που είναι επίσημος...
    Πήρα το DRZ από κει...
    Μια χαρά κύριος και η κοπέλα στην διεκπεραιωση... :a07:
    Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki V-strom 650
    από petridist στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 07:58
  2. V strom 650 Vs FZ6 fazer
    από zoudis στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2004, 21:23
  3. Varadero - V-Strom
    από spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2004, 22:35
  4. transalp?v-strom 650?freewind?aprilia pegaso?
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 29/02/2004, 00:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF