Τη φωτογραφία στην τροχαία και καταγγελία
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για να κανει τι η τροχαια;;;;;;;;;;;;;;
Αν δεν καταλαβαινουμε απο μονοι μας πρεπει να γινουμε 5 εκατομμυρια μπατσοι οι μισοι να γραφουμε τους αλλους 5.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ασχολιαστο
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ
Ασυντήρητα-παραφορτωμένα-λάθος φορτωμένα και ο οδηγός πτώμα απο την υπερωρία!
Καθημερινότητα!![]()
ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα
Καθημερινότητα ή όχι, ΕΜΕΙΣ τι κάνουμε γι' αυτό;
(πλην του να ποστάρουμε φωτογραφίες; )
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εεε.. γκρινιάζουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν κάνουμε τίποτα. Ο τροχαίος με τον φορτηγατζή μπορεί να είναι αδέρφια / κουμπάροι / κοντοχωριανοί και να πίνουν μπύρες κάθε βράδυ παρέα - δεν υπάρχει καμία περίπτωση να του κόψει κλήση ή οτιδήποτε περισσότερο!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Αυτό είναι μια απλή υπόθεση - δεν το ξέρουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν κάνουμε τίποτα. Ο τροχαίος με τον φορτηγατζή μπορεί να είναι αδέρφια / κουμπάροι / κοντοχωριανοί και να πίνουν μπύρες κάθε βράδυ παρέα - δεν υπάρχει καμία περίπτωση να του κόψει κλήση ή οτιδήποτε περισσότερο!
Επειδή αδιαφορούμε κυκλοφορούν τέτοιοι μ@λ@κες στο δρόμο
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αφού έκανες τον κόπο να βγάλεις τη φωτογραφία γράψε και τον αριθμό και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η κεντρική υπηρεσία της Τροχαίας που ψοφάει για χαρτζηλίκι.
Η γραμματέας της ΜΟΤ.Ε.Κ.
Ριζοπούλου Κατερίνα
Συμμετέχω στην Μοτοσυκλετιστική Ένωση Καταναλωτών για να ακούγομαι
Αρχικά δημιουργήθηκε από KAT600
Αφού έκανες τον κόπο να βγάλεις τη φωτογραφία γράψε και τον αριθμό και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η κεντρική υπηρεσία της Τροχαίας που ψοφάει για χαρτζηλίκι.
Ριζοπούλου Κατερίνα
Εννοια σου και εχω ηδη δειξει την φωτο σε φιλο της τροχαιας. Και ας με λενε καρφι...! Σε αυτες τις περιπτωσεις μετραει η ασφαλεια μας και οχι τα καρφωματα...
Καλημέρα σου και χαίρομαι που δεν έμεινες μόνο στην γκρίνια του παρατηρητή αλλά κούνησες το δαχτυλάκι σου.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη φωτογραφία σου γιατί έχω στα σκαριά ένα ραντεβού μεταξύ ΜΟΤΕΚ και με τον πρόεδρο των φορτηγατζήδων και πολύ θα ήθελα να μάθω και τη γνώμη του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ για αυτό το χάλι. Βέβαια θα έχουμε πολλά να πούμε αλλά μιας και κανείς δεν έχει δοκιμάσει να πλησιάσει τις δύο άκρες που λέγονται ΦΟΡΤΗΓΟ και ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να κάνουμε το πρώτο βήμα και να μάθουμε τη γνώμη τους για αυτά τα μικροσκοπικά πλάσματα που κινούνται σε δύο ρόδες.
Καλή συνέχεια
Ριζοπούλου Κατερίνα
Συμμετέχω στην Μοτοσυκλετιστική Ένωση Καταναλωτών για να ακούγομαι
Εννοειται οτι μπορεις να την χρησιμοποιησεις. Απο την στιγμη που την εχω δημοσιευσει εχει γινει στοιχειο προς χρηση για οσους πιστευουν οτι μπορει να ειναι θετικο βημα προς την συμμορφωση...Αρχικά δημιουργήθηκε από KAT600
Καλημέρα σου και χαίρομαι που δεν έμεινες μόνο στην γκρίνια του παρατηρητή αλλά κούνησες το δαχτυλάκι σου.
Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη φωτογραφία σου γιατί έχω στα σκαριά ένα ραντεβού μεταξύ ΜΟΤΕΚ και με τον πρόεδρο των φορτηγατζήδων και πολύ θα ήθελα να μάθω και τη γνώμη του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ για αυτό το χάλι. Βέβαια θα έχουμε πολλά να πούμε αλλά μιας και κανείς δεν έχει δοκιμάσει να πλησιάσει τις δύο άκρες που λέγονται ΦΟΡΤΗΓΟ και ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ σκέφτηκα ότι καλό θα ήταν να κάνουμε το πρώτο βήμα και να μάθουμε τη γνώμη τους για αυτά τα μικροσκοπικά πλάσματα που κινούνται σε δύο ρόδες.
Καλή συνέχεια
Ριζοπούλου Κατερίνα