Χτες στο Δέλεαρ, είπα σε μερικούς φίλους ότι θα φορτώσω στο ΧΤ μου, μερικά είδη camping και γελούσαν...........
Βέβαια, δεν τους αδικώ, γιατί ειναι "ΝΕΟΙ" επάνω στην μηχανή, δεν έχουν περάσει ακόμα το 1.000.000 χλμ και δεν εχουν στρώσει "κώλο" 32 χρόνια επάνω σε Μοτο............
Ίσως με τον καιρό να τα καταφέρουν..........
Προορισμός ταξιδιού Β. Ευβοια, παραλία χιλιαδους.......
Απόσταση από το σπιτι μου μέχρι την παραλία 174 χλμ.
ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ
1. 2 SLEEPING BAG
2. 2 ΦΟΥΣΚΩΤΕΣ ΒΑΡΚΕΣ(2 ΑΤΟΜΩΝ)(Η μία μεταφέρει εμένα και η άλλη όλα τα πράγματα, παω σε απάτητη παραλία, εκει πας μόνο με βάρκα)
3. ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΕ 4 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
4. ΣΚΗΝΗ 4 ΑΤΟΜΩΝ 4.5Χ4.5Χ2.1
5. 2 ΥΠΟΣΤΠΩΜΑΤΑ
6. 2 ΣΑΝΙΔΕΣ SERFING
7. 2 ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΣΠΑΣΤΕΣ
8. ΣΤΡΏΜΑ ΦΟΥΣΚΩΤΟ,ΤΡΟΜΠΑ,
9. ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ,ΜΑΣΚΑ,ΡΑΚΕΤΕΣ,ΜΠΑΛΑΚΙΑ,ΨΑΘΕΣ,ΡΕΣΩ, ΚΑΙ 2 ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
10. ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΧΤ(ΝΤΙΖΕΣ-ΛΑΜΠΑΚΙΑ-ΤΑΚΑΚΙΑ-ΥΓΡΑ DOT4-ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ 2 ΜΑΝΕΤΕΣ
11. ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ 1 ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 30 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΨΥΓΕΙΑΚΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΧΤ.......(ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ)
Προβλήματα:
1. το φορτίο αν και δεν ξεπερναει τα 54 κιλά έχει μεγάλο όγκο και προκαλεί ασταθεια στην μηχανή.
2. Υπολόγισα ότι το ταξίδι μαζί με τις προγραμματισμένες στασεις θα διαρκέσει 3-4 ώρες
με ανωτερο όριο ταχύτητας τα 80-90 χλμ/ωρα
3. Ελπίζω να μήν 'εχει πολλά μπλόκα στο δρόμο γιατί ο όγκος του φορτίου είναι μεγάλος και ίσως "φάω" τις διακοπές μου σε κάποια τροχαία........
Μερικές φωτό για τους φίλους που ΔΕΝ Π Ι Σ Τ Ε Ψ Α Ν, καθώς και για τον φίλο μου blackbusa(ειδική αφειέρωση)
η φωτό περιέχει όλα όσα πρεπει να φορτωθούν στο ΧΤ
![]()