Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 50

Θέμα: Aσυνηδητοι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix

Aσυνηδητοι...

Aσυνήδητοι νταλικέρηδες και φορτηγατζήδες , τελικά πάντα το έλεγα και έτσι είναι και δε πα να λέτε οτι θέτε...Οδήγω το πρώι στην Ε.Ο. δεξιά με το παπάκι και πηγαίνω το πολύ με 80 χλμ. και με προσπερνάνε όλοι με ταχύτητες άνω των 100 χλμ! ΟΛΟΙ τους και όχι μόνο αυτό κάνουν και σφήνες και κολλάνε πίσω από τα Ι.Χ. Κατά τα άλλα τηρουνε τα όρια ταχυτητάς τους ε? Είναι όλοι τους δολοφόνοι και ασυνήδητοι και λίγα λέω...για να μη μιλήσω για την κατάσταση των περισσοτέρων φορτήγων (φθαρμένα λάστιχα κ.λ.) καθώς και των οδηγών (μεθυσμένοι αλλοδαποί , παππούδες).
    Η τροχαία τι κάνει? Πρέπει δηλαδή να έχουμε κάθε φορά πολύνεκρα εξαιτίας των χασάπηδοφορτηγατζήδων για να ξυπνήσουν? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΩΛΟΧΩΡΑ!!!

Καλα εισαι καλα ρε φιλε?
    Μην μου πεις οτι θεωρεις πιο επικινδυνη μια τετοια νταλικα, απο τον 18χρονο ακρανωτο παπακια?

Η αστυνομια μας εχει φροντισει και εχει στησει εκατονταδες τετοια μπλοκα για τους επικινδυνους αυτους παπακιδες, σιγα μην ασχοληθει με τις ασφαλεσταστες νταλικες, ποιος ο λογος αλλωστε?

:a47:
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Με αφορμή αυτό το post άνοιξα το συρτάρι μου και έπιασα ένα ταχογράφο στη τύχη..

8/2/05.. πόσες ώρες είχα στο τιμόνι εκείνη τη γαμομέρα.. γαμώ τη τρέλα μου και το πρώην αφεντικό μου μαζί..!!

Σημειωτέο πως η εγγραφή του ταχογράφου σταματά στις 24:00 γιατί πολύ απλά αλλάζει με καινούριο και όχι γιατί τέλειωσε το ταξίδι.. :smilea:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	07-09-06_09-57.jpg 
Προβολές:	874 
Μέγεθος:	58,5 KB 
ID:	101787

Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
    Με αφορμή αυτό το post άνοιξα το συρτάρι μου και έπιασα ένα ταχογράφο στη τύχη..

8/2/05.. πόσες ώρες είχα στο τιμόνι εκείνη τη γαμομέρα.. γαμώ τη τρέλα μου και το πρώην αφεντικό μου μαζί..!!

Σημειωτέο πως η εγγραφή του ταχογράφου σταματά στις 24:00 γιατί πολύ απλά αλλάζει με καινούριο και όχι γιατί τέλειωσε το ταξίδι..

come again

...και γυμνιστής Το avatar του/της odt

Σημειωτέο πως η εγγραφή του ταχογράφου σταματά στις 24:00 γιατί πολύ απλά αλλάζει με καινούριο και όχι γιατί τέλειωσε το ταξίδι.. :smilea:

Έλα τώρα...πως κάνεις έτσι για 18 ωρίτσες....: :hypnotize

Μου αρέσει που ο ταχογράφος δεν "γράφει" πουθενά πάνω από 80...

...μπράβο τυπικότητα
    Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
    …αν
    Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
    Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:

Pics

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    come again
    Ευχαρίστως!

Εδώ ξεχάστηκα και τον άλλαξα κατά τις 3:00..

Ωπ, ξέχασα το ταχογράφο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	07-09-06_10-24.jpg 
Προβολές:	807 
Μέγεθος:	60,0 KB 
ID:	101789

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Το περίμενα.

Εσένα περίμενα ρε RESPECT , για ν'απαντήσεις εδώ μέσα.

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Το περίμενα.

Εσένα περίμενα ρε RESPECT , για ν'απαντήσεις εδώ μέσα.

Ε, ναι να απαντήσω... αλλά τι να απαντήσω όμως σε κάποιον που πήγαινε με την εξωπραγματική ταχύτητα των 80km/h με ένα παπάκι σε εθνική οδό- ενώ δε θα έπρεπε- και όταν οι μόνοι που κατάφεραν να τον περάσουν ήταν καμιά 10αριά νταλίκες, κατουρίστηκε πάνω του από το φόβο του έτσι όπως τον κούνησε ο αέρας και βγήκε εν ολίγης να μας πει ότι όσοι οδηγούμε φορτηγά είμαστε ασυνήδητοι..!!

(μάλλον ασυνείδητοι εννοούσε)

Re: Aσυνηδητοι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dynogix
    Είναι όλοι τους δολοφόνοι και ασυνήδητοι και λίγα λέω...για να μη μιλήσω για την κατάσταση των περισσοτέρων φορτήγων (φθαρμένα λάστιχα κ.λ.) καθώς και των οδηγών (μεθυσμένοι αλλοδαποί , παππούδες).

γμσετα ρε φιλε!!!

αυτοι οι αλλοδαποι εκτος του οτι τοσα χρονια κλεβουν τα σπιτια μας βιαζουν τις γυναικες μας κ ποτιζουν τις φουντες μας τωρα οδηγαν κ στους δρομους μας!!!!

απαραδεκτο!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Ε, ναι να απαντήσω... αλλά τι να απαντήσω όμως σε κάποιον που πήγαινε με την εξωπραγματική ταχύτητα των 80km/h με ένα παπάκι σε εθνική οδό- ενώ δε θα έπρεπε- και όταν οι μόνοι που κατάφεραν να τον περάσουν ήταν καμιά 10αριά νταλίκες, κατουρίστηκε πάνω του από το φόβο του έτσι όπως τον κούνησε ο αέρας και βγήκε εν ολίγης να μας πει ότι όσοι οδηγούμε φορτηγά είμαστε ασυνήδητοι..!!

(μάλλον ασυνείδητοι εννοούσε)
    Δηλαδή με πόσα πρέπει να πηγαίνει ένα παπάκι για πες μας ...να κοιτάξω να του βάλω ένα μοτορι από hayabusa ή καλύτερα από κανένα scania .Μας έβαλες και το ταχογράφο να μας δείξεις τι? Οτι και καλά είσαι νόμιμος και δε πας πάνω από 80? Με τα γνώστα κολπάκια που κάνετε? Φίλε απ' οτι κατάλαβα είσαι ένας από αυτούς που περιγράφω ... φαντάζομαι τι συμπεριφορά θα έχεις και ως οδήγος μηχανής . Όταν είναι να βγαίνεις στο δρόμο με ένα από τα δύο βγάλε καμμία ανακοίνωση να κάτσουμε οι υπόλοιποι μέσα μπας και γλιτώσουμε...Μεγάλε αρχηγέ της ασφάλτου!!!:a31:

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    Δηλαδή με πόσα πρέπει να πηγαίνει ένα παπάκι για πες μας ...να κοιτάξω να του βάλω ένα μοτορι από hayabusa ή καλύτερα από κανένα scania .Μας έβαλες και το ταχογράφο να μας δείξεις τι? Οτι και καλά είσαι νόμιμος και δε πας πάνω από 80? Με τα γνώστα κολπάκια που κάνετε? Φίλε απ' οτι κατάλαβα είσαι ένας από αυτούς που περιγράφω ... φαντάζομαι τι συμπεριφορά θα έχεις και ως οδήγος μηχανής . Όταν είναι να βγαίνεις στο δρόμο με ένα από τα δύο βγάλε καμμία ανακοίνωση να κάτσουμε οι υπόλοιποι μέσα μπας και γλιτώσουμε...Μεγάλε αρχηγέ της ασφάλτου!!!:a31:
    για κατσε ρε φιλε δεν ειναι ολοι ιδιοι!!!!

γιατι τους βαζεις ολους στο ιδιο καζανι????τι σου φταιει το παληκαρι απο πανω?
    γιατι δεν το πιστευεις οτι αυτος μπορει να οδηγαει με 80 το φορτηγο του?

και γιατι να πιστεψω εσενα που μπορει να πηγαινες με κατω απο 80 και σε περναγανε και τα φορτηγα????

μηπως εισαι κομπλεξαρα???

...μα γιατι τοσο ζορι?? ε μα! και συ με το παπι στην εθνικη που πας?! ...δεν στα 'παν οτι εδω στο Ελλαντα ολοι ειμαστε γληγοροι ...και αφου το'χεις το καλο το εργαλειο ...βγαλ'το εκει στην εθνικη!! ο φυσικος του χωρος ειναι ετσι και αλλιως! τι τα θες τωρα και στεναχωριεσαι!

Παλαιό μέλος
    Δε μου αρέσουν οι γενικεύσεις σου. Για καμμιά κατηγορία ανθρώπων δε μπορείς να πεις πως όλοι ανεξαιρέτως είναι έτσι, είναι αλλιώς κ.λπ. Αν διάλεγα εγώ να κατακρίνω μια κατηγορία οδηγών, σίγουρα δε θα ήταν οι οδηγοί φορτηγών. Νομίζω πως αναλογικά με τον αριθμό τους, είναι από τους πιο συνεπείς οδηγούς. Αντίθετα το ποσοστό των παπόβιων (και λοιπών μηχανόβιων), που έχουν ξεφύγει κατά πολύ από τη στοιχειώδη κοινωνικώς παραδεκτή οδική συμπεριφορά, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο.
    Οπότε την επόμενη φορά που θα σου τη σπάσει ένας παππούς που πέρασε τη διάβαση, αναγκάζοντάς σε να διακόψεις άδοξα τη σούζα σου (ειρωνικά το λέω αυτό για να καταλάβεις τον παραλογισμό των ισχυρισμών σου), μην τα βάλεις με τους οίκους ευγηρίας επειδή δεν είναι ένθερμοι υποστηρικτές της ευθανασίας μετά τα 65.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF