Την Πεμπτη κατα τις 23:30 περνουσα απο την Μεσογειων και πηγαινα για ποτο με φιλους με αλλες μηχανες, και ηταν ενας τρομπας με ενα Saxo και καλα φτιαγμενο και στα φαναρια ενω ολοι ξεκινουσαμε με τις μηχανες κυριλε απο το φαναρι αυτος εφευγε κοφτες.
Πηγα διπλα του για πλακα, ξεκιναμε φευγω ανετα αυτος ηταν πολυ πισω (λογικο αφου ηταν αυτοκινητο και απο οτι φανηκε οχι και τοσο βελτιωμενο) και οταν εφτασα τα 100-120 κοβω να περιμενω και τα αλλα παιδια με τις μηχανες και μετα απο λιγο περναει το κωλοπαιδο απο αριστερη που ηταν τερμα δεξια και περιπου 1-1.5 μετρο απο το 610 μου για να προκαλεσει.
Δεν εδωσα συνεχεια γιατι αμα ετρεχα και εγω μπορει να σκοτωνομασταν γιατι ειχε πολυ κοσμο εκεινη την ωρα.
Και ενα δευτερο περιστατικο που με ενοχλησε ηταν το σαββατο το βραδι πηγαιναμε αρκετα μεγαλη παρεα με τις μηχανες μας σε ενα Μπαρακι στην Λεωφ.Αλεξανδρας και ενας καγκουρας με rallye παλιο κοιταζε την κοπελα που ειχα μαζι στα φαναρια και καποια στιγμη μετα απο ενα φαναρι ενω πηγαινα κυριλε με προσπερασε απο πολυ κοντινη αποσταση απο το φτερο μου.
Μου το ειπε ενας αλλος φιλος μου (GS1200) εγω δεν το καταλαβα (δεν εχω καθρεφτες) γιατι θα αρχιζα καταδιωξη και ας ημουν με την κοπελα μαζι.