Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Ducati Elettrotecnica

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Ducati Elettrotecnica

Μετα από ωραίες διακοπές, και μια πολύ πάρα πολύ κακή επιστροφή, επανακαμπτω και ειπα να σας πω ενα ωραίο που μου συνέβη πριν μερικά χρόνια.

Είχα που λέτε ενα πλυντήριο ρούχων μάρκας Βaucknecht (Γερμανικό) και χάλασε. Δεν ηταν παλιό. 2-3 χρόνων αλλά εκτός εγγύησης πλέον.
    Ερχεται ο τεχνικός, το λύνει, μετράει, και μου δίνει εναν τεράστιο πυκνωτή στο χέρι.
    'Αυτό φταίει', μου λέει, το αλλάζει και όλα καλά.
    Το παίρνω εγώ στο χέρι και τι βλέπω? Το μαντέψατε μάλλον..
    Ο πυκνωτής είναι Ducati rotflmao:
    'Mαλιστα' του λέω, τον πληρώνω τον άνθρωπο, παίρνω και τον πυκνωτή στο χέρι και πάω στην Λέσχη κλασσικών να πψ τα νέα στους Ducatoβιους φίλους μου
    Να μην εχω μηχανή Ducati και να την πατήσω απ το πλυντηριο???

Φαίνεται οτι ηταν ιδια παρτίδα με τους πολλαπλασιαστές που εβαζαν και στα εργοστασιακά 888 μέχρι να μείνει το μηχανάκι από την 1η θέση στα Superbikes στον τελευταιο γυρο (η προτελευταιο, δεν εχει σημασία ) από πολλαπλασιαστές!

Αστεια αστεία, αν έχετε μηχανάκι συναρμολογημένο στην Ιταλία, σίγουρα έχετε αρκετά ηλεκτρικικα της Ducati Elettrotecnica, κι ας είναι και Honda το μηχανάκι
    H Ducati Meccanica βελτιώθηκε και χρησιμοποιεί και Japan ηλεκτρικά, η 'μεγάλη' αδελφή Ducati Ellettrotecnica όμως ζεί και βασιλευει και τον κόσμο κατατρέχει μέσα από τα Japan μηχανάκια!!! :lol

Καλό Χειμώνα:
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: Ducati Elettrotecnica

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Μετα από ωραίες διακοπές, και μια πολύ πάρα πολύ κακή επιστροφή, επανακαμπτω και ειπα να σας πω ενα ωραίο που μου συνέβη πριν μερικά χρόνια.

Είχα που λέτε ενα πλυντήριο ρούχων μάρκας Βaucknecht (Γερμανικό) και χάλασε. Δεν ηταν παλιό. 2-3 χρόνων αλλά εκτός εγγύησης πλέον.
    Ερχεται ο τεχνικός, το λύνει, μετράει, και μου δίνει εναν τεράστιο πυκνωτή στο χέρι.
    'Αυτό φταίει', μου λέει, το αλλάζει και όλα καλά.
    Το παίρνω εγώ στο χέρι και τι βλέπω? Το μαντέψατε μάλλον..
    Ο πυκνωτής είναι Ducati rotflmao:
    'Mαλιστα' του λέω, τον πληρώνω τον άνθρωπο, παίρνω και τον πυκνωτή στο χέρι και πάω στην Λέσχη κλασσικών να πψ τα νέα στους Ducatoβιους φίλους μου
    Να μην εχω μηχανή Ducati και να την πατήσω απ το πλυντηριο???

Φαίνεται οτι ηταν ιδια παρτίδα με τους πολλαπλασιαστές που εβαζαν και στα εργοστασιακά 888 μέχρι να μείνει το μηχανάκι από την 1η θέση στα Superbikes στον τελευταιο γυρο (η προτελευταιο, δεν εχει σημασία ) από πολλαπλασιαστές!

Αστεια αστεία, αν έχετε μηχανάκι συναρμολογημένο στην Ιταλία, σίγουρα έχετε αρκετά ηλεκτρικικα της Ducati Elettrotecnica, κι ας είναι και Honda το μηχανάκι
    H Ducati Meccanica βελτιώθηκε και χρησιμοποιεί και Japan ηλεκτρικά, η 'μεγάλη' αδελφή Ducati Ellettrotecnica όμως ζεί και βασιλευει και τον κόσμο κατατρέχει μέσα από τα Japan μηχανάκια!!! :lol

Καλό Χειμώνα:
    :wacko:

απιστευτο!!!

δηλάδη μπορει να πας για μπαϊ-πας σε Ιταλικο νοσκομειο και να γυρισει με βαλβιδες desmo

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Ducati Elettrotecnica

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Καλό Χειμώνα:
    καλώς επέστρεψες εμπαθή και κακεντρεχή Hondakia.

Όλο για τα ιταλικά λές, όλο ιταλικά βλέπω στο στέκι σου... + το restoring που ετοιμάζεις στο testrastrettascata πως το λέν.....

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: Ducati Elettrotecnica

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    :wacko:

απιστευτο!!!

δηλάδη μπορει να πας για μπαϊ-πας σε Ιταλικο νοσκομειο και να γυρισει με βαλβιδες desmo
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

αλλιώς AnTiPaSTi Το avatar του/της mustaine1990
    απο το quiz του μοτο

Την εποχη που τα Ducati φορουσαν ηλεκτρονικες BOSCH, η ducati κατασκευαζε και πωλουσε δικες της ηλεκτρονικες σε αλλες εταιριες. αληθευει η σκανδαλο?
    α)Για το ονομα του θεου, ποιος θα αγοραζε τετοιο πραγμα?
    β)Τις τοποθετουσαν δολιοφθορεις πρακτορες των ιταλικων μυστικων υπηρεσιων σε συγκεκριμενα μοντελα της yamaha, οπως XT550 & XZ550
    γ)βεβαιως, τις αγοραζε η morini. Τι? εκλεισε η morini? γιατι αραγε?

:rotflmao:
    οteenαναι...

Κι εγώ έπαθα ένα ψιλοσόκ όταν είδα τα ηλεκτρικά στο ΣΟΥΜΠΟΥΦΟΥ και έγραφαν πάνω τους Ducati Energia αλλά τι να κάνω...μάλλον θα το πουλήσω και θα πάρω Paneuropean.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ase re fousti

oute tous kitriniarides den mporeis na empistefteis stis meres mas..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

shameless self promotion Το avatar του/της island
    να τα παλικάρια !!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ducati.jpg 
Προβολές:	214 
Μέγεθος:	24,4 KB 
ID:	105073
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα Ducati Monster 620/800
    από megatim στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2004, 08:17
  2. Ducati monster 800s
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 08:54
  3. Ducati 749 ή Aprillia Mille 2004???
    από angelrsv στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 4