Σελίδα 1 από 13 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 194

Θέμα: Eπειδή τα πράγματα είναι σοβαρά.......

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Eπειδή τα πράγματα είναι σοβαρά.......

Προχθές εδώ στον Πόρο,στο νησί που τα πεύκα ακουμπάνε στη θάλασσα....στο νησί που κανένας δεν φοράει κράνος.....στο νησί που οι γονείς βραβεύουν τα 14χρονα βλαστάρια τους με μηχανάκια.....στο νησί που η λέξη εξοπλισμός δεν υφίσταται,δύο παιδιά 21 και 26 χρονών ακούμπησαν για πάντα τα κορμιά τους κάτω από τα κυπαρίσσια,μετά από σύγκρουση τών μηχανών τους.
    Αυτός έτρεχε,αυτή δεν πρόσεχε και τα παπάκια που οδηγούσαν συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να κλείσουν δύο σπίτια.

Γυρόφερνα πολύ καιρό στο μυαλό μου να πάω να βρω Δημάρχους,Λυκειάρχες και Γυμνασιάρχες,με σκοπό να γίνει μια προσπάθεια να βάλουμε μια στάλα φιλότιμο στούς ηθικούς αυτουργούς τών ατυχημάτων,που έχουν το θράσσος να αποκαλούνται γονείς.
    Σήμερα,γεμάτος θυμό,το έκανα.Θυμό γιατί έμαθα την αντίδραση κάποιου σκατοκέφαλου πατέρα όταν ο 15χρονος γιος του τού είπε"με γράψανε".
    Πήγε λοιπόν ο μπουρτζόβλαχος στον διοικητή τής αστυνομίας και τού λέει..."Τον βλέπεις τον χάρτη;Διάλεξε που θές να πάς.Δείξε μου με το χέρι σου ένα σημείο κι έφυγες".Τέλος πάντων.......

Πρόθεσή μου είναι να έρθετε,όσοι νομίζετε πως μπορείτε,καλεσμένοι τού Δήμου και τού συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και να πείτε πέντε πραγματάκια σε όλους εμάς τούς πανηλίθιους γονείς,μήπως και γίνει κανένα θαύμα και αρχίσουμε να παίρνουμε τη ζωή μας και τη ζωή τών παιδιών μας στα σοβαρά.
    Νομίζω πως αν δούνε δυο τρείς ομιλητές ντυμένους με φουλ εξοπλισμό,με φωτογραφικό υλικό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο,να τονίζουν το αυτονόητο(!)ίσως θα μπορέσει να γίνει κάτι.
    Δεν ξέρω ποιοί από σάς θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο,ανεξαρτήτως υποχρεώσεων.Το να μιλάς δηλαδή από το βήμα και μπορέσεις να έχεις την ανάλογη μεταδοτικότητα,είναι ένα ένα χάρισμα,δεν είναι;
    Από το λίγο που σάς ξέρω,πιστεύω ότι αυτό το έχουν ο Νostra,ο Captain Haddock,o Tai,o gixxerpap o crs-k και τέλος πάντων πιστεύω πως το έχετε πολλοί.
    Λοιπόν,ο δήμος αναλαμβάνει τα οδοιπορικά σας και,αν χρειαστεί και διανυκτέρευση,μού το λέτε και καθαρίζω.
    Η ομιλία αυτή θα γίνει κάποιο απόγευμα που θα επιλέξετε εσείς και είναι η πρώτη φάση.Η δεύτερη και πιο δύσκολη θα είναι με τα παιδιά.
    Λέω πιο δύσκολη γιατί θα πρέπει να γίνει το πρωί στο σχολείο.Αν βέβαια(και πιθανότατα)κάτι τέτοιο είναι αδύνατον,δεν πειράζει.Ας γίνει με τούς γονείς μόνο.Υπάρχει και ένας πολύ καλός δάσκαλος οδήγησης εδώ που μετά χαράς θα συμμετάσχει.
    Το λοιπόν,σκεφτείτε το και πείτε μου.Αν μπορεί να οργανωθεί,σε όχι λιγότερο από 15 μέρες από σήμερα,θα είναι μια πολύ ωραία κίνηση.
    Και φυσικά αν έχετε και κάποιες άλλες ιδέες για την όλη φάση,ευπρόσδεκτες.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Πέφτουλας
    Ετσι...αφου δεν ενδιαφερονται αυτοι που πρεπει...

χωμα να ειναι και .... Το avatar του/της jasondakar
    δεν ξερω αν θα μπορεσει να γινει λογο ωρας οπως αναφερες ειναι πολυ πρωι για πορο

αλλα σαν κινηση μονο και μονο +10000
    ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
    a sub-forum you can trust....

ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ! βαγγελη αυτα μου αρεσουν (η πρωτοβουλια εννοω) και αν μπορω να βοηθησω να μου το πεις! με οποιο τροπο αν θες να φτιαξω ενα σιντι με φωτογραφεις που να εχουν 2 μερη

ενα μερος με τα τροχαια
    και ενα μερος με εκδρομες κλπ κλπ οργανωμενες και σωστες

να δειξουμε και τις 2 πλευρες

και με προτζεκτορα να εμφανιστουν γιατι ωραια τα λογια αλλα οι εικονες εχουν μεγαλη δυναμη!

πες μου να το κανω και αρχιζω απο τωρα και εκεινη τη μερα θα παραβρισκομε και εγω εκει με μηχανη και δερματα ! δε χρειαζετε να μιλησω

πες μου

και πρωι
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Νέο μέλος Το avatar του/της agelos
    vangelli 64 ειμαι κι εγω μεσα & συλληπητηρια

οπως & να ' χει θα ' ρθω.....( πρωτα ο Θεος )

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Εγω μεσα , εχω καλο touch με τα παιδια(πιστευω).Αυτο που με ξενιζει περισσοτερο ειναι η αδιαφορια των ανθρωπων για της καταστασης που βλεπουν γυρω τους χωρις να περνουν μια σταση, το δεν βαριεσαι οχι μονο χαρακτηριζει τον Ελληνα αλλα πλεον εκπαιδευεται με αυτο.

Ωραιος Βαγγο.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Eπειδή τα πράγματα είναι σοβαρά.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    .....

Αν μπορούμε να βοηθήσουμε Βαγγέλη count me in
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    βαγγέλη μου καταρχάς συλληπητήρια στις οικογένειες... καταλαβαίνω το θυμό και τον πόνο σου.
    Ξέρεις πως είμαι 100% μέσα έστω και λιγουλάκι κούτσαυλος ακόμα κι ότι μπορώ να κάνω.
    Φαντάζομαι άλλωστε πως έχεις δει τις απόψεις μου περί τέτοιων κινήσεων οπότε καταλαβαίνεις πως φυσικά ακολουθώ και υποστηρίζω.
    Πες εσύ για πότε το βλέπεις και πως ρίξε μια ιδέα ΓΡΗΓΟΡΑ όμως να γίνει κάποια κουβέντα και αναλόγως να πράξουμε.
    Μην το καθυστερήσεις όμως γιατί πίστεψε με θα καταλήξει όπως άλλες κινήσεις. Λόγια-λόγια και τελικά τρύπα στο νερό.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Εγω μεσα
    +1

Δεν μου είναι εύκολο το απογευματινό όμως και η διανυκτέρευση. Για το πρωινό είμαι μέσα. Δεν τρέχει τίποτα να πάρω μια άδεια για τέτοιο λόγο.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

κριμα για τα παιδια!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Υπολόγισέ με κι εμένα! Μέχρι να φύγω (τέλη του μήνα) τουλάχιστον θα είμαι ελεύθερη όλη μέρα!

Πολύ καλή κίνηση και πραγματικά αξίζει!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Eπειδή τα πράγματα είναι σοβαρά.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    .....

Μπορεις να με υπολογιζεις!

Ειδικα αυτην την εποχη, μπορω ΚΑΙ πρωινα να λειψω, αλλα και να διανυκτερευσω (αν χρειαστει)!

Ειναι ιερος ο σκοπος σου (σας) και θα βοηθησω οπως και οσο μπορω...

Ειναι κριμα κι αδικο να θρυνουμε παιδικες ζωες γαμωτ' ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    ke ego mesa

ke an ine na voi8isi o alximistis na paroume sinenteksi apo atoma pou exoun epizisi apo trakarisma ptosi logo kranous na tous fotografisoume na ftiaksoume mia multimidia parousiasi na milisoume ke merikoi apo emas ntimeni me pliri eksoplismo na tous diksoume pos ine ke apo eki ke pera oti prokipsi

me foto genikos ke aoristos den simeni tipota prepi na ine tou diplanou sou gia na katalavis

eftixos exoume ke to podi tou alximisti se foto
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ke ego mesa

ke an ine na voi8isi o alximistis na paroume sinenteksi apo atoma pou exoun epizisi apo trakarisma ptosi logo kranous na tous fotografisoume na ftiaksoume mia multimidia parousiasi na milisoume ke merikoi apo emas ntimeni me pliri eksoplismo na tous diksoume pos ine ke apo eki ke pera oti prokipsi

me foto genikos ke aoristos den simeni tipota prepi na ine tou diplanou sou gia na katalavis

eftixos exoume ke to podi tou alximisti se foto

ΔΕΝ το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕΣΑ είπες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Βαγγελάκη γρήγορα αγόρι μου μην αλλάξει γνώμη!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Κατ' αρχήν να σάς ευχαριστήσω,αν και ήμουν σίγουρος για το άμεσο ενδιαφέρον σας.Τα παιδιά που έφυγαν δεν τα γνώριζα προσωπικά.
    Αυτό που με καίει-και καίει κι εσάς-είναι να προσπαθήσουμε να δώσουμε στούς γονείς να καταλάβουν ότι δεν πρέπει ν' αφήνουν τα παιδιά τους να οδηγούν χωρίς δίπλωμα!Είναι φοβερό ρε πούστη μου αν το σκεφτείς αλλά είναι η πραγματικότητα δυστυχώς!

Την ερχόμενη Δευτέρα θα έρθω στο Δέλεαρ να τα πούμε κι από κοντά.Μέχρι τότε προσπαθείστε να βρείτε μια μέρα που να μπορείτε όλοι και μόλις γίνει αυτό,θα ενημερώσω τον Δήμο και τον σύλλογο γονέων να μοιράσει φυλλάδια με το σκοπό αυτής τής συγκέντρωσης.
    Επαναλαμβάνω,την ημερομηνία θα την ορίσετε εσείς.Απλά ο Δήμος ζητάει να μην γίνει σε λιγότερο από 15 μέρες από σήμερα.
    Παιδιά...να είστε πάντα καλά.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Σελίδα 1 από 13 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσο ρευστά είναι τα πράγματα στους δρόμους
    από jp79 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 13:30
  2. τα πραγματα οπως θα ειναι το 2100
    από ftsmf στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4