Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: ΑΝΑΡΤΗΣΗ Wp ΓΙΑ Cbf 600

Φώτησε μας Θεέ Απόλλωνα!! Το avatar του/της CBF - HRC

Thumbs up ΑΝΑΡΤΗΣΗ Wp ΓΙΑ Cbf 600

Καλημέρα σε όλους. Έφαγα τον κόσμο ανάποδα αλλα τελικά βρήκα ανάρτηση απο την WP για το CBF-600.
    Ιδού ο μαγικός τόπος: www.wp-germany.com.
    τιμή για τα εμπρός ελατήρια Fork Springs Proline 99 ευρώ
    τιμή για το πίσω αμορτισέρ χωρίς υδραυλική προφόρτιση Rear Shock 4014 Emulsion 499 ευρώ
    τιμή για το πίσω αμορτισέρ με υδραυλική προφόρτιση Rear Shock 4014 Fusion 799 ευρώ

εγώ έκανα παραγγελία τα ελατήρια και την 4014 Fusion και μου βγήκε με τα μεταφορικά από γερμανια 955 ευρώ ( όσο έχει στην ελλάδα το Fusion)
    οι γερμανοί τα στέλνουν ελλάδα πολύ ευχαρίστως , χωρίς πιστωτικές κάρτες , απλά με την παραγγελία , λαμβάνεις σε e-mail την απόδειξη και μετά στέλνεις τα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό και ξεκινάει η αποστολή τους.
    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ την ελληνική αντιπροσωπεία να λέει πωσ δεν υπάρχει τίποτα για τα μηχανάκια μας.
    Όσον αφορά τα CBF-1000 η ανάρτηση για αυτά είναι υπό κατασκευή.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	4014_fusion.jpg 
Προβολές:	1152 
Μέγεθος:	10,1 KB 
ID:	113602
    CBF 600S - HRC

Ωραίος !

Με το καλό να τα παραλάβεις κι όταν τα τοποθετήσεις πες μας τις εντυπώσεις σου, βγάλε και φωτό να δούμε το πισινό !

Talking ΑΝΑΡΤΗΣΗ WP ΓΙΑ CBF 600

Φυσικά και θα το βγάλω φωτό , διότι θα είναι πανέμορφο.
    Αξίζει πάντως την αναμονή και την ταλαιπωρία , διότι έχω την διαφορά στο TRANSALP που είχε ο κουμπάρος μου ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.
    CBF 600S - HRC

Re: ΑΝΑΡΤΗΣΗ Wp ΓΙΑ Cbf 600

Αρχικά δημιουργήθηκε από CBF - HRC
    Καλημέρα σε όλους. Έφαγα τον κόσμο ανάποδα αλλα τελικά βρήκα ανάρτηση απο την WP για το CBF-600.
    Ιδού ο μαγικός τόπος: www.wp-germany.com.
    τιμή για τα εμπρός ελατήρια Fork Springs Proline 99 ευρώ
    τιμή για το πίσω αμορτισέρ χωρίς υδραυλική προφόρτιση Rear Shock 4014 Emulsion 499 ευρώ
    τιμή για το πίσω αμορτισέρ με υδραυλική προφόρτιση Rear Shock 4014 Fusion 799 ευρώ

εγώ έκανα παραγγελία τα ελατήρια και την 4014 Fusion και μου βγήκε με τα μεταφορικά από γερμανια 955 ευρώ ( όσο έχει στην ελλάδα το Fusion)
    οι γερμανοί τα στέλνουν ελλάδα πολύ ευχαρίστως , χωρίς πιστωτικές κάρτες , απλά με την παραγγελία , λαμβάνεις σε e-mail την απόδειξη και μετά στέλνεις τα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό και ξεκινάει η αποστολή τους.
    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ την ελληνική αντιπροσωπεία να λέει πωσ δεν υπάρχει τίποτα για τα μηχανάκια μας.
    Όσον αφορά τα CBF-1000 η ανάρτηση για αυτά είναι υπό κατασκευή.
    με γειες

να πήγες όμως στον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα και να σου είπε ότι δεν υπάρχει ανάρτηση για το μηχανάκι σου δεν παίζει
    ONLY THE GOOD DIE YOUNG

Not even a statistic Το avatar του/της javaneze
    Με γεια και καλοριζικα.

Πολλα ομως τα λεφτα αρη 1000 ευρω για αναρτησεις ... Οχι οτι δεν τα αξιζουν, αλλα πως και δεν προτιμησες μονο αλλαγη του πισω ελατηριου και που ειναι πολυ φθηνοτερο απο ολοκληρο αμορτισερ;
    ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow

~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~

~constantly talking, isn't necessarily communicating~

Talking ΑΝΑΡΤΗΣΗ WP ΓΙΑ CBF-600

Προτίμησα που λες την ολική αλλαγή διότι αξίζει τον κόπο και τα λεφτά , αφού λάβεις υπ'όψιν ότι στην Ελλάδα 950 ευρώ κάνει μόνο το πίσω αμορτισέρ , ενώ από γερμανία με τα ίδια λεφτά πήρα και τα μπροστά ελατήρια με τα μεταφορικά στη τιμή.
    CBF 600S - HRC

Πανουσοφρουρος! Το avatar του/της tzimakos13
    Ωραιος....!!!
    Οντως αξιζει τα λεφτα της αυτη η μετατροπη...
    ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΝΤΑΛΑΡΑ...!!!

Smile

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    την έβαλα τελικά την ανάρτηση , και είναι λές και έχω καινούργια μοτο , άλλαξα και τους καθρέπτες (έβαλα από το 1000) και νιώθω καλήτερα.
    η πρώτη αίσθηση της wp είναι απίστευτη , αλλά εν αναμονή των εορτών να πάω βόλτα εκτός αθηνών να δώ τί πραγματικά κάνει!!!
    ιδού και μια φωτό της.
    CBF 600S - HRC

Ωραίος.Τους καθρεφτες από το 1000 τους έχω βάλει κι εγώ παρακινούμενος από ένα άλλο θρεντ εδώ μέσα και όντως είναι πολύ καλοί και βλέπω πλέον πίσω χωρίς να βλέπω τους ώμους μου.Για τις αναρτήσεις βλέπουμε

:rotflmao:
    ιδού το link για μερικές φωτο από την wp

http://picasaweb.google.gr/glock35gr/CBF600SHRC

ελπίζω να δουλέψει
    CBF 600S - HRC

Νέο μέλος

Re: ΑΝΑΡΤΗΣΗ Wp ΓΙΑ Cbf 600

Βλέποντας τις foto σου παρατήρισα οτι το καινούριο σου πίσω αμορτισέρ έχει καζανάκι αζώτου αλλά όχι υδραυλική προφόρτιση (εκτός και αν είναι κάπου που δε φαίνετε στις φοτογραφίες).

Από την άλλη είδα στο site που αναφέρεις ότι η 4014 Fusion που έχουν foto δεν έχει υδραυλική προφόρτιση όμως σε αντίθεση με τις Emulsion 4014 και Spin 4014 που αναγράφουν συγγεκριμένα οτι η υδραυλική προφόρτιση πωλείται χωριστά "Hydraulic preload adjuster sold separately",
    η 4014 Fusion δεν το λέει...

Είναι παράληψη του site ή όντως συμπεριλαμβάνετε στην τιμή?

Με καίει το θέμα γιατί θέλω να αλλάξω σύντομα και δεν θα ήθελα να χάσω την ευκολία της υδραυλικής προφόρτισης που είχε από "μαμά" το VFR μου.

Με εκτίμηση και .... καλωσόρισα!

Thumbs up

καλησπέρα και χρονια πολλα.
    το αμορτισερ πισω δεν εχει προφορτιση διοτι για το cbf δεν εχει χωρο. μιλισα με γερμανια και με ελλαδα και μου ειπαν πως με 400 Ευρω μπαινει, απλα πρεπει να αγοραστει νεο ελατηριο πιο κοντο για να χωρεσει η προφορτιση. θελω να το κανω αλλα δεν υπαρχουν λεφτα.
    και ετσι δουλευει αψογα απλα για ταξιδι τη θελει την υδραυλικη προφορτιση.
    CBF 600S - HRC

Νέο μέλος
    1050 Eur είναι η τιμή που πήρα από Ελλάδα για την full έκδοση...
    Αρα 799(German price) + 50μτφ + 400 για μετατροπή = 1250Eur
    Κάπως ακριβό το ακούω... και όπως είπες και εσύ το χρήμα δεν τρέχει και από τα μπατζάκια

επειδη ενδιαφερομαι και γω για το απλο αμορτισερ χωρις προφορτιση γιατι εχω το abs και δεν μπαινει ρωτησα εδω στην θεσσαλονικη και μου ειπαν 630 για αμορτισερ και 120 για τα ελατηρια χωρις το λαδι και την εργασια και απο την γερμανια με μεταφορικα βγαινουν 650 ελατηρια λαδι και αμορτισερ και τα βαζω και μονος γιατι ειναι απλα στην τοποθετησει αλλιως μου ζηταει 180 ευρω για να τα βαλει,μηπως δεν καταλαβες καλα για τα 1050 που λες γιατι αυτο με την προφορτιση χωρις την υδραυλικη ρυθμιση μου το εδινε 925
    atc 350

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2010, 16:22
  2. Akrapovic ΓΙΑ Cbf-600
    από emilio στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2006, 10:00
  3. ΠΟΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΓΙΑ Cbf 600
    από bsari στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2005, 22:24