Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 70

Θέμα: Συμμετοχη παρακαλω!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Angry Συμμετοχη παρακαλω!!

Με αφορμη αυτα!

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=51467

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=51376

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=51452

Προτεινω λυση!Παρακαλειται ο κυριος που με κοπο ανεβασε το site πριν λιγες μερες να κατεβασει το μαγικο αυτο κουμπακι για λιγο καιρο να ηρεμησουν καποιοι και αν θελουν ας πανε να βρεθουν με μια μαχη τυπου trendy vs emo και να βγαλουν τα μαχαιρια-σφαχτουν,γενικα να κανουν οτι γουσταρουν αλλα οχι εδω μεσα!

Το οποιοδηποτε μοτο.gr δεν ειναι μερος για τετοιου τυπου προσωπικες επιθεσεις και διαμαχες.παρεπιπτοντως να διαγραφουν οι διαμαχες απο το moto.gr και οποιαδηποτε αντιπαραθεση να παιρνει την κατιουσα για να παψουν αυτα επιτελους!

Ολα αυτα τα λεω γιατι σεβομαι τους ανθρωπους που μπαινουν για ενα και μονο λογο,να περασουν λιγη απο την ελευθερη ωρα τους χαλαρονωντας με "φιλους" και να ξεστραβωνονται οταν θελουν να μαθουν κατι απο καποιον που ξερει καποια πραγματα ποερισσοτερα διαβαζοντας προτασεις και συγκρινοντας εμπειριες παρομοιες με τις δικες τους.Ολα τα αλλα δεν εχουν καθολου μα καθολου χωρο σε ενα τετοιο μοτοσυκλετιστικο site.

Ελπιζω να διαβαστει απο αλους και να μπορεσει καποιος επιτελους να βρει μια λυση και να παψουν οι katinies.gr!

ps:Καποιοι μπορει να αισθανονται οτι ειναι αδικημενοι και να τα γραφουν ολα αυτα,ποσος με απασχολει ας τα βρουν μονο με αυτους που τα εχουν,εγω και ολοι οι υπολοιποι δεν φταιμε σε τιποτα απολυτως!
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    δεν ξερω τι ακριβως εχει συμβει αλλα συμφωνω!

+1
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro

+1
    Οι ουρανοι μας ανηκουν,για τα συννεφα δεν ξερω ομως......!!!!!

Το παρακατω μηνυμα ειναι μια κοινωνικη προσφορα δικη μου!!!

Φιλε/η θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι οι καθρεφτες του οχηματος σου δεν ειναι διακοσμητικο στοιχειο!ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ!!!

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    den νομιζω οτι ειναι λυση αυτη ...

και οπως ειπα και πριν

δεν νομιζω οτι γινονται και στα σοβαρα καποια πραματα

αλλα εχεισ δικιο στο οτι ολοι οι αλλι δεν φταινε σε κατι

εγω προσοπηκα μπαινο πραγματικα για να μιλησω να γελασω να ταξιδεψω

και να μαθω καποια πραματα απο τις εμπειριες των αλλων

και οντος ειναι για μενα αξιοσημιοτο οτι απο δο απο τον υπολογιστι

γνωρισα καποιους ανθρωπους που θα μπορουσα να τους θεωρησω

φιλους με το οσο βαρος δινει αυτη η λεξη ...

αλλα μετα θα σου απαντησουν ...

ρε φιλε δεν σου αρεσει ??/

μην ταδιαβαζεισ

διαβασε αυτο που σε ενδιαφερει ...

οτι ειναι σχημο νε ειναι ασχημο

και εγω πραγματικα αν ειμουν μοντ κατι θα εκανα για αυτο ....

και δεν μιλαο να βγαλο να κοψο να κανω μπαν

αλλα τελικα εφοσον το μοτο .τσιαρ εχει διμιουργισει φιλιεσ ...

εχει γινει μεροσ της ζωης πολλω ανθρωπων ....

και ισως και τροπος ζωης .....

πρεπει ολοι να βαλουν ενα χερακι ....

να γινει ενα μοτο που θα μηλαει για τισ βολτεσ του

τα ναζια του ... την ενημεροση του και τα τσαμπουκαλεματα του ...

ολα τα αλλα πρεπει να λυνονται τετ α τετ...

γιαυτο λοιπον κυριοι ......καντε κατι ολοι μαζι ....

Re: Συμμετοχη παρακαλω!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Προτεινω λυση!Παρακαλειται ο κυριος που με κοπο ανεβασε το site πριν λιγες μερες να κατεβασει το μαγικο αυτο κουμπακι για λιγο καιρο να ηρεμησουν καποιοι και αν θελουν ας πανε να βρεθουν με μια μαχη τυπου trendy vs emo και να βγαλουν τα μαχαιρια-σφαχτουν,γενικα να κανουν οτι γουσταρουν αλλα οχι εδω μεσα!

Το οποιοδηποτε μοτο.gr δεν ειναι μερος για τετοιου τυπου προσωπικες επιθεσεις και διαμαχες.παρεπιπτοντως να διαγραφουν οι διαμαχες απο το moto.gr και οποιαδηποτε αντιπαραθεση να παιρνει την κατιουσα για να παψουν αυτα επιτελους!

Ολα αυτα τα λεω γιατι σεβομαι τους ανθρωπους που μπαινουν για ενα και μονο λογο,να περασουν λιγη απο την ελευθερη ωρα τους χαλαρονωντας με "φιλους" και να ξεστραβωνονται οταν θελουν να μαθουν κατι απο καποιον που ξερει καποια πραγματα ποερισσοτερα διαβαζοντας προτασεις και συγκρινοντας εμπειριες παρομοιες με τις δικες τους.Ολα τα αλλα δεν εχουν καθολου μα καθολου χωρο σε ενα τετοιο μοτοσυκλετιστικο site.

Ελπιζω να διαβαστει απο αλους και να μπορεσει καποιος επιτελους να βρει μια λυση και να παψουν οι katinies.gr!

ps:Καποιοι μπορει να αισθανονται οτι ειναι αδικημενοι και να τα γραφουν ολα αυτα,ποσος με απασχολει ας τα βρουν μονο με αυτους που τα εχουν,εγω και ολοι οι υπολοιποι δεν φταιμε σε τιποτα απολυτως!

Ν' ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΖΙΞ!!!
    Πες τα γιατι αρχιζω να νοιωθω σαν τον τρελο του χωριου!

Τζουλ, ποιος ειναι ο λογος να υπαρχει κατηγορια Διαμαχες στο φορουμ;;; Γιατι δεν εχω δει σε αλλα φορουμ αντιστοιχη κατηγορια;;

Γιατι, αλλο ειναι τα πειραγματα και οι "διαμαχες" και αλλο αυτο που συμβαινει πλεον εδω!! Τα πραγματα εχουν ξεφυγει τελειως... Προσωπικες επιθεσεις, απειλες για σωματικη βια με ...μπετοβεργες και γω δεν ξερω τι αλλο, κοροιδιες, ποταπες επιθεσεις χρησιμοποιωντας τον πονο που μοιραστηκε καποιο ατομοο εναντιον του (Ο Τ Ι ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΕΛΛΕΕΙΝΟ), κλπ κλπ

Και το αποτελεσμα; Πολλα ΚΑΛΑ παιδια εδω μεσα ειναι τοσο αηδιασμενοι με αυτο που εχει ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ το moto.gr που δεν θελουν ουτε να διαβαζουν πλεον τετοια πραγματα...

Και εδω ειναι που εχεις λαθος αδερφε Οριζοντα: δεν ειναι αστα να υπαρχουν και μην τα διαβαζετε, γιατι αυτα που εγιναν το τελευταιο καιρο ξεφυγαν απο ΚΑΘΕ λογικη, ξεφυγαν απο καθε υποννοια χαβαλε η πειραγματος και ενας ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΟΧΕΤΟΣ ξεχυθηκε στο moto.gr απο καποια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ατομα -που ειλικρινα εγω προσωπικα δεν θελω να ξερω καν οτι υπαρχουν πια.

Ιουλιε, παλεψατε να φτιαξετε αυτο το φορουμ πριν χρονια και ξερω οτι το πονατε.... Διωχτε αυτες τις ρημαδες τις Διαμαχες να πανε στο δι@ολο και απο εδω και περα οποιοδηποτε μελος παραφερεται κατ αυτο τον τροπο τραβατε του μια ΔΙΑΓΡΑΦΗ να τελειωνουμε.

Το moto.gr αφορα ΜΗΧΑΝΕΣ, ΒΟΛΤΕΣ, ΦΙΛΙΑ, ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.... Και εχουμε καταληξει ξεκατινιασμα.gr, με 80 στα 100 ατομα ασχετα με το χωρο που απλα ειδανε φως και μπηκαν....
    Νίκος
    Open Horizons

More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εγώ προτείνω να το κλείσουν αυτό το ρημάδι το φόρουμ για κανένα 3μηνο να το ξεχάσουν ότι υπάρχει αρκετοί, να ηρεμήσουμε εμείς, να ηρεμήσετε εσείς και να ξαναγίνει αυτό που ήταν.....

Και το λέω εγώ αυτό που έχω αφιερώσει μέρες, μήνες και χρόνια απο την προσωπική μου ζωή γι αυτόν εδώ τον "χώρο"....

Λυπάμαι ΠΟΛΥ που το γράφω αλλά σπάνια ανοίγω καμμιά σελίδα να διαβάσω τι γράφεται εδώ μέσα... πάντως για μηχανές δεν γράφεται και τίποτα....

Τα μπαν δεν είναι λύση....

Το κλείσιμο του φόρουμ για κανένα 3μηνο (τουλάχιστον) είναι.... ή το κλείδωμα ΟΛΩΝ των section. Να βλέπουμε μόνο τι ΜΑΛΑΚΙΑ γράφουμε και ΠΟΣΟ μαλάκες είμαστε.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: Συμμετοχη παρακαλω!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS

Distixos den kanoume psixologiko test stous anthropous poy eggrafonte

otan parektreponte kapioi to mono poy mporoume na kanoume einai na toys mpanaroume kai na "metaferoume" ta posts sthn zoni

oso afora tis diamaxes den ftiaxtikan gia na mporoume na ektononomaste alla telika exeis katantisei na einai forum tis prosopikis antiparathesis, poly pithano syntoma na mhn yparxei pleon.

ksana leo oti to epipedo to ftiaxnoun ta melh KAI OXI oi 3 mod, as prospathisei o kathenas na sevastei prota ap'ola ton eayto toy kai ta ypoloipa tha erthoun sthn synexeia apo mona toys
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Το κλείσιμο του φόρουμ για κανένα 3μηνο (τουλάχιστον) είναι.... ή το κλείδωμα ΟΛΩΝ των section. Να βλέπουμε μόνο τι ΜΑΛΑΚΙΑ γράφουμε και ΠΟΣΟ μαλάκες είμαστε.
    Nίκο δεν διαφωνώ με αυτό σαν λύση όμως θεωρώ μαλακία μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά.

Στρατιωτικό καψόνι μου θυμίζει, έκανε την παράτα ο τάδε ; Θα την πληρώσουν όλοι οι τάδε.

Πολλοί έχουν όλη την καλή διάθεση να συμμετέχουν σ'αυτό ακριβώς που τους δίνει το φόρουμ και δεν μιλάω για μένα αυτή τη στιγμή αφού ξέρω πολύ καλά πόσο συμμετέχω σωστά και πόσο τον παίζω εδώ μέσα, πιστεύω καταλαβαίνεις όμως για ποιου τύπου μέλη μιλάω που είναι πραγματικά άδικο γι'αυτούς να "τιμωρηθούν" μ'αυτόν τον τρόπο.

Καλή χρονιά νά'χουμε και μακάρι να τελειώνει σύντομα αυτό

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Re: Re: Συμμετοχη παρακαλω!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    ...oso afora tis diamaxes den ftiaxtikan gia na mporoume na ektononomaste alla telika exeis katantisei na einai forum tis prosopikis antiparathesis, poly pithano syntoma na mhn yparxei pleon.

ksana leo oti to epipedo to ftiaxnoun ta melh KAI OXI oi 3 mod, as prospathisei o kathenas na sevastei prota ap'ola ton eayto toy kai ta ypoloipa tha erthoun sthn synexeia apo mona toys
    Αυτο ηθελα να διαβασω!

Πιστευω (γιατι εχει ξαναζητηθει εδω μεσα) οτι αν διαγραφει η κατηγορια αυτη δεν θα δινει τροφη για τετοιους ειδους αντιπαραθεσεις.Ελπιζω δηλαδη να σεβαστουν και να καταλαβουν καποιοι οτι η διαγραφη αυτης της κατηγοριας θα γινει για το καλο του forum και οχι για να δωσεις και αλλη τροφη για αντιπαραθεση.

Φιλικα παντα!

Keep spamming!!!:a13:

Τζιξερ συμφωνώ απόλυτα .οπως και με τον julious,οπως και με ολους τους παραπάνω βασικα.
    Ειναι θεμα παιδείας να αντέχεις την συναναστροφή με το σύνολο και να δέχεσαι την διαφορετικότητα χωρις να κανεις τον καομπου και τον γαμάω . !!
    Δεν πειράζει μωρέ..
    αλλωστε στην ζωη μας εχουν εισβάλει οι μπριζολε.οι μακακοι,οι φουστιδες ,οι ρουλες ,οι εθνικοι σταρ.
    Καλή χρονιά !!
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

............................
    oso afora tis diamaxes den ftiaxtikan gia na mporoume na ektononomaste alla telika exeis katantisei na einai forum tis prosopikis antiparathesis, poly pithano syntoma na mhn yparxei pleon.
    .........................

Εγω θα πρότεινα κάτι άλλο...

Να μείνουν οι "Διαμάχες", αλλά εκεί να μένουν μόνο ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ θρεντς, ωστε να φαινεται η (κακή) καταληξη μιας κουβέντας και οι υπαίτιοι, για να μπορεί ο καθένας να βγάζει τα συμπεράσματά του, και να μην "τσουβαλιάζονται" ΟΛΟΙ.

Με την διαγραφή ενός "κακού" θρεντ, στην πραγματικότητα "προστατεύεται" ο πιό "κακός".

Αλλα περισσοτερα σε μια πιθανη μοντερεϊτο-συναντηση... :smilea:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εγώ προτείνω να το κλείσουν αυτό το ρημάδι το φόρουμ για κανένα 3μηνο να το ξεχάσουν ότι υπάρχει αρκετοί, να ηρεμήσουμε εμείς, να ηρεμήσετε εσείς και να ξαναγίνει αυτό που ήταν.....

Και το λέω εγώ αυτό που έχω αφιερώσει μέρες, μήνες και χρόνια απο την προσωπική μου ζωή γι αυτόν εδώ τον "χώρο"....

Λυπάμαι ΠΟΛΥ που το γράφω αλλά σπάνια ανοίγω καμμιά σελίδα να διαβάσω τι γράφεται εδώ μέσα... πάντως για μηχανές δεν γράφεται και τίποτα....

Τα μπαν δεν είναι λύση....

Toylaxiston san proin mod tha eprepe na dikseis thn stixiodi eyaisthisia gia thn douleia pou exei pesei edo mesa apo olo ton kosmo, mods admins kai xristes kai na exeis kati poio sovaro kai eksipno na protineis

sevasth h apopsi soy alla epetrepse mou na sou po oti apogoitheutika apisteyta apo auto to post kai apo thn apantisi sou sto msn oti "egrapses mia malakia na perasei h ora"
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Super Moderator

Re: Re: Re: Συμμετοχη παρακαλω!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Εγω θα πρότεινα κάτι άλλο...

Να μείνουν οι "Διαμάχες", αλλά εκεί να μένουν μόνο ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ θρεντς, ωστε να φαινεται η (κακή) καταληξη μιας κουβέντας και οι υπαίτιοι, για να μπορεί ο καθένας να βγάζει τα συμπεράσματά του, και να μην "τσουβαλιάζονται" ΟΛΟΙ.

Με την διαγραφή ενός "κακού" θρεντ, στην πραγματικότητα "προστατεύεται" ο πιό "κακός".

Αλλα περισσοτερα σε μια πιθανη μοντερεϊτο-συναντηση... :smilea:
    afenos gia na parei "kakh" tropopi mia syzitisi xriazonte toylaxiston DYO atoma opote to "o poio kakos" paei peripato kai einai kai astoxios os xaraktirismos

tora tha mou peis oti ean kapoios mpei kai se vrisei kai exei psixologika kai ksafnika toy erthei na sou epitethei prosopika ti kaneis.....

kaneis REPORT to post kai perimeneis apoton admin na epilifthei toy thematos KAI DEN MPENEIS sthn diadikasia na apantiseis

EPISEIS opos elege kai h giagia mou sto xorio ......"opoios mplekete me ta pitoyra ton trone oi kotes"

** proto prosopo einai endiktiko kai den anaferome se esena prosopika xristo**
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Re: Re: Re: Συμμετοχη παρακαλω!!

...........................
    ** proto prosopo einai endiktiko kai den anaferome se esena prosopika xristo**
    Το καταλαβαινω, μην ανησυχεις... :smilea:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παρακαλω για την συμμετοχη σας
    από apolon10 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2006, 19:35
  2. Την γνώμη σας παρακαλώ
    από Julius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2004, 12:48