Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 140

Θέμα: Αξιζει τελικα?

Αξιζει τελικα?

Και σημερα μετα απο περιπου 2 μηνες και 10 μερες ξανακαβαλησα μηχανακι.Εστω το CBF250....Εστω για μια αποσταση 2χλμ μεχρι το γραφειο.Ενιωσα πολυ περιεργα.Λες και ειχα να οδηγησω ενα χρονο+....Λες και δεν το ειχα(δυναμη το CBFακι :P )....Λες και θα μου πεσει ο ουρανος στο κεφαλι....

Αγχωθηκα λιγο....

Αλλα....

Το χαρηκα....

Αξιζει ρε γμτ ή δεν αξιζει τελικα....Παντα υπαρχει αυτη η συγκρουση μεσα μας.Σε αλλους περισσοτερο και σε αλλους λιγοτερο.Πιστευω ομως σε ολους τους μοτοσυκλετιστες.Το ενστικτο της αυτοσυντηρησης ισως.

Χθες πηγα σε εναν οικογενιακο φιλο και συνεργατη κατι χαρτια αφου ειχε ενα ατυχημα πριν 1 μηνα ακριβως με το Transalp,παραβιασε αυτοκινητο το κοκκινο,και εγινε το ποδι του πανω απο τον αστραγαλο,χαμηλα στο καλαμι,σμπαραλια με 4 βιδες,λαμες,μηχανημα....Μεχρι και πλαστικη του κανανε....

Ετων 55+ ο εν λογω δηλωσε οτι δεν αξιζει....Τοσα χρονια αναβατης δεν του ειχε κατσει τιποτα το σοβαρο....Και λογω δουλειας ολη μερα καβαλα....

Θα μου πεις τοσα ακους και παθαινεις και βλεπεις αυτο περιμενες να το σκεφτεις?Το σκεφτομαι 2 μηνες τωρα ακομα περισσοτερο απο οτι πριν....Δεν μπορω να αποφασισω....Εχω 2 τρακαρισματα με κατω απο 30 χλμ και δεν εχω παθει τιποτα το τραγικο.Με σωστο εξοπλισμο γλυτωνεις πολλα.Ειναι αληθεια.

Το ρωγμωδες καταγμα που μου κληρονομησε το τελευταιο ειναι αστειος τραυματισμος για μοτοσυκλετιστη....Το ξερω...Εχω και αλλες 8 πτωσεις,οι 3 ηταν σαν συνεπιβατης,με κατω απο 10χλμ οι πιο πολλες,που δεν επαθα τιποτα απολυτως...Ολες απο μια λεπτομερια που δεν μπορουσα να προβλεψω...Ειτε λαδια,ειτε αορατο διχτυ,ειτε σκαμμενος δρομος και απο πανω νερο,ειτε παππους να βγαινει απο στοπ σε κεντρικο δρομο και να ριχνω το παπι,ειτε ξαφνικη αναστροφη το φορτηγακι....Το ξαναλεω ολα κατω απο 30χλμ,με 10 οι περισσοτερες,αφου ή φρεναρα ή πηγαινα σιγα.

Την μια σκεφτομαι τα δυσαρεστα,τους κινδυνους......Το να ξερω οτι κατα 99% αμα γινει κατι θα φταιει κατι αλλο που δεν ειναι στο χερι μου να προλαβω....

Την αλλη σκεφτομαι τις χαλαρες βολτες....Τις διαδρομες...Τα ταξιδια με παρεα ή μονος.....Την κ@υλα στο στροφιλικι και στην ευθεια...Την ευκολια μεσα στην πολη για την δουλεια μου....

Και εκει ακριβως αντιδραω και με πιανει το παραπονο...Γιατι να στερηθω την μηχανη μου με το να φοβαμαι καποιον μαλακα που θα βγει απο στοπ,θα μπει αναποδα,δεν θα εχει κλεισει την λακουβα,θα εχει πιει,θα ειναι μαστουρωμενος κτλ......

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Σωστά τα λες φίλε μου.
    Άρα καταλήγουμε ότι είναι καθαρά θέμα παιδείας & συμπεριφοράς των Ελληνάρων στο δρόμο & όχι μόνο. Σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Σουηδία.....) θα έλεγες σίγουρα ότι αξίζει, μιας και εκεί οι οδηγοί αυτοκινήτων δε κάνουν όσα περιέγραψες εσύ παραπάνω αλλά & οι δρόμοι δικαιωματικά λέγονται δρόμοι. Εδώ είναι δυστυχώς πόλεμος...

ajizei...
    ean fobasai to ti mporei na sumbei, epeidh kapoios allos to prokalese, eite na stripsei, eite na stamatisei eite eite eite... tote oute spiti sou den eisai safe..
    sinexise kanonika na zeis thn zwh sou me osa kai opws sou aresoun panta me metro bebaia..

egw sthn 8esh sou 8a xairomoun na "ektononete" se mikra pragmatakia h "opoia kakh energeia"
    para na mazeuete...

que sera sera...
    Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

Αξίζει...

Κάνε λίγο υπομονή και θα ξαναρθεις στους προ ατυχήματος ρυθμούς σου...

Μάλλον κάπως έτσι θα αισθάνομαι κι εγώ σε λίγο καιρό

Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
    ajizei...
    ean fobasai to ti mporei na sumbei, epeidh kapoios allos to prokalese, eite na stripsei, eite na stamatisei eite eite eite... tote oute spiti sou den eisai safe..
    sinexise kanonika na zeis thn zwh sou me osa kai opws sou aresoun panta me metro bebaia..

egw sthn 8esh sou 8a xairomoun na "ektononete" se mikra pragmatakia h "opoia kakh energeia"
    para na mazeuete...

que sera sera...

Αυτη η λογικη ειναι πολυ απλη.Δεν λεω οτι εν μερη δεν εχεις δικιο αλλα εχουν γινει πολλα και στο στενο περιβαλλον μου.Εχω χασει τρεις,εχω δει σπασμενα χερια,ποδια,κλειδες και σαγονια τα οποια δεν εγιναν μεσα σε ενα σπιτι.

Οι πιθανοτητες να παθεις σωματικη ζημια πανω σε μηχανη ειναι πολυ μεγαλυτερες απο οτι πεζος ή μεσα σε κουτι.

Οι πιθανοτητες να παθεις ψυχικη ζημια απο την αλλη ειναι πολυ περισσοτερες μεσα σε ενα κουτι

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Αυτη η λογικη ειναι πολυ απλη.Δεν λεω οτι εν μερη δεν εχεις δικιο αλλα εχουν γινει πολλα και στο στενο περιβαλλον μου.Εχω χασει τρεις,εχω δει σπασμενα χερια,ποδια,κλειδες και σαγονια τα οποια δεν εγιναν μεσα σε ενα σπιτι.

Οι πιθανοτητες να παθεις σωματικη ζημια πανω σε μηχανη ειναι πολυ μεγαλυτερες απο οτι πεζος ή μεσα σε κουτι.

Οι πιθανοτητες να παθεις ψυχικη ζημια απο την αλλη ειναι πολυ περισσοτερες μεσα σε ενα κουτι
    gi ayto lew Que Sera Sera (Whatever Will Be, Will Be)
    enjoy, oti kai an einai kai gia oso einai
    Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Έχω τρακάρει, έχω πέσει, έχω φάει τα μουτρα μου, έχω μείνει 2,5 μήνες εκτός λόγω αγκόνα! (ρογμώδες κάταγμα!). Λοιπόν, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Απορείς τελικά αν αξίζει!

Αν αξίζει για σένα εκείνη η βόλτα που θα κανονήσεις με παρέα, τα συνιάλα που θα ανταλλάξεις με άλλες παρέες! Η μούτζα που θα ρίξεις στον μ@λ@κ@ που άλλαξε λωρίδα χωρίς φλας, τα γέλια σε έναν καφέ καθώς θα συζητάς για το ένα και το άλλο με ανρθώπους που σαν ενώνει το ιδιο παιχνίδι, παιχνίδι με το θάνατο, τότε αξίζει να συνεχίσεις! Αν όλα αυτά και πολλά ακόμα δε αξίζουν, τότε άστην! Δεν μπορεί πια να σου προσφέρει αυτά που σου προσέφερε!!!

Για τον κάθε ένα, όλα αυτά έχουν άλλο "κοστολόγιο"!!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Έχω τρακάρει, έχω πέσει, έχω φάει τα μουτρα μου, έχω μείνει 2,5 μήνες εκτός λόγω αγκόνα! (ρογμώδες κάταγμα!). Λοιπόν, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Απορείς τελικά αν αξίζει!

Αν αξίζει για σένα εκείνη η βόλτα που θα κανονήσεις με παρέα, τα συνιάλα που θα ανταλλάξεις με άλλες παρέες! Η μούτζα που θα ρίξεις στον μ@λ@κ@ που άλλαξε λωρίδα χωρίς φλας, τα γέλια σε έναν καφέ καθώς θα συζητάς για το ένα και το άλλο με ανρθώπους που σαν ενώνει το ιδιο παιχνίδι, παιχνίδι με το θάνατο, τότε αξίζει να συνεχίσεις! Αν όλα αυτά και πολλά ακόμα δε αξίζουν, τότε άστην! Δεν μπορεί πια να σου προσφέρει αυτά που σου προσέφερε!!!

Για τον κάθε ένα, όλα αυτά έχουν άλλο "κοστολόγιο"!!!!!

συν 1095432,45698

και πολλα αάλλα ακομη

που ο καθενας νιωθει ζει αποκτα με την παροδω του χρονου με το γραψιμο των χιλομετρων

με την εμπειρια την λαχταρα την ικανοποιηση . Σημερα εγινα κατα ενα σκαλη καλυτερος

σημερα τον προλαβα και τον καταλαβα απο τον τροπο που οδηγουσε .

σημερα ποιαστηκαν τα καπουλια μου απο την βολτα που πηγα με τουσ φιλους ..

σημερα τα χερια μου ποναν αλλα ηταν ομορφη η βολτα με την μικρη μου που

δεν ειχε προορισμο ,,,,

πολλα πολλλα για τον καθενα
    πολλα με μεγαλη αξια για ολους μας. και γιαυτο το παιχνιδι το τοσο εθιστικο γιαυτο
    το παιχνιδι πρεπει να ξερουμε οτι αξιζει τον κοπο η στραβη

που ποτε να μην ερθει φιλοι μου σε κανενα ....

αξιζει ...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Οταν οδηγας και ολα πανε καλα αξιζει , οταν εχεις πεσει η πλησιαζεις την τουμπα δεν αξιζει.

Τα ζουμε και τα 2 εντονα - τρομαρα μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Οταν πρωτοδηγησα το 1983 ημουν σαν χαμενος στο πελαγος!!!! Η πρωτη τουμπα ηρθε την ιδια μερα που αγορασα τη μηχανη. Δεν ειχα το κουραγιο να την παω ουτε το ενα τετραγωνο που εμενε, για να φτασω στο σπιτι. Φωναξα ενα φιλο και την πηγε!!!! Τα χρονια περασαν με καλες αλλα και ασχημες στιγμες. Ομως δεν το μετανιωσα ποτε και τωρα ειναι που δεν κανω βημα χωρις αυτη. Ουτε θυμαμαι πλεον ποσα χιλιομετρα μετραει πανω στη σελα ο κ@λος μου. Ουτε εγω εχω καταλαβει πως μετα απο τοσες μηχανες που εχω αλλαξει, πως γινεται και το παθος μου γι'αυτες δεν λεει να σβησει!!!! Το πλεονεκτημα που δεν ειχαμε εμεις παλιοτερα ειναι η τοση γνωση που μοιραζεται πλεον απολοχερα απο παντου (και κυριως στα τα μαθηματα ασφαλους οδηγησης), και σε βοηθανε να αποκτησεις οσα εφοδεια χρειαζονται, χωρις να πειραματιζεσαι θετωντας τον εαυτο σου σε κινδυνο για χρονια. Τωρα ειναι που την ευχαριστιεμαι περισσοτερο απο ποτε, εχοντας σαν οπλα την γνωση και την εμπειρια. Ναι αξιζει!!!!

Παλαιό μέλος
    Καταγματάκια, γρατζουνίτσες, ραγισματάκια... Αξίζει! Μετά θα μπορείς να είσαι και ο σκληρός της παρέας! Αυτός που έφαγε τη ζωή με το κουτάλι. Εύκολο συμπέρασμα για ορισμένους! Εκ του ασφαλούς! Αν διακυβεύεται η ικανότητά σου να ξαναπερπατήσεις; Αξίζει; Αν είσαι 20-25 χρονών και σπάσεις τον αυχένα σου και μείνεις παράλυτος από τον αυχένα και κάτω; Αξίζει; Να είσαι ξαπλωμένος στο κρεββάτι για το υπόλοιπο της ζωής σου; Να πεθάνουν από τη στενοχώρια πενήντα φορές οι γονείς σου; Να πηγαίνουν και να κλαίνε κρυφά για να μη σε στενοχωρούν; Η υπόλοιπη ζωή σου να είναι μια τηλεόραση; Ένας καθετήρας; Να έχεις γεμίσει κατακλύσεις, στις φτέρνες, στους γλουτούς και στην πλάτη; Να αισθάνεσαι μόνιμο πόνο και μούδιασμα; Να υποχρεώνεις τους γονείς σου και τα αδέρφια σου να σε υπηρετούν; Να σου αλλάζουν pampers και τη σακούλα του καθετήρα; Να σε πλένουν με ένα βρεγμένο σφουγγάρι; Να προσποιούνται πως χαμογελούν, ενώ μέσα τους κλαίνε; Να αναρωτιούνται τι θα απογίνεις όταν μια μέρα αυτοί πεθάνουν; Ποιος θα σε προσέχει; Σε ποιο ίδρυμα θα καταλήξεις; Να έχεις χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας; Κάθε απειροελάχιστη ελπίδα για οτιδήποτε σε αφορά; Να χαμογελάς μόνο για να τους κάνεις να νιώσουν "καλύτερα" και φυσικά όλοι να καταλαβαίνουν το ψεύτικο χαμόγελό σου; Κι αυτά όλα τα πρώτα χρόνια! Αργότερα; Όταν θα έχεις μεγαλώσει; Όταν ακόμα και οι δικοί σου άνθρωποι ύστερα από χρόνια βαρεθούν και καταραστούν τη ζωή τους; Όταν το δωμάτιο που θα "σε έχουν" θα βρωμάει μέχρι την εξώπορτα; Όταν θα έχεις μια μικρή ανάγκη και η ρωσοπόντια που έχουν προσλάβει για να σε προσέχει σου μιλάει σα να είσαι σκουπίδι; Αξίζει; Μιλάτε ρε... Εσύ ο μάγκας που είπες πως αξίζει. Τι λες τώρα; Αξίζει να διακινδυνεύεις την υγεία σου, για οποιουδήποτε είδους ψευτομαγκιάς και ψευτοκυριαρχίας αισθάνεσαι πάνω στη σκοτώστρα σου; Τίποτα δεν αξίζει όσο η υγεία, πάρτε το χαμπάρι ορισμένοι, ζαρώξτε στη φωλιά σας, φορέστε το κρανάκι σας και οδηγείτε σα να έχετε αυγά κάτω από κάθε χέρι και πόδι σας, που προσπαθείτε να μη σπάσετε!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Καταγματάκια, γρατζουνίτσες, ραγισματάκια... Αξίζει! Μετά θα μπορείς να είσαι και ο σκληρός της παρέας! Αυτός που έφαγε τη ζωή με το κουτάλι. Εύκολο συμπέρασμα για ορισμένους! Εκ του ασφαλούς! Αν διακυβεύεται η ικανότητά σου να ξαναπερπατήσεις; Αξίζει; Αν είσαι 20-25 χρονών και σπάσεις τον αυχένα σου και μείνεις παράλυτος από τον αυχένα και κάτω; Αξίζει; Να είσαι ξαπλωμένος στο κρεββάτι για το υπόλοιπο της ζωής σου; Να πεθάνουν από τη στενοχώρια πενήντα φορές οι γονείς σου; Να πηγαίνουν και να κλαίνε κρυφά για να μη σε στενοχωρούν; Η υπόλοιπη ζωή σου να είναι μια τηλεόραση; Ένας καθετήρας; Να έχεις γεμίσει κατακλύσεις, στις φτέρνες, στους γλουτούς και στην πλάτη; Να αισθάνεσαι μόνιμο πόνο και μούδιασμα; Να υποχρεώνεις τους γονείς σου και τα αδέρφια σου να σε υπηρετούν; Να σου αλλάζουν pampers και τη σακούλα του καθετήρα; Να σε πλένουν με ένα βρεγμένο σφουγγάρι; Να προσποιούνται πως χαμογελούν, ενώ μέσα τους κλαίνε; Να αναρωτιούνται τι θα απογίνεις όταν μια μέρα αυτοί πεθάνουν; Ποιος θα σε προσέχει; Σε ποιο ίδρυμα θα καταλήξεις; Να έχεις χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας; Κάθε απειροελάχιστη ελπίδα για οτιδήποτε σε αφορά; Να χαμογελάς μόνο για να τους κάνεις να νιώσουν "καλύτερα" και φυσικά όλοι να καταλαβαίνουν το ψεύτικο χαμόγελό σου; Κι αυτά όλα τα πρώτα χρόνια! Αργότερα; Όταν θα έχεις μεγαλώσει; Όταν ακόμα και οι δικοί σου άνθρωποι ύστερα από χρόνια βαρεθούν και καταραστούν τη ζωή τους; Όταν το δωμάτιο που θα "σε έχουν" θα βρωμάει μέχρι την εξώπορτα; Όταν θα έχεις μια μικρή ανάγκη και η ρωσοπόντια που έχουν προσλάβει για να σε προσέχει σου μιλάει σα να είσαι σκουπίδι; Αξίζει; Μιλάτε ρε... Εσύ ο μάγκας που είπες πως αξίζει. Τι λες τώρα; Αξίζει να διακινδυνεύεις την υγεία σου, για οποιουδήποτε είδους ψευτομαγκιάς και ψευτοκυριαρχίας αισθάνεσαι πάνω στη σκοτώστρα σου; Τίποτα δεν αξίζει όσο η υγεία, πάρτε το χαμπάρι ορισμένοι, ζαρώξτε στη φωλιά σας, φορέστε το κρανάκι σας και οδηγείτε σα να έχετε αυγά κάτω από κάθε χέρι και πόδι σας, που προσπαθείτε να μη σπάσετε!

Και πάλι αξίζει! Αξίζει να πεθάνεις! Αξίζει να ζητήσεις να πεθάνεις για να μην κάνεις τις ζωές αυτών των ανθρώπων έτσι!!!! Αξίζει να λυτρώσεις αυτούς κι εσένα! Αξίζει να παίζεις με τον θάνατο!!!!! Γιατί με αυτό παίζουμε! Όλα τα άλλα είναι απλά παιχνίδια της τύχης!!!! Εμείς παίζουμε με το θάνατο ακόμα κι αν πηγαίνουμε λες και κουβαλάμε αυγά κάτω από τις μασχάλες που δεν πρέπει να σπάσουν!!!! Πάντα θα υπάρχει αυτός που δεν έιδε το κόκκινο, πάντα θα υπάρχει αυτός που δεν κοίταξε τον καθρέφτη!!! Δε χρειάζεται να πηγαίνουμε μαλλιοκούβαρα!!!!! Αρκεί μια στιγμή!

Αλλά αξίζει να ζεις κάθε στιγμή! Ακόμα κι αν θα είναι η τελευταία!!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Maira νομιζω οτι το εχεις παρει πολυ αψηφιστα το θεμα.Και εγω στην ιδια φαση με εσενα ειμαι στις πτωσεις/στουκες μου.Μονο στην τελευταια χτυπησα(ρωγμωδες καταγμα κεφαλης κερκιδας).Τις υπολοιπες τιποτα.Η κουβεντα που μου ειπε ο 55αρης φιλος και με εκανε να σκεφτω πιο πολυ ειναι οτι οταν ειδε το ποδι του γυρισμενο 180 μοιρες νομισε αρχικα οτι κοπηκε.Σκεψου να βλεπεις το ποδι σου και να λες κοπηκε.

ΓΙΑΤΙ?

Επειδη ενα τσογλανι μιλαγε στο κινητο και παραβιασε στεγνα κοκκινο στις 11 το πρωι στην Μεσογειων.Και σπιτι να εχεις γυναικα και κορη.Δεν κοπηκε αλλα θα παρει 6 μηνες+ για να φτιαξει.Αν ποτε φτιαξει.

Αλλα η αποψη σου οτι αξιζει να παιζεις με τον θανατο δεν μου αρεσει καθολου.Και δεν νομιζω να χαρακτηριζει τους μοτοσυκλετιστες.Αυτο θα χαρακτηριζε τους παιχτες Ρωσικης ρουλετας.Να το προσεξεις αυτο

Δεν δεχομαι οτι αξιζει να παιζεις με τον θανατο.Εστω και μεταφορικα.Αυτα που αξιζουν πραγματικα στην ζωη για εμενα ειναι αλλα.Η μοτοσυκλετα ειναι ενα εργαλειο.Που το γουσταρω και ωρες ωρες με πορωνει μεν....Εργαλειο δε....

ΥΓ Ο VanDiemen ανεφερε την χειροτερη περιπτωση.Ακομα και απο τον θανατο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    VanDiemen Θα ηθελα να ξεκαθαρισεις αν ο "μαγκας" στον οποιο αναφερεσαι ειμαι εγω!!!! Επειδη εγω εγραψα ναι αξιζει .

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    h vra einai πεντε

και ναι κοιμομουν αλλα κατι με ξυπνησε ..
    και αναψα τσιγαρο και που να κοιμηθω . παμε για δουλεια σε μια ωρα .

και ναι κοιμομουν αλλα κατι με ξυπνησε ..
    μια κουβεντα που ειχα με ενα φιλο (ας μου επιτρεψει για σημερα να το πω φιλο ..βαρια κουβεντα) σημερα το βραδυ σε ενα μαγαζι που ειπιαμε ποτο
    ενα τηλεφωνο που επεσε αργατο βραδυ οταν βγαλαμε ενα συμπερασμα μεταξη αστειου και σοβαρου
    μαιρα VanDiemen mako και ολοι εσεις οι φιλοι αγνωστοι που παιζουμε εδω μεσα με τισ λεξεις
    και ολοι εσεις που απλα διαβαζετε και δεν σημετεχετε και ολοι εσεις που μαλωνετε και κρυβεστε
    ολοι εμεις ...

δεν αξιζει ματην παναγια για μενα παντα να με πατησει ενα αυτοκινητο πεζος
    δεν αξιζει να σκονταψω να πεσω απο την σκαλα οταν δουλευω και να σπασω το ποδι , το χερι , να μεινω παραλυτος . δεν αξιζει το παιχνιδι θανατου που το παιζουμε καθε μερα .

αλλα αξιζει να μενουμε ζωντανοι στο τελος της ημερας . γιατι το παιχνιδι αυτο δεν γινετε μονο οταν καβαλαμε . το παιχνιδι γινετε στην δουλεια μας οταν αγχωνομαστε και ειμαστε 35 ετων και η ιλικα αυτη θεωρηται επικινδινι
    το παιχνιδι αυτο παιζετε απο τοτε που ξεκινησα να αναπνεω ...

απο τοτε που ξεκινησα να δουλευω .που 16 ετων τοτε με ανεβαζαν σε σκαλωσιες σε πυλωνες
    και εγω χαιρομουν που εκανα κατι επικινδινο που οι μεγαλοι χεζοντουσαν . οι μεγαλοι ομως καναν την δουλεια τους και εγω την δικη μου και αν επεφτα σαν νεος με τα μυαλα που ειχα στην καλυτεροι των περιπτωσεων οι γονεις μου θα ηταν ζωντανοι νεκροι σημερα .

το παιχνιδι αυτο παιζεται και τα τελευταια χρονια που προσπαθω να καλυτερεψω την ζωημου αλλα κατα βαθος καλυτερευω των αλλων και πληρωνο τα λαθη μου και χανω τους φιλους μου

το παιχνιδι αυτο το παιζει ο οπερατερ που νεο παιδι ξεκινα την σταδιοδρομια του και τρεχει απο δο και απο κει για να βοηθαει τους δικουσ του για ενα καλυτερο μελλον αλλα δεν το ξερει το μελλον του ..

το παιχνιδι αυτο το παιζεις εσυ μαιρα που εχεις τα δικα σου και οταν οχι μον οδηγεις αλλα πασ να παρεις ψωμι καφε γαλα καμπα σκεφτεσε τι θα γινει με το μελλον σου και δεν βλεπεις δεν ακους δεν προσεχεις το πεζοδρομιο που γλυστρα και σαβουριαζεσαι και το γλυτονις τελευταια στιγμη

το παιχνιδι το παιζει ο τροοπερ που πεζει σε δυο δουλιεσ και παλι χαμογελα για ενα καλυτερο αυριο ...

το παιχνιδι αυτο το παιζει ο dim που δεν χαλιετε με την μοιρα του να ζει στο σκοταδι την μισι ζωη του λογο δουλειας και ειτε αυτοκινητο ειτε μηχανη παντα θε εχει τον κινδινο για μια στραβη με το ξενυχτη που τραβα ....και κοιτα τι με βαζεις να λεω τωρα ...
    και ομος παει και την βολτα του ξενυχτης στα βουνα

συγνωμη σε οσους ανεφερα αλλα μονο με παραδειγνματα μπορουμε εμεις οι ανθρωποι να δουμε την αληθεια

το παιχνιδι το παιζεις εσυ φιλε που μας λες μαγκες που παιζουμε με το θανατο ....αλλα αυτο ειναι η ζωη

και ναι ειναι λαθος να λες αξιζει ... ειναι λαθος ομος να μην το αποδεχεσαι ..

θα εγραφα πολλα αλλα θα βαλω καφε .....
    και ναι προτειμο να μην κλεισω τα ματια μου στην ασφαλτο αλλα ο κυνδινος πειναι παντου
    καλυτερα να πεσο ανεβαινοντας ενα μονοπατι σε ενα περιπατο μου
    και ασ μην με βρουν τα ματια μου θα εχουν ομορφη εικονα οταν κλεισουν πρασινο ουρανο και ηρεμια . και αν δεν με βρουν θα ειμαι για την φυση εστο λυπασμα ..

και αν παλι τρακαρο με το αυτοκινητο εγκλοβισμενος και μεινο εκει και χρειαστει να μου κοψουν ενα ποδι για να με βγαλουν ουτε αυτο το θελω ..και αν παλι χτυπησω εγω μια μοτο με το κουτι μου τοτε ειναι το χειροτερο ..

ομως αν πεσω και χτυπισο με την μοτο νε θα παθω σοκ και αν ειμαι να φυγω εκεινη την στιγμη θα προσπαθησω να αγγαλιασω το μοτορι και να φυγω χαμογελαστος ..

ομως το παιχνιδι με το θανατο υπαρχει παντου και καποοια μερα χτυπα ..

δεν μπορουμε ομως να σταματησουμε να ζουμε για αυτο το λογο

και δεν ειμαστε μαγκες που το λεμε ..
    ειμαστε απλα ειμεις οι απλοι ανθρωποι που θελουμε να ζησουμε ...

που ζω σημαινει παθιαζομε αφηνομαι αγαπω διακινδινευο γελαο κλαιο πονο

και δεν ειναι μαγκια ειναι ανθρωπια ... και δεν υπαρχει πλεον αυτο ... οχι δεν υπαρχει

γιαυτο και δεν αλλαζω τον τροπο σκεψης μου ....

για το φιλο αυτο για το ποτο τα ανοιγματα ψυχης το τηλεφωνο που επεσε

το ξυπνημα την ανθρωποια αξιζουν ολα τα παραπανω ....αξιζει το παιχνιδι ..

γιατι μεσα απο το παιχνιδι αυτο γνωριστικαμε ολοι εμεις .......

φιλικα παντα και στις πεντε το πρωι τι να πει κανεις ...

καλημερα

Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. F800gs τελικά αξίζει?
    από ssokinn στο forum BMW
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2010, 18:54
  2. Τελικά αξίζει τον κόπο?
    από btmxyz στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2006, 14:00
  3. Επιδαυρος..τελικα αξιζει;