Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 43

Θέμα: Aprilia Shiver

Μέλος Το avatar του/της CHRISTOF

Aprilia Shiver

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το νέο κουκλάκι της Aprilia, το SHIVER.
    Από πλευράς αισθητικής δεν το συζητάω, σκίζει ( προσωπική άποψη ).
    Γνωρίζει κάποιος όμως για τα γονίδα του κινητήρα? ( μπαμπάς, μαμά, κληρονομικές ασθένειες κτλ)

Ευχαριστώ αυτούς που θα μου απαντήσουν, αλλά και αυτούς που απλά το διάβασαν.

Φιλιά και να προσέχετε
    Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις

Με ότι έχω τρέχω Το avatar του/της karamoto

Re: Aprilia Shiver

Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTOF

Γνωρίζει κάποιος όμως για τα γονίδα του κινητήρα? ( μπαμπάς, μαμά, κληρονομικές ασθένειες κτλ)

Φιλιά και να προσέχετε
    Για την περίπτωση που δεν το έχεις, το τελευταίο ΜΟΤΟ είχε συγκριτικό των SHIVER, GSR, Street triple 675. Κατά αυτούς κέρδισε καθαρά το Triumph. Το Aprilia τους άρεσε και ήταν δεύτερο. Περί ορέξεως βεβαίως ουδείς λόγος.
    Δρομερός και τριάθλιος....

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

Φιλιά και να προσέχετε
    Για αρχή πάρε αυτά:

Το κείμενο είναι στα Αγγλικά :
    http://www.raptorsandrockets.com/Rev...750_Shiver.htm
    Έχει και βίντεο :
    http://www.youtube.com/watch?v=m3nMd0PsOvs

http://www.youtube.com/watch?v=lMwdDrrJqZw

Κι αν θες κατι παραπανω δες κι ΑΥΤΟ
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Solomostrongos Το avatar του/της byron

To μοτέρ του είναι ολοκαίνουργιο και δεν έχουν αναφερθεί τυχόν κληρονομικές ασθένειες. Και το μοτέρ και ο σκελετός θα αποτελέσουν την βάση πάνω στην οποία θα φτιαχτούν διάφορα μοντέλα στο μέλλον.

Αναρτήσεις και φρένα (νομίζω) είναι ίδια με του Tuono 06, χωρίς τις ρυθμίσεις. Θεωρώ ότι είναι υπέρ-αρκετά για τον χαρακτήρα και τα άλογα του Shiver.

To καλύτερο που έχεις να κάνεις, αν σ΄αρέσει το Shiver είναι να το κάνεις ένα test-drive. Δες το link και αποφάσισε μόνος σου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ευχαριστώ παίδες.

Το βλέπω σύντομα από κάτω μου

Με την πρώτη ευκαιρία, θα σας στείλω φωτό.

Το τεύχος του ΜΟΤΟ φυσικά και το έχω, αλλά ήλπιζα κάποιος να το έχει ''δουλέψει'', καθώς με ένα τεστ δεν καταλαβαίνεις και πολλά.
    Άλλο να τα έχεις με κάποια :a07: και άλλο ο γάμος :a16:

Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις

Άλλο να τα έχεις με κάποια :a07: και άλλο ο γάμος :a16:

Πάρε ένα link να διαβάσεις τι λένε οι παντρεμένοι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Το οδήγησα εχθές το Shiver για 3 λεπτάκια ελλείψει πινακίδας.

Πολυ πιό ανάλαφρη αίσθηση σε σχέση με το Bros μου, ενώ με την μία ένιωσα σαν να το οδηγουσα καιρό. Βέβαια στα 2 στενάκια που γυρισα δεν έβγαλα οποιοδήποτε συμπέρασμα για κινητήρα, στρίψιμο και φρένα, οπότε επιφυλάσσομαι για ένα κανονικό test ride.

Πάντως από κοντά το μηχανάκι δείχνει πολυ πιο ωραίο απ'οτι στις φωτο. :a07:. Το μαυρο λογικά πρέπει να τα σπάει !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αααααυτο ήθελα

Ευχαριστώ byrOn

Παλαιό μέλος
    Είδα μερικούς που αλλάξανε τα Tuono τους με το Shiver. Αυτό δεν μπορεί παρά κάτι να σημαίνει

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
    Είδα μερικούς που αλλάξανε τα Tuono τους με το Shiver. Αυτό δεν μπορεί παρά κάτι να σημαίνει
    Δεν νομίζω να σημαίνει τίποτα περισσότερο από την ανάγκη να έχουν ένα καινούργιο (και πιθανόν για κάποιους πιο όμορφο) μοντέλο.

Σαν μοτοσυκλέττες δεν συγκρίνονται καθώς είναι σε άλλη κατηγορία.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος
    Δεν νομίζω να σημαίνει τίποτα περισσότερο από την ανάγκη να έχουν ένα καινούργιο (και πιθανόν για κάποιους πιο όμορφο) μοντέλο.

Σαν μοτοσυκλέττες δεν συγκρίνονται καθώς είναι σε άλλη κατηγορία.
    Φυσικά δεν υπονόησα πως το Shiver είναι καλύτερο από το Tuono. Ίσως εκφράστηκα λάθος.

Αυτό που ήθελα να πώ ήταν ότι για να αποφασίσει κάποιος να αλλάξει μια φανταστική μοτοσυκλέτα σε όλα όπως το Tuono με μια άλλη, αυτό σημαίνει ότι αυτή η άλλη μοτοσυκλέτα είναι το λιγότερο πολύ καλή

Νέο μέλος
    Γεια χαρα παιδες,
    ειμαι ενας υποψηφιος αγοραστης του shiver και μεχρι τωρα εχω διαβασει πολλα αρθρα σχετικα με αυτο το μηχανακι. θα μπορουσε καποιος κατοχος του να μας πει δυο λογια? Δεν θελω να στηριχτω στα περιοδικα και να κανω μια τετοιου ειδους αγορα. Το συγκεκριμενο μου αρεσει πολυ αλλα εχω καποιους ενδιασμους σχετικα με τα τοσα προβληματα που ειχαν παλαιοτερα τα aprilia (κυριως ηλεκτρικα). Ποσα χρονια εχει εγγυηση το συγκεκριμενο? Απο ανταλλακτικα θα βρισκουμε?
    καθε πληροφορια και λεπτομερια δεκτη και σεβαστη!!!!

Κάτοχος του shiver δεν είμαι, αλλά δεν νομίζω ότι έχει αγοράσει Shiver κάποιος συμφορουμιτης. Κάποια παιδιά απ΄το apriliabikers το πήραν και απ΄όσο διάβασα τα σχόλια τους είναι πολύ θετικά.
    Τα ηλεκτρικά προβλήματα που αναφέρεις αφορούσαν κυρίως τα παλαιότερα Pegaso & Caponord, και είχαν να κάνουν κυρίως με τον ανορθωτή και μία φύσσα και τον διακόπτη στον Πήγασο.
    Τα νεότερα aprilia δεν έχουν πρόβλημα στα ηλεκτρικά τους, ή τουλάχιστον όχι συχνότερα π΄ότι οποιοδήποτε άλλο μοντέλο.
    Ανταλλακτικά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα (εγώ μέχρι στιγμής κανένα), καθώς είχαν βελτιώσει την κάλυψη απ΄το 2007 αφενός, έφτιαξαν και αποθήκη ανταλλακτικών στη Μάνδρα αφετέρου.

Κάτι νέο σε ότι αφορά τον κινητήρα του Shiver είναι η αναβάθμιση των χαρτών ψεκασμού με νέο λογισμικό με αποτέλεσμα να διαθέτει πλέον 3 χάρτες (Rain, Tourist, Sport) διορθώνοντας την "περίεργη" συμπεριφορά του ride by wire των αρχικών μοντέλων.

Το Shiver έχει 2 χρόνια εγγύηση και road assistance. Η εγγύηση των 4 χρόνων αφορούσε μόνο τα μοντέλα RSV (Mille & Tuono).

SRX6 & Tuono Rulezzz

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Το έχω οδηγήσει και είναι πολύ καλό.Έχει ωραία αίσθηση και είναι σχετικά ανάλαφρο.Τα φρένα είναι καλά και οι αναρτήσεις για την χρήση του καλές.Η αίσθηση στο γκάζι είναι όντως κάπως περίεργη(δεν ήταν με την αναβάθμιση)και δεν είχε το μηχανόφρενο που περίμενα για V2(αφήνει λίγο ανοιχτές τις πεταλούδες για να μην έχει έντονο μηχανόφρενο).Από εμφάνιση απλά σκίζει

Κάτι νέο σε ότι αφορά τον κινητήρα του Shiver είναι η αναβάθμιση των χαρτών ψεκασμού με νέο λογισμικό με αποτέλεσμα να διαθέτει πλέον 3 χάρτες (Rain, Tourist, Sport) διορθώνοντας την "περίεργη" συμπεριφορά του ride by wire των αρχικών μοντέλων.
    Φτουουου με πρόλαβες, διαβάζω απ'την αρχή το θρεντ και λέω "το σημαντικότερο τους ξέφυγε" αλλά τζίφος..

Πανέμορφο μηχανάκι, πήγα και το είδα από κοντά, μου άρεσε το design του αλλά δεν κατάφερα να το κάνω test ride για να έχω καλύτερη άποψη, παρόλα αυτά με χάλασε κατιτίς και θα το πω -αν και μπορεί να φταίει μόνο το ότι είμαι λίγο παραπάνω ψείρας απ'ότι χρειάζεται-, λίγο το φινίρισμα των πλαστικών στο ντεπόζιτο δεν μου άφησαν και την καλύτερη εικόνα.. παρόλα αυτά το όλο σύνολο είναι άξιο θαυμασμού !

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aprilia Shiver 1200 Rumors
    από Operater στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2008, 21:43
  2. aprilia shiver
    από nickmonstro στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2007, 12:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα