Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 79

Θέμα: moto.gr Hits

moto.gr Hits

Κύριοι και κυρίες του site.

Είμαστε μια ανοιχτή κοινότητα που παράγει πολιτισμό και σκέψεις, γι' αυτό και καταθέτω τις ιδέες μου προς συζήτηση.

Με την (ταπεινά) διπλή μου ιδιότητα μου σαν μουσικός και γραφίστας, θα γούσταρα πολύ, η καλλιτέχνική κοινότητα του site να δημιουργήσουμε από κοινού μια θεματική συλλογή για το μοτοσικλετισμό και τη μοτοσικλέτα.

Είμαι στη διάθεσή σας σε αυτό το post να το συζητήσουμε και να δούμε πως θα μπορούσαμε να το οργανώσουμε (ή ενορχηστρώσουμε). Στόχος η κυκλοφορία του, η ζωντανή παρουσίασή του σε κάποιο event και η διάθεσή του στα μέλη.

Για τις όποιες (και ίσως δικαιολογημένες για τους καιρούς που ζούμε) απορίες για τις προθέσεις, επιτρέψτε μου να κάνω ένα μικρό πρόλογο-επίλογο για τα σχετικά:

Όπως γνωρίζετε οι παλιοί, και υποψιάζεστε οι νεότεροι, το site δεν έχει κερδοσκοπικό ή άλλο διαπλεκόμενο ρόλο. Υπάρχει, γιατί o Julius, o Simos, o Alkis και εγώ από τα λίγα χρήματα που μας περισσεύουν, από τον Μάιο του 2002 το σετάρουμε, χρηματοδοτούμε το hosting... και τα αυτοκόλητα που δόθηκαν στην πίτα

Όλα αυτά τα χρόνια, επιλέξαμε (και πιστέψτε μας, είχαμε πονηρές προτάσεις!) να μη σας βομβαρδίσουμε στα spam και να μη σας ζαλίζουμε με κάθε λογής banners. Πιστεύουμε ότι ήταν και είναι χρέος μας να σεβαστούμε τα χρόνο σας και με τα κορμιά μας τα δεδομένα που μας παραχωρείτε με απόλυτη εμπιστοσύνη. Και έτσι λέμε να συνεχίσουμε.

Δεν νοιώθουμε τίποτα περισσότερο από μέλη αυτής της μεγάλης κοινότητας, και αναλαμβάνουμε το χρέος να διατηρήσουμε το site στη μορφή που το δεχτήκατε και το επιβραβεύσατε με την επισκεψιμότητά σας.

Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με τα παραπάνω, έλαβα την πρωτοβουλία εκ μέρους και των υπολοίπων να σκεφτώ πιθανούς τρόπους που θα μπορούσε το site με αξιοπρεπείς, διαφανείς και νόμιμους τρόπους να αποκτήσει κάποια έσοδα έτσι ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί σε αυτό που ονειρευόμασταν όταν εμείς τα ιδρυτικά μέλη το ξεκινήσαμε (αυτό είναι αντικείμενο άλλης κουβέντας και δεν έρχεται κόντρα με τίποτα από τα παραπάνω)

Η ιδέα που προτείνω στην αρχή του άρθρου είναι ένα μέρος αυτών των σκέψεών μου.
    Και σαν μια προσωπική μου ιδέα, μπορείτε να συμφωνήσετε, να τη γιουχάρετε ή να προτείνετε κάτι διαφορετικό.

Αφήνω αυτό το post ανοιχτό για ιδέες και προτάσεις. Αδμινννννν, τα γνωστά (θα το ρυθμίσω αύριο για να μη σε πρήζω

:rotflmao:

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Τι ωραία που θά'τανε άμα μπορούσαμε να κάνουμε μια μουσική παράσταση.
    Ήταν από τα πρώτα πράγματα που πρότεινα μπαίνοντας στο φόρουμ.Κάτι καταφέραμε αλλά θες η απόσταση...θες ο ελεύθερος χρόνος που είναι ελάχιστος,δεν μπορέσαμε να το οργανώσουμε σωστά.
    Μακάρι τώρα να μπορέσει να γίνει το θαύμα!
    Προτείνω πάντως ανοιχτά,για αρχή,να δώσει ο καθένας ό,τι μπορεί.5...10...1...2 δεν έχει σημασία.

Μη βαρούτε
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Ήταν από τα πρώτα πράγματα που πρότεινα μπαίνοντας στο φόρουμ.Κάτι καταφέραμε αλλά θες η απόσταση...θες ο ελεύθερος χρόνος που είναι ελάχιστος,δεν μπορέσαμε να το οργανώσουμε σωστά.
    Προτείνω πάντως ανοιχτά,για αρχή,να δώσει ο καθένας ό,τι μπορεί.5...10...1...2 δεν έχει σημασία.

Μη βαρούτε
    Πως περιμενα να μπεις να γραψεις.....
    Δεν ειμαι σιγουρος ακομα τι εχει στο μυαλο του ο αντβεντσουρ-αρ (εγω Μαρκελλο δε σε λεω)
    αλλα ενα μπουρδελοφορουμ το εχουμε και τα αιστηματα ειναι εντονα,οποτε γουοτεβερ ιτ τεικς....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Μιλας για μουσικη?Εγω ειμαι ασχετος αλλα εχω εξοπλισμο και πειρα για video-clip.Δυο καμερες και φωτα υπαρχουν ηδη.Αν χρειαστει κατι αλλο το βρισκω γρηγορα και φτηνα εως τζαμπα.Και πλατο εχω ...παρε παρε
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Προτείνω sticky!

I Love Moto.gr!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από markellos
    Όλα αυτά τα χρόνια, επιλέξαμε να μη σας βομβαρδίσουμε στα spam.....
    Έννοια σας και φροντίσαμε εμείς γι'αυτό..

Περιμένουμε τις προτάσεις σας !

Μεταφορές παντός είδους Το avatar του/της transporter

Μια πρόταση

Ειμαι αρκετα νέος εδω, αλλά παρακολουθώ εδω και χρονια τα γραφόμενα σε αυτο και άλλα μοτο-φορουμ.
    Τελικα καταλήγω στο συμπερασμα οτι το ΜΟΤΟ.γρ ειναι ενας χώρος που θα αρκούσε να εκφρασει τη μοτοσυκλετιστική κοινότητα και οι άλλες, αξιεπαινες κατα τα άλα, προσπαθειες μάλλον λειτουργουν συμπληρωματικά χωρις ουσιστικά να "κανουν τη διαφορα"

Επιτρεψτε μου να προτεινω τα ακόλουθα
    α) Τοποθέτηση πληκτρου "Donate" όπου όποιος θέλει να μπορει να στειλει ενα μικρό ποσο.
    Εστω και 5 ευρω απο το 25% των εγγεγραμενων μελών θα αρκουσε να βοηθησει σε επιλυση πολλών προβλημάτων.

β) Αντιγραφή ξένης εμπειρίας
    Δημιουργία "Φωτοθήκης" όπου με συνδρομή όσοι θέλουν θα δημιουργούν τις προσωπικές συλλογές τους απο φωτο που έχουν απο ταξειδια η άλλες μοτο-δραστηριότητες.
    Δημιουργόντας μια θεματική συλλογή για το μοτοσικλετισμό και τη μοτοσικλέτα, απο τους ίδιους τους μοτοσυκλετιστές.

Τη λυση αυτή την χρησιμοποιεί ο ιδρυτης του γνωστου ADVrider λειτουργόντας παράλληλα και το smugmug.com. Aυτό δε, είναι ανοικτο σε όλους ανεξάρτητα αν είναι στο ADVrider η οχι.
    Κατι σαν Picassa Web, imageshack κλπ
    Θα βοηθούσε και στην αποσυμφόρηση του όγκου σε οπτικο υλικό που φωρτωνεται στο MOTO.γρ με τη αναρτηση/upload ενός link αντι πραγματικής φωτό.
    Θα προσεφερε και υπηρεσία στους χρήστες εδω.
    Το κόστος δημιουργίας δεν ειναι καθόλου μεγάλο, μιάς και κάλλιστα μπορει να χρησιμοποιηθεί
    ανοικτό λογισμικό το οποιο μάλιστα συνεργαζεται, ειναι συμβατό με το λογισμικο του φόρουμ εδω.

Αυτά, πιστευω να βοήθησα.
    Senri no ko mo ippo yori hajimaru

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Μη βαρούτε
    Και ένα κομματάκι μέσο internet είναι καλή φάση, όπου ο καθένας βάζει ένα λιθαράκι. Το είχα δοκιμάσει κάποτε αλλά θέλει δουλειά.

Όπως κάναν αυτοί οι τυπάδες http://youtube.com/watch?v=P7eqxg92YG0
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Η ταπεινη μου γνωμη ειναι μια παραπομπη μεσω paypal για δωρεες και αν θελετε να το κανετε συλλογο μη κερδοσκοπικο καλο ειναι μια εθελοντικη συνδρομη απο οσους θελουν ναναι μελη με συνδρομη, χωρις να ειναι γνωστο ποιοι ειναι για να μην υπαρχουν διαφορες απο τα αλλα μελη του στυλ εμεις πληρωνουμε εσεις οχι !

Θα μπορούσε να γίνει ένας σύλλογος, λεπτομέρειες για τη διαδικασία δεν γνωρίζω, στα νομικά είμαι άσχετος. Αλλά με κάποια έσοδα θα μπορούσαμε ακόμα και να βοηθάμε μέλη που μας χρειάζονται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Μιλας για μουσικη?Εγω ειμαι ασχετος αλλα εχω εξοπλισμο και πειρα για video-clip.Δυο καμερες και φωτα υπαρχουν ηδη.Αν χρειαστει κατι αλλο το βρισκω γρηγορα και φτηνα εως τζαμπα.Και πλατο εχω ...παρε παρε

Έχω μια DVX100, ένα steadycam, 3 φώτα χιλιάρια, 2 RGB, ένα boom και ένα τόνο μικρόφωνα για κάθε χρήση. Δεν ξαναγυρνάμε το "όταν οι ρόδες γυρνάνε"?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Θα πρότεινα τη δημιουργία 2 διαφημιστικών spot (1 ραδιοφωνικό, 1 τηλεοπτικό) σχετικά με την ασφάλεια μας ή κάτι τέτοιο. Θα υπάρξουν αρκετοί σταθμοί οι οποίοι θα το προβάλλουν αφιλοκερδώς.
    Από ραδιόφωνα τουλάχιστον έκανα μια ερώτηση ήδη σε Κρήτη & Ρόδο & προσφέρονται.
    Όσο ήμουν φοιτητής στο ραδιόφωνο που είχε το πανεπιστήμιο παίζαμε αρκετά spot διαφόρων ομάδων (Γιατροί χωρίς σύνορα, ένα σποτ για το κράνος βάλτο καλά στο κεφάλι σο, κ.α).
    Επίσης θα μπροούσαμε να δημιουργήσουμε ένα mail που να το προωθήσουμ εόλοι (σαν αλυσίδα ένα πράγμα) σχετικά με την ευαισθητοποίηση των οδηγών απέναντι μας.

Έχετε υπόψη σας οτι η σύσταση λογαριασμου "ερανικού" για δωρεές κλπ ειναι καπως περίπλοκη (όχι οτι δε γίνεται)

Θυμηθείτε τι έγινε με το πιτσιρίκι στη Μυτιλήνη που δεν μπόρεσαν οι γονείς να πάρουν τα λεφτά που είχαν κατατεθεί
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Έχω μια DVX100, ένα steadycam, 3 φώτα χιλιάρια, 2 RGB, ένα boom και ένα τόνο μικρόφωνα για κάθε χρήση. Δεν ξαναγυρνάμε το "όταν οι ρόδες γυρνάνε"?
    Σιγονταρω με μια Canon HV-20 σαν B camera για το "making of" ενα poor man's steadicam για τις βρωμοδουλειες, και αναλαμβανω εξόλοκληρου και το post.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

DVX100 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

HVX200 με full high definition format

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 15:59
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:35
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48
  4. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια