Κύριοι και κυρίες του site.
Είμαστε μια ανοιχτή κοινότητα που παράγει πολιτισμό και σκέψεις, γι' αυτό και καταθέτω τις ιδέες μου προς συζήτηση.
Με την (ταπεινά) διπλή μου ιδιότητα μου σαν μουσικός και γραφίστας, θα γούσταρα πολύ, η καλλιτέχνική κοινότητα του site να δημιουργήσουμε από κοινού μια θεματική συλλογή για το μοτοσικλετισμό και τη μοτοσικλέτα.
Είμαι στη διάθεσή σας σε αυτό το post να το συζητήσουμε και να δούμε πως θα μπορούσαμε να το οργανώσουμε (ή ενορχηστρώσουμε). Στόχος η κυκλοφορία του, η ζωντανή παρουσίασή του σε κάποιο event και η διάθεσή του στα μέλη.
Για τις όποιες (και ίσως δικαιολογημένες για τους καιρούς που ζούμε) απορίες για τις προθέσεις, επιτρέψτε μου να κάνω ένα μικρό πρόλογο-επίλογο για τα σχετικά:
Όπως γνωρίζετε οι παλιοί, και υποψιάζεστε οι νεότεροι, το site δεν έχει κερδοσκοπικό ή άλλο διαπλεκόμενο ρόλο. Υπάρχει, γιατί o Julius, o Simos, o Alkis και εγώ από τα λίγα χρήματα που μας περισσεύουν, από τον Μάιο του 2002 το σετάρουμε, χρηματοδοτούμε το hosting... και τα αυτοκόλητα που δόθηκαν στην πίτα
Όλα αυτά τα χρόνια, επιλέξαμε (και πιστέψτε μας, είχαμε πονηρές προτάσεις!) να μη σας βομβαρδίσουμε στα spam και να μη σας ζαλίζουμε με κάθε λογής banners. Πιστεύουμε ότι ήταν και είναι χρέος μας να σεβαστούμε τα χρόνο σας και με τα κορμιά μας τα δεδομένα που μας παραχωρείτε με απόλυτη εμπιστοσύνη. Και έτσι λέμε να συνεχίσουμε.
Δεν νοιώθουμε τίποτα περισσότερο από μέλη αυτής της μεγάλης κοινότητας, και αναλαμβάνουμε το χρέος να διατηρήσουμε το site στη μορφή που το δεχτήκατε και το επιβραβεύσατε με την επισκεψιμότητά σας.
Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με τα παραπάνω, έλαβα την πρωτοβουλία εκ μέρους και των υπολοίπων να σκεφτώ πιθανούς τρόπους που θα μπορούσε το site με αξιοπρεπείς, διαφανείς και νόμιμους τρόπους να αποκτήσει κάποια έσοδα έτσι ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί σε αυτό που ονειρευόμασταν όταν εμείς τα ιδρυτικά μέλη το ξεκινήσαμε (αυτό είναι αντικείμενο άλλης κουβέντας και δεν έρχεται κόντρα με τίποτα από τα παραπάνω)
Η ιδέα που προτείνω στην αρχή του άρθρου είναι ένα μέρος αυτών των σκέψεών μου.
Και σαν μια προσωπική μου ιδέα, μπορείτε να συμφωνήσετε, να τη γιουχάρετε ή να προτείνετε κάτι διαφορετικό.
Αφήνω αυτό το post ανοιχτό για ιδέες και προτάσεις. Αδμινννννν, τα γνωστά (θα το ρυθμίσω αύριο για να μη σε πρήζω
:rotflmao: