Μιας & δέν έχω ακόμα εμπειρία στο 2κυκλο...Θα αναφέρω κατι που μου έτυχε πριν μια βδομάδα...
Είμαι με το αμάξι & πάω στον Σταθμό Λαρίσης..οποιος γνωρίζει εκει έχει ενα σημείο που είναι κάτι σαν στρατόπεδο με ένα φανάρι για να μπείς στον παράδρομο του ΟΣΕ...
Είμαι στο φανάρι σταματημένος & έψαχνα τα τσιγάρα μου..Ανάβει πράσσινο & δέν το πέρνω γραμμή..ακού κόρνες..γυρνάω βλέπω πράσσινο & χωρίς να αγχωθώ/βιαστό κουμπωνω πρώτη κ πάω να ξεκινήσω σιγά σιγά (σπάνιο γιατί συνήθως το καίω το κάρο)...
Κ με το που ξεκινάω περνάει σφεντόνα απο μπροστά μου ενα TDM ακούω ένα θόρυβο κ βλέπω τον τυπο να χάνει την ισσοροπία του αλλα τό έσωσε τελευταια στιγμή...Μου έξισε με το πατάκι του υποθέτω τον προφυλαχτήρα...Anyway άν ξεκίναγα μόλλις άναβε πρασσινο με λίγα λόγια θα είχαμε σκωτωθεί & οι 2..θα έμπαινε ΟΛΟ ΤΟ TDM μέσα στην θέση του οδηγού..
Μένω παγωτό...(Συνήθως εκνευρίζομαι & μαλώνω στα φανάρια αλλα ποτέ με μηχανόβιους γιατι ανέκαθεν τους θεωρώ "ευκολο θύμα" για οποιονδήποτε.)
Κατεβένω επιτόπου σοκαρισμένος για να δώ αν είναι ΟΚ ο τυπάς η άν τρομαξε...Κατεβένει & αυτος (φυσικά χωρις κράνος) κ ακουλουθεί ο διάλογος..
Εγω -Φίλε εισαι καλά?
TDM -Καλά ΡΕ δέν βλέπεις τίποτα?
Eγω -Σιγουρα είσαι ταραγμένος αλλα ξεκίνησα με πράσσινο κ μάλιστα με καυθστέρηση...
TDM -Ε ΚΑΙ??ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΡΕ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!!
Εγω -Πως να το κάνω???δέν ειμαι ο πιτ παπαδάκος να μαντεύω...
Η συνέχεια δέν εχει νόημα μιας & αρπάχτηκα κ μας ηρέμισαν τρίτοι...
Απλα θέλω να αναφέρω οτι δικαιολογώ κάθε έναν ανθρωπο που μπορεί να κάνει κάποια ανθρώπινα λάθη σε λογικά πλαισια...Επίσης δικαιολογώ κάθε παραλογισμό που μπορεί να μου ξεστομίσει ο καθένας στο τιμόνι...Ολοι έχουμε προβληματα προσωπικα/υγειας....αγχος τρεξιμο στεναχώριες...Θα την πείς την μαλακία σου χωρίς να το σκεφτείς...
Δέν δέχομαι απο ΚΑΝΕΝΑΝ που δέν σεβεται την ζωη του & απο πάνω την ριψοκυνδηνεύει να ζητάει απο εμένα σεβασμό & να προσέχω εγώ & για την δική μου ζωη & για την δικιά του..
Προσόχη παιδιά στα νεύρα...μια τρίχα απέχουμε όλοι την ΤΡΕΛΑ...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...
(Το λέω γιατί ο τυπάς με έφερε σε σημείο που να θέλω να πάρω πινακίδες & να πάω σπίτι του να συνεχίσουμε αυτο που μας διέκοψαν οι τρίτοι..Αλλα ευτύχως αυτές οι ηλιθιότητες κυβερνάνε το μυαλό μου μόνο για λίγα λεπτα...)