Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Italiaaaaaaaa

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick

Italiaaaaaaaa

Αλλη μια φορά τα χώσαμε στους Ιταλούς για μπουφανάκια. Πείρα που λέτε ενα `Spidi δέρμα μοντ. 2007 κομπλέ ,190 γιούργια και ένα cordura ιταλικό με 90. Μιλάμε βγάζεις το ταξίδι κανονικά.

Αν ξαναακουμπήσω λεφτά σε έλληνα "επιχειρηματία" να μου κοπεί το χέρι. Και το βασικότερ από όλα ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ. Ο τύπος κατέβασε το μισό μαγαζί για να βρούμε μέγεθος.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Dwse leptomereies.....

Gia dwse ligo syntetagmenes file,
    giati prin liges meres gyrisa apo Italia,
    alla den eixa kati ypopshn mou gia na brw prosfores,
    kai de phra tipote motosykletistiko....

: ( klaps....

Εδώ έχει αρκετό πράμα Εγώ πήγα απο το μαγαζί στην Ρώμη.

Παλαιό μέλος
    Παραγγέλνουμε και απο νετ απο τον Ιταλό ή πρέπει να στειλώ κάνα γνωστό εκει????

Τα νούμερα τα βρίσκω και απο τα Ελληνικά καταστήματα!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
    Παραγγέλνουμε και απο νετ απο τον Ιταλό ή πρέπει να στειλώ κάνα γνωστό εκει????

Τα νούμερα τα βρίσκω και απο τα Ελληνικά καταστήματα!!
    Net κανονικά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    ΣΤΟ SAN MARINO παίζει τέτοια ιστορία με μοτομάγαζο.

Νέο μέλος
    an 3anapaei kaneis italia as rixei ena tilefonaki please na tou parageilw merika items gia xwma pleaseeee 6974102129

ΑνεΜελος
    Όσον αφορά τους Έλληνες εμπόρους, τώρα τελευταία αρχίζει και παρατηρείται το παρακάτω φαινόμενο :

Νο Name αξεσουάρ αμφίβολης προέλευσης και ποιότητας να πωλούνται σε τιμές όσο τα επώνυμα.

Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα έκανα μία μπουφανότσαρκα σε μερικά γνωστά μαγαζιά για να πάρω ένα μπουφάν για την γυναίκα μου.
    Εψαχνα ένα υφασμάτινο μπουφάν όχι τρυπητό στα 150 ευρώ περίπου με προστασίες κλπ.

Σε μερικά μαγαζιά , μου πρότειναν μερικά μπουφάν που η μάρκα τους ήταν κουκουρούκου. ΟΚ ως εδώ, σκεφτομαι θα είναι οικονομικότερα. Ρωτάω τιμή, και μου λένε 150 ευρώ.

Για σταθείτε ρε παιδιά, 140 έχει το Bering Engerie, 130 το Bering LAdy pearl, και η IXON έχει στα 150 ευρώ 3 μοντέλα (IDILYC, CHIMERA, DIVA) + το Capricius (μπουφανάρα) που μετρητα το παιρνεις κι αυτό 150...

Επειδή είμαι κι εγώ έμπορας (σε άλλο είδος), είναι θεμιτό, πόσο μαλλον τώρα που είναι περίοδος κρίσης, να ψάχνεται κάποιος και να αγοράζει φθηνά ή να κάνει μόνος του εισαγωγές για να βελτιστοποιήσει την θέση του στην αγορά προσφέροντας στους πελάτες του οικονομικότερες λύσεις.

Αλλά με εξοργίζει να κάνει κάποιος εισαγωγή μπουφάν (απο Κίνα ή όπου αλλού) μάρκας φασόν που σίγουρα τα έχει αγοράσει πολύ φθηνότερα από τα επώνυμα (αλοιώς θα αγόραζε επώνυμα, γιατί να έχει την ευθύνη της εισαγωγής, τις επιστροφες, την δέσμευση των χρημάτων κλπ, χώρια που τα επώνυμα πωλούνται ευκολότερα), και να τα κοστολογεί με πονηριά "πόσο έχουν πάνω κάτω αυτά? 150? ε, 150 και τα δικά μου!!"

Για να μην παρεξηγηθώ, το ίδιο αρχίζει και παίζει και με μερικά κράνη.
    Anyone who has never made a mistake has never tried anything new

Albert Einstein

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Οντος υπαρχει αυτο το φαινομενο εδω και πολυ καιρο αλλα τωρα πηρε εξαρση.
    Καλο θα ειναι να ενοιμερωνουμε φιλους και γνωστους πριν κανουν τις αγορες τους να ψαχνονται λιγο παραπανω.
    Και γιατι οχι ας κανουμε και προπαγανδα,ομαδικες απο εξωτερικο οχι για να μην ενυσχιουμε την τοπικη μας αγορα αλλα για να ανεβασουμε τον πυχι στην αξια των ποϊοντων.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF