Πολυ ωραιο...
την εβαλες ρε στη σακκουλα?Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Kαι τι θελει να πει ο ποιητης;
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
την εβαλες ρε στη σακκουλα?
δεν υπάρχει χρόνος για σακκούλα ρεεεεεε!
ο καιρος γαρ εγγυς!
(ταδε έφη vestromas)
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μας ενημερώνει κει έμμεσα μας λέει να μην ψωνίζουμε πατάτεςΑρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Kαι τι θελει να πει ο ποιητης;![]()
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!
all about shopping bags for dummies!
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
αυτο ισχυει και για την ντοματα???![]()
Μα αφου εχουν ετοιμες πατατες παντου...απο το πιατο στο στομα ......
![]()
ειναι καποιος που του φανηκε αστειο?
![]()
εγω τσακωνομαι με μαμαδες, θειες κτλ κτλ που οταν πηγαινουν σουπερ μαρκετ καβατζωνουν καμμια 10αρια ετσι, για να υπαρχουν!
![]()
δε το παιζω τρελος οικολογος κι ετσι, αλλα ρε πστ μου, ενα μετρο μπορουμε να το εχουμε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εγω τσακωνομαι με μαμαδες, θειες κτλ κτλ που οταν πηγαινουν σουπερ μαρκετ καβατζωνουν καμμια 10αρια ετσι, για να υπαρχουν!
![]()
κ γω το κανω......
πως αλλιως θα γυρισω τα αδεια μπουκαλια απο τις αμστελ???
βαζω δεκα σε καθε σακουλα,
οποτε 7-8 παραπανω πρεπει να υπαρχουν!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ειναι καποιος που του φανηκε αστειο?
![]()
![]()
δε το παιζω τρελος οικολογος κι ετσι, αλλα ρε πστ μου, ενα μετρο μπορουμε να το εχουμε!
δεν ειναι κατι αστειο ρε Μητσο.....αλλα μας το εχουνε καταντησει ετσι.....οταν προσπαθουνε να μου περασουνε οικολογικη συνειδηση (δηθεν) και ολα τα τριγυρω καταρρεουν....απο τις τεσσερεις σακκουλες πχ που μου λενε να διαλεξω θεωριτικα η πιο καλη ειναι η τριτη....δηλαδη αυτη που θα φερω απο το σπιτι μου....να μην χρεωθουνε και αλλο αυτοι που μας γ@μ@νε ετσι και αλλιως με οτι τιμες θελουν....η πλαστικη ειναι η πιο φτηνη,αρα παρε κοσμε ναχεις.....η χαρτινη που ειναι υποχρεωτικη σε ολη την υπολοιπη ευρωπη ειναι πιο ακριβη,και εξω την χρεωνουν κιολλας....η τελευταια δεν ξερω τι ακριβως ειναι.....αλλα φανταζομαι οτι ουτε αυτη θα ειναι τσαμπα....
μου λενε να κανω ανακυκλωση για να σωσω το περιβαλλον (που οσο μπορω την κανω) και για να εξοικωνομισουμε πορους και ενεργεια.....αλλα δεν βλεπω ουτε οι τιμες να πεφτουν...και το βασικοτερο δεν βλεπω τους ''μεγαλους'' που ειναι το 85% της ζημιας να κανουν τιποτα....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατ 'αρχην ευχαριστω φιλαρακι για το κατοσταρικο:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν ειναι κατι αστειο ρε Μητσο.....αλλα μας το εχουνε καταντησει ετσι.....οταν προσπαθουνε να μου περασουνε οικολογικη συνειδηση (δηθεν) και ολα τα τριγυρω καταρρεουν....απο τις τεσσερεις σακκουλες πχ που μου λενε να διαλεξω θεωριτικα η πιο καλη ειναι η τριτη....δηλαδη αυτη που θα φερω απο το σπιτι μου....να μην χρεωθουνε και αλλο αυτοι που μας γ@μ@νε ετσι και αλλιως με οτι τιμες θελουν....η πλαστικη ειναι η πιο φτηνη,αρα παρε κοσμε ναχεις.....η χαρτινη που ειναι υποχρεωτικη σε ολη την υπολοιπη ευρωπη ειναι πιο ακριβη,και εξω την χρεωνουν κιολλας....η τελευταια δεν ξερω τι ακριβως ειναι.....αλλα φανταζομαι οτι ουτε αυτη θα ειναι τσαμπα....
μου λενε να κανω ανακυκλωση για να σωσω το περιβαλλον (που οσο μπορω την κανω) και για να εξοικωνομισουμε πορους και ενεργεια.....αλλα δεν βλεπω ουτε οι τιμες να πεφτουν...και το βασικοτερο δεν βλεπω τους ''μεγαλους'' που ειναι το 85% της ζημιας να κανουν τιποτα....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κατα τα αλλα γιατι προβληματιζεσαι ;, τα σουπερμαρκετ δινουν δωρεαν σακουλες και διαφημιζονται απο αυτες. Εδω το τζαμπο εκανε διαφημηση με μονο πεταμενες σακουλες
Ενω με την σακουλιτσα μας εκαστος!... (καπου ειχα φυλαξει δυο πανινες για αυτο το σκοπο πριν 10 χρονια και δε τις χρησιμοποιησα ποτε) ειμαστε μια χαρα ,και καλα βεβαια ο εργενης με μια σακουλα βολευεται ο εχων δυο τεκνα που θελει τριαξονικο καροτσι τι κανει;... Μαλλον το ιδιο
Το "85% της ζημιας" ειμαστε εμεις ενα δισεκατομυριο ανεπτηγμενα μυρμιγκια που σπαταλουν τοση ενεργεια και παραγουν τοσα σκουπιδια οσα δε παραγουν τα υπολοιπα 5-6 δισ μιρμιγκια του πλανητη.
Η ακριβια ειναι αλλο θεμα.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not