Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Πάλι ;;;!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Πάλι ;;;!!!

Πηγαίνοντας το πρωί για τη δουλειά, συμπαθέστατη πεζός αποφάσισε να περάσει απέναντι .....
    Πατάω φρενάκι για να κόψω και .................. βρέθηκα ανάσκελα !!! Παιδιά τέτοιο πράμα δεν μου έχει ξανασυμβεί ........... ίσα - ίσα άγγιξα τα φρένα και μπλοκάρανε τα πάντα !!! Η "άσφαλτος" καθρέπτης τελείως !!! Μιλάμε να παλεύουμε να σηκώσουμε τη μηχανή και να γλυστράνε τα πόδια μας !!!
    Απολογισμός ...... γδαρμένο αριστερό φαίρινγκ και καπάκι κινητήρα ........ ψιλοπράματα δηλαδή, αλλά χρηματοφάγα !!! Την εξάτμιση μου την είχαν χτυπήσει παλιότερα .......
    Ευτυχώς πήγαινα με μηδενική ταχύτητα, αλλιώς ............
    Από τραυματισμούς πονάει ο ώμος και το σβέρκο από το απότομο κοπάνημα, το δεξί πόδι και ένα ψιλογδάρσιμο στον αγκώνα .........
    Τώρα που τρίτωσε με το μπούσα, ας είναι το τελευταίο ...........

3η από τον Σεπτέμβρη ;;; Ούτε ο Ντε Πουνιέ δεν ρίχνει τόσες !!! Ρε μπας και γίνομαι βρόντακας ;;;
    (ακαδημαϊκό το ερώτημα ......... μην απαντήσετε αν και κάποιοι το ξέρω ότι δεν θα κρατηθούν))

περαστικά φίλε, κρίμα που την ξαναπάτησες, εύχομαι να είναι η τελευταία σου

αφού είσαι καλά όλα τα άλλα γίνονται μη στεναχωριέσαι

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Πάλι ;;;!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    ....αν και κάποιοι το ξέρω ότι δεν θα κρατηθούν.....
    αρχηγέ μου γιατί δεν την αφήνεις μόνιμα κάτω.... ?

(περαστικά για το μηχανάκι, αφού εσύ είσαι καλά.....)

Re: Re: Πάλι ;;;!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    αρχηγέ μου γιατί δεν την αφήνεις μόνιμα κάτω.... ?

(περαστικά για το μηχανάκι, αφού εσύ είσαι καλά.....)
    Είδατε ;;; Νά τος ο πρώτος !!!

Μόνιμα κάτω ;;; Ξέρεις τι σκόνη έχει ;;;

περιττό να σου υπενθυμίσω ότι στατιστικώς είσαι εντάξει μέχρι το 2013....:smilea:

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    περιττό να σου υπενθυμίσω ότι στατιστικώς είσαι εντάξει μέχρι το 2013....:smilea:

Αυτό είναι καλό ............ μάλλον ........... ε ;;;

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αφού είσαι εσύ καλά, όλα τα άλλα δεν είναι τίποτα.
    Άντε & το έκανες μάχημο το μοτόρι. Πάμε για enduro τώρα.

Πηγαίνοντας το πρωί για τη δουλειά, συμπαθέστατη πεζός αποφάσισε να περάσει απέναντι .....
    Πατάω φρενάκι για να κόψω και .................. βρέθηκα ανάσκελα !!! Παιδιά τέτοιο πράμα δεν μου έχει ξανασυμβεί ........... ίσα - ίσα άγγιξα τα φρένα και μπλοκάρανε τα πάντα !!! Η "άσφαλτος" καθρέπτης τελείως !!! Μιλάμε να παλεύουμε να σηκώσουμε τη μηχανή και να γλυστράνε τα πόδια μας !!!
    Απολογισμός ...... γδαρμένο αριστερό φαίρινγκ και καπάκι κινητήρα ........ ψιλοπράματα δηλαδή, αλλά χρηματοφάγα !!! Την εξάτμιση μου την είχαν χτυπήσει παλιότερα .......
    Από τραυματισμούς πονάει ο ώμος και το σβέρκο από το απότομο κοπάνημα, το δεξί πόδι και ένα ψιλογδάρσιμο στον αγκώνα .........

3η από τον Σεπτέμβρη ;;; Ούτε ο Ντε Πουνιέ δεν ρίχνει τόσες !!! Ρε μπας και γίνομαι βρόντακας ;;;
    (ακαδημαϊκό το ερώτημα ......... μην απαντήσετε αν και κάποιοι το ξέρω ότι δεν θα κρατηθούν))

δε τον πατουσες καλυτερα λεω εγω

λαλακιες χωρις λογο στα καλα καθουμενα παθαινεις ζημια
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Αφού είσαι εσύ καλά, όλα τα άλλα δεν είναι τίποτα.
    Άντε & το έκανες μάχημο το μοτόρι. Πάμε για enduro τώρα.

Γιατί ρε Μιχάλη ...... κάθε μέρα εντούρο κάνουμε με τους κωλόδρομους του Ηρακλείου !!!
    Τώρα που θα βγουν και τα φαίρινγκ για βάξιμο ............... ΧΟΝΤΡΟ - ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ λέμε !!! (λόγω κιλών πάντα)
    Περίπου στον πρώην Κοτσόβολο απ' έξω το αγόρασα το οικοπεδάκι ......... Καλοκαιρινού ..........
    Αυτό που μου την παίζει κυριολεκτικά στα νεύρα, είναι ότι αν ο δήμαρχος δεν είχε κλείσει την παραλιακή, δεν θα πέρναγα ΠΟΤΕ από το κέντρο μέσα !!!

Re: Re: Πάλι ;;;!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
    δε τον πατουσες καλυτερα λεω εγω

λαλακιες χωρις λογο στα καλα καθουμενα παθαινεις ζημια
    Δεν φαντάζεσαι ΠΟΣΟ ΑΡΓΑ ΠΗΓΑΙΝΑ !!!
    Η μηχανή με το που άγγιξα τα φρένα, χάθηκε από κάτω μου ..........
    Η γυναίκα δεν φταίει ουσιαστικά, 10 μέτρα παρακάτω ήταν, η κωλόδρομοι φταίνε !!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχαιε, τελευταιο να ειναι πραγματικα...αμα εισαι εσυ και οι υπολοιποι καλα, ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια, θα φτιαχτουν και θα ξεχαστουν γρηγορα...

Επετρεψε μου να πω αυτο...ABS μαγκες οσο και να το σνομπαρετε...απο κατι τετοια "γαμοτο" σε γλυτωνει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Αρχαιε, τελευταιο να ειναι πραγματικα...αμα εισαι εσυ και οι υπολοιποι καλα, ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια, θα φτιαχτουν και θα ξεχαστουν γρηγορα...

Επετρεψε μου να πω αυτο...ABS μαγκες οσο και να το σνομπαρετε...απο κατι τετοια "γαμοτο" σε γλυτωνει.

ABS σε μπούσα δεν έχει, αλλά και να είχε ....... οι προδιαγραφές των δρόμων του Ηρακλείου είναι εκτός προδιαγραφών ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ αισθητήρα !!!

Περαστικά!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Περαστικά ας είναι το τελευταίο στραβό που σε βρήκε!

Μανιβελάτο μέλος

περαστικά αρχαίε..τώρα το είδα..τα πλαστικά φτιάχνονται. το θέμα είναι ότι δεν χτύπησες εσύ..

ΥΓ πας με το θηρίο στο σχολείο? δεν φοβάσαι μην βγεις κανένα μεσημέρι και λείπει το μισό??

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF