-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Παμε γερα![]()
Κρινοντας μονο αγωνιστικα, η τωρινη ομαδα ειναι σιγουρα καλυτερη απο αυτην του 2004.
Τα πραγμτα ομως εχουν αλλαξει λιγο...
Δεν ειμαστε πλεον οι αλεξιπτωτιστες που ηρθαν απο το πουθενα χωρις να εχουν τιποτα να χασουν...
Ειμαστε οι πρωταθλητες Ευρωπης που διεκδικουμε παλι τον τιτλο, ολοι εχουν περισσοτερες απαιτησεις απο αυτην την ομαδα και οι αντιπαλοι ειναι υποψιασμενοι πλεον...
ας ειμαστε ειλικρινεις...χωρις να θελω να μειωσω με τιποτα την αξια του τροπαιου που κατακτησαμε το 04', μας βοηθησε και ο παραγοντας τυχη...και οχι μονο αυτο, σημαντικο ηταν οτι κανεις δεν μας υπολογιζε (μαλακια τους)..
παιρναμε αυτο που θελαμε και τους αφηναμε απορημενους...τωρα δεν ειναι ετσι. Θα προσεχουν πολυ στα ματς με την Ελλαδα...
Μάγκες η Αυστρία δεν έχει λιμάνι για να φύγει κανένα πειρατικό![]()
Η κωλοφαρδία μας έχει εγκαταλείψει![]()
Αλλα και να το πάρουμε δεν με χαλάει...θα πάρω πίσω και τα φράγκα για την τηλεόραση που πήρα από τα Media Markt![]()
http://www.youtube.com/watch?v=gjaWX...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=h7rSe...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=wYKwi...eature=related
Tον σερβιτόρο πως τον πετύχανε έτσι οι κερατάδες ρείδια ξυνομούρη αυστριακός είναι
:rotflmao:
![]()
![]()
απίθανη διαφήμιση
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
paixte to sto stoixima....
i ellada den tha perasei ston epomeno guro
dinei kala lefta![]()
Και εγώ έχω μια άσχημη αίσθηση...![]()
Τα θαύματα δεν επαναλαμβάνονται τόσο εύκολα και εδώ που τα λέμε τώρα πια όλοι είναι υποψιασμένοι με εμάς και θα μας προσέξουν (κοινώς θα μας λιανίσουν...).
Άσε που δεν είδα και καμμιά σοβαρή ανανέωση στην ενδεκάδα...σε καναδυό φιλικά που είδα στην τηλεόραση άκουγα τα ίδια ονόματα που κάποια στιγμή νόμιζα ότι έβλεπα αγώνες του 2004 σε επανάληψη...Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά η διαίσθησή μου μου λέει ότι θα πέσει πολύ ξύλο και μετά θα αρχίσουν οι κλασσικές γκρίνιες...
Γκρίνιες οχι...
Και εδώ που έφτασε και όπως έφτασε και σκεπτόμενοι οτι ομάδες όπως η Αγγλία έμειναν έξω.. επιτυχία είναι.
Όσον αφορά το Euro2008... δεν ρισκάρω καμία πρόβλεψη. Και το 04 λέγαμε αίντε να κάνουμε μια νίκη (οχι να περάσουμε... μια νίκη!!!) και τελικά πήραμε την κούπα. Είναι όλα θέμα συγκυριών και τύχης καθώς η μπάλα στο μόνο που ακούει είναι η τύχη.
Θα δούμε... την ερχόμενη Τετάρτη..
Αν νικήσουμε τότε ναι... έχουμε ελπίδες... διαφορετικά όλα παίζονται.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Και εγώ αυτό νομίζω αλλά άμα λεςΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
i ellada den tha perasei ston epomeno guro
μάλλον θα περάσειΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
paixte to sto stoixima....dinei kala lefta![]()
![]()
Ξέρω από βέσπα!
ξεκολλάτε ρε , τους έχουμε όλους!!!!!!!!!!!!!!!
πάμε γερά ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!!!!!!!
τσουκου τσουκου μπολ και φύγαμε για τελικό λέμε!!!!!![]()
καλημερα...
Προγραμμα Euro σε excel...Οργανωνομαστε σιγα-σιγα..
http://www.e-write.gr/posts/287
pia grinia re ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Γκρίνιες οχι...
Και εδώ που έφτασε και όπως έφτασε και σκεπτόμενοι οτι ομάδες όπως η Αγγλία έμειναν έξω.. επιτυχία είναι.
Όσον αφορά το Euro2008... δεν ρισκάρω καμία πρόβλεψη. Και το 04 λέγαμε αίντε να κάνουμε μια νίκη (οχι να περάσουμε... μια νίκη!!!) και τελικά πήραμε την κούπα. Είναι όλα θέμα συγκυριών και τύχης καθώς η μπάλα στο μόνο που ακούει είναι η τύχη.
Θα δούμε... την ερχόμενη Τετάρτη..
Αν νικήσουμε τότε ναι... έχουμε ελπίδες... διαφορετικά όλα παίζονται.
Gandalf![]()
grinia tha exw an perasei...:rotflmao:
και γω παιδια φοβαμαι το εξης:
ολοι πλεον μπαινουν υποψιασμενοι
ολοι θελουν να κερδισουν την πρωταθλητρια ευρωπης, και φανταστειτε
και τελος σκεφτητε το εξης, και το 04 ολοι μας πιεζαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.απο κωλοφαρδια-ικανοτητα-κλπκλπ δεν δεχομασταν γκολ και σκοραραμε εμεις μετα..
αν δεν συμβει αυτο (το μη σκοραρισμα των αλλων ) σε 1 2 παιχνιδια παει..
εβλεπα ενα ντοκυμαντερ στην νετ, που μιλουσε για τα στατιστικα του Euro και αν θυμαμαι καλα, η ελλαδα εβγαζε οτι 1 στις 9 φασεις για γκολ εμπαινε μεσα Αφενος καλο ποσοστο για μας και αφετερου οτι ολες οι ομαδες που παιξαμε στα πλαι οφ επρεπε να κανουν 24 φασεις για να σκοραρουν οταν παιζαν με μας, πραγμα κουφο αφου τα ποσοστα τους ηταν 1 γκολ στις 15 φασεις (κατι που ειναι συνηθες) στους ομιλους
συγχωρεστε με αν δεν θυμαμαι καλα τα ποσοστα, αλλα καπως ετσι πρεπει να πηγαινε..
παντως εγω ειμαι αισιοδοξος οτι θα περασουμε στην αλλη φαση
![]()
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
άλλο η λογική που λέει πως θα έχουμε δυσκολότερο έργο... και άλλο εκείνη η αίσθηση που έχουμε αισιοδοξίας που εναποθέτουμε στους αθλητές μας , κάθε φορά που κατορθώνουν και κάνουν εναν κόσμο να υποκλίνεται... ειδικά στα ομαδικά αθλήματα που θέλουν δέσιμο και πειθαρχία..
Πάρτε και ενα σύντομο κλιπ, για να θυμηθούμε όλοι πόσο ντόρο έκανε τότε η νίκη της Ελλάδος και πως ανάγκασε όλο τον κόσμο να μάθει ποιά και που είναι η Ελλάδα...
http://www.youtube.com/watch?v=phTHV...eature=related
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Πράγματι, το 04 συνέβησαν πολλές συγκυρίες που μάς δώσανε την κούπα.Η κυριότερη απ' όλες όμως ήταν η ικανότητα παικτών και προπονητή.
Φέτος,τέσσερα χρόνια μετά,ΔΕΝ γουστάρω να βλέπω τον Δέλλα και τον Χαριστέα στην ομάδα και μάλιστα βασικούς.
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκονται οι υπόλοιποι,αλλά νομίζω ότι από δυνάμεις δεν είναι και στα φόρτε τους.Καλή η πείρα αλλά χωρίς ταχύτητα είναι άχρηστη.Και στην ομάδα αυτή δεν υπάρχουν περιθώρια να τρέχουν οι πέντε για τούς δέκα.
Θυμάστε τη φάση τού γκολ με τη Γαλλία;Στα τελειώματα τού παιχνιδιού ήταν και ο Ζαγοράκης,πριν βγάλει τη σέντρα λουκούμι στον Χαριστέα,πήρε παραμάζωμα στο σπριντ τον Λιζαραζού τής Μπάγερν.Προσωπικά έπαθα πλάκα όταν τον είδα να πηγαίνει πρώτος στη μπάλα.
Φέτος,δεν νομίζω να δούμε τέτοια πράγματα.Μακάρι να μιλήσει η πονηριά τού Ότο και η ψυχή με τον εγωισμό τών παιχτών.
Άντε ρε Ελλαδάραααα!!!!![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]