![]()
Έχω πολλές φορές αποφασίσει να γράψω για το παρακάτω θέμα, αλλά πάντα το άφηνα στη μέση...
Πριν αρχίσετε τα
- το κείμενο είναι μεγάλο, ξαναρίχτα πιο απλά...
- δε μας παρατάς ρε φίλε με τα προβλήματά σου...
- με τη μηχανή που αγόρασες τι περίμενες;
- ...![]()
Η πραγματικότητα (μου) έχει ως εξής...
Εργάζομαι πολλές ώρες τη μέρα (10-14) και συχνότατα τα Σαββατοκύριακα (ή όταν δεν εργάζομαι προσπαθώ να συνέλθω)...
Οπότε έχω ένα μόνιμο αίσθημα ότι δε χαίρομαι την οδήγηση (και δεν έχει να κάνει με το GSR - ας μείνουμε στο θέμα
)
Στις λίγες περιπτώσεις που μπορώ πραγματικά να χαρώ τη μοτοσυκλέτα (κάποιο "ελεύθερο" ΣΚ, κάποιο ταξίδι) η φίλη μου δε χαίρεται το ίδιο...
Βλέπετε για να ακολουθήσει οπουδήποτε προηγείται (ή έπεται...) ένας τεράστιος τσακωμός με την οικογένειά της που ανατριχιάζει και μόνο στην ιδέα του "δαίμονα - μοτοσυκλέτα"...
Προτεραιότητά μου σίγουρα είναι να είμαι μαζί με τη φίλη μου (χωρίς συζήτηση - είναι από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου), οπότε συνήθως υποχωρώ...
... και μπαίνω κατσούφης στο "κουτί"...
Όταν πάμε κάπου με τη μηχανή αισθάνομαι ότι μου κάνει τη χάρη...
Μέχρι τώρα δε (έχει κι άλλο, που πάτε; :ZZZ: ) μια και η τσέπη μου δεν είναι βαθιά και έχοντας δόση για τη μηχανή, ανάγκες εξοπλισμού και τα σχετικά της έξοδαtrackdays, σχολεία ασφαλούς οδήγησης και άλλες ευχάριστες συναθροίσεις μου ήταν απαγορευτικές...
Επιπλέον, κανένας φίλος/η δεν ανήκει στη συμπαθή συνομοταξία των σιδερόκωλων...
Έτσι λοιπόν δεν ξέρω τι να κάνω:
- Έχω δοκιμάσει να αποδεχθώ την κατάσταση και δε μπορώ...
- Έχω σκεφτεί να πουλήσω τη μηχανή αλλά δε νομίζω να ηρεμήσω έτσι...
- Προβληματίζομαι μήπως μια ειδική μοτοσυκλέτα, με περιορισμένο είδος χρήσης (πίστα ή χώμα) θα ήταν η λύση, ώστε να ξεκ@υλώνω, αφού δε μπορώ να βγάλω το διάολο από μέσα μου :rotflmao: (από τα 11 που πρωτοκαβάλησα το παπάκι μου, δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς δύο ρόδες)![]()
Η πίστα μάλλον αποκλείεται λόγω υψηλότατου κόστους, οπότε μένει το χώμα...
ΑΛΛΑ:
- που, πώς, πότε
- μήπως παραμυθιάζομαι και θα μπω άδικα σε έξοδα;
Όσοι έχουν ανάλογες "πικρές"εμπειρίες (ή καμιά καλή ιδέα) και δεν αγανάκτησαν με το μακροσκελές κείμενο παρακαλούνται να συμβάλλουν...
![]()