Τι εννοω με αυτο??Εχω ενα σκουτερ το οποιο ειναι το καθημερινο εργαλειο μετακινησης.Η μαρκα δεν εχει σημασια αλλα σημασια για την ερωτηξη μου εχει οτι εχει μπρος πισω δισκοφρενα.
Δεν εχω αλλαξει ποτε υγρα φρενων στο σερβις (ειναι στα υποψιν) και το εχω απο το 2003 με αισιως 50.000χιλ και κατι στο κοντερ.Τωρα τελευταια που κανει κατι παραξενο στο πισω φρενο αλλα τακακια εχω και το ιδιο και υγρα (μαυρα βεβαια αλλα εχει).Τι μου παρουσιαζει??Το πρωι οταν ξεκιναω η μανετα του πισω φρενου στο φρεναρισμα ακουμπαει σχεδον το γκριπ στα φρενα αλλα εχει φρενο κανονικα.Το παραξενο ειναι οτι κατα την διαρκεια της μερας (με απανωτα φρεναρισματα) η μανετα επανερχεται οχι μονο πληρως αλλα και πιο πανω απο οτι την εχω συνηθισει και ειναι και ξυλινη η αισθηση του φρενου...on-off...η θα το παταω και δεν θα σταματαει η θα το παταω δυνατα για να μπλοκαρει ο πισω τροχος.
Το εχω σκεφτει να αλλαξω τα υγρα αλλα και παλι απο απλη λογικη μονο οταν ζεσταινονται τα υγρα πεφτει η μανετα και οχι το πρωι που ειναι εντελως κρυα.Εχει τυχει σε κανεναν?Τι μπορει να συμβαινει?![]()