Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: ανεκδοτο (αααντε!)

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet

ανεκδοτο (αααντε!)

Μία μέρα στην ζούγκλα ο πίθηκος κάπνιζε ένα "πεντάφυλλο"!!! Τον βλέπει η σάυρα και τον ρωτά "τι κάνεις εκεί ρε πίθηκε ?" "Να" της λέει ο πίθηκος "καπνίζω ένα τσιγάρο". "Άμα θέλεις έλα να δοκιμάσεις".
    Απονήρευτη η σαύρα ανεβαίνει πάνω στο κλαδί και παίρνει το τσιγαριλίκι που της έδωσε ο πίθηκος. Τραβά δύο-τρεις τζούρες και ΜΠΑΜ πέφτει ξερή κάτω από το κλαδί. "ΩΧ" λέει ο πίθηκος, "τί έπαθες σαύρα μου?" "Να" του λέει η σαύρα "δεν είμαι και πολύ συνηθισμένη και έγινα χάλια. Πάω να πιω λίγο νερό να φτιαχτώ".
    Και ξεκινά προς το ποτάμι. Με το που φτάνει στο ποτάμι και σκύβει να πιει νερό πετιέται ο κροκόδειλος, "καλά τι έπεθες σαύρα μου και είσαι έτσι?" την ρωτά. "Άσε" του λέει" μου έδωσε ένα τσιγάρο ο πίθηκος και τρελάθηκα"..... "ΠΟΥ ? ΠΟΥ ?" ρωτά το αλάνι ο κροκόδειλος. "Να εκεί πιο πέρα στο δάσος" του λέει η σαύρα.
    Ξεκινά ο κροκόδειλος και λίγο πιο κάτω βρίσκει τρία τσιγαριλίκια καπνισμένα μέχρι την άκρη. Κοιτά ψηλά στο δέντρο και βλέπει τον πίθηκο ΝΤΙΡΛΑ. Ο πίθηκος μες την ζάλη του κοιτά - ξανακοιτά - ξανακοιτά με γουρλωμένα μάτια τον κροκόδειλο και του λέει: "Καλά μωρή χαμούρα πόσο νερό ήπιες????"

κια αααλο και αααλο!

Σε ένα σπίτι πλημμυρίζει ο βόθρος και το υπόγειο γεμίζει ακαθαρσίες. Καλούν λοιπόν τον υδραυλικό ο οποίος έρχεται με τον βοηθό του. Κατεβαίνει στο υπόγειο, βάζει την φόρμα του παίρνει μια βαθειά ανάσα, και... βουτάει. Μετά από 1 λεπτό βγαίνει και λέει στον βοηθό:
    - Δώσε μου ένα κατσαβίδι. Του το δίνει ο βοηθός και ξαναβουτάει.
    Μετά από ένα λεπτό ξαναβγαίνει και ζητάει μια πένσα. Ξαναβουτάει, και όταν ξαναβγαίνει ο βόθρος ξεβουλώνει και όλα καθαρίζουν.
    Κάνει λοιπόν ο υδραυλικός ένα μπάνιο, πληρώνεται και φεύγει. Φεύγοντας λέει στον βοηθό του:
    - Κοίτα να μάθεις καλά την δουλειά..., γιατί αλλιώς εκεί, μιά ζωή θα δίνεις τα εργαλεία!

μαμα κοιτα το δελφιΝι Το avatar του/της Todi

Re: ανεκδοτο (αααντε!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
    Μία μέρα στην ζούγκλα ο πίθηκος κάπνιζε ένα "πεντάφυλλο"!!! ..........."Καλά μωρή χαμούρα πόσο νερό ήπιες????"

ρε μου φαινεται οτι μας κανετε πλακα με αυτο το ανεκδοτο συνενοημενοι ειστε και μας δουλευεται..

δεν διακρινω αλλη αιτια ...

και ειδον εκ του στοματος δρακοντος και εκ του στοματος του θηριου και εκ του στοματος του αντιχριστου, πνευματα τρια, ακαθαρτα ως βατραχοι,
    πνευματα τεσσερα ακαθαρτα ως μπατσοι
    εκει που η φαντασια ξεπερναει την πραγματικοτητα

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Ρε, copy paste από το ίδιο site κάνετε???

Απαιχτοι!!!

:rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

βασικα χαρη σας κανουμε επειδη ειναι τοσο καλο να το μαθετε απ'εξω!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να και αλλη μια φορα γιια να το μαθετε!

Μία μέρα στην ζούγκλα ο πίθηκος κάπνιζε ένα "πεντάφυλλο"!!! Τον βλέπει η σάυρα και τον ρωτά "τι κάνεις εκεί ρε πίθηκε ?" "Να" της λέει ο πίθηκος "καπνίζω ένα τσιγάρο". "Άμα θέλεις έλα να δοκιμάσεις".
    Απονήρευτη η σαύρα ανεβαίνει πάνω στο κλαδί και παίρνει το τσιγαριλίκι που της έδωσε ο πίθηκος. Τραβά δύο-τρεις τζούρες και ΜΠΑΜ πέφτει ξερή κάτω από το κλαδί. "ΩΧ" λέει ο πίθηκος, "τί έπαθες σαύρα μου?" "Να" του λέει η σαύρα "δεν είμαι και πολύ συνηθισμένη και έγινα χάλια. Πάω να πιω λίγο νερό να φτιαχτώ".
    Και ξεκινά προς το ποτάμι. Με το που φτάνει στο ποτάμι και σκύβει να πιει νερό πετιέται ο κροκόδειλος, "καλά τι έπεθες σαύρα μου και είσαι έτσι?" την ρωτά. "Άσε" του λέει" μου έδωσε ένα τσιγάρο ο πίθηκος και τρελάθηκα"..... "ΠΟΥ ? ΠΟΥ ?" ρωτά το αλάνι ο κροκόδειλος. "Να εκεί πιο πέρα στο δάσος" του λέει η σαύρα.
    Ξεκινά ο κροκόδειλος και λίγο πιο κάτω βρίσκει τρία τσιγαριλίκια καπνισμένα μέχρι την άκρη. Κοιτά ψηλά στο δέντρο και βλέπει τον πίθηκο ΝΤΙΡΛΑ. Ο πίθηκος μες την ζάλη του κοιτά - ξανακοιτά - ξανακοιτά με γουρλωμένα μάτια τον κροκόδειλο και του λέει: "Καλά μωρή χαμούρα πόσο νερό ήπιες????"

:rotflmao:

"Άμα θέλεις έλα να δοκιμάσεις"."Να εκεί πιο πέρα στο δάσος" του λέει η σαύρα.
    Ξεκινά ο κροκόδειλος και λίγο πιο κάτω βρίσκει τρία τσιγαριλίκια καπνισμένα μέχρι την άκρη. Κοιτά ψηλά στο δέντρο και βλέπει τον πίθηκο ΝΤΙΡΛΑ
    Απονήρευτη η σαύρα ανεβαίνει πάνω στο κλαδί και παίρνει το τσιγαριλίκι που της έδωσε ο πίθηκος. Τραβά δύο-τρεις τζούρες και ΜΠΑΜ πέφτει ξερή κάτω από το κλαδί. "ΩΧ" λέει ο πίθηκος, "τί έπαθες σαύρα μου?"
    Και ξεκινά προς το ποτάμι. Με το που φτάνει στο ποτάμι και σκύβει να πιει νερό πετιέται ο κροκόδειλος, "καλά τι έπεθες σαύρα μου και είσαι έτσι?" την ρωτά. "Άσε" του λέει" μου έδωσε ένα τσιγάρο ο πίθηκος και τρελάθηκα"..... "ΠΟΥ ? ΠΟΥ ?" ρωτά το αλάνι ο κροκόδειλος.. Ο πίθηκος μες την ζάλη του κοιτά - ξανακοιτά - ξανακοιτά με γουρλωμένα μάτια τον κροκόδειλο και του λέει: "Καλά μωρή χαμούρα πόσο νερό ήπιες????" "Να" του λέει η σαύρα "δεν είμαι και πολύ συνηθισμένη και έγινα χάλια. Πάω να πιω λίγο νερό να φτιαχτώ". Μία μέρα στην ζούγκλα ο πίθηκος κάπνιζε ένα "πεντάφυλλο"!!! Τον βλέπει η σάυρα και τον ρωτά "τι κάνεις εκεί ρε πίθηκε ?" "Να" της λέει ο πίθηκος "καπνίζω ένα τσιγάρο".

Παρτε το και μια ανακατωμενο

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot

Και για...

...όσους δεν κατάλαβαν...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image001.jpg 
Προβολές:	389 
Μέγεθος:	17,0 KB 
ID:	10089
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και η ζωή συνεχίζεται...

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    γαμώ είμαστε! :rotflmao:
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

Το ανεκδοτακι ειναι πρωτη μουρη στο humor.gr

ανεκδοτο

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    PARTE KE MIA ALI8INI ISTORIA SKETO ANEGDOTO

MPENI ENAS TIPAKOS SE ENA SOUVLATZIDIKO STIN ILIOUPOLI..

ME MATIA KOKINA KE FENOTAN LIGO STON KOSMO TOU...

KE ME TO POU MPENI MESA STO MAGAZI LEEI STON SOVLATZI ME ENA IFOS DI8EN ANETO

STRIPSE MOU ENA ME GIRO!!

KE O SOUVLATZIS PEDI TIS PIATSAS TON KOVI POU INE XALIA KE MPENI STO NOIMA AMESOS
    KE TOU LEEI:

ME TZIVANA I XORIS?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Στριψε μου ενα πενταπιτο!!!!

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Στριψε μου ενα πενταπιτο!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχααααα
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!