Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 146

Θέμα: Δολοφονική εγκατάλειψη

Δολοφονική εγκατάλειψη

Αναδημοσιεύω απο διπλανό φόρουμ μοτοσυκλετισμού, αφορά στην πόλη των Χανίων και είναι ιδιαίτερα σοβαρό.(tdmhells.gr)

Λοιπον θα τα πω οσο ποιο ηρεμα μπορω...ειμαι και αυπνος απο εχτες...συμφωνα με το φιλο της τροχαιας και το πολυ κολλητο μηχανικο της alfa romeo..ψαχνουμε απο εχτες το βραδυ μεχρι και τωρα...ενα Alfa romeo 146 MΠΛΕ ΜΕ ΖΑΝΤΕΣ ΠΕΝΤΑΜΠΡΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟ ΦΛΑΣ ...Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΝΩ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 6 ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ..παρακαλω οσοι αναβατες κινουνται ειδικα με μηχανη και παρατηρησουν το παραπανω , τηλεφωνο στη τροχαια αμεσα , τωρα που ειναι φρεσκο ακομα!

o μαρτυρας τον κυνηγησε δυστυχως πεζος δε τον προλαβε...επρεπε να γυρισει στο παιδακι......

εγω εχω παει στο 70% των συνεργειων στο συνεταιρισμο βαφεων & φανοποιων ....και σε παμπολλα σημεια της πολης...το αμαξι ισως ειναι και καπου μεσα κρυμμενο!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    πλακωθηκε η ψυχη μου.

Εύχομαι να βρεθεί και να λυντζαριστεί αγρίως πριν φάει ισόβια....

Το κάθαρμα!!!

6 χρονών...................
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    πινακίδες δεν πήρε ο αυτόπτης ?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ξέρουμε αν το αμάξι έχει πινακίδες και από ποιο νομό?

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ

Τι είπες τώρα ρε... δεν άκουσα τίποτα μέχρι στιγμής..6χρονών παιδάκι...

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Μακάρι να τον βρούνε οι συγγενείς πρίν τον βρεί η αστυνομία.....
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked

Μακάρι να τον βρούνε οι συγγενείς πρίν τον βρεί η αστυνομία.....

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις κι εγώ το ίδιο εύχομαι.Αλλά και η αστυνομία να τον βρει πρώτη θα καλοπεράσει στις φυλακές.Ουστ από δω,ζώα!
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Ας βρεθεί ο υποτιθέμενος άνθρωπος και τα υπόλοιπα βρίσκονται!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kalamaria
    θα δω και εγω εδω στα Μαλια μηπως ειρθε απο εδω
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Ρίξτε και σύρμα στον κεντρικό διανομέα Alfa Romeo για τον τύπο του αυτοκινήτου με το συγκεκριμένο χρώμα ... πόσες μπλέ θα είναι κάτω ;;;

επίσης τσεκάρετε στο κεντρικό μήπως και ζητηθεί κανα συγκεκριμένο ανταλλακτικό από τον καργιόλη ....

να ξερνάς κουκιά με τους υπάνθρωπους ρπμ ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Ρίξτε και σύρμα στον κεντρικό διανομέα Alfa Romeo για τον τύπο του αυτοκινήτου με το συγκεκριμένο χρώμα ... πόσες μπλέ θα είναι κάτω ;;;
    επίσης τσεκάρετε στο κεντρικό μήπως και ζητηθεί κανα συγκεκριμένο ανταλλακτικό από τον καργιόλη ....
    Αυτό υποθέτω ότι θα έχει ήδη γίνει απ'την τροχαία Άκη, ρώτησα και τον Εχετλαίο μήπως έμαθε κάτι νεότερο αλλά μέχρι πριν κάνα δίωρο που μιλήσαμε δεν..

Λογικά θα έχουν βρει ήδη τον κάτοχο του οχήματος, πρόκειται για ένα αρκετά σπάνιο αυτοκίνητο στα Χανιά με το συγκεκριμένο χρώμα, του πούστη.. εδώ βρίσκουν αυτούς που σπάνε τους καθρέπτες των σταθμευμένων..

Τώρα έχω στηθεί μπροστά στην τηλεόραση και βλέπω τα τοπικά δελτία ειδήσεων που μιλάνε για τους αγρότες, αν και μόλις αναφερθεί κάτι ενημερώνω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Αυτό υποθέτω ότι θα έχει ήδη γίνει απ'την τροχαία Άκη, ρώτησα και τον Εχετλαίο μήπως έμαθε κάτι νεότερο αλλά μέχρι πριν κάνα δίωρο που μιλήσαμε δεν..

Λογικά θα έχουν βρει ήδη τον κάτοχο του οχήματος, πρόκειται για ένα αρκετά σπάνιο αυτοκίνητο στα Χανιά με το συγκεκριμένο χρώμα, του πούστη.. εδώ βρίσκουν αυτούς που σπάνε τους καθρέπτες των σταθμευμένων..

Τώρα έχω στηθεί μπροστά στην τηλεόραση και βλέπω τα τοπικά δελτία ειδήσεων που μιλάνε για τους αγρότες, αν και μόλις αναφερθεί κάτι ενημερώνω.
    ρε Μάκη πιάστε τα τηλέφωνα και γαμήστε τα κανάλια να το ανεβάσουν πρώτη είδηση στα τοπικά νέα .... δεν μπορεί κάποιος θα το είδε το αυτοκίνητο ....

Νέο μέλος
    Να ενημερώσετε άμεσα και τα κατά τόπους Λιμεναρχεία .για έλεγχο των οχημάτων των ferry boat .Είναι συνηθισμένη τακτική αυτών που προκαλούν ατύχημα σε μικρές πόλεις ,να φεύγουν στην Αθήνα για επισκευή ,ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί .
    Μακάρι να πιαστεί .

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    ρε Μάκη πιάστε τα τηλέφωνα και γαμήστε τα κανάλια να το ανεβάσουν πρώτη είδηση στα τοπικά νέα .... δεν μπορεί κάποιος θα το είδε το αυτοκίνητο ....
    Πολύ φοβάμαι ότι το αυτοκίνητο έχει κρυφτεί για τα καλά απ'τη στιγμή που έγινε το τραγικό συμβάν, σε κάποιο χωριό ίσως, κάπου. Το να το δει κάποιος από εμάς μάλλον απίθανο είναι, η τροχαία μέσω του αντιπροσώπου μπορεί εύκολα να βρει τον ιδιοκτήτη υποθέτω, από'κεί και μετά είναι θέμα χρόνου να βρεθεί κι ο ιδιοκτήτης, αν δεν έχει ήδη βρεθεί ή παραδοθεί δηλαδή..

Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΣΟΧΗ! : Εγκατάλειψη θύματος τροχαίου
    από sfigas στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2007, 16:48
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2007, 10:58
  3. Τροχαίο και εγκατάλειψη
    από jarv στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2005, 10:22