Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: Off Side για γυναίκες

Off Side για γυναίκες

Κυρίες και Δεσποινίδες, Διαβάστε ΠΟΛΥ προσεκτικά τα παρακάτω μέχρι το τέλος της σελίδας. Αυτές οι πληροφορίες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Φανταστείτε πως βρίσκεστε στον Καλογήρου ένα Σάββατο απόγευμα. Γίνεται ο χαμός και περιμένετε στην ουρά για να πληρώσετε. Μία άλλη κυρία βρίσκεται στην αρχή της σειράς στο ταμείο και πληρώνει. Ανάμεσα σε εσάς και τη πρώτη κυρία (που πληρώνει) βρίσκεται μια τρίτη κυρία. Ακριβώς πίσω από το κεφάλι της ταμεία βρίσκεται ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ζευγάρι παπούτσια που δεν είχε πέσει στην αντίληψή σας μέχρι πρότινος. Η ταμπέλα από πάνω του γράφει: "Τέλος Εποχής - 50%"...

Παράλληλα με τον ενθουσιασμό σας με σφυγμούς εκστατικού χαρακτήρα, συνειδητοποιείτε πως η κυρία μπροστά σας κοιτάει ακριβώς τα ίδια παπούτσια που σας χάρισαν στιγμές ακαριαίας ηδονής. Και οι δύο (εσείς και η εν λόγω κυρία) έχετε αφήσει τις τσάντες σας στις αντίστοιχες φίλες σας (γιατί shopping χωρίς την φίλη μας δεν είναι shopping) και έχετε πάνω σας μόνο τα λεφτά που χρειάζονται για τα ψώνια που κρατάτε. Θα ήταν πραγματικά αγενές και ανήκουστο για μια σικ κοπέλα σαν και εσάς να μπείτε μπροστά από την κυρία χωρίς να έχετε την τσάντα με τα λεφτά μαζί σας (σας θυμίζουμε πως την κρατάει η φίλη σας) ενώ πάνω σας έχετε μόνο όσα λεφτά χρειάζονται για να αγοράσετε τα παπούτσια που κρατάτε. Όμως για καλή σας τύχη διασταυρώνετε τα βλέμματά σας με τη φίλη σας η οποία καταλαβαίνει αμέσως την κατάσταση και ετοιμάζεται να σας πετάξει την τσάντα σας προκειμένου να έχετε επιπλέον χρήματα για να αγοράσετε τα πεδιλάκια που μπανίσατε.

Αν σας την πετάξει και για να την πιάσετε θα πρέπει να προσπεράσετε την κυρία-ανταγωνιστή σας και άρα να αγοράσετε πρώτη τα παπούτσια θα ήταν σωστό και καθόλου αγενές. Έτσι δεν είναι;

Απεναντίας αν περνάγατε μπροστά της πριν η φίλη σας σας πετάξει την τσάντα (και φαινόταν εν τέλει ότι της φάγατε την σειρά εν ψυχρώ και με μόνο σκοπό να "αρπάξετε" τα παπούτσια από εκείνη) θα ήταν μεν σωστό αλλά πάρα πολύ αγενές (πράγμα που δεν σας αρμόζει). Θυμηθείτε πως θα ήταν τελείως απρεπές να προσπεράσετε πριν σας πετάξουν την τσάντα σας!!!

Ξανασκεφτείτε λίγο όλο αυτό το σκηνικό κυρίες και δεσποινίδες μου... Λίγο ακόμα... Μια μικρή προσπάθεια... Ακριβώς!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
    Μόλις καταλάβατε τον κανόνα του OFF-SIDE!!!
    Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Να τις βοηθησουμε λιγο ακομα ρε ted?
    Να και οπτικοακουστικο υλικο για καλυτερη αντιληψη του θεματος....

http://www.youtube.com/watch?v=OJogXoEZsAk
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Παλιος καβαλαρης Το avatar του/της tsikos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    Να τις βοηθησουμε λιγο ακομα ρε ted?
    Να και οπτικοακουστικο υλικο για καλυτερη αντιληψη του θεματος....

http://www.youtube.com/watch?v=OJogXoEZsAk
    ΣΩΣΤΟΣ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ;;;;;ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ!!! Για δυο πραγματα δεν πρεπει να αγχονωμαστε.Για πραγματα που γινωνται και για πραγματα που δεν γινωνται. ΠΩΛΕΙΤΑΙ SUZUKI LIANA 1600 4X4 FOUL EXTRA.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απίθανο!!!!

Βέβαια, είμαι πολυ περήφανη που έχω καταλάβει τί είναι το οφσαϊντ χωρις όλα αυτα τα παραδείγματα!!!
    Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
    Βέβαια, είμαι πολυ περήφανη που έχω καταλάβει τί είναι το οφσαϊντ χωρις όλα αυτα τα παραδείγματα!!!

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

:rotflmao: :rotflmao:

Αλήθεια λέωωωωωωωωω!!!!!!

Δεν είμαστε Ζουλού, δεν είμαστε Παπούα.....είμαστε η άγρια φυλή των Lilipoua!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
    +++++++

Βεβαια τωρα το γεγονος οτι οντως μονο με ενα τετοιο παραδειγμα καποιες γυναικες καταλαβαινουν τι ειναι το off side.....

Μαλλον για ειναι!!!

Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παρόμοια θέματα

1. Για γυναίκες και γιατι οχι ...και ανδρες
    από kapeos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 11:27
  2. Ευρωπαϊκό rally για γυναίκες!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2004, 08:56
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2004, 11:42
  4. Μαθήματα για γυναίκες...