Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 77

Θέμα: ΑΧΡΗΣΤΕΣ....@#$##$$#$$

ΑΧΡΗΣΤΕΣ....@#$##$$#$$

ΑΜΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ...

ναι ρε...για σας τις γυναικες οδηγους αυτοκινητων λεω...

πειτε με σεξιστη ,πειτε με οτι θελετε δεν αντεχω αλλο...καθε μερα κανω 50-100 χιλιομετρα μεσα στον κεντρο...ΣΤΑΝΤΑΡ καθε μερα τουλαχιστον μια μαλακισμενη,για να μην πω τιποτα βαρυτερο, θα παει να με σκοτωσει...και στις 10 που θα συναντησω τουλαχιστον οι 8 θα κανουν καποια μαλακια...

ειναι γεγονος,επιστημονικα τεκμηριωμενο πλεον,οτι δεν αντιλαμβανεστε ορθως,χωρο,χρονο,ταχυτητα λογω ελλειψης τεστοστερονης...υπαρχει μια αδυναμια συγκεντρωσης ομολογουμενως...και μην πεταχτει καμια ξυπνια εδω και μου πει "εγω οδηγω καλα" διοτι οι εξαιρεσεις υπαρχουν και λειτουργουν ως επιβεβαιωτικα των κανονων...

δεκτον και κατανοητον...δεν εχω την απαιτηση να ειστε σουμαχερ...αλλα ρε διολε ,αν δεν μπορειτε να διαχειριστειτε εναν ογκο 4χ2 παρτε συγκοινωνια,παρτε ταξι,καβαληστε κανα μηχανακι που το βλεπετε ολοκληρο και το παλευετε(μηχανοβια δεν με εχει ενοχλησει ποτε) η καθηστε σπιτι σας...

στις 100 οι 90 ειστε λιαν επιεικως για κλωτσιες, οι 5 το μετακινειτε σχετικα αξιοπρεπως και οι τελευταιες 5 το οδηγειτε...

εχετε γαμω το κερατο σας ενα οπλο ενος-δυο τονων στα χερια σας και το χρησιμοποιειται σαν ινδιανοι σε γιουρουσι...χαζολογατε ολη την ωρα κι οποιον παρει ο χαρος...

και το χειροτερο ολων ειναι οτι ειστε ζωα απο πλευρας συμπεριφορας...κανετε που κανετε την μαλακια,αντι να ζητησετε μια συγνωμη ,ανοιγετε το στομα σας και ξεχυνεται απο μεσα του βορβορος...

ο γυναικειος αλογος εγωισμος,που υπο συνθηκες τον λατρευουμε εμεις οι αντρες,(επι παραδειγματι ολες οι μαναδες αν τους βρισεις το παιδι,ακομη και ο μανσον να ειναι,θα σου βγαλουν το ματι με το κουταλι,) στην οδηγηση λειτουργει θανατηφορα...

οποτε εχω προσπαθησει να προσπερασω γυναικα με αυτοκινητο με μικρο περιθωριο χωρου και με εχει παρει χαμπαρι,εχει πατησει τερμα το γκαζι ,εχει καρφωσει το βλεμμα εμπρος κι οποιον παρει ο χαρος...

οταν σε μια συγκεκριμενη ειπα οτι εαν δεν εκοβα θα με σκοτωνε,με κοιταξε αναψοκοκκινισμενη και μου ειπε "ας μην πηγαινες να με περασεις"

αλλη μου ανοιξε στην μεση του δρομου την πορτα χυμα στα μουτρα και πριν με ξεκαρφωσουν απο το αυτοκινητο,ειχε κατεβει και ουρλιαζε"θα με σκοτωσεις"...

αλλη ,εχθες συγκεκριμενα, πανω σε πλατεια οδηγωντας εγω στο κεντρο του δρομου,πηγε να χωθει απο εσωτερικη κι αν δεν την επαιρνα χαμπαρι παρα πολυ απλα θα περνουσε απο πανω μου...σαν να μην υπηρχα...περνωντας διπλα μου,μου εχωσε και μια μουτζα,φωναζοντας "κανε στην ακρη ρε"...δηλαδη...

βιαζομαι και θα περασω...δεν θα κορναρω...αν με δεις ζεις...αν δεν με δεις σε παταω...

Ε Λ Ε Ο Σ...

τωρα τελευταια που τα κτηνοSUV ειναι της μοδας,εχετε παει ολες και εχετε παρει απο ενα...δεν την παλευετε που δεν την παλευετε ακομη και με τα smart και πατε και μου παιρνετε νταλικες...

ειστε κι εναμισυ μετρο οι περισσοτερες και θελετε σκαμπο για να δειτε πανω απο το τιμονι...

εκει πλεον αν παω πιο κοντα απο δυο μετρα, ρισκαρω περισσοτερο και απο τον pastrana σε backflip...

το χειροτερο ολων ειναι ,οτι εχω δυστυχεστατα μεγαλωσει με συγκεκριμενες αρχες που λενε,οτι ποτε δεν σηκωνουμε χερι σε πιο αδυναμο και κατ επεκτασιν ουτε κατα διαννοια σε γυναικα...επισης δεν τις βριζουμε ποτε...οποτε το μονο που κανω ειναι να βραζω στο ζουμι μου καθε φορα...καποια στιγμη ομως,μια και ειμαι ανθρωπος κι εγω,θα μου γυρισει το ματι αναποδα και καποια θα ματωσει ασχημα ,οπως εχουν αντιστοιχως και καμποσοι μαλακες αντρες σε παρομοιες περιπτωσεις...

εν κατακλειδι...κι εμεις κανουμε ενα σκασμο μαλακιες οδηγωντας...αλλα στους 100,οι 10 ειναι αχρηστοι,οι 50 υποφερτοι,οι 30 αξιοπρεπεις και οι 10 τιμονια...

ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ 90% ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΙΕΣ....

ουφ...τα πα και ξεθυμανα...

υ.γ. επισης ,μην γυρισει καμια φιλη της παραπανω ξυπνιας και μου πει οτι τα περισσοτερα ατυχηματα προκαλουνται απο αντρες γιατι θα την βρισω ασχημα...αναλογικα με τον αριθμο γυναικων και αντρων οδηγων μας ριχνετε 500% στο κεφαλι...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Oτι να ναι μελος Το avatar του/της cheos13
    + οτι αγαπας
    Περασαμε Μπραλο ρε φιλος.....??

Angels on the sideline,
    Puzzled and amused.
    Why did Father give these humans free will?
    Now they're all confused.....

Voice of the soul

Oτι να ναι μελος Το avatar του/της cheos13
    ΚαΛα Τα ΕιΠεΣ!!!

+ πολλα...παρα πολλα!!
    Περασαμε Μπραλο ρε φιλος.....??

Angels on the sideline,
    Puzzled and amused.
    Why did Father give these humans free will?
    Now they're all confused.....

Voice of the soul

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αμα δε πηδαει ο ανθρωπος ολα του φταινε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: ΑΧΡΗΣΤΕΣ....@#$##$$#$$

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    οποτε εχω προσπαθησει να προσπερασω γυναικα με αυτοκινητο με μικρο περιθωριο χωρου και με εχει παρει χαμπαρι,εχει πατησει τερμα το γκαζι ,εχει καρφωσει το βλεμμα εμπρος κι οποιον παρει ο χαρος...

οταν σε μια συγκεκριμενη ειπα οτι εαν δεν εκοβα θα με σκοτωνε,με κοιταξε αναψοκοκκινισμενη και μου ειπε "ας μην πηγαινες να με περασεις"

αλλη μου ανοιξε στην μεση του δρομου την πορτα χυμα στα μουτρα και πριν με ξεκαρφωσουν απο το αυτοκινητο,ειχε κατεβει και ουρλιαζε"θα με σκοτωσεις"...

αλλη ,εχθες συγκεκριμενα, πανω σε πλατεια οδηγωντας εγω στο κεντρο του δρομου,πηγε να χωθει απο εσωτερικη κι αν δεν την επαιρνα χαμπαρι παρα πολυ απλα θα περνουσε απο πανω μου...σαν να μην υπηρχα...περνωντας διπλα μου,μου εχωσε και μια μουτζα,φωναζοντας "κανε στην ακρη ρε"...

της μικρης ψwλης της φταινε οι τριχες...

ή αλλιως: αμα ειναι κουλος ο αλλος...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αμα δε πηδαει ο ανθρωπος ολα του φταινε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    δεν φταιω εγω...εσυ αποφασισες να το γυρισεις στις γυναικες με δικαιολογια οτι μπορεις πια να σε ποναω...:rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: ΑΧΡΗΣΤΕΣ....@#$##$$#$$

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    της μικρης ψwλης της φταινε οι τριχες...

ή αλλιως: αμα ειναι κουλος ο αλλος...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εσυ μωρη μετρολουγκρα ( απο το metrosexual για οσους δεν ξερουν) κανε τουμπεκι,γιατι θα σε ξανακανω βολτα,ξερεις με τι, και θα κανεις για μια ακομη φορα,τσισα,κακα κι εμετο μαζι...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Όλες, μα όλες, θέλουν εκ νέου χαρτογράφηση.
    Παράλληλο, και μια ολόσωμη, μπας και την παλέψουν.

Είναι απλά εξωγήινες, και έχουν άλλες συνήθειες από εκει που είναι.

Πάντως απο εχθές το απόγευμα, τα έχεις βάλει με τις γυναίκες μου φαίνεται εεεε

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    εξαλλος

ειμαι της αποψης πως οι γυναικες δε θα επρεπε να οδηγουν...και ας μην οδηγουσα ουτε εγω!

αυτες που οδηγουμε σωστα κ safe για τους γυρω μας πρεπει να ειμαστε 1 στις 50!!! ειναι τραγικη η κατασταση
    το original α-μηχανο™ μελος

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    δεν φταιω εγω...εσυ αποφασισες να το γυρισεις στις γυναικες με δικαιολογια οτι μπορεις πια να σε ποναω...:rotflmao: :rotflmao:
    ονειρα θερινης νυχτος...σαν αυτα που πας σε ενα δρομο και τα κακομοιρα τα κοριτσακια σε κλεινουν και παν να σε σκοτωσουν...οχι οτι εισαι κουλομαρια
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Γάμησε τα είναι ... δε θα μπορούσα να τα πω καλύτερα.

Δεν αναφέρθηκες βεβαίως βεβαίως στο γεγονός ότι το κάνουν με μια φυσικότητα απερίγραπτη, συχνά με βλέμα κοτόπουλο και στο 99,99% των περιπτώσεων με κινητό στο ένα χέρι.

Χωρίς καμία υπερβολή, δεν έχω δει ποτέ γυναίκα στο τιμόνι που να μη μιλάει ταυτόχρονα στο κινητό. ΠΟΤΕ ! (τα τελευταία 2-3 χρόνια)

το πιο απίθανο δε, είναι όταν στο ένα χέρι παίζει κινητό, στο άλλο κάτι 2ο (πχ σύνεργα μακιγιάζ, τσαντάκι στο οποίο ψάχνουν εναγωνίως να βρούν κάτι) και ταυτόχρονα κάπως κάπου το τιμόνι ελέγχεται ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

ρισκαρω περισσοτερο και απο τον pastrana σε backflip...
    :rotflmao: :rotflmao:

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou

[B]οταν σε μια συγκεκριμενη ειπα οτι εαν δεν εκοβα θα με σκοτωνε,με κοιταξε αναψοκοκκινισμενη και μου ειπε "ας μην πηγαινες να με περασεις"
    /B]
    νομιζω πως η πιο κορυφαια ατακα απο γυναικα σε μηχανοβιο (κολλητο μου) ηταν οταν πηγε να τον στειλει στον αλλο κοσμο την ωρα που προσπαθουσε να την προσπερασει απο αριστερα...και σε φαναρι λιγο πιο κατω της λεει "πας καλα???? δεν βλεπεις τι εχεις γυρω σου?"

και η απαντηση??

"η προσπερασεις δεν γινονται απο αριστερα βλακα!"

κοκκαλο ο κολλητος :rotflmao: :rotflmao:

ρε σεις μη το ψαχνετε! δεν καταλαβαινουν ουτε τι σημαινει λωριδα....

τσακωθηκα με μια πατσαβουρα στην εθνικη που πηγε να με παρει μαζι της γιατι αποφασισε οτι θελει να βγει σε μια εξοδο ενω βρισκοταν στη μεσαια λωριδα! (εγω δεξια)

"καλα μωρη γελοια....(ειπα εγω)...θες απο τη μεσαια να βγεις στην εξοδο που ειναι τερμα δεξια?? (ηθελε αλλες 2 για να βγει!)"

"εισαι ηλιθια?!? στη λωριδα μου ειμαι δεν αλλαξα"

:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
    το original α-μηχανο™ μελος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Re: Re: ΑΧΡΗΣΤΕΣ....@#$##$$#$$

εσυ μωρη μετρολουγκρα ( απο το metrosexual για οσους δεν ξερουν) κανε τουμπεκι,γιατι θα σε ξανακανω βολτα,ξερεις με τι, και θα κανεις για μια ακομη φορα,τσισα,κακα κι εμετο μαζι...

δεν χρειαζεται να εξωτερικευεις την ζηλεια σου και δη δημοσια.

εσυ ακομα σ'εμενα δεν εχεις ανεβει,με το ιδιο,για να δουμε ποσα απιδια περνει ο σακος.
    παλιοκουλομαρια.

ακου πηγα να την περασω και πατησε γκαζι και εκοψα... :rotflmao:

αμ'το αλλο, "κανε στην ακρη,ΡΕ!!"

παιξε κανα bridge ρε μ@λακα καλυτερα. ασε τα μηχανακια.γερασες και παραξενεψες.

η κατασταση απλως δεν παλευεται...τις λατρευω τις αγαπω τις θελω ΑΛΛΑ....στην οδηγηση αυτοκινητου ειναι παναγια μου,χριστε μου κι αγιοι σαραντα μαζι...

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ