ΑΜΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ...
ναι ρε...για σας τις γυναικες οδηγους αυτοκινητων λεω...
πειτε με σεξιστη ,πειτε με οτι θελετε δεν αντεχω αλλο...καθε μερα κανω 50-100 χιλιομετρα μεσα στον κεντρο...ΣΤΑΝΤΑΡ καθε μερα τουλαχιστον μια μαλακισμενη,για να μην πω τιποτα βαρυτερο, θα παει να με σκοτωσει...και στις 10 που θα συναντησω τουλαχιστον οι 8 θα κανουν καποια μαλακια...
ειναι γεγονος,επιστημονικα τεκμηριωμενο πλεον,οτι δεν αντιλαμβανεστε ορθως,χωρο,χρονο,ταχυτητα λογω ελλειψης τεστοστερονης...υπαρχει μια αδυναμια συγκεντρωσης ομολογουμενως...και μην πεταχτει καμια ξυπνια εδω και μου πει "εγω οδηγω καλα" διοτι οι εξαιρεσεις υπαρχουν και λειτουργουν ως επιβεβαιωτικα των κανονων...
δεκτον και κατανοητον...δεν εχω την απαιτηση να ειστε σουμαχερ...αλλα ρε διολε ,αν δεν μπορειτε να διαχειριστειτε εναν ογκο 4χ2 παρτε συγκοινωνια,παρτε ταξι,καβαληστε κανα μηχανακι που το βλεπετε ολοκληρο και το παλευετε(μηχανοβια δεν με εχει ενοχλησει ποτε) η καθηστε σπιτι σας...
στις 100 οι 90 ειστε λιαν επιεικως για κλωτσιες, οι 5 το μετακινειτε σχετικα αξιοπρεπως και οι τελευταιες 5 το οδηγειτε...
εχετε γαμω το κερατο σας ενα οπλο ενος-δυο τονων στα χερια σας και το χρησιμοποιειται σαν ινδιανοι σε γιουρουσι...χαζολογατε ολη την ωρα κι οποιον παρει ο χαρος...
και το χειροτερο ολων ειναι οτι ειστε ζωα απο πλευρας συμπεριφορας...κανετε που κανετε την μαλακια,αντι να ζητησετε μια συγνωμη ,ανοιγετε το στομα σας και ξεχυνεται απο μεσα του βορβορος...
ο γυναικειος αλογος εγωισμος,που υπο συνθηκες τον λατρευουμε εμεις οι αντρες,(επι παραδειγματι ολες οι μαναδες αν τους βρισεις το παιδι,ακομη και ο μανσον να ειναι,θα σου βγαλουν το ματι με το κουταλι,) στην οδηγηση λειτουργει θανατηφορα...
οποτε εχω προσπαθησει να προσπερασω γυναικα με αυτοκινητο με μικρο περιθωριο χωρου και με εχει παρει χαμπαρι,εχει πατησει τερμα το γκαζι ,εχει καρφωσει το βλεμμα εμπρος κι οποιον παρει ο χαρος...
οταν σε μια συγκεκριμενη ειπα οτι εαν δεν εκοβα θα με σκοτωνε,με κοιταξε αναψοκοκκινισμενη και μου ειπε "ας μην πηγαινες να με περασεις"
αλλη μου ανοιξε στην μεση του δρομου την πορτα χυμα στα μουτρα και πριν με ξεκαρφωσουν απο το αυτοκινητο,ειχε κατεβει και ουρλιαζε"θα με σκοτωσεις"...
αλλη ,εχθες συγκεκριμενα, πανω σε πλατεια οδηγωντας εγω στο κεντρο του δρομου,πηγε να χωθει απο εσωτερικη κι αν δεν την επαιρνα χαμπαρι παρα πολυ απλα θα περνουσε απο πανω μου...σαν να μην υπηρχα...περνωντας διπλα μου,μου εχωσε και μια μουτζα,φωναζοντας "κανε στην ακρη ρε"...δηλαδη...
βιαζομαι και θα περασω...δεν θα κορναρω...αν με δεις ζεις...αν δεν με δεις σε παταω...
Ε Λ Ε Ο Σ...
τωρα τελευταια που τα κτηνοSUV ειναι της μοδας,εχετε παει ολες και εχετε παρει απο ενα...δεν την παλευετε που δεν την παλευετε ακομη και με τα smart και πατε και μου παιρνετε νταλικες...
ειστε κι εναμισυ μετρο οι περισσοτερες και θελετε σκαμπο για να δειτε πανω απο το τιμονι...
εκει πλεον αν παω πιο κοντα απο δυο μετρα, ρισκαρω περισσοτερο και απο τον pastrana σε backflip...
το χειροτερο ολων ειναι ,οτι εχω δυστυχεστατα μεγαλωσει με συγκεκριμενες αρχες που λενε,οτι ποτε δεν σηκωνουμε χερι σε πιο αδυναμο και κατ επεκτασιν ουτε κατα διαννοια σε γυναικα...επισης δεν τις βριζουμε ποτε...οποτε το μονο που κανω ειναι να βραζω στο ζουμι μου καθε φορα...καποια στιγμη ομως,μια και ειμαι ανθρωπος κι εγω,θα μου γυρισει το ματι αναποδα και καποια θα ματωσει ασχημα ,οπως εχουν αντιστοιχως και καμποσοι μαλακες αντρες σε παρομοιες περιπτωσεις...
εν κατακλειδι...κι εμεις κανουμε ενα σκασμο μαλακιες οδηγωντας...αλλα στους 100,οι 10 ειναι αχρηστοι,οι 50 υποφερτοι,οι 30 αξιοπρεπεις και οι 10 τιμονια...
ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ 90% ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΙΕΣ....
ουφ...τα πα και ξεθυμανα...
υ.γ. επισης ,μην γυρισει καμια φιλη της παραπανω ξυπνιας και μου πει οτι τα περισσοτερα ατυχηματα προκαλουνται απο αντρες γιατι θα την βρισω ασχημα...αναλογικα με τον αριθμο γυναικων και αντρων οδηγων μας ριχνετε 500% στο κεφαλι...