Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 68

Θέμα: Eνα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas

Eνα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ

ΜΠΡΑΒΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ...0 κριτικη σκεψη ΚΑΙ ΠΑΛΙ ολα ετοιμα τα θες ...

Ενα μεγαλο μπραβο που γκρινιαζεις καθε μερα για κατωτατους μισθους στην Ευρωπη αλλα σημερα δεν σηκωθηκες απ τη καρεκλα σου.Θα σου αρεσουν τα 700e αληθεια
    οταν θα αναγκαστεις να συντηρησεις και αλλο 1 ατομο?

Μπραβο για την "αποχη" σου ,φαινεται οτι ουτε καν σε συγκινουν οι δρομοι με τα χαντακια grand cayon,που παγιδευουν εσενα και τον αυτους που αγαπας.Περιμενεις πρωτα να γινει το κακο για να φωναξεις,αλλα τοτε θα θυμηθεις οτι αργα ξυπνησες "αντιδραστικε της αποχης"...

Σου πιπιλησαν το μυαλο ολες αυτες τις μερες. "Αποχη ή παραλια" ???
    Εγω και χιλιαδες αλλοι γιατι προλαβα?Πηγαινα με 1000αρι και με 280km ή απλα δεν υπηρχε ποτε αυτο το διλλημα και στο δημιουργησαν απ το πουθενα???

Ενα διλημμα παιδαριωδες,χαζο και ανουσιο...ετρεξες και απαντησες κιολας στο "εγκυρο" in.gr
    αν θα πας παραλια...Τα συγχαρητηρια μου,εισαι και πολυ "ανεξαρτητος" ...

Οχι μονο τσιμπησες αλλα το καταπιες αμασητο...το δολωμα "ΠρετεντεροΧατζηνικολακηδων"
    "Ρουσοπουλοζαγορητων" οι οποιοι φυσικα τριβουν τα χερια τους.

Το ματς εγινε,ησουν ο χαμενος εξαρχης αν το θες αλλα ησουν απων...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΠΛΕΟΝ

Αποχη σημαινει αποχη απο το κοινωνικο γινεσθαι και οχι διαμαρτυρια.

Δεν χρειαζεται ουτε ιδιαιτερη γνωση ουτε ιδιαιτερη παιδεια για να καταλαβεις τα εντελως ΒΑΣΙΚΑ.
    Αλλα ουκ καν λαβεις ...

Αυτες ηταν οι πρωτες σκεψεις που περασαν απ το μυαλο μου οταν ανοιξα το χαζοκουτι μιση
    ωρα πριν τα πρωτα exit poll.

Ηδη οι πρωτες συζητησεις για τις ευρωεκλογες δινουν καθαρα κατευθυνσεις Εθνικων εκλογων και φυσικα την αποχη των Ευροεκλογων θα την εκμεταλευτουν ΕΘΝΙΚΑ ...

Αντε για νεοελληνα

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Οποτε γινεται αναφορα στον νεοελληνισμο, αυτο που μου ερχεται συνεχως στο μυαλο ειναι

http://www.youtube.com/watch?v=fi0fuZvL7R4

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: Eνα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    ΜΠΡΑΒΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ...0 κριτικη σκεψη ΚΑΙ ΠΑΛΙ ολα ετοιμα τα θες ...

Ενα μεγαλο μπραβο που γκρινιαζεις καθε μερα για κατωτατους μισθους στην Ευρωπη αλλα σημερα δεν σηκωθηκες απ τη καρεκλα σου.Θα σου αρεσουν τα 700e αληθεια
    οταν θα αναγκαστεις να συντηρησεις και αλλο 1 ατομο?

Μπραβο για την "αποχη" σου ,φαινεται οτι ουτε καν σε συγκινουν οι δρομοι με τα χαντακια grand cayon,που παγιδευουν εσενα και τον αυτους που αγαπας.Περιμενεις πρωτα να γινει το κακο για να φωναξεις,αλλα τοτε θα θυμηθεις οτι αργα ξυπνησες "αντιδραστικε της αποχης"...

Σου πιπιλησαν το μυαλο ολες αυτες τις μερες. "Αποχη ή παραλια" ???
    Εγω και χιλιαδες αλλοι γιατι προλαβα?Πηγαινα με 1000αρι και με 280km ή απλα δεν υπηρχε ποτε αυτο το διλλημα και στο δημιουργησαν απ το πουθενα???

Ενα διλημμα παιδαριωδες,χαζο και ανουσιο...ετρεξες και απαντησες κιολας στο "εγκυρο" in.gr
    αν θα πας παραλια...Τα συγχαρητηρια μου,εισαι και πολυ "ανεξαρτητος" ...

Οχι μονο τσιμπησες αλλα το καταπιες αμασητο...το δολωμα "ΠρετεντεροΧατζηνικολακηδων"
    "Ρουσοπουλοζαγορητων" οι οποιοι φυσικα τριβουν τα χερια τους.

Το ματς εγινε,ησουν ο χαμενος εξαρχης αν το θες αλλα ησουν απων...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΠΛΕΟΝ

Αποχη σημαινει αποχη απο το κοινωνικο γινεσθαι και οχι διαμαρτυρια.

Δεν χρειαζεται ουτε ιδιαιτερη γνωση ουτε ιδιαιτερη παιδεια για να καταλαβεις τα εντελως ΒΑΣΙΚΑ.
    Αλλα ουκ καν λαβεις ...

Αυτες ηταν οι πρωτες σκεψεις που περασαν απ το μυαλο μου οταν ανοιξα το χαζοκουτι μιση
    ωρα πριν τα πρωτα exit poll.

Ηδη οι πρωτες συζητησεις για τις ευρωεκλογες δινουν καθαρα κατευθυνσεις Εθνικων εκλογων και φυσικα την αποχη των Ευροεκλογων θα την εκμεταλευτουν ΕΘΝΙΚΑ ...

Αντε για νεοελληνα

ειναι η πρωτη φορα που συμφωνω μαζι σου ...

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ.............ΠΗΡΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ

Πού ήταν έτοιμος γιά χαβαλέ.............καί πήγαμε καί ψηφίσαμε.

Ήταν ή πρώτη του φορά.....είναι στά 19.....

Όσο πιό άδιάφορους πολίτες δημιουργούμε.........τόσο πιό εύκολα μάς

έξουσιάζουν......!!!!!

Μπράβο γιά τίς σκέψεις σου καί τίς θέσεις σου........μπράβο...!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Λιγο υπερβολικο το ποστ.Τι ακριβως δηλαδη θα αλλαξει αν παμε ολοι να ψηφισουμε στις ευρωεκλογες?Η αποχη πανευρωπαικα ειναι στο 50%(δεν νομιζω οτι οι ευρωπαιοι ειναι και αυτοι προβατα).Εχε υποψιν οτι οι αποφασεις που παιρνονται στο ευρωκοινοβουλιο για να εχουν ισχυ πρεπει να ψηφιστουν και απο το συμβουλιο των υπουργων που απαρτιζεται απο τους αντιστοιχους υπουργους των κρατων(αναλογως τον τομεα πχ για τα οικονομικα-ecofin- οι αποφασεις συμψηφιζονται απο τους υπουργους οικονομιας των κρατων-μελων,σε συνοδο που γινεται στο κρατος- μελος που προεδρευει).
    Το παραμυθι οτι και καλα το μελλον μας εξαρταται απο τις ευρωεκλογες ειναι τριχες κατσαρες.Οι 25 που θα εκπροσωπισουν την χωρα μας μαλλον για τουρισμο θα πανε εκει.

Επισης δεν διαπιστωσα και καμμια αλλαγη απο τους και καλα συνειδητοποιημενους που ψηφισαν σε αυτες τις εκλογες.Παλι οι μαθουσαλες της πολιτικης επιασαν το προβλεψιμο 77%,απλα αλλαξε ο Μανωλιος...αυτα.

δηλαδη αν δν σου αρεσει κανενας απο τους υποψηφιους τι κανεις?
    θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Εγω πάλι είμαι διχασμένος, από την μία ψήφισα γιατί πάντα έλεγα ότι κάποιοι έχουν αγωνιστεί για να ψηφίζουμε εμείς αλλά από την άλλη πάλι φέτος είναι η μόνη χρονιά που αυτούς που δεν πήγαν να ψηφίσουν ως ένα μέρος τους δικαιολογώ γιατί ο Έλληνας παιδιά έχει χάσει κάθε ελπίδα για οτιδήποτε καλύτερο............. μόνο για χειρότερα είναι προετημασμένος όποιος και να είναι απο πάνω του το μόνο που ξέρει είναι ότι κάτι θα μπει μπει πιο βαθιά στον ποπό του τώρα πιανού θα είναι δεν τον πολυενδιαφέρει.

είναι πολύ μεγάλο πράγμα να σου έχουν κόψει την Ελπίδα.

Υ.Γ. μιλάω για αυτούς που δεν ψήφισαν συνειδητά και όχι για όσους απλά είπαν σιγα πάμε κάπου τριήμερο και στα τέτοια μου.

Εχουμε φτασει σε ενα αδιεξοδο κ πλεον τα εχουμε σιχαθει ολα αριστερα ,δεξια , κεντο , σεντερ μπακ , αμυντικο χαφ ΟΛΑ. Αυτο που πιστευω ειναι οτι με αυτη την αποχη (οσοι καναμε ) δειξαμε την αυτη την αηδια που νιωθουμε για το πολιτικο συστημα κ τα προσωπα του. Εγω προσωπικα εκανα συνηδητα αποχη ξεροντας βεβαια οτι αλλο οι ευρωεκλογες κ αλο οι δημοτικες κ οι βουλευτικες. Οι ευρωεκλογες μου φαινονται σαν εκλογες Β κατηγοριας, γι αυτο κ ηταν μια καλη ευκαιρια για να δειξουμε αυτη την αντιδραση μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
    δηλαδη αν δν σου αρεσει κανενας απο τους υποψηφιους τι κανεις?
    sorry ρε φιλε αλλα καμια 20-25-30ρια ψηφοδελτια προσεξα.... ειμαστε μια χωρα 10 εκ και εχουμε υπερβολικα πολλες επιλογες σε κομματα (σε ποιοτητα δε ξερω...)

και στη τελικη αν δεν υπαρχει καποιος να σε αντιπροσωπευει ΕΧΕΙΣ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κατεβεις εσυ με δικο σου κομμα και να τα αλλαξεις τα πραγματα.... η ευκολη λυση ειναι να λεμε παντα οτι "οι ΑΛΛΟΙ τα κανανε πουτανα - εγω δε φταιω"....

τεσπα το θεμα ειναι οι εθνικες εκλογες εκει να δω ποσοι θα " απεχουν "... και δεν θα εχουν κανενα δικαιωμα να γκρινιαζουν μετα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από iliasgog
    Οι ευρωεκλογες μου φαινονται σαν εκλογες Β κατηγοριας, γι αυτο κ ηταν μια καλη ευκαιρια για να δειξουμε αυτη την αντιδραση μας.
    σωστο και αυτο δε μπορω να πω ... τεσπα στις εθνικες εκλογες να δω ποσοι θελουν πραγματικα να αλλαξουν πραγματα.... ή απλα να αφηνουν την ουρα τους απ'εξω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    sorry ρε φιλε αλλα καμια 20-25-30ρια ψηφοδελτια προσεξα.... ειμαστε μια χωρα 10 εκ και εχουμε υπερβολικα πολλες επιλογες σε κομματα (σε ποιοτητα δε ξερω...)

και στη τελικη αν δεν υπαρχει καποιος να σε αντιπροσωπευει ΕΧΕΙΣ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κατεβεις εσυ με δικο σου κομμα και να τα αλλαξεις τα πραγματα.... η ευκολη λυση ειναι να λεμε παντα οτι "οι ΑΛΛΟΙ τα κανανε πουτανα - εγω δε φταιω"....

τεσπα το θεμα ειναι οι εθνικες εκλογες εκει να δω ποσοι θα " απεχουν "... και δεν θα εχουν κανενα δικαιωμα να γκρινιαζουν μετα...

Απο ποσοτητα οντως ειμαστε καλυμμενοι(μηπως παιζουν και οι επιδοτησεις ρολο γιατι σε καθε εκλογικη αναμετρηση ξεπεταγονται σαν τα σαλιγκαρια ολα αυτα τα μικρα κομματα ενω ολο τον υπολοιπο χρονο πασχουν απο κωφωση ,τυφλωση και αναπηρια),απο ποιοτητα ομως....η σαρα και η μαρα.
    Απο αγκυλωμενους ξεχασμενους ιουρασικους βασιλικους και φανατικους -επικινδυνους εθνικιστες ως ακραιους ψευτοοικολογους της κακιας ωρας και κυνηγους της χαμενης αλεπους.

Απο ολα εχει ο μπαχτσες.Κατι σοβαρο νεο και με μελλον ομως οχι.Δεν ειναι περιεργο που εδω και τοσα χρονια δεν εχει φτιαχτει κατι καινουργιο απο ανθρωπους σοβαρους με οραμα και ιδεες που να απεχει εκατομμυρια ετη φωτος απο τις γνωστες και ανουσιες πολιτικες ταμπελες?
    Νισαφι πια με τα κλισε και την στειρα ιδεολογια.Σοβαροτατα προβληματα εχουν εγκατασταθει στον οικο μας και περιμενουν λυσεις εδω και τωρα.Λυσεις που απαιτουν πραξεις και οχι ιδεολογια.
    Το ερωτημα λοιπον που τεθηκε πιο πανω (τι σκατα να ψηφισω)εχει υποσταση και δεν ειναι φιλοσοφικης σημασιας.Φυσικα για το 70% των ελληνων πολιτων τετοιου ειδους ερωτηματα ειναι λυμενα απο τα γενοφασκια τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Και να λοιπον που φτάσαμε στις ευρωεκλογές και για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται το πόσο καραγκιοζέοι είμαστε.

50% η αποχή , πρωτοφανές ποσοστό για την Ελλάδα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιό είναι το ποσοστό αυτών που συνειδητά απείχαν και ποιό ειναι το ποσοστό αυτών που απλά το νοητικό τους επίπεδο δεν τους επιτρέπει να αντιληφθούν την σημασία της εκλογής.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι επιχειρησαν να στείλουν μήνυμα με την αποχή πήραν τα φρύδια τους.

Από την πρώτη στιγμή κι όλας δεν φαίνεται να χαμπαρίαζουν οι πολιτικοί από αποχές. Τα ίδια που έλεγαν πάντα τα ίδια λένε και τώρα. Πανηγυρίζουν οι μέν , σκεπτικοί οι δε, το μόνο σίγουρο είναι ότι χαίρονται και οι δυο καθώς τα μικρά κόμματα δεν τους πήραν σοβαρά ποσοστά, σε βαθμό που να απειλείται ο δικομματισμός. Άρα στις επόμενες εκλόγές υπάρχουν σοβαρές ελπίδες για ΝΔ και Πασοκ, να σχηματίσουν αυτοδυναμία ώστε να υπάρξει άλλη μια τετραετία μασαμπούκας.

Με λίγα λόγια ο λαός που ψήφισε (αυτός μετράει οι άλλοι απλά δεν λαμβάνονται υπ όψη) δήλωσε και πάλι την επιθυμία του να συνεχιστεί η κατάσταση που ζούμε . Και γιατι όχι άλλωστε αφού οι περισσότεροι θέλουν απλά να διοριστούν στο δημόσιο ή να γίνει η δουλειά τους αδιαφορώντας για ότιδήποτε άλλο.

Αφού κανένα από τα μικρά κόμματα δεν κατάφερε σε μια χαλαρή εκλογή όπως είναι οι ευρωεκλογές να λαβει ποσοστό ικανό να απειλήσει τον δικομματισμό, ας ετοιμαστούμε για άλλον ένα γύρο από τα ίδια.

Οποιος θεωρεί λοιπόν ότι θα αλλάξει κάτι στα επόμενα χρόνια, μπορεί να συνεχίσει τον ύπνο του απροβλημάτιστα.

Τελικά μήπως απλά δεν θέλουμε να αλλάξει η κατάσταση. Μάλλον έτσι θα είναι...
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Κι εγώ είμαι κατά της αποχής.Ακόμα κι αν δε μας εκφράζει κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα,έχουμε την υποχρέωση (απέναντι στον εαυτό μας)να ψηφίσουμε,έστω με μια ψήφο διαμαρτυρίας.Όλα αυτά τα μικρά κόμματα που υπάρχουν,μπορούν να παίξουν τον τρόπο της διαμαρτυρίας όσων δε συμφωνούν με τα μεγάλα κόμματα.Σκεφτείτε μόνο ότι αν όλοι αυτοί που απείχαν σήμερα,ψήφιζαν τα πιο μικρά κόμματα,πόσο μεγάλη διαφορά θα είχαν απόψε όλες αυτές οι συζητήσεις στα τηλεοπτικά πανελ

Άμεση δημοκρατία VS Δημοκρατία «Τραβεστί»

Σημειώσατε …2

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια….

Αντε γεια μας ….και στις επόμενες

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

Τελικά μήπως απλά δεν θέλουμε να αλλάξει η κατάσταση. Μάλλον έτσι θα είναι...
    Η είμαστε αρκετα κότες
    η ελπίζουμε τόσο στο βόλεμα
    η μας έχουν πείσει οτι
    ΔΕΝ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΙ

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Eνα μεγαλο ευχαριστω..........
    από ktm640lc4 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2008, 18:22
  2. Ενα μεγαλο μπραβο!!
    από soundstorm στο forum Off topic