ΜΠΡΑΒΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ...0 κριτικη σκεψη ΚΑΙ ΠΑΛΙ ολα ετοιμα τα θες ...
Ενα μεγαλο μπραβο που γκρινιαζεις καθε μερα για κατωτατους μισθους στην Ευρωπη αλλα σημερα δεν σηκωθηκες απ τη καρεκλα σου.Θα σου αρεσουν τα 700e αληθεια
οταν θα αναγκαστεις να συντηρησεις και αλλο 1 ατομο?
Μπραβο για την "αποχη" σου ,φαινεται οτι ουτε καν σε συγκινουν οι δρομοι με τα χαντακια grand cayon,που παγιδευουν εσενα και τον αυτους που αγαπας.Περιμενεις πρωτα να γινει το κακο για να φωναξεις,αλλα τοτε θα θυμηθεις οτι αργα ξυπνησες "αντιδραστικε της αποχης"...
Σου πιπιλησαν το μυαλο ολες αυτες τις μερες. "Αποχη ή παραλια" ???
Εγω και χιλιαδες αλλοι γιατι προλαβα?Πηγαινα με 1000αρι και με 280km ή απλα δεν υπηρχε ποτε αυτο το διλλημα και στο δημιουργησαν απ το πουθενα???
Ενα διλημμα παιδαριωδες,χαζο και ανουσιο...ετρεξες και απαντησες κιολας στο "εγκυρο" in.gr
αν θα πας παραλια...Τα συγχαρητηρια μου,εισαι και πολυ "ανεξαρτητος" ...
Οχι μονο τσιμπησες αλλα το καταπιες αμασητο...το δολωμα "ΠρετεντεροΧατζηνικολακηδων"
"Ρουσοπουλοζαγορητων" οι οποιοι φυσικα τριβουν τα χερια τους.
Το ματς εγινε,ησουν ο χαμενος εξαρχης αν το θες αλλα ησουν απων...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΠΛΕΟΝ
Αποχη σημαινει αποχη απο το κοινωνικο γινεσθαι και οχι διαμαρτυρια.
Δεν χρειαζεται ουτε ιδιαιτερη γνωση ουτε ιδιαιτερη παιδεια για να καταλαβεις τα εντελως ΒΑΣΙΚΑ.
Αλλα ουκ καν λαβεις ...
Αυτες ηταν οι πρωτες σκεψεις που περασαν απ το μυαλο μου οταν ανοιξα το χαζοκουτι μιση
ωρα πριν τα πρωτα exit poll.
Ηδη οι πρωτες συζητησεις για τις ευρωεκλογες δινουν καθαρα κατευθυνσεις Εθνικων εκλογων και φυσικα την αποχη των Ευροεκλογων θα την εκμεταλευτουν ΕΘΝΙΚΑ ...
Αντε για νεοελληνα![]()
![]()
![]()