Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 61

Θέμα: Μηπως την πατησα?

Μηπως την πατησα?

Γεια σε ολους τους αρρωστους και μη. Ειναι η πρωτη φορα που γραφω και αυτη δεν ειναι για πολυ καλο λογο. Θα ηθελα τη βοηθεια σας και αν την εχει πατησει καποιος παρομοιως. Αποφασισα εδω και 2 μηνες να κανω δικο μου το μωρο που απο τη στιγμη που κυκλοφορησε το ερωτευθηκα παραφορα. Λεω για το KTM 990 SMT. Τελωσπαντων αλλου ειναι το ζουμι της υποθεσης. Εχω ενα Nexus 500 το οποιο ηταν πολυ δυσκολο να ξεφορτωθω γι'αυτο και θεωρησα σωστο να το δωσω για ανταλλαγη αν και ηξερα εκ των προτερων οτι θα εχανα χρηματα. Εκανα μια ερευνα αγορας και κατεληξα σε ενα καταστημα (ατυχης επιλογη) το οποιο μου επερνε το δικο μου σε καλη τιμη αλλα και μου εκανε δωρο με το καινουργιο ενα συναγερμο της ΜΕΤΑ καθως και 5 χρονια απαλλαγη απο τα τελη με μια αποσυρση που κανει (κερδιζει και εκεινος χρηματα). Συμφωνησαμε και μου εδωσαν χαρτια για μεταβιβασεις που επρεπε να υπογραψω και να γυρισω πισω. Αυτα εγιναν στις 25/6. Την επομενη μερα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι η ΚΤΜ ηθελε προεξοφληση για το μηχανακι. Εγω ψημενος και πολυ κ....μενος πηγα και τους εσκασα σχεδον 9000 ευρω. Τα υπολοιπα ειναι η αξια του δικου μου που θα παραδωσω με τη παραλλαβη του ΚΤΜ. Ευτυχως δεν εδωσα και το δικο μου δηλαδη!!!!!!!!!!! . Μεχρι και σημερα 21/7 η ιδια ιστορια επαναλαμβανεται. Παω απο εβδομαδα σε εβδομαδα και απο μερα σε μερα γιατι δηθεν εχει κολλησει η ιστορια στην αποσυρση που κανει αυτος. Εχει περασει σχεδον ενας μηνας και ολο με τρεναρουν. Εχω τρελλαθει. Τι λετε??????????

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    λεω οτι αρχιζω και τα παιρνω επικυνδινα κρανιο με κατι τετοια...
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Η ΚΤΜ ηθελε προεξοφληση??

Τι δουλεια εχει η μαμα εταιρια με το καθε καταστημα???Αυτος μαλλον ηθελε προεξοφληση για να σου φερει το μηχανακι κατι το οποιο αν ηταν σωστο μαγαζι θα ζητουσε απλα μια βαρβατη προκαταβολη...
    Τα περι οικονομικου με το καθε μαγαζι/αντιπροσωπεια τα κανονιζεις οχι με την μαμα εταιρεια...
    Εχεις παρει αποδειξη για τα χρηματα?Σε αντιπροσωπεια εγιναν ολα αυτα η σε ασχετο μαγαζι που απλα θα σου εφερνε το μηχανακι.......απατεωνια μου μυριζεται....!
    Θα το στρωσω που θα παει..

Re: Μηπως την πατησα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από PreGeoLude
    Γεια σε ολους τους αρρωστους και μη. Ειναι η πρωτη φορα που γραφω και αυτη δεν ειναι για πολυ καλο λογο. Θα ηθελα τη βοηθεια σας και αν την εχει πατησει καποιος παρομοιως. Αποφασισα εδω και 2 μηνες να κανω δικο μου το μωρο που απο τη στιγμη που κυκλοφορησε το ερωτευθηκα παραφορα. Λεω για το KTM 990 SMT. Τελωσπαντων αλλου ειναι το ζουμι της υποθεσης. Εχω ενα Nexus 500 το οποιο ηταν πολυ δυσκολο να ξεφορτωθω γι'αυτο και θεωρησα σωστο να το δωσω για ανταλλαγη αν και ηξερα εκ των προτερων οτι θα εχανα χρηματα. Εκανα μια ερευνα αγορας και κατεληξα σε ενα καταστημα (ατυχης επιλογη) το οποιο μου επερνε το δικο μου σε καλη τιμη αλλα και μου εκανε δωρο με το καινουργιο ενα συναγερμο της ΜΕΤΑ καθως και 5 χρονια απαλλαγη απο τα τελη με μια αποσυρση που κανει (κερδιζει και εκεινος χρηματα). Συμφωνησαμε και μου εδωσαν χαρτια για μεταβιβασεις που επρεπε να υπογραψω και να γυρισω πισω. Αυτα εγιναν στις 25/6. Την επομενη μερα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι η ΚΤΜ ηθελε προεξοφληση για το μηχανακι. Εγω ψημενος και πολυ κ....μενος πηγα και τους εσκασα σχεδον 9000 ευρω. Τα υπολοιπα ειναι η αξια του δικου μου που θα παραδωσω με τη παραλλαβη του ΚΤΜ. Ευτυχως δεν εδωσα και το δικο μου δηλαδη!!!!!!!!!!! . Μεχρι και σημερα 21/7 η ιδια ιστορια επαναλαμβανεται. Παω απο εβδομαδα σε εβδομαδα και απο μερα σε μερα γιατι δηθεν εχει κολλησει η ιστορια στην αποσυρση που κανει αυτος. Εχει περασει σχεδον ενας μηνας και ολο με τρεναρουν. Εχω τρελλαθει. Τι λετε??????????
    φιλαρακι οπως εισαι πας αυριο πρωι πρωι και περνεις τα λεφτα σου πισω....αμεσα....μου μυριζει μπαρουτι...και δεν εχει αλλες καθυστερησεις....ελπιζω να πειρες αποδηξη για τα 9000 που εσκασες εεε???

ναι ενταξει δεν ειμαι εντελως αφελης. πηρα αποδειξη για τα λεφτα που εδωσα. το μαγαζι δεν εχει σχεση με την ΚΤΜ. φερνει τα παντα και ειναι πολυ γνωστο με πολυ διαφημιση στα περιοδικα......

ναι ενταξει δεν ειμαι εντελως αφελης. πηρα αποδειξη για τα λεφτα που εδωσα. το μαγαζι δεν εχει σχεση με την ΚΤΜ. φερνει τα παντα και ειναι πολυ γνωστο με πολυ διαφημιση στα περιοδικα......
    ρε πηγαινε να παρεις τα λεφτα σου πισω γιατι υπαρχει περιπτωση να κανει καποιος και γαμω τις διακοπες....θα σου ελεγα να πας να ρωτησεις στην ΚΤΜ αλλα δεν ξερω ποσο εφικτο ειναι αυτο....

Ο ιδιος και μαλιστα οδηγωντας το ιδιο το μηχανακι απο αυστρια να στο εφερνε....σε 2 μηνες θα επρεπε να το ειχες!
    Οσο για την αποσυρση που σου ειπε κτλ αυτο τη σχεση εχει με την δικη σου παραγγελεια???Χωρια που με αποσυρση γλυτωνεις μονο τα τελη και τιποτα αλλο οποτε ουτε λεφτα θα βγαλει......Απλα το χρησιμοποιει αν δικαιολογια...ηλιθια δικαιολογια κιολας....
    Πανε παρε τα λεφτακια σου και να φυγεις...να πας αλλου!!:rotflmao: :rotflmao:

Φιλε,

αν το μ@υνι που σε δουλεύει ακούει στο ονομα "Σπύρος"

...ονομα και μη χωριο... πηγαινε και παρε τα λεφτα πρωι πρωι αυριο και στειλε τον στο διαολο.

Εγω περιμενα το GSXR πληρωμενο ΜΕΤΡΗΤΑ απο αρχες φεβρουαρίου μεχρι το πασχα.
    Και οταν ζήτησα τα λεφτα μου πηγαν να το παιξουν λουηδες μεχρι που ξαπλωσα 2 μηχανακια που ειχε μεσα στο μαγαζι και εστειλε ο τυπος την ηλιθια ξανθια που εχει εκει μεσα και μου εφερε τα λεφτα. ΟΛΑ.

Στειλε μου με πμ το μαγαζι και παμε και μαζι αν θελεις.

Προς mods.

Αν το μαγαζι ειναι αυτο που φανταζομαι, οφειλουμε σαν μοτοσυκλετιστες να τον ξεμπροστιασουμε με στυκι thread μπας και σωσουμε κανεναν συναδελφο.

Επαθα και εμαθα. Να βοηθησω να μην παθουν και αλλοι...

Σωτηρης

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
    Προς mods.

Αν το μαγαζι ειναι αυτο που φανταζομαι, οφειλουμε σαν μοτοσυκλετιστες να τον ξεμπροστιασουμε με στυκι thread μπας και σωσουμε κανεναν συναδελφο.

Επαθα και εμαθα. Να βοηθησω να μην παθουν και αλλοι...

Σωτηρης
    Περι καταγγελιών ισχύουν τα γνωστά παίδες. Αν το μαγαζί που λέτε είναι στη Αλεξάνδρας, μπορείτε να το "ζωγραφίσετε" και θα καταλάβει το φόρουμ....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Περι καταγγελιών ισχύουν τα γνωστά παίδες. Αν το μαγαζί που λέτε είναι στη Αλεξάνδρας, μπορείτε να το "ζωγραφίσετε" και θα καταλάβει το φόρουμ....

διανα!!!!ας ειμαι τουλαχιστον ο τελευταιος. να δω πως θα ξεμπερδεψω

τι πως θα ξεμπερδεψεις???δεν πηγες ακομα να παρεις τα λεφτα σου???

Με την απειλη δικηγορου και αν το παιζει σκληρο καρυδι και μερικων γαμωσταυριδιων θα τα παρεις πισω....για τα λεφτα ΣΟΥ μιλας!!!!

Ηταν αναμενόμενο...

Διέδωσέ το τουλάχιστον μεγάλε, όπως κάνω κι εγώ.

Και πήγαινε να πάρεις τα χρήματά σου άμεσα. Αν σου πουν το παραμικρό μη μασήσεις - γαμωσταυρίδια και κανε του το μαγαζί μπουρδέλο. Έμένα μου τα έδωσε αφού του άδειασα στο πάτωμα δύο σκούτερ και μετά κατευθύνθηκα προς μια μεταχειρισμένη augusta που είχε μέσα με τα μάτια μου θολωμένα.

Λοιπόν, Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ο Υ Μ Ε και δεν πατάμε ούτε για πλάκα στο κατάστημα. Δεν μπορούμε να πούμε δύστυχώς ούτε το "όνομα" της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ μαλακίας, ούτε και ότι βρίσκεται στη μέση της λεωφόρου κατεβαίνοντας... Ούτε ότι τα τρίο στούντζες λαμόγια μαζί με την "μαμα όλων των ανεκδότων ξανθια" μπορούμε να κατονομάσουμε είτε μαζη... είτε ένα - ένα....

Να πάνε στο διάολο όλοι τους! Και συ φιλε να πας να παρεις τα λεφτα σου...

...Τσαντίστηκα πάλι...

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Ρε με τα λαμόγια που κυκλοφορούν ρε γαμώτο Και εσύ ρε φίλε έλεος δηλαδή πέρασαν τόσες μέρες και αναρωτιέσαι ακόμα μήπως την πάτησες Δηλαδή τι περίμενες να Χειμωνιάσει για να σού ρθει το μοτόρι Για όνομα του Θεού!!!
    Οχι απλά πάς και τα απαιτείς αλλά κάνεις και καταγγελία στην Ενωση Καταναλωτών και στον Συνήγορο του Πολίτη!!!Και φυσικά ενημερώνεις και εξωδίκως και την μαμά εταιρία
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. την πάτησα! 2005 cbr600f
    από gwalker στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2009, 20:48
  2. 3η και την πάτησα!
    από @ggelos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2009, 01:58
  3. Zisto Tellas ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ