ή αλλιώς, το σήμα με την αγελάδα.
Γυρίζω από κατασκήνωση με την κοπέλα μου, από την μία άκρη της Λέσβου στην άλλη. Προφανώς στην διαδρομή θα περνούσαμε μέσα απο μικρά χωριουδάκια. Ωραία ήταν, δν λέω. Γραφικά μέρη με την πλατεία του χωριού γεμάτη, κ παιδάκια να τρέχουν απο δώ κ απο κει.
Μπροστά μου ήταν 3 αυτοκίνητα, βγαίνουμε απο το χωριό κ ξαφνικά σταματάνε όλα.
Περίμενα, περίμενα, περίμενα,...... ξεκινάμε με 5km/h στρίβουμε μια στροφή, κ βλέπω μπροστά από τα αυτοκίνητα μία πανέμορφη ασπρόμαυρη αγελάδα, ελεύθερη στον δρόμο, την οποία καθοδηγούσε ένα αγροτικό φορτιγάκι. Τέσπα περνάμε την αγελάδα λεω νταξ, αφου δν μας πηρε στο κηνύγι..
Μετά από 10 μέτρα όμως... έκοβε βολτίτσες κ ο ταύρος (καφέ στο χρώμα), με κάτι κέρατα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το συμπάθιο..
![]()
![]()
Ο ταύρος ήταν δεμένος με ένα σχοινί κ τον κρατούσε ένας παπούλης!!
Έχουν σταματήσει τα αυτοκίνητα μπροστά μου, δν έχω πού να πάω κ να βλέπω τον τάυρο να περνάει στο 1 μέτρο δίπλα μου..
Δεδομένου ότι οι Yoshimura κάνουν λίγο παραπάνω θόρυβο απότι τα αυτοκίνητα, την φανταχτερή περιβολή των μπουφάν κ τα κράνη που βγάζουν μάτι απο τα χρώματα, αν του τάυρου του γύριζε το μάτι κ μας όρμαγε, ο παππούς θα τον σταμάταγε με το σχοινάκι;
Εγώ τί θα μπορούσα να κάνω για να το αποφύγω;
Να κάνω δικάβαλο εντούρο στο βουνό δίπλα από το δρόμο με SV φορτομένο; Ή να κατέβω από την μηχανή να τον πιάσω από τα κέρατα κ να του πω : ¨Ουστ! Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού!¨
Σοβαρά τώρα, να την χesω την πινακίδα σας.. Αν με έκανε σουβλάκι ο ταύρος οι κύριοι είναι καλυμένοι, επειδή η αστυνομία είχε κοτσάρει μια πινακίδα;
![]()