Σελίδα 1 από 15 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 215

Θέμα: ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΒΟΛΤΑΡΑ!!

Talking ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΒΟΛΤΑΡΑ!!

καιρος καλος ωραια ειμαστε γιαυτο την κυριακη ραντευου 9.30 περιπτερο χαιδαρη
    για να παμε ΒΥΤΙΝΑ,ΣΠΗΛΑΙΑ ΛΙΜΝΩΝ,ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ και για καταπληκτικο φαι ΖΑΧΛΟΡΟΥ
    και γυρισμο απο ΔΙΑΚΟΦΤΟ και πισω!! παρακαλω να ειστε στην ωρα σας αυστηρα
    10 αναχωρηση!!

πρωτη σταση για καφε και γαλακτομπουρεκο βυτινα!!!!

Τι ώρα πλοβλέπετε να είστε Καλάβρυτα ;;;;
    Καλώς εχόντων...

Να σας βρώ εκεί.
    CAGIVA ELEFANT 750

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Φτου ρε γαμωτο! Να ειχα μια V-Strom!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zezes
    Τι ώρα πλοβλέπετε να είστε Καλάβρυτα ;;;;
    Καλώς εχόντων...

Να σας βρώ εκεί.
    μεσημερακι μαλλον εξαρτατε απο ποση ωρα θα καφεδογαλακτομπουριαζουμε βυτινα!!!!

Smile

Αρχικά δημιουργήθηκε από BIKENEST
    [B]μεσημερακι μαλλον εξαρτατε απο ποση ωρα θα καφεδογαλακτομπουριαζουμε βυτινα!!!!
    OK. Τότε θα σας περιμένω εκεί για άλλο ένα γαλακτομπούρεκο στο σταθμό πριν πάτε για φαγητό.

Δεν θα σας πείραζε άλλο ένα έτσι;;;;;
    CAGIVA ELEFANT 750

Αρχικά δημιουργήθηκε από zezes
    OK. Τότε θα σας περιμένω εκεί για άλλο ένα γαλακτομπούρεκο στο σταθμό πριν πάτε για φαγητό.

Δεν θα σας πείραζε άλλο ένα έτσι;;;;;
    μα τη λες aperitif θα ειναι για την ορεξη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BIKENEST
    μα τη λες aperitif θα ειναι για την ορεξη!!!
    Παρασκευή τα λέμε για τις λεπτομέριες.
    Sorry αλλά έπεσε δουλειά γαμωτ...
    CAGIVA ELEFANT 750

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Φτου ρε γαμωτο! Να ειχα μια V-Strom!
    Δηλαδή αν δεν έχεις στρώμα, δεν πας εκδρομή; Τι θέλει να πει ο ποιητής; ΟΚ με παπί μην έρθεις γιατί θα είναι ταλαιπωρία ότι και αν λέει ο Τζερόνιμο που πήγε Έβρο με το δικό του. Με οτιδήποτε άλλο έρχεσαι μιά χαρά. Ο andgeo ήρθε με monster προχτές. Αν έχεις κέφια για βόλτα, μην το σκέφτεσαι, πάρε την απόφαση!

Και γιατί να μην σταματήσουμε για ένα τσιγάρο που θέλετε εσείς οι καπνίζοντες στη Βυτίνα και να πάμε Καλάβρυτα να φάμε το γαλακτομπούρεκο με το συνάδελφο; Ή να έρθει ο zezes μέχρι Βυτίνα και να στρίψουμε μαζί μέχρι πίσω στα Καλάβρυτα να κάνει και αυτός τη βόλτα του Η Βυτίνα πάντως μου φαίνεται λίγο "βιομηχανοποιημένη" τουριστική, είχα περάσει πέρυσι και ψιλοξενέρωσα. Σε σχέση με άλλα λιγότερο γνωστά χωριά της περιοχής εννοώ πάντα, μην παρεξηγηθεί κανείς!

Λοιπόν μέσα για την εκδρομή... Το με ποιά μοτοσικλέτα θα δείξει ανάλογα με το αν θα πάρω δεύτερο άτομο μαζί. Το Ζ έχει και μιά χαζομάρα με τη μεγάλη σκάλα, η βάση της λάμπας δεν είναι σωστή και δείχνει μία στον ουρανό και μία στο χώμα, πρέπει να πάω να πάρω μία... Αλλά τέλος πάντων, δεν μας ενοχλεί και τόσο.

Να 'μαι πάλι. Ουφ !!! Σου σπάνε τα νεύρα μερικοί!! !#@@#$!#@@^%&$#%@&.

Τες πα, όντως η Βυτίνα είναι κάπως έτσι τα τελευταία χρόνια. Βλέπεις το ένα χωριό μου (Δάρα) είναι δίπλα και πήγαινα συχνά πυκνά.
    Τώρα όσο αφορά τη στάση σας στα Καλάβρυτα (επίσης βιομηχανοποιημένα επι δύο) μόνο στο σταθμό αξίζει να κάτσεις για όσο καιρό αντέξει και μείνει κλασικό. Εγώ θα είμαι στην γύρω περιοχή (Κάτω Βλασία) για δουλειές στο εξοχικό και δεν μπορώ να ξεμακρύνω πολύ.
    Δεν πειράζει όμως αν δεν καταφέρουμε να γνωριστούμε απο κοντά αρκεί να ανεβάσετε φωτογραφίες μετά απο τα αγαπημένα μου μέρη.
    CAGIVA ELEFANT 750

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Δηλαδή αν δεν έχεις στρώμα, δεν πας εκδρομή; Τι θέλει να πει ο ποιητής; ΟΚ με παπί μην έρθεις γιατί θα είναι ταλαιπωρία ότι και αν λέει ο Τζερόνιμο που πήγε Έβρο με το δικό του. Με οτιδήποτε άλλο έρχεσαι μιά χαρά. Ο andgeo ήρθε με monster προχτές. Αν έχεις κέφια για βόλτα, μην το σκέφτεσαι, πάρε την απόφαση!
    Ε που να πας με ss Καλαβρυτα? Ολα ωραια στην Εθνικη αλλα μετα τι να ευχαριστηθεις μεσα στα βουνα στο δρομο για Καλαβρυτα,θα πιαστουν χερια,ποδια,κωλος,μεση,θα σπασω και τη μηχανη σε καμια λακουβα! Ειναι κωλοδρομος απο εκει! Να ηταν απο Τριπολη να ανεβουμε Καλαβρυτα ναι,ειναι πιο ευκολη διαδρομη. Παντος ψηνομαι απο του χρονου να παρω κι ενα on-off να παιρνω και την οικογενεια μαζι που λεει ο λογος... :smilea:

Δεν είναι χάλια ο δρόμος, την άνοιξη που πήγα τελευταία φορά είχε και πολλά κομμάτια με καινούρια άσφαλτο. Δεν έχω οδηγήσει SS για απόσταση οπότε δεν ξέρω να σου πω, θα σε πιστέψω στο ότι κουράζει, όλοι αυτό λένε. Επιφυλάσσομαι μέχρι να το δοκιμάσω γιατί μου λείπουν μερικές βίδες και μπορεί να γουστάρω κιόλας
    Είπα την επόμενη να την κάνουμε από Γαλαξίδι-Ιτέα-Αμφισσα που έχει πιο ανοιχτό δρόμο και στροφές... Εκεί ίσως να βολευτεί περισσότερο το εργαλείο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    τι μηχανές παίζουν?

δλδ θα'ναι πολεμική βόλτα ή σε νορμάλ ρυθμούς?

ΛΑΤΡΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ Το avatar του/της tzeronymo
    Αμα ειμαι εγω ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΗ φιλε μου κοινως μπαρμπαδικη
    ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    ...δλδ θα'ναι πολεμική βόλτα...
    Καλως τον Ραμπο
    ...cause the place seems still alive...

Σελίδα 1 από 15 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΒΟΛΤΑΡΑ
    από tzeronymo στο forum Συναντήσεις & βόλτες