Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 55

Θέμα: καθαρισμος ζαντων με μωρομαντηλα!

καθαρισμος ζαντων με μωρομαντηλα!

....οταν καθαριζαμε ζαντες με αυτον τον τροπο πριν καμια δεκαρια χρονια δεν το ηξερε κανεις.....
    ...μετα απο καιρο το εμαθαν (και το εκαναν) αρκετοι!

...τωρα πλεον ειναι καιρος να το μαθουν ΟΛΟΙ!

Με ενα απλο πακετο μωρομαντηλα (baby wipes) , μπορουμε να καθαρισουμε το πλεον δυσκολο σημειο στην μοτοσυκλετα μας!....ΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ!

....βρωμα απο τον δρομο , μουργα απο τα τακακια και το χειροτερο: σπρευ αλυσιδας , ολα μαζι συνθετουν αυτο που λεμε ''ΜΑΚΑ'' πανω στις ζαντες της μηχανης μας και ακομα και στο πλυντηριο βλαστημανε οι ''πλυντες'' ......αφου δεν αφαιρειται ουτε στην πιεση με καυτο νερο και αναγκαζονται να χρησιμοποιησουν πετρελαιο , παραφινη και διαφορα αλλα χημικα του εμποριου για αυτον το λογο.....

....οσοι δεν γνωριζεται για τα αποτελεσματα του...''μωρομαντηλου'' , την πρωτη φορα που θα το δοκιμασετε θα μεινετε....μ@λ-(μη το πω!)

...δεν χρειαζεται καμια ιδιαιτερη τεχνικη ή καποια γνωση απλα λιγη προσοχη μην πληγωσετε τα χερια σας αναμεσα απο ακτινες/γραναζια/φτερα κλπ...

...με το τελευταιο μωρομαντηλο καθαριζετε τα χερια σας (τα οποια θα εχουν γινει εγγυημενα ΧΑΛΙΑ !) ...και τελειωσατε!

...για να δουμε μια βρωμικη ζαντα μετα απο βολτα και απο track day -περιπου 10 ημερες απλυτη!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc01671.jpg 
Προβολές:	2139 
Μέγεθος:	72,4 KB 
ID:	182035
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

...παιρνουμε ενα πακετο υγρα μωρομαντηλα (ασχετως μαρκας - μεγαλη συσκευασια που συμφερει)!!!

Όνομα:	dsc01672.jpg 
Προβολές:	2139 
Μέγεθος:	75,6 KB 
ID:	182036

....και ξεκιναμε να τριβουμε την ζαντα!

...στην αρχη καθαριζει -λιγακι-δυσκολα- για λιγα δευτερολεπτα μεχρι να ποτισει το υγρο απο το μαντηλακι.....

Όνομα:	dsc01673.jpg 
Προβολές:	2127 
Μέγεθος:	67,6 KB 
ID:	182037

....αλλα η συνεχεια ειναι θεαματικη!

Όνομα:	dsc01675.jpg 
Προβολές:	2126 
Μέγεθος:	55,8 KB 
ID:	182038

........Ε?

Όνομα:	dsc01676.jpg 
Προβολές:	2131 
Μέγεθος:	77,5 KB 
ID:	182039

σωστος

ΥΓ
    αυτα τα μωρομαντιλα ειναι ακριβα για αυτην την δουλειά
    στο lidl εχει στην μιση τιμη
    ΥΓ2
    καντε και την αλυσίδα να παθετε

Racefit Growler...τελος!!
    επισης ακομη καλυτερο αποτελεσμα εαν νοτισεις το μωρομαντηλο με παραφινελαιο

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    σωστος

ΥΓ
    αυτα τα μωρομαντιλα ειναι ακριβα για αυτην την δουλειά
    στο lidl εχει στην μιση τιμη
    ΥΓ2
    καντε και την αλυσίδα να παθετε

...χε χε χε!....μην κοιτας την τιμη!...πηρα αυτο με τα δυο πακετα και το τριτο δωρο!

...και την αλυσιδα και την γλυστρα και το ψαλιδι και...και.....και.....

....με τρελα αποτελεσματα!

Member of THE M.R.A.
    Περιμένω καρτερικά ,κι εγώ δεν ξέρω πόση ώρα , να δώ εαν κάποιος θα ντραπεί για αυτά που γράφονται εδω μέσα...
    ΜΑ ΚΑΛΑ ... δε ντρέπεστε λέω εγώ;
    Και καλά του οτι γίνατε μπαμπάδες και μυαλό δε βάλατε (ακόμα με τα βρωμομηχανάκια ασχολείστε)
    Εντάξυ ,οκ , το καταλαβαίνω οτι μεταξύ των άλλων ,τσούπ ,να'σου μαζί με τα ψώνια κι ένα πακετάκι μωρομάντηλα ... 'ΕΤΣΙ για νά'χουμε βρε γυναίκα- να μην μείνει το μωρό από δαύτα'
    ΑΛΛΑ να σας στέλνει η σύζυγος για το καθάρισμα του παιδιού σας (σ.σ. του ποπουδάκου του ποιό συγκεκριμένα) κι εσείς να την σκαπουλάρετε κατεβαίνοντας "κάτω" κι αντί του μωρού το κωλαράκι να καθαρίζετε της ΜΟΤΟ σας της Ζάντες ... εεε αυτό παραπάει ....
    ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ !!!!

Υ.Γ . να ρωτήσω κάτι τελευταίο , και <sorry> κι όλας εεε!
    Αυτά τα μωρομάντηλα κάνουν και για καθαρισμό κάρτερ ; Να εκεί μωρέ που μαζεύεται η ΜΠΙΧΛΑ από τα λάδια της αλυσίδας ,στο εμπρός γρανάζι ;;;;
    ......

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από StavrosMAGNA

Αυτά τα μωρομάντηλα κάνουν και για καθαρισμό κάρτερ ; Να εκεί μωρέ που μαζεύεται η ΜΠΙΧΛΑ από τα λάδια της αλυσίδας ,στο εμπρός γρανάζι ;;;;
    κ εκει κανουν κ σε συνδυασμο με παραφινελαιο γινεται καινουριο το καρτερακι
    επισης οπου δεν μπαινει ή δεν βολευει το μωρομαντηλο πινελακι ψιλο σε παραφινελαιο

Περιμένω καρτερικά ,κι εγώ δεν ξέρω πόση ώρα , να δώ εαν κάποιος θα ντραπεί για αυτά που γράφονται εδω μέσα...
    Και καλά του οτι γίνατε μπαμπάδες και μυαλό δε βάλατε (ακόμα με τα βρωμομηχανάκια ασχολείστε)
    Εντάξυ ,οκ , το καταλαβαίνω οτι μεταξύ των άλλων ,τσούπ ,να'σου μαζί με τα ψώνια κι ένα πακετάκι μωρομάντηλα ... 'ΕΤΣΙ για νά'χουμε βρε γυναίκα- να μην μείνει το μωρό από δαύτα'
    ΑΛΛΑ να σας στέλνει η σύζυγος για το καθάρισμα του παιδιού σας (σ.σ. του ποπουδάκου του ποιό συγκεκριμένα) κι εσείς να την σκαπουλάρετε κατεβαίνοντας "κάτω" κι αντί του μωρού το κωλαράκι να καθαρίζετε της ΜΟΤΟ σας της Ζάντες ... εεε αυτό παραπάει ....
    ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ !!!!

...φιλαρακι εγω δεν εχω γινει πατερας.........τερας ισως!

.....ναι οπουδηποτε μπορεις ακομα και στο καρτερ!.....δεν αντιστεκεται ΤΙΠΟΤΑ στα μωρομαντηλα!

Επισης σημειωσε οτι δεν βλαπτουν πουθενα!....το κανω πολλα χρονια σε βαμμενες και μη ζαντες και δεν εχει παθει τιποτα το χρωμα - ουτε καν να ''θολωσει'' ελαχιστα!....ειναι μια γρηγορη λυση , αν κατσεις να κανεις ολη τη μηχανη (ναι το εχω κανει-ολοκληρη!) , θα κανεις τοση ωρα που καλυτερα να πας σε ενα πλυντηριο με 5? να την κανεις ''γυαλι!''

....τωρα αν βλαπτουν τα μωρακια και τα πωπουδακια δεν γνωριζω!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    κ εκει κανουν κ σε συνδυασμο με παραφινελαιο γινεται καινουριο το καρτερακι
    επισης οπου δεν μπαινει ή δεν βολευει το μωρομαντηλο πινελακι ψιλο σε παραφινελαιο
    Για τέλειο καθάρισμα, βγάζεις και το καπάκι του μπροστά γραναζιού (εκεί να δεις τι μαζεύεται :wacko: ), παίρνεις το πολύ και μετά με παραφινέλαιο γίνεται καινούριο!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Κανουν πραγματικα πολυ καλη δουλεια τα μωρομαντηλα...
    Εγω τα χρησιμοποιω συνεχεια...Σε κρανη,μπουφαν και οπου χρειαζεται πανω στο μηχανακι...

Δεν ηταν κ τοσο μυστικο μαλλον ,ε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Κανουν πραγματικα πολυ καλη δουλεια τα μωρομαντηλα...
    Εγω τα χρησιμοποιω συνεχεια...Σε κρανη,μπουφαν και οπου χρειαζεται πανω στο μηχανακι...

Δεν ηταν κ τοσο μυστικο μαλλον ,ε???

...δεν μιλησε κανεις για μυστικο......για οσους δεν το ηξεραν εβαλα το ποστ!

...για να κανεις το κρανος πρεπει μετα να ξαναπερασεις την ζελατινα με στεγνο πανακι γιατι το μωρομαντηλο αφηνει νερολεκεδες που δεν στεγνωνουν...παντως τα μυγακια τα ξετρυπαει ανετα!

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καθαρισμός κράνους με ατμο;;;
    από chr1s_86 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2008, 12:40
  2. καθαρισμος αλυσιδας (αγγλικο κειμενο με φωτο)
    από idi στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 20:45
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας