Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: Droga

Droga

Πλερώνω στο ταμείο του σούπερμάρκετ και φορτώνα τα ψώνια στο αμάξι. Μπαίνω μέσα, πάω να φύγω από το χώρο στάθμευσης και διαπιστώνω ότι ένα παλαιό πορτοκαλί VW Polo με πινακίδες ΡΕΒ ΧΧΧΧ έχει παρκάρει κάθετα στην έξοδο εμποδίζοντας τον οποιοδήποτε να βγει ή να μπει. Ο οδηγός όμως κάθεται στο τιμόνι.
    Παίζω μια τα φώτα, καμία αντίδραση.
    Παίζω μια την κόρνα, γύρίζει με κοιτάει και μου προτείνει με χειρονομία να πάω να γ.
    Κατεβαίνω και πλησιάζω το τζάμι του, του χτυπάω απαλά (τόκ-τόκ). Γυρίζει με κοιτάζει.
    Του λέω "Φίλε μου, μήπως θα μπορούσες να κάνεις λίγο μπροστά ή πίσω να φύγω;"
    Μου ξαναπροτείνει να πάω να γ.
    Στέκομαι και δεν πιστεύω αυτό που συμβαίνει.
    Ξάφνου ανοίγει την πόρτα και αρχίζει να κινείται προς τα εμένα λέγοντας ότι λέξη σχηματίζεται και δεν σχηματίζεται από γαμ. και μουν.
    Και κρατά και ένα μπουλονόκλειδο (Γ) στο χέρι!
    Από την κίνηση του σώματος αμέσως διαπιστώνω ότι είναι σίγουρα πιωμένος, υπάρχει αταξία στην κίνηση ποδιών και χεριών. Αλλά δε μου μυρίζει και αλκοόλ...
    Με φτάνει στο μέτρο κάνω βήμα δεξί πίσω. Ξαναφτάνει στο μέτρο, αριστερό βήμα πίσω.
    Σηκώνει το χέρι που κρατά το βαρύ κλειδί και στο μυαλό μου έρχονται όλα που έχω μάθει στις πολεμικές τέχνες χρόνια τώρα. Πατάω σταθερά κάτω και ετοιμάζομαι να αμυνθώ.
    Εκείνη τη στιγμή (για το καλό όλων μας) ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει "Μανώλη! Μανώλη!"
    Σταματάει και γυρνάει προς το μέρος της. Είναι μια παχουλή γυναίκα που κρατάει ψώνια, νομίζω κιόλας ότι την συνάντησα μέσα στο σούπερμάρκετ!
    "Μανώλη τι συμβαίνει;"
    "Mε κυνηγά ο γ.ασφαλίτης εδώ επειδή είμαι μαστουρωμένος..."
    Το επεισόδιο λήγει. Ο Μανώλης επιστρέφει στη θέση του οδηγού και βάζει μπρος!
    Τρέχω στο τζάμι της και ουρλιάζω πως τον αφήνει να οδηγάει μαστουρωμένος! Θα σκοτώσει και θα σκοτωθείτε!
    Δε με κοιτάει, και το πορτοκαλί Polo βάζει μπρος, παραβιάζει το κόκκινο στα φανάρια του Καλυκά και κατευθύνεται προς κέντρο Χανίων πηγαίνοντας ζικ-ζακ στο δρόμο.
    Τηλεφωνώ αμέσως στην τροχαία και μου λένε ότι άμεσα στέλνουν περιπολικό.
    Όντως στείλαν περιπολικό, το είδα 2 λεπτά αργότερα αλλά μάλλον ο Μανώλης την έκανε σε κάνα στενό...Βέβαια και την περιγραφή του οχήματος έχουν και την πινακίδα.
    Δεν ξέρω τι απέγινε.
    Και δεν ξέρω πόσοι κινδύνεψαν να σκοτωθούν από το Μανώλη που οδηγούσε την Παρασκευή το απόγευμα μαστουρωμένος στη λεωφόρο Σούδας...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

:a53: :a53: :a53:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Καλύτερα να του μαύριζες το μάτι , παρά να σκοτωθεί.

Εν πάσει περιπτώση , αφού εσύ είσαι καλά και μάλιστα κάλεσες και την ΕΛ.ΑΣ... κακό του κεφαλιού τους.

Απο τέτοια πλέον κάθε μερά πολλά... σε όλο τον κόσμο.

Υ.Γ. έχεις σκεφτεί οτι μάλλον σου έριξαν καμιά κατάρα;;;... γιατί απο όσο σε διαβάζω τελευταία όλο κάτι τέτοια ανάποδα σου τυχάινουν!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Re: Droga

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    [...]
    ρε συ, τι έχετε πάθει εκει κατω;

Δεν τη παλεύουν τα κοπέλια;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τι άλλο θα ακούσουμε...

Πως μπορείς να την πατήσεις απ' το πουθενά...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

αυτα ειναι....
    καλα και αν δεν νοιαζονται για την δικια τους ζωη , των αθωω που θα παρουν στο λεμο τους;
    τι τουσ φτεει;
    και η αλλη καθοταν αταραχη λες και ηταν κλασσικο ο μανωλιος να οδηγα μες την πρεζα;

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Φαντα σου να εβγαινε απο το polo με κανενα περιστροφο!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
    Φαντα σου να εβγαινε απο το polo με κανενα περιστροφο!!!!
    Άσε ρε φίλε...
    Που να βρει περίστροφο στην Κρήτη...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

Re: Re: Droga

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ρε συ, τι έχετε πάθει εκει κατω;

Δεν τη παλεύουν τα κοπέλια;
    όχι, απλά ΟΛΟΙ οι καμένοι του νομού πέφτουν πάνω σ' ένα συγκεκριμένο μέλος του moto.gr

Nα κανονίσω κάνα εξορκισμό καλού-κακού;
    Πίπα-κwlo με πάει μπάρεμου 10 χρόνια τώρα!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Ευτυχως φιλε μου χαριν στην ψυχραιμια σου γλυτωσες τα χειροτερα με χειροδικιες κτλ
    Μπραβο σου που πηρες τηλεφωνο μπας και την γλυτωσει και κανας διερχομενος οδηγος που δεν θα ξερει οτι ειναι μαστουρης.

Υπαρχουν πολυ λεβιεδες(λογο του κλειδιου που κρατουσε) τελικα στον δρομο
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Δεν του πήρες το μπουλονόκλειδο να του βγάλεις κάνα τροχό..!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Κοίτα, όπως το σήκωσε είχα είδη σκεφτεί πως θα του το βάλω στην έδρα του, αλλά για τροχό δεν το σκέφτηκα εδώ που τα λέμε

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Μάλλον -εφ'οσον μπορούσες, απ'ότι κατάλαβα- δεν θα έπερεπε να τον αφήσεις να ξαναμπεί στ'αμάξι του...

Τον κράταγες κάτω και μετά καλούσες την αστυνομία να τον μαζέψει. Λέω, τώρα εγώ...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF