Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 50

Θέμα: ακουω ενα μεταλλικο ηχο

Νέο μέλος

ακουω ενα μεταλλικο ηχο

Αμα μπορει κανεις να βοηθησει γιατι παει να με τρελανει. Στις 5500-6000 και οχι παντα ακουω ενα μεταλλικο ηχο (ντριιιιιν) και δεν ειναι τα καγκελα και ουτε η μασκα, εχω δει ολες τις βιδες και αυτες μια χαρα, το εχω παει εκει που το αγορασα και δεν ακουνε τιποτα, λετε να βλεπω φαντασματα? Α και κατι αλλο αυτη η τηλεειδοποιηση της suzuki 2 φορες μου εχει κολησει ειναι για πεταμα?
    ΠΗΡΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑΡΑΧΗ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Κι εγώ τον ακούω....Δεν ξέρω αν σε βοήθησα!
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makaronachis
    Κι εγώ τον ακούω....Δεν ξέρω αν σε βοήθησα!

exeis kanei tipota to exeis paei na to deis, soy exoyn pei tipota gia ayto?
    ΠΗΡΑ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑΡΑΧΗ

Νικο ακούς τιποτα

Παλαιό μέλος
    ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΣΦΙΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 5500RPM.

Εγω σημεερα ανακαλυψα απο που ηταν το ντριιιν (θορυβος) στη δικια μου.
    Εκει που ενωνουν τα δυο καγκελα(ψυγειο μερια,κεντρο) .Εχει κατι σαν παξιμαδι?αναμεσα στα δυο καγκελα. Αυτο δεν ηταν αρκετα μεγαλο για να σφηνωσει.Στριμωξα κατι προχειρα και σταματησε οθορυβος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Sallako και grammarie,τι κάγκελα έχετε;Έχω της givi και υποψιάζομαι οτί είναι υπεύθυνα για τους κραδασμούς που κάνει η μηχανή μου.
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

Παλαιό μέλος
    ΕΓΩ ΕΧΩ GIVI ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΝΕ.

HEPCKO + BECKER και καθαρισατε...!!!

Τα δικα μου παντως givi δεν ειναι και δε το εδωσα και τοσο σημασια.Μου ειπαν οτι ειναι, ειδικα και μονο για αυτη την μηχανη.
    Αλλα δε μπορω να καταλαβω.Λογικα και givi να ειναι ,υποτιθετε ταιριαζουν στον συγκεκριμενο τυπο μηχανης.Απο την στιγμη που αυτα εφαρμοζουν στα μεταλικα μερη της μηχανης αυτο το πραμα δε κουνιετε με τιποτα.Αρα γιατι να φταιει η μαρκα?
    Το μονο σημειο ισως ειναι αυτο που ειπα πιο πανω και που δημιουργουσε το προβλημα στη δικια μου.Δε ξερω.

Παλαιό μέλος
    ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΩΤΗΣΩ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΧΑΝΗΣ...

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Λοιπον επειδη το προβλημα ειναι γνωστο,υπαρχουν 2 η μαλλων 3 λυσεις στο προβλημα σας σχετικα με τα καγκελα..
    1)λυση ειναι να βαλετε λιγο σιλικονι αναμεσα στα καγκελα εκει στο ενωμα πισω απο το ψυγειο(αυτο εκαν και εγω) και τελοςτο τριγγγγγγγγ
    2)πηγαινετε σε εναν σιδερα να φαει το μποσικο (τροχισμα και μικραινει η αποσταση στο ενωμα)
    3)και φαρμακερο Πεταχτε τα σιδερα....καλο ε????

Ενώ είχα διαβάσει το thread και το προσπέρασα γιατί δεν είχα μέχρι τώρα πρόβλημα, η μάστιγα χτύπησε και εμένα...

Τα κάγκελα τοποθετήθηκαν ως δώρο από τον μαγαζάτορα (χωρίς να έχω ψάξει δηλαδή την αγορά) και για τα πρώτα χιλιόμετρα δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα (στρώσιμο γαρ και λειτουργιά με ανώτατο όριο τις 5000rpm για τα πρώτα χιλιόμετρα).

Το φαινόμενο δεν γίνεται αντιληπτό σε χαμηλές στροφές παρά μόνο σε 5000 και άνω και στην αρχή άνετα μπορεί κανείς να μπερδευτεί και να νομίζει ότι συμβαίνει κάτι με το μοτέρ. Επιπλέον σε μεγάλης διάρκειας βόλτες όπου η χρήση του κινητήρα είναι παρατεταμένη στις εν λόγω στροφές, τα χέρια κουράζονται χαρακτηριστικά αφού ο συντονισμός μεταφέρεται και στο τιμόνι.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το γεγονός (ειδικά αφού λογικά θα το γνωρίζουν οι μαγαζάτορες και θα τους είναι πολύ πιο εύκολο να το έλυναν κατευθείαν από την τοποθέτηση παρά να καθόμαστε να λύνουμε να βάζουμε σιλικόνη -σκέφτομαι και θερμόκολα ίσως- και να τα ξαναδένουμε. By the way, οι στηρίξεις πάνω στο πλαίσιο πως λύνονται

Τι να πω ρε γαμώτο με συγχύζει το σκηνικό γιατί παίρνεις ένα ολοκαίνουργιο γιαπωνέζικο μηχανάκι που λειτουργεί σαν βελούδο και ο πρώτος έλληνας που θα στο αγγίξει στο γαμάει... Διαβάζω τα post που γράφουν κατά καιρούς παιδιά για τοποθετήσεις συναγερμών με επώδυνα αποτελέσματα και φρικάρω...)

Αν δεν το κάνει μόνος του κάτι κανείς τελικά με μεράκι και αγάπη για το μηχάνημα του δεν υπάρχει ελπίδα...

Εγκυκλοπαιδικά, για υποψήφιους αγοραστές ακολουθεί φωτογραφία με τα εν λόγω κάγκελα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Εικόνα020cc.jpg 
Προβολές:	1947 
Μέγεθος:	79,0 KB 
ID:	22890
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Χαιρετώ ολους τους συμμετέχοντες στο forum του moto.gr. Ειμαι κι εγώ (εδω και ενα περιπου μήνα) κατοχος ενος V-strom 650 και διαβάζω τις συζητησεις σας με μεγάλο ενδιαφέρον. Εχω βρει αρκετά θέματα που βοηθούν τον νεο αγοραστή να κατευθυνθεί σε σωστές τεχνικές λυσεις για την μηχανή του. Θελοντας να συνδράμω λιγο κι εγω, σκέφτηκα να σας ενημερώσω για την τοποθέτηση ποδιάς sw-motech σε καγκελα Givi. Δεν ξερω αν ειναι ο σωστός χωρος γι αυτην την ενημέρωση, αλλά ... θα μαθω κι εγώ με τον καιρό !!!
    Αν και η συγκεκριμένη τοποθέτηση δεν προβλέπεται απο τον κατασκευαστή της ποδιάς, με καποια ... Ελληνική παντέντα στην προσαρμογή της στα καγκελα,τελικά έγινε! (επισυνάπτω φωτό)

Το τελικό αποτέλεσμα αποδεκτό ( κατα την γνώμη μου), και συν τοις άλλοις περιορίζεται σημαντικά, έως εξαλείφεται και ο ενοχλητικός συντονισμός που προκαλειται στις 5500-6000 rpm απο τα κάγκελα Givi.
    Πιθανον λογω του οτι "δένει" μεσω της ποδιάς ο συνδεσμος στα κάγκελα με το πλαισιο της μηχανής.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Όνομα:	dsc00106.jpg 
Προβολές:	1788 
Μέγεθος:	53,6 KB 
ID:	26178

Και καποιες άλλες φωτό..

Όνομα:	dsc00108.jpg 
Προβολές:	1746 
Μέγεθος:	42,3 KB 
ID:	26179

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19
  3. Ένα ποίημα για χάρη της
    από Julius στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ