Όσοι θέλουν να ααναακαατεφτούν σττο μοτο-ντοκιμαντέρ 8.30 μμ + στο ΣΥΜΟΦΕ Καλλιρόης 32 και Νάκου περίπου γωνία τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010.![]()
![]()
Όσοι θέλουν να ααναακαατεφτούν σττο μοτο-ντοκιμαντέρ 8.30 μμ + στο ΣΥΜΟΦΕ Καλλιρόης 32 και Νάκου περίπου γωνία τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010.![]()
![]()
με όλο το θάρρος, ενοείτε όσοι θέλουν να έρθουν ή χρειάζεστε κάποια βοήθεια?Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
Όσοι θέλουν να ααναακαατεφτούν...
(εκτός ααααααααααπροοπτου μέσα γενικά και ειδικά)
![]()
![]()
γης μαδιαμ...
εγω θα ειμαι![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Με ενδιαφέρει και εμένα να βοηθήσω σε κάτι αν μπορώ, το πιο πιθανό να είμαι εκεί κατά τις 21:00.
Give me fuel, Give me fire
ειναι αθηνα ετσι___????? εμεις απο θεσσαλονικη δεν παιζει??
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
Δυστυχως θα ειμαι εκτος Αθηνας την Δευτερα και γενικα πηγμενος μεχρι τα μπουνια για τον τρεχοντα μηνα.
Ελπιζω η συναντηση να αποφερει καρπους.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
όλοι οι μοτοπαζολίνηδες στο ΣΥΜΟΦΕ αύριο Δευτέρα μετά τις 8, σας περιμένω με τις νιτσεράδες σας
@gcrook σε περιμένω μετά από τη δουλειά σου, όπως είπαμε
@operater, παρομοίως
Μαλλον δεν θα προλαβω μαστορα, ( εκτος και αν θα ειστε εκει μετα τις 23:30 ) ,ασε που παιζει τα ξημερωματα να πεταω για Χανια...Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
όλοι οι μοτοπαζολίνηδες στο ΣΥΜΟΦΕ αύριο Δευτέρα μετά τις 8, σας περιμένω με τις νιτσεράδες σας
@gcrook σε περιμένω μετά από τη δουλειά σου, όπως είπαμε
@operater, παρομοίως![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Τελικά όσο και αν προσπάθησα δεν τα κατάφερα![]()
Στην επόμενη είμαι σίγουρα μέσα
αλλα μέχρι τότε γιά ότι χρειάζεται στη διάθεσή σας.
![]()
www.youtube.com/watch?v=mS2-QTk5hX0
http://www.youtube.com/watch?v=Z3cIr66NhhY