Σύνδεση

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread IIΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

STOYBI
23/05/2010, 04:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΠΑΙΔΙΑ............ΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ

Προσφώνηση είναι.......μή χαλιέστε

Δέ λέμε..........ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ....??

:wave2:

Προσφωνηση ηταν βρε...... :D

Γιατι χαλιεσε.....????

Εκτος αν και εσυ....... Τελικα Εβρισες ολους τους υπολοιπους

Kαι μπερδευτηκα ο...... Ανορθογραφος .....

Κατα τα αλλα......

Αν νομιζεις οτι καποιος το να βριζει απο το pc η απο το τηλ.....

Αυτο ειναι το σωστο.......

Ο καθε ενας ας το κρινει.......

irinia
23/05/2010, 04:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Θέλω να μου πεις συγκεκριμένες φάσεις γιατί αυτό που λες είναι μόνο για εντυπώσεις.

Μπορεί! Το θέμα όμως είναι ότι εσύ είσαι πιο τυφλός από μένα, απλά δεν το καταλαβαίνεις.

Όταν ακόμη και μαρκαρίσματα στυλ Τσιρίλο μας τα βγάζεις ΙΣΩΣ, τότε η κουβέντα δε μπορεί να προχωρήσει! Ακόμη κι άλλοι ΑΕΚτσήδες σου το είπαν ότι είναι 100% κόκκινη κι εσύ αρπάζεσαι ότι πιαστήκαμε από το ΙΣΩΣ.

Από τη στιγμή που η μόνη διαφορά των προτάσεων είναι αυτό το ΙΣΩΣ (το οποίο όμως αλλάζει όλο το νόημα) φυσικά κι από εκεί θα πιαστώ. Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ όμορφη, αλλά θέλει και προσοχή. Πιθανώς να το ξέρεις καλύτερα από μένα.

Σου την έχω γράψει 3 φορές. 1000% κόκκινη. Μη με ρωτήσεις ξανα please!

Αυτά όμως είναι άσχετα με μια κουβέντα για μπάλα σε ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ και με τη συγκεκριμένη κουβέντα. Ούτε η κοινή καταγωγή, ούτε και το ότι συμφωνώ ή διαφωνώ με πολλά από αυτά που έχεις γράψει κατά καιρούς θα καθορίσουν και τη συμφωνία μου ή μη σε μελλοντικές "συζητήσεις" ή θέματα που θα τεθούν.

Νομίζω ότι πολλές οικογένειες στη Νιγρίτα έχουν πληρώσει στο παρελθόν τις "λάθος" πεποιθήσεις. Αλλά και πάλι είναι άσχετο με την κουβέντα.

Τέλος, για να συνδέσω και την προηγούμενη απάντηση του Στούμπη, αφού όλοι -όσοι γράφουν εδώ μέσα τουλάχιστον- διαφωνούν μαζί σου, το να γράψεις ότι έκανες λάθος σε μια αρχική σου εκτίμηση δεν είναι κωλοτούμπα, αλλά ανωτερότητα και πραγματική απόδειξη ότι ξέρεις να ακούς και ότι γηράσκεις αεί διδασκόμενος! Το να λες ότι απλά κολλάμε σε μια λέξη -η οποία περιμπιπτόντως αλλάζει το νόημα άρδην- είναι τουλάχιστον χοντροκεφαλιά!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΣΑΣ..........

Έχω τή γνώμη μου καί τήν άποψη μου ........
Τό ότι έβαλα πολλούς νά διαβάζουν κανονισμούς μού άρέσει.
ΤΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ...........ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
μέ στεναχωρεί...!!!
Πρίν άπό 2-3 βδομάδες ξανά είχα διαφωνία μέ πολλούς, σχεδόν όλους.
ΕΙΠΑ ΟΤΙ Ο ΜΟΤΤΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ....!!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΝΤΕΡ...........:rotflmao: :rotflmao:

Ούτε καί θά φορούσα όπαδικά γυαλιά γιά μιά φάση πού έγινε πρίν 4 χρόνια...!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.....!!!

Τό ότι έσείς οί 4-5 έχετε διαφορετική γνώμη........ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ....

ΤΟ ΙΣΩΣ...........δηλώνει άμφιβολία....!!

Έσείς είστε 100% σίγουροι.........καλά κάνετε.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ.......!!!

ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ............ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ...??

ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΝ....???

Έ .........τότε έπρεπε νάμαι Δεξιοπασόκος........καί τό δίκαιο καί σωστό μέ τούς πολλούς.

Μόνο ένας κάθησε νά συζητήσει.............ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΟΥΣΤΑ....!!

Αύτόν τόν έναν τού ύπέδειξα πού νά διαβάσει καί άς κρίνει....!!!

ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ....!!!

Ένα άπλό παράδειγμα..............αύτός πού κόντεψε νά σκοτώσει τόν Τσέχ
τί κάρτα δέχτηκε...???

Sferopetadhn
23/05/2010, 04:56
Μόνο ένας κάθησε νά συζητήσει.............ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΟΥΣΤΑ....!!

Αύτόν τόν έναν τού ύπέδειξα πού νά διαβάσει καί άς κρίνει....!!!

Έκρινε και σου απάντησε.

Στην τελική όταν από του 5-6 διαφωνεί μόνο ο ένας, μάλλον κάτι λέει. Δε μπορεί όλοι να είναι τόσο άσχετοι/κολλημένοι/εμπαθείς/μαλάκες και μόνο εσύ να ξέρεις την απόλυτη αλήθεια.

Για τον Μόττα συμφωνώ κι εγώ ότι δεν ήταν κόκκινη, αλλά για του Τσιρίλο πραγματικά δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι τέτοιο μαρκάρισμα θα επιδεχόταν αμφισβήτησης!

Με την ίδια απολύτως λογική ο Μήτρογλου δεν έκανε και κάτι διαφορετικό! Απλά τον μπέρδεψε η κίνηση του μικρού...

Είδες που όλα έχουν δύο όψεις, αναλόγως πώς θέλουμε να τα βλέπουμε;

la_villa
23/05/2010, 05:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ρε γμτ... :sick:

Τετοιου ειδους καταγγελιες εχουμε πει να συνοδευονται απο λινκ..... :rolleyes:

Αλλως θα μπορει να γραφει ο καθενας για τον απεναντι οτι θελει ( οπως εχει συμβει στο παρελθον...)

το 'εχω κρατησει

http://www.sport24.gr/html/ent/116/ent.363116.asp

εξάλλου πάΝΤΑ βαζω τις πηγες....και ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα αρθρα

όχι σαν κατι άλλους που ξεφτυλλίζονατι που κοβουν -ραβουν και βαζουν ΜΟΝο αυτα που θέλουν για να δημιουργησουν εντυπώσεις

doctor x
23/05/2010, 06:22
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΣΑΣ..........

Ένα άπλό παράδειγμα..............αύτός πού κόντεψε νά σκοτώσει τόν Τσέχ
τί κάρτα δέχτηκε...???

visa...

el_hymador
23/05/2010, 07:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
το 'εχω κρατησει

http://www.sport24.gr/html/ent/116/ent.363116.asp

όχι σαν κατι άλλους που ξεφτυλλίζονατι που κοβουν -ραβουν και βαζουν ΜΟΝο αυτα που θέλουν για να δημιουργησουν εντυπώσεις

Ξεχασες να γραψεις οτι η συγκεκριμενη εφημεριδα (και κατ επεκταση και το site της) ειναι καρα-tabloid και αν δεν ξερεις τι σημαινει ο ορος, ειναι το αντιστοιχο των "δικων μας" Espresso, Λοιπον, Χαϊ, κτλ-κτλ...

αντιλαμβανομαι οτι ως γαυροι, αυτου του ειδους ο τυπος ειναι ειναι σαν να διαβαζετε Ουμπερτο Εκο και Μιλαν Κουντερα, αλλα ελπιζω να αντιλαμβανεσαι και εσυ οτι δεν μπορουμε να παρουμε στα σοβαρα ενα τετοιο δημοσιευμα...

εκτος των αλλων, προσπαθησε να αντιληφθεις (το ξερω σου ειναι δυσκολο...) τι ειδους ειδηση αναπαραγεις και υϊοθετεις σαν επιχειρημα...

...οτι ο προεδρος του Παναθηναϊκου, μοιραζε ρολογια και κοσμηματα σε εναν διαιτητη που ΕΤΥΧΕ να πατησει το ποδι του στην Ελλαδα, προκειμενου να εχει ευνοϊκη μεταχειριση ΑΝ και εφοσων η κληρωση της UEFA τον διοριζε να διαιτητευσει σε μελλοντικο παιχνιδι του Παναθηναϊκου στην Ευρωπη...

:lol: :lol: :lol: :lol:

υ.γ. τη σεζον 1995-1996, χρονια που θα επρεπε ο Phil Don να σκιζεται για χαρη του Παναθηναϊκου, αποσυρθηκε απο την ενεργο δραση (μαλλον ανοιξε κοσμηματοπωλειο - ρολογαδικο :lol: :lol: :lol: ) http://en.wikipedia.org/wiki/Philip_Don

υ.γ.2 απο ανθρωπους που μετα το περιβοητο "ο ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλο να πανε να γ......" εξακολουθουν να ισχυριζονται οτι δεν υπηρξε παραγκα, καλο ειναι να μην γραφονται παπαριες...

STOYBI
23/05/2010, 07:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ξεχασες να γραψεις οτι η συγκεκριμενη εφημεριδα (και κατ επεκταση και το site της) ειναι καρα-tabloid και αν δεν ξερεις τι σημαινει ο ορος, ειναι το αντιστοιχο των "δικων μας" Espresso, Λοιπον, Χαϊ, κτλ-κτλ...

αντιλαμβανομαι οτι ως γαυροι, αυτου του ειδους ο τυπος ειναι ειναι σαν να διαβαζετε Ουμπερτο Εκο και Μιλαν Κουντερα, αλλα ελπιζω να αντιλαμβανεσαι και εσυ οτι δεν μπορουμε να παρουμε στα σοβαρα ενα τετοιο δημοσιευμα...

εκτος των αλλων, προσπαθησε να αντιληφθεις (το ξερω σου ειναι δυσκολο...) τι ειδους ειδηση αναπαραγεις και υϊοθετεις σαν επιχειρημα...

...οτι ο προεδρος του Παναθηναϊκου, μοιραζε ρολογια και κοσμηματα σε εναν διαιτητη που ΕΤΥΧΕ να πατησει το ποδι του στην Ελλαδα, προκειμενου να εχει ευνοϊκη μεταχειριση ΑΝ και εφοσων η κληρωση της UEFA τον διοριζε να διαιτητευσει σε μελλοντικο παιχνιδι του Παναθηναϊκου στην Ευρωπη...

υ.γ. τη σεζον 1995-1996, χρονια που θα επρεπε ο Phil Don να σκιζεται για χαρη του Παναθηναϊκου, αποσυρθηκε απο την ενεργο δραση (μαλλον ανοιξε κοσμηματοπωλειο - ρολογαδικο :lol: :lol: :lol: ) http://en.wikipedia.org/wiki/Philip_Don

υ.γ.2 απο ανθρωπους που μετα το περιβοητο "ο ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλο να πανε να γ......" εξακολουθουν να ισχυριζονται οτι δεν υπηρξε παραγκα, καλο ειναι να μην γραφονται παπαριες...

Αληθεια......

Ως Βαζελοι αυτου του ειδους δεν μπορειτε να αναρωτηθειτε το εξης......

Νομικο επιτελειο ο Παναθηναικος δεν εχει ωστε να αντιμετωπισει τα οποια -οποιοι γραφουν αυτα τα πραγματα επωνυμα... el_hymador ????

Παπαριες.... Ισως...

Ασε ομως να το διαψευσει πρωτα η ομαδα σας.....

Γιατι βιαζεσε...???

:lol: :lol:

el_hymador
23/05/2010, 08:00
Αληθεια......

Ως Βαζελοι αυτου του ειδους δεν μπορειτε να αναρωτηθειτε το εξης......

Νομικο επιτελειο ο Παναθηναικος δεν εχει ωστε να αντιμετωπισει τα οποια -οποιοι γραφουν αυτα τα πραγματα επωνυμα... el_hymador ????

Παπαριες.... Ισως...

Ασε ομως να το διαψευσει πρωτα η ομαδα σας.....

Γιατι βιαζεσε...???

εχει κανει κινησεις στο προσφατο παρελθον με παρομοιες μαλακιες, τωρα το τι θα κανει με το δημοσιευμα της ιντερνετικης φυλλαδας δεν ξερω...εγω δεν θα εμπαινα στο κοπο να ασχοληθω καν...

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?article_id=126144&comm_id=293480

εσενα θυμισε μου τι ακριβως εκανε η ομαδα σου μετα τη περιβοητη φραση που αναγραφω πιο πανω; ετσι για να φρεσκαρονται λιγο οι σκουριασμενες μνημες.... :winka:

υ.γ. απο οτι θυμαμαι και εσυ ειχες δημοσιευεσει αποκομμα απο αντιστοιχου κυρους βρετανικη εφημεριδα... :lol: :lol: :lol:

καλα ρε, εκτος απο πρωαταθλητη διαβαζετε και για το ποια πηδηξε ο πριγκηπας Wiiliam? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
23/05/2010, 08:27
εχει κανει κινησεις στο προσφατο παρελθον με παρομοιες μαλακιες, τωρα το τι θα κανει με το δημοσιευμα της ιντερνετικης φυλλαδας δεν ξερω...εγω δεν θα εμπαινα στο κοπο να ασχοληθω καν...

εσενα θυμισε μου τι ακριβως εκανε η ομαδα σου μετα τη περιβοητη φραση που αναγραφω πιο πανω; ετσι για να φρεσκαρονται λιγο οι σκουριασμενες μνημες.... :winka:

υ.γ. απο οτι θυμαμαι και εσυ ειχες δημοσιευεσει αποκομμα απο αντιστοιχου κυρους βρετανικη εφημεριδα... :lol: :lol: :lol:

καλα ρε, εκτος απο πρωαταθλητη διαβαζετε και για το ποια πηδηξε ο πριγκηπας Wiiliam? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Oταν σου προσβαλουν την τιμη και την υπολιψη.....

Εσυ απαντας με... Εξωδικα...???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τους τραβας μια αγωγη ζητωντας ολη την αποσβεση του Σισε και τους αφηνεις να τρεχουν μονοι τους προκειμενου να αποδειξουν τα αναποδειχτα.......

Σωστα... Τι να κανω....??

Εγω το ειπα...???

Η εφημεριδα....Η οποια το αντλησε ( πασαρε τις ευθυνες ) απο το βιβλιο που εξεδωσε ο ιδιος ο διαιτητης.... :winka:

Το μονο που εμενε ηταν η διαψευση....( Η οποια ομως δεν ηρθε ποτε...)

STOYBI
23/05/2010, 08:47

Τιποτα.... Τις θες να κανει δηλ...???

Εδω δεν εκαναν τιποτα Ολες οι αλλες ομαδες του ελληνκου πρωταθληματος για αυτο που ακουστηκε στις οποιες μονο οι απωλειες εσοδων ηταν διςθεορατες...

Ο ολυμπιακος θες να τρεξει...???? :eyepop:

:lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
23/05/2010, 08:53

όχι σαν κατι άλλους που ξεφτυλλίζονατι που κοβουν -ραβουν και βαζουν ΜΟΝο αυτα που θέλουν για να δημιουργησουν εντυπώσεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι ειναι αυτος ρε:bigcry: :rotflmao:

εκανα paste απο δηλωσεις καποιου, που δεν θυμαμαι και ποιου

δηλωσεις που υπηρχαν εκεινη την μερα σε ολα τα μεγαλα αθλητικα site
και για να μην βαζω σεντονι

εβαλα 2 παραγραφους

αυτα που θεωρουσα σημαντικα,

και το χει κανει θεμα..

μιλαμε για ανιατη περιπτωση βλαμμενου:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

la_villa
23/05/2010, 09:39

εχεις δίκιο....

αφου λεει για εσας espresso κλπ κλπ :lol:

"...οτι ο προεδρος του Παναθηναϊκου, μοιραζε ρολογια και κοσμηματα σε εναν διαιτητη που ΕΤΥΧΕ να πατησει το ποδι του στην Ελλαδα, προκειμενου να εχει ευνοϊκη μεταχειριση ΑΝ και εφοσων η κληρωση της UEFA τον διοριζε να διαιτητευσει σε μελλοντικο παιχνιδι του Παναθηναϊκου στην Ευρωπη... "
αυτο ρε τι να σχολιάσω.......το "ετυχε" το "πατησει"
προφανως και ΔΕΝ θα ήταν ο μονος διαιτητης.....;) ...αυτα δεν γίνονται ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά....
δεν ξερω αν μπορείς να το καταλάβεςι αυτο...

το ότι τον "απέσυραν" 2 χρονιες μετα ενισχυει ότι λέει αλήθεια...;)

:lol: :lol: :lol: και κλείνεις μεγαλειωδώς όπως αρχίζεις...λασπολογείς το site κλπ

ΔΩΣΤΕ ΒΑΖΕΛΙΑ....
ΡΟΜΠΕΣ ΓΙΝΑΤΕ ΡΕΕΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ....
ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ....
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ
"ΗΜΑΣΤΕ ΓΝΩΣΤΟΙ " :lol: :lol: :rotflmao:

CIRUS
23/05/2010, 09:40
Μαμώ τον φούστη τον Μουρίνιο με εκνευρίζει απίστευτα ο καργιόλης :a023: :a023: :a018: :a018:

να λέμε του στραβού το δίκιο η Ιντερ ήταν καλύτερη από την χθεσινή Μπαγερν που δεν έδειξε πάθος και έχασε δίκαια

Φέτος δεν είναι η χρονιά μου στα αθλητικά, δεν με πάει, όποια υποστηρίζω χάνει :mad:

ρε λες να χω καμιά συγγενεια με τον Δρακουμελ και να μην το ξέρω?????:lol: :lol: :lol:

la_villa
23/05/2010, 09:41

ΤΟ οποίο ακουστηκε ΠΟΛΥ φετος...και στην βουλή ΜΙΑ φορά....μετα σιωπήηηηηηηηηηηηη

el_hymador
23/05/2010, 09:43
Τιποτα.... Τις θες να κανει δηλ...???

Εδω δεν εκαναν τιποτα Ολες οι αλλες ομαδες του ελληνκου πρωταθληματος για αυτο που ακουστηκε στις οποιες μονο οι απωλειες εσοδων ηταν διςθεορατες...

Ο ολυμπιακος θες να τρεξει...???? :eyepop:

ελα ντε!

τι να κανει μωρε;

γαργαρα οπως εσυ και ο La Villa...:lol: :lol: :lol:

la_villa
23/05/2010, 09:43

τις αγωγες όχι στο site....;)

αν εχεις τα @@ κ καθαρό κούτελο στην ΑΓΓΛΙΚΗ εφημερίδα...

to site εβαλε την συνεντευξη....αλλά κάτι μου λέει ότι εκει δεν σε παίρνει....

απλά προσπαθείς να φιμωσεις τους εδώ...εξαλλου ο Πατερας γνωστος είναι ....απο εποχη χουντας πρωτοπαληκαρο

Akatanomastos
23/05/2010, 09:44
ρε λα βιλλα ημαρτον

για αλλη μια φορα ψαχνεις δικαιολογιες

να νιωσεις λιγο καλητερα που εσαι η Σαν Τζουλια της ευρωπης

ενταξυ ενταξυ

μη μου στεναχωρασε γιατι φετος εχεις παρει πολλες πικρες

ο βαζελος ειναι ΡΕΣΠΕΚΤ στην ευρωπη επειδη οπως λεει αυτος

του πηγε ρολογακια ο βαρδινογιαννης..

οτι πεις κουκλε μου

μη σε στεναχωρουμε:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

la_villa
23/05/2010, 09:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τι ειναι αυτος ρε:bigcry: :rotflmao:

εκανα paste απο δηλωσεις καποιου, που δεν θυμαμαι και ποιου

δηλωσεις που υπηρχαν εκεινη την μερα σε ολα τα μεγαλα αθλητικα site
και για να μην βαζω σεντονι

εβαλα 2 παραγραφους

αυτα που θεωρουσα σημαντικα,

και το χει κανει θεμα..

καταρχην σε διακιολογω για τις μαλακίες που γραφεις γιατι μας εχεις αποδείξει ότι δεν μπορείς με την καμία να κατανοησεις ΤΙ διαβαζεις....

1ον) δεν εβαλες δηλώσεις....έβαλες άρθρο με το ΤΙ ποινες και τι ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ υπάρχουν για τιμωρία
2ον) ΔΕΝ εβαλες ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις αλλα μονο τις 2 τελευταίες και πιο βαριές (και η μια η απίθανη)
3ον) ΠΗΓΕΣ να δημιουργησεις εντυπώσεις λεγοντας "να δουμε στο τελος τι τιμωρία θα πέσει"
αποκρύπτοντας την μια πιθανη....ΟΠΟΤΕ αν έπεφτε αυτη ΕΣΥ δεν την είχες γραψει και θα ελεγες περι ΕΥΝΟΙΑΣ του Θρυλου κλπ κλπ
4ον) ακομα περιμενουμε την πηγη να μπορέσουν ΟΛΟΙ να το διαβασουν μονοι τους ΟΛΟ το αρθρο....και δεν είχες τα @@ να την βαλεις γιατι γνωριζες ΤΙ εκανες...

στο ειπα...μεχρι να γινεις σωστος ανθρωπος για τις μαλακίες που γραφεις θα τον ΚΩΛΟΣΚΑΜΠΙΛΑ...εισαι στην ευρώπη...μην γυρισεις πισω ελληναρας...είναι κρίμα

la_villa
23/05/2010, 09:53
παρτε και το αυθεντικο...να κανετε κ εκει αγωγη ε

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1280575/Former-boss-England-referees-lifts-lid-culture-gifts.html

και ποιος ξερει κ πόσους αλλους ακομα λάδωσε ο πρόεδρας σας....με τον καιρό θα βγουν

οι δηλώσεις ειναι ΑΥΤΕΣ..και πεντακάθαρες...όχι απλα ΜΙΑ φραση 6 λέξεων....
εδω εχουμε ολοκληρη συνεντευξη...μη παρεξηγησιμη

απο εκει κ πέρα είναι στο χερι του βαζελου τι (αν) θα κανει ;)

la_villa
23/05/2010, 09:58

...οτι ο προεδρος του Παναθηναϊκου, μοιραζε ρολογια και κοσμηματα σε εναν διαιτητη που ΕΤΥΧΕ να πατησει το ποδι του στην Ελλαδα...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

όσο τα διαβαζω τοσο πιο πολύ με πιάνει γέλιο....
ωραία δικαιολόγια....

Akatanomastos
23/05/2010, 10:02
καταρχην σε διακιολογω για τις μαλακίες που γραφεις γιατι μας εχεις αποδείξει ότι δεν μπορείς με την καμία να κατανοησεις ΤΙ διαβαζεις....

1ον) δεν εβαλες δηλώσεις....έβαλες άρθρο με το ΤΙ ποινες και τι ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ υπάρχουν για τιμωρία
2ον) ΔΕΝ εβαλες ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις αλλα μονο τις 2 τελευταίες και πιο βαριές (και η μια η απίθανη)
3ον) ΠΗΓΕΣ να δημιουργησεις εντυπώσεις λεγοντας "να δουμε στο τελος τι τιμωρία θα πέσει"
αποκρύπτοντας την μια πιθανη....ΟΠΟΤΕ αν έπεφτε αυτη ΕΣΥ δεν την είχες γραψει και θα ελεγες περι ΕΥΝΟΙΑΣ του Θρυλου κλπ κλπ
4ον) ακομα περιμενουμε την πηγη να μπορέσουν ΟΛΟΙ να το διαβασουν μονοι τους ΟΛΟ το αρθρο....και δεν είχες τα @@ να την βαλεις γιατι γνωριζες ΤΙ εκανες...

στο ειπα...μεχρι να γινεις σωστος ανθρωπος για τις μαλακίες που γραφεις θα τον ΚΩΛΟΣΚΑΜΠΙΛΑ...εισαι στην ευρώπη...μην γυρισεις πισω ελληναρας...είναι κρίμα

μπραβο ναι

τις ποινες εβαλα

επαναλαμβανω γιατι εισαι μοσχαρι

σε ολα τα γνωστα αθλητικα σαιτ επαιζε/παιζει αντιστοιχο αρθρο
καθως ηταν το θεμα της ημερας αυτο..

αν ανοιγες σαιτ εβλεπες ολα τα πιθανα σεναρια

βλεπω ξερεις οτι ηταν οι δυο τελευταιες και ποιο βαριες περιπτωσεις,
οποτε το βρηκες το αρθρο

οποτε μην μας ζαλιζεις τα παπαρια με βλακειες και δημιουργεις ΕΣΥ εντυπωσεις

αντε μοσχαρι

ασχολησου με τιποτα σοβαρο
παρα μονο με βλακειες ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΙΚΕς προσπαθειες να αποδειξεις οτι εγω ειμαι ελληναρας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι ναι κωλοσκαμπιλα μου ριχνεις:rotflmao: :rotflmao:

θα θελες ανωμαλαρα, αλλα προς το παρων μου κλανεις τα παπαρια:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

απεχω παρα πολυ απο το ΕΛΛΗΝΑΡΑς, και απειχα και πριν φυγω απο ελλαδα..

δεν θα γινω τωρα,
ουτε βεβαια θα γινω ΕΥΡΩΠΕΟς-WANNA BE
γιατι απλα ειμαι ο εαυτος οπου και να με..

εσυ προσπαθησε να νιωσεις οτι καπου ανηκεις, στην οικογενεια του ολυμπιακου,
ή δεν ξερω που αλλου
να νιωσεις κατι ρε αδερφε

la_villa
23/05/2010, 10:26
μπραβο ναι

τις ποινες εβαλα

επαναλαμβανω γιατι εισαι μοσχαρι

σε ολα τα γνωστα αθλητικα σαιτ επαιζε/παιζει αντιστοιχο αρθρο
καθως ηταν το θεμα της ημερας αυτο..

αν ανοιγες σαιτ εβλεπες ολα τα πιθανα σεναρια

βλεπω ξερεις οτι ηταν οι δυο τελευταιες και ποιο βαριες περιπτωσεις,
οποτε το βρηκες το αρθρο

στο είχα πει ότι το είχα διαβασει απο τότε....ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ

αλλιώς ΠΩΣ θα ήξερα ότι ΔΕΝ τα εβαλες ΟΛΑ !!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
ρε σκέψου λίγο πριν γραψεις....
κ σου είπα ότι "σε αφηνω να βαλεις μονος σου την πηγη να ΑΥΤΟΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙΣ" επειδη δεν ήθελα να σε ξεφτυλισω εγω ΠΑΛΙ

προσπαθω να σ κανω λίγο πιο ξύπνιο αλλά δεν....

μακαρι να απέχεις απο το ελληναρας αλλά οι πρακτικές σου κ η κουτοπονηρια των άρθρων σου μου δινουν άλλη εντυπωση...ούτε ενα τοστ χωρις χαρακτηρισμούς αδυνατεις να κάνεις....και ας μην προκαλείσαι
ΜΑΚΑΡΙ να είμαι λαθος....στο εύχομαι...αλλά

STOYBI
23/05/2010, 10:32
la_villa---Akatanomastos...

:winka:

Akatanomastos
23/05/2010, 11:26
la_villa---Akatanomastos...

ελα βρε στουμπι

μην συγχιζεσαι..

δεν εχουμε παρεκτραπει..

ουτε γαυρο δεν τον ειπα ακομα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
23/05/2010, 11:32

κ σου είπα ότι "σε αφηνω να βαλεις μονος σου την πηγη να ΑΥΤΟΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙΣ" επειδη δεν ήθελα να σε ξεφτυλισω εγω ΠΑΛΙ

προσπαθω να σ κανω λίγο πιο ξύπνιο αλλά δεν....

μακαρι να απέχεις απο το ελληναρας αλλά οι πρακτικές σου κ η κουτοπονηρια των άρθρων σου μου δινουν άλλη εντυπωση...ούτε ενα τοστ χωρις χαρακτηρισμούς αδυνατεις να κάνεις....και ας μην προκαλείσαι
ΜΑΚΑΡΙ να είμαι λαθος....στο εύχομαι...αλλά

λοιπον νουμερο,

θα στα πω αλλη μια φορα μπας και καταλαβεις να τελιωνουμε,

οταν σε πρωτογνωρισα

ημουνα απεναντι σου, ΟΠΩς και με ολους τους ανθρωπους

ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ ευγενικος..

οταν ειδα ομως οτι εσυ χαρακτηριζεις, και ειναι καταγεγραμενο οτι εσυ ξεκινησες του χαρακτηρισμους,

ειπα να πεσω στο επιπεδο σου, να ριξουμε και λιγο γελιο τουλαχιστον με την περιπτωσαρα σου

μην μου το παιζεις τωρα λοιπον παρθενα και θιγμενη απο τους χαρακτηρισμους..:bigcry: :bawl: :bigcry:

γινε λιγο αντρας ρε
και ασε τα αδερφιστικα,

οτι σε "χαρακτηρισαμε"
και θιχτηκες:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

ΤΩΡΑ ειναι που ξεφτυλιστηκες κανονικα,
που αυτο που εκανες και κανεις κατ εξακολουθησιν ΚΑΙ ΚΑΛά ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ..

δεν θα γινεις ετσι αρεστος και συμπαθης στους αλλους..
σε εχουν καταλαβει ολοι τι καπνο φουμαρεις..
οποτε ασε τα "συμπαθητικα" και τα "πολιτισμενα"

ακομα και για να κανεις χαβαλε, χρειαζεσαι ενα επιπεδο σοβαροτητας και νοημοσυνης
που εσυ δεν διαθετεις..

οσο για τις ευχες σου..
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΥΡΕ που θα μας κανεις και ευχες και υποδειξεις περι συμπεριφορας..
(δεν αντεξα σε ειπα γαυρο :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: )

la_villa
23/05/2010, 16:11
μην μου το παιζεις τωρα λοιπον παρθενα και θιγμενη απο τους χαρακτηρισμους..:bigcry: :bawl: :bigcry:

γινε λιγο αντρας ρε
και ασε τα αδερφιστικα,

οτι σε "χαρακτηρισαμε"
και θιχτηκες:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

ΤΩΡΑ ειναι που ξεφτυλιστηκες κανονικα,
που αυτο που εκανες και κανεις κατ εξακολουθησιν ΚΑΙ ΚΑΛά ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ..

δεν θα γινεις ετσι αρεστος και συμπαθης στους αλλους..
σε εχουν καταλαβει ολοι τι καπνο φουμαρεις..
οποτε ασε τα "συμπαθητικα" και τα "πολιτισμενα"
)

δεν με πείραξε τίποτα....εσένα εκθετω συνεχως αλλά δεν μπορεις να το καταλάβεις....;)

είπαμε είσαι ΞΕΦΤΕΡΙ.....το να σε βρίσω είναι πανεύκολο...;)
φυσικά το ποστ σου ως συνηθως παντελώς άκαιρο και ανούσιο....
είπαμε σε κατανοώ λόγω προβλημάτων ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ...
και στο ξαναλέω το έχεις πρόβλημα αυτο, σε ΜΕΓΑΛΟ βαθμο....ψαξτο

υ.γ ποτε δεν έχω ξεκινησει χαρακτηρισμους με κανεναν...
αυτα τα καναν και κανουν κατα καιρούς κάτι terens/lazio/blackbusa όταν στερεύουν οι δικαιολογίες και τα ψεματα...αι φυσικά μια απο τα ίδια με αυτούς είσαι
και απαντηθηκαν με τον ίδιο τόνο...;)
θα σου έλεγα να μας βαλεις να δούμε αλλά πάλι ψέματα θα γράψεις....;)

υ.γ2 :μην μεταχειρίζεσαι λέξεις που δεν κατανοείς τι σημαίνουν και σου ε΄ναι παντελως άγνωστες....γελάνε και οι οθόνες

la_villa
23/05/2010, 16:17
τον μπουμπουνισε και ο Θανασάκης σήμερα το οικονομικό πρόβλημα

ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και συνέχισε:

«Ο Παναθηναϊκός έχει 18 τμήματα και βοηθάμε όσο μπορούμε. Μόνο το τμήμα μποξ έχουν πάρει άλλοι με ετήσιο προϋπολογισμό 8.000 ευρώ! Ο Βγενόπουλος μας υποσχέθηκε 4.5 εκ. ευρώ και δεν έχει βάλει ούτε ένα. Ο Παναθηναϊκός είναι Τιτανικός. Έχει άνοιγμα 162 εκ. ευρώ. Ποιος θα το καλύψει; Είναι δυνατόν να δίνει 4εκ. ευρώ να πάρεις τον Μελίσση και άλλα τόσα να δίνεις για τον Χριστοδουλόπουλο; Ο Παναθηναικός είναι κολοσσός, έχει ιστορία 100 ετών, δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύει με διάλυση»

162εκ? άνοιγμα.....!!!!!!!
μαγκας πρώτος ο Βγενο....τον γουσταρω...μιλάει και ράβει με τα λεφτά τρίτων...ΩΡΑΙΟΣ

Akatanomastos
23/05/2010, 16:37
δεν με πείραξε τίποτα....εσένα εκθετω συνεχως αλλά δεν μπορεις να το καταλάβεις....;)

είπαμε είσαι ΞΕΦΤΕΡΙ.....το να σε βρίσω είναι πανεύκολο...;)
φυσικά το ποστ σου ως συνηθως παντελώς άκαιρο και ανούσιο....
είπαμε σε κατανοώ λόγω προβλημάτων ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ...
και στο ξαναλέω το έχεις πρόβλημα αυτο, σε ΜΕΓΑΛΟ βαθμο....ψαξτο

αυτα τα καναν και κανουν κατα καιρούς κάτι terens/lazio/blackbusa όταν στερεύουν οι δικαιολογίες και τα ψεματα...αι φυσικά μια απο τα ίδια με αυτούς είσαι
θα σου έλεγα να μας βαλεις να δούμε αλλά πάλι ψέματα θα γράψεις....;)

υ.γ2 :μην μεταχειρίζεσαι λέξεις που δεν κατανοείς τι σημαίνουν και σου ε΄ναι παντελως άγνωστες....γελάνε και οι οθόνες

γελιο γελιο και μονο γελιο μπορεις να προσφερεις..

εισαι τυχερος που δεν ειμαι αργοσχολος να ψαχνω τα παλια θρεαντ να δεις ποιος ξεκινησε τους χαρακτηρισμους

:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

κατα τα αλλα

κατσε εκει 5ος
με τον μπαντοβιτς και τον κοκκαλη να σε δουλευει τοσα χρονια

να χεις για ειδωλο τον καραφλα που βαραγε τα πειτσινα πεναλντι και πανυγηριζε λες και πηρε τσου λου

να πληρωνεις την συνδρομουλα σου
στην καρτα θρυλος
ναι εισαι καλο μελος

και ασε τα διοικητικα του βαζελου..

irinia
24/05/2010, 00:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Έκρινε και σου απάντησε.

Στην τελική όταν από του 5-6 διαφωνεί μόνο ο ένας, μάλλον κάτι λέει. Δε μπορεί όλοι να είναι τόσο άσχετοι/κολλημένοι/εμπαθείς/μαλάκες και μόνο εσύ να ξέρεις την απόλυτη αλήθεια.

Για τον Μόττα συμφωνώ κι εγώ ότι δεν ήταν κόκκινη, αλλά για του Τσιρίλο πραγματικά δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι τέτοιο μαρκάρισμα θα επιδεχόταν αμφισβήτησης!

Με την ίδια απολύτως λογική ο Μήτρογλου δεν έκανε και κάτι διαφορετικό! Απλά τον μπέρδεψε η κίνηση του μικρού...

Είδες που όλα έχουν δύο όψεις, αναλόγως πώς θέλουμε να τα βλέπουμε;

ΚΑΙ ΓΩ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ..........

Ό όποίος φυσικά καί δέν είναι Η ΘΕΑ ΠΑΝΑΚΕΙΑ......!!!
Άν τόν διαβάσει προσεκτικά ό Βαγγέλης .....είμαι σίγουρος ότι θά καταλάβει.

Όταν κορόιδευαν τά φιλαράκια σου γιά τόν ΜΟΤΤΑ............δέν θυμάμαι νά
βγήκες νά πείς κάτι............ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...??

Ό Μήτρογλου σηκώθηκε γιά νά χτυπήσει καί τά κατάφερε....
Ό Τσιρίλο πρότεινε άτσαλα τό πόδι του καί ή φάση έγινε έπικίνδυνη
άπό τή στιγμή πού πήγε στή μπάλλα μέ τό κεφάλι ό Μίετσελ...
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ....στήν πρόθεση ,στή διάθεση κάποιου
νά κάνει κακό.....!!!

Σίγουρα όλα έχουν δύο όψεις.
Τό ότι κάτι τό ύποστηρίζουν οί πολλοί......ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ....!!!
Άν ήμασταν 6 διαιτητές καί διαφωνούσαμε καί οί 5 ύποστήριζαν κάτι,
θάλεγα ,έντάξει ή γνώμη τών πολλών δικαιωματικά είναι αύτή πού
θά έπικρατήσει.
Όταν όμως είμαστε 6 τουρίστες πού μιλάμε γιά μπάλλα γνωρίζοντας αύτά
πού μάθαμε στήν άλάνα καί άπό τίς όπαδικές φυλλάδες........
ΤΟΤΕ.........ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.....!!!

Καί όπως καταλαβαίνεις έδώ είμαστε 5-6 χαβαλέδες πού άλλος βλέπει μπάλλα
καί φάσεις άπό τό youtube καί άλλος κρίνει άπό αύτά πού λέει ό Βαρούχας....!!!

Καλά κάνετε καί έχετε τήν άποψη σας.........ΑΣΤΕ ΜΕ ΝΑΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ

Ό Μόττα είναι παίκτης τής Ίντερ καί γώ δέν είμαι Ίταλός....!!!
Έτσι είπα καί σέ έκείνη τή φάση τή γνώμη μου.

ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟΣ...??
Άρα έκεί ήμασταν........ΔΥΟ ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟΙ....!!!
Γιατί καί πάλι όλοι φώναζαν 1000%......ΚΟΚΚΙΝΗ....!!!

Ότι καί νά κάνουμε έτσι κι άλλιώς ....ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ
κάποιοι θά τό βλέπουν μισοάδειο καί κάποιοι μισογεμάτο....!!!
Τό γιατί καί τό διότι είναι μεγάλη ίστορία καί ό χώρος δέν άντέχει
νά τό άναλύσουμε.

Τό τρείς φορές πού είπες ότι έγραψες τήν άποψη σου τό διάβασα,έσύ δέν κατάλαβες
τί ήθελα νά πώ.
Λέγε τή γνώμη σου,ΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ,αύτό
έννοούσα,χωρίς χαρακτηρισμούς τύπου κωλοτούμπας κ.λ.π.....

Άπό έκείνη τή μέρα πού είδα έκείνο τό μαρκάρισμα έχω δεί πολλούς άγώνες
δικούς μας καί έξωτερικό.....τυχαίνει νάχω τρία πιάτα στήν ταράτσα μου,
τά δύο μέ μοτέρ.
Καί είλικρινά χωρίς ίχνος έγωισμού είδα πολλά τέτοια μαρκαρίσματα ....
Στά περισσότερα είδα κίτρινη σέ άρκετά τίποτε καί σέ έλάχιστα κόκκινη..
Ή γνώμη μου δέν ήταν έτσι γιά νά τήν πώ ,έχω δεί πολλές παρόμοιες φάσεις.....
ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΚΟΚΚΙΝΗ........!!!

Δέν είπα ότι ξέρω καμμιά άπόλυτη άλήθεια..........ούτε ότι είστε έμπαθείς ,μαλάκες κ.λ.π...
Άντιθέτως έσείς μέ κοροιδέψατε καί μέ είπατε καραγκιόζη......
Άνθρωποι πού άν τούς ρωτήσεις μέ πόσους ξεκινάει ένας άγώνας γιά παράδειγμα
δέ θά ξέρουν νά σού πούν.
Δέν είναι δύσκολο γιά κάποιον πού γνωρίζει νά καταλάβει τίς γνώσεις τού άλλου.
Προσπαθώ νά μήν τό κάνω θέμα άλλά όταν κάποιος περιμένει στή στροφή
γιά νά κράξει,έγώ μπαίνω στή διαδικασία νά έξηγήσω καί ξανά μανά είρωνία,
έ τότε δέν έχω καί πολλά περιθώρια γιά τό πώς θά άντιδράσω...

Λάθος μου............νόμιζα πώς έδώ μέσα ,μαζί μέ τήν πλάκα θά άνταλλάσαμε καί
άπόψεις γιά νά μάθουμε....νά γίνουμε καλύτεροι ,νά εύχαριστιώμαστε πιό πολύ
τό ποδόσφαιρο γιατί όταν γνωρίζεις είναι καλύτερα....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ...........ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ΤΥΦΛΑ...!!

Έχω παραδεχτεί πολύ σοβαρότερα πράμματα άπό μία κόκκινη πρίν 4 χρόνια....γιά
τήν όποία έγραψα ίσως καί όχι 100% όπως θεωρείτε έσείς....!!!!

Καί πάρα πολλά είπαμε...........

irinia
24/05/2010, 00:57
Προσφωνηση ηταν βρε...... :D

Γιατι χαλιεσε.....????

Εκτος αν και εσυ....... Τελικα Εβρισες ολους τους υπολοιπους

Kαι μπερδευτηκα ο...... Ανορθογραφος .....

Κατα τα αλλα......

Αν νομιζεις οτι καποιος το να βριζει απο το pc η απο το τηλ.....

Αυτο ειναι το σωστο.......

Ο καθε ενας ας το κρινει.......

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...................

Έδώ άφήνεις νά έννοηθεί ότι............σέ πήρα τηλέφωνο γιά νά σέ βρίσω....??

ΕΔΩ ΜΕΣΑ...........ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...........

άλλά νά σέ πάρω καί τηλέφωνο....???:lol: :lol: :lol:

Τό ΧΑΛΙΕΣ-ΑΙ δεύτερο Ένικό μέ ΑΙ .............βασικό αύτό,τό μαθαίνουμε στο Δημοτικό....!!!

Μά καλά τί φαντάστηκες ότι έπειδή γράφω καί κάνω πλάκα έδώ μέσα θά σήκωνα
ποτέ τό άκουστικό νά κάνω τσαμπουκάδες άπό τό τηλέφωνο....??

Όχι ρέ κούκλε μέχρι έκεί δέν έφτασα άκόμα.... :rotflmao: :rotflmao:

Έχω καί πιό σοβαρά πράμματα νά κάνω........στή ζωή μου.

Διαβάζουν κι άλλοι.........ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ.....!!!

υγ. Όταν κατατάσσεις τούς άνθρώπους σέ έπίπεδα, κατηγορίες, τότε πρέπει νάσαι
πολύ κουτός γιά νά ΧΑΛΙΕΣΑΙ.........όπως είπες,από αύτούς πού ,
θά τό πώ πολύ εύγενικά, ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ,
διότι τούς έχεις τοποθετήσει στό άντίστοιχο έπίπεδο.....!!!

STOYBI
24/05/2010, 02:34
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ...................

Έδώ άφήνεις νά έννοηθεί ότι............σέ πήρα τηλέφωνο γιά νά σέ βρίσω....??

ΕΔΩ ΜΕΣΑ...........ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...........

άλλά νά σέ πάρω καί τηλέφωνο....???:lol: :lol: :lol:

Τό ΧΑΛΙΕΣ-ΑΙ δεύτερο Ένικό μέ ΑΙ .............βασικό αύτό,τό μαθαίνουμε στο Δημοτικό....!!!

Μά καλά τί φαντάστηκες ότι έπειδή γράφω καί κάνω πλάκα έδώ μέσα θά σήκωνα
ποτέ τό άκουστικό νά κάνω τσαμπουκάδες άπό τό τηλέφωνο....??

Όχι ρέ κούκλε μέχρι έκεί δέν έφτασα άκόμα.... :rotflmao: :rotflmao:

Διαβάζουν κι άλλοι.........ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ.....!!!

υγ. Όταν κατατάσσεις τούς άνθρώπους σέ έπίπεδα, κατηγορίες, τότε πρέπει νάσαι
πολύ κουτός γιά νά ΧΑΛΙΕΣΑΙ.........όπως είπες,από αύτούς πού ,
θά τό πώ πολύ εύγενικά, ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ,
διότι τούς έχεις τοποθετήσει στό άντίστοιχο έπίπεδο.....!!!

Οντως στο θεμα του τηλ εχεις δικιο ( οτι μπορει να το παρει καποιος ετσι...)

Δεν το σκεφθηκα και φυσικα ΔΕΝ πηρες τηλ για οτιδηποτε....

Απλα ειπα οτι απο την στιγμη που δεν βλεπεις τον αλλον στα ματια

Το να βριζεις.......

Απο τις εν λογο συσκευες....

Ειναι κατακριτεο....

Στην προσφωνηση δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα.....

Το πραγμα εδω ειναι μπερδεμενο......

Οταν κατατασεις τους ανθρωπους σε εππεδα - κατηγοριες
Μονο και μονο γιατι δεν συμφωνουν με τις ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΟΥ για το ποδοσφαιρο.....

Απλα και μονο αυτο..... ΨΑΧΤΟ....ΨΑΧΤΟ....ΨΑΧΤΟ...

Και μια Απορια.....

Τον εαυτο σου σε ποια κατηγορια - επιπεδο τον εχεις καταταξει...???

Σε ρωταω γιατι και με αυτον..... Τις ιδιες φασεις αλλα με.....

αναλογα το χρωμα της ομαδας εχεις τρομερες διαφωνιες.....

Δημοτικο δεν πηγα....... Μην χαλιεσε....!!!!

Διορθωνε τωρα........

irinia
24/05/2010, 04:33
Οντως στο θεμα του τηλ εχεις δικιο ( οτι μπορει να το παρει καποιος ετσι...)

Δεν το σκεφθηκα και φυσικα ΔΕΝ πηρες τηλ για οτιδηποτε....

Απλα ειπα οτι απο την στιγμη που δεν βλεπεις τον αλλον στα ματια

Το να βριζεις.......

Απο τις εν λογο συσκευες....

Ειναι κατακριτεο....

Στην προσφωνηση δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα.....

Το πραγμα εδω ειναι μπερδεμενο......

Οταν κατατασεις τους ανθρωπους σε εππεδα - κατηγοριες
Μονο και μονο γιατι δεν συμφωνουν με τις ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΟΥ για το ποδοσφαιρο.....

Απλα και μονο αυτο..... ΨΑΧΤΟ....ΨΑΧΤΟ....ΨΑΧΤΟ...

Και μια Απορια.....

Τον εαυτο σου σε ποια κατηγορια - επιπεδο τον εχεις καταταξει...???

Σε ρωταω γιατι και με αυτον..... Τις ιδιες φασεις αλλα με.....

αναλογα το χρωμα της ομαδας εχεις τρομερες διαφωνιες.....

Δημοτικο δεν πηγα....... Μην χαλιεσε....!!!!

Διορθωνε τωρα........

EΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.............

Θά σού άπαντήσω.........

Σίγουρα είναι λάθος καί δείγμα χαμηλού έπιπέδου τό νά ξεφεύγουμε καί νά βρίζουμε
μέσα άπό τό πλκτρολόγιο...
ΑΛΛΑ.........ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣ............πού είπε καί ή άοιδός...!!!
Έχω κάνει καί γώ πολλά λάθη τίς περισσότερες όμως φορές μέ σκωπτική διάθεση.....!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...........
σέ κάποιο έπίπεδο άνάλογα μέ τόν άν συμφωνούν ή όχι μαζί μου γιά τόσο
έπιφανειακά πράμματα.........
όπως είναι τό ποδόσφαιρο.
Άπό τόν ΤΡΟΠΟ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΥΦΟΣ, κ.λ.π..ΙΣΩΣ..μπορείς νά καταλάβεις τήν ΠΟΙΟΤΗΤΑ........
τού συνομιλητή σου.....!!!
Όπως έπίσης καί τό έπίπεδο τών γνώσεων του,τής παιδείας του,τής κουλτούρας του....!!!

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.........Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.....!!!

Μέ τόν έργάτη είμαι έργάτης, μέ τόν έπιστήμονα, έπιστήμονας..........μέ τόν
άγράμματο........μαζί του ΦΙΛΟΣ....!!!
Μή κοιτάς πού σέ πειράζω μέ τήν όρθογραφία,έσύ τόσα μού σέρνεις.......
Δέν θάθελα νά πώ κάτι γιά μένα άλλά μιά καί μέ ρωτάς .......
Άπό τά 12μου ήμουν τακτικός θαμώνας τού Κρατικού θεάτρου,δέν έχανα παράσταση
τρίτος έξώστης 5 δραχμές....!!!.......1967-68.
Μέχρι τά 18-19............είχα κατεβάσει
άπό τίς βιβλιοθήκες ότι μπορείς νά φανταστείς άπό κλασσικούς
συγγραφείς μέχρι Νεοέλληνες,
ΑΠΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΑ,παράλληλα έκανα στίβο σέ έπίπεδο πρωταθλητισμού
μέχρι πού διαλύθηκα στά 22μου γιατί νόμιζα ότι μέ τά κεφτεδάκια καί τά γεμιστά θά κάνω
παγκόσμιο ρεκόρ,έβλεπα τά μάτς τού μπάσκετ στό Παλαί τρία - τρία, ήμουν
τακτικός στήν Τούμπα, καί έτρεχα μέ τήν ΑΕΚ σέ όλη τή Βόρρειο Έλλάδα όταν έπαιζε,....
ε.........πήρα καί ένα κωλοπτυχίο άπό Πανεπιστήμιο στά 21μου....
Στρατός..??
Μονάδα άνεπιθυμήτων τής άεροπορίας....!!!καταλαβαίνεις.
Άπό τότε...........συνέχισα νά μαθαίνω,μέ πολύ πιό χαλαρούς ρυθμούς μέχρι καί
σήμερα....
Καί ή μεγάλη μου τρέλλα ήταν τά μηχανάκια,ούτε θυμάμαι πόσα άγόρασα,
άπό τό 1984 μέ χιλιάρια.
ΚΑΤΕΤΑΞΕ ΜΕ..........όπου θές έσύ, άν είναι δυνατόν φυσικά.

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ..........ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΠΡΟΣΒΑΛΛΩ.......
ΙΣΩΣ.........αύτή τή φορά τά καταφέρω.
Βλέπεις ή άνθρώπινη φύση έχει άδυναμίες,έλπίζω νά καταλαβαίνεις....

ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΟΥΝΑ ΠΟΤΕ..........ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ...!!

Έδώ μιλάμε γιά στάση ζωής..........είναι πολύ μικρή ή κάθε ΑΕΚ μπροστά της....!!
Νάσαι σίγουρος πώς έγραψα αύτό πού θεωρούσα σωστό.
Χωρίς ίχνος ύστεροβουλίας.....
ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ...........δέν μέ ένδιαφέρει.
Αύτό πού έκαναν σημαία οί Ίησουίτες μοναχοί .......Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ........
ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ..........!!!
Προτιμώ μία νίκη κάθε 10 χρόνια..........ΑΛΛΑ...........ΝΙΚΗ....!!!

vangelis 64
24/05/2010, 06:07

Σίγουρα όλα έχουν δύο όψεις.
Τό ότι κάτι τό ύποστηρίζουν οί πολλοί......ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ....!!!
Άν ήμασταν 6 διαιτητές καί διαφωνούσαμε καί οί 5 ύποστήριζαν κάτι,
θάλεγα ,έντάξει ή γνώμη τών πολλών δικαιωματικά είναι αύτή πού
θά έπικρατήσει.
Όταν όμως είμαστε 6 τουρίστες πού μιλάμε γιά μπάλλα γνωρίζοντας αύτά
πού μάθαμε στήν άλάνα καί άπό τίς όπαδικές φυλλάδες........
ΤΟΤΕ.........ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.....!!!
Τέλος.:beer: :beer:

la_villa
24/05/2010, 14:11
και ασε τα διοικητικα του βαζελου..

σε αυτό έχεις δικιο...
απλά μιας και ασχολείστε με τα διοικητικά του Θρύλου που έχει

-12 πρωταθλήματα στα 14 χρόνια
-3 παρουσιες στους 16 του c.l αυτα τα χρόνια
-3 παρουσίες στους 16 του ouefa αυτα τα χρόνια
-6~7 νταμπλ...

είπα να δούμε και τα δικά σας που είστε και ανύπαρκτοι και ευρολαμόγια (βλ. δωροδοκιες)
σωστα ...τι ασχολούμαστε με τα διοικητικά και τα 162εκ επίσημα χρέη του βαζελου....

αλλα μου αρέσει που τώρα που σκασαν οι 2 βομβες (δωροδοκία διαιτητη και χρέη) εξαφανιστηκαν πάλι όλοι οι βαζελοι στα λαγούμια τους πάλι μετα τις βαριές δηλώσεις για τα οικονομικά του Θρυλου (που είναι φυσικά μια απο τα ίδια)

ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ.....τα διοικητικά άστα....για το όνομα του βαζελου :lol: :lol: στην ευρώπη θέλω

CIRUS
24/05/2010, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τέλος.:beer: :beer:

ξενέρωτε :mad: :mad:

kalgeorge
24/05/2010, 16:00
Άλλιώς θά γίνουμε ............Ζώρζ καί Στούμπι........!!!!

τι κουβεντα να κανεις ρε κακομοιρη....:rotflmao: :rotflmao:

σε ΚΑΘΕ ποστ σου ξεφτιλιζεσαι....
σε καθε ποστο σου γελανε...

εχουν αρχισει και σε κραζουν και οι ¨¨ φιλοι ¨¨ σου...

και εσυ τον χαβα σου...

αξιος της μοιρας σου και αξιολυπητος

kalgeorge
24/05/2010, 16:01

Οταν ολοι συμφωνουνε στην απολυτη κοκκινη.....

Οταν εσυ απαντας με τον τυφλο οπαδισμο σου με ενα ΙΣΩΣ.....!

Οταν μεχρι και ο Βαγγελης διαφωνει μαζι σου..

Οταν βαζεις τους κανονισμους που πονηρα βασιζονται ολοι ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ....!!!

Και οταν ΟΛΩΝ των αλλων οι ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ εινα λαθος.......

αστο ρε κωστα.....δεν βλεπεις οτι δεν αξιζει τον κοπο? :rotflmao:
μονο για γελια ειναι.....
μεχρι και οι ""κολλητοι"" εχουν αρχισει και τον κραζουν και αυτος το χαβα του...
ε τι αλλο θελεις :rotflmao:

kalgeorge
24/05/2010, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
visa...

:bawl: :bawl:

CIRUS
24/05/2010, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
:bawl: :bawl:

ψιτ, είμαι στη δουλειά τώρα,

σου είπα σήμερα να πα να μαμηθείς????? αν όχι.....

ΑΝΤΕ ΜΑΜΗΣΟΥ που με έπαιρνες όλο το σκ από την παραλία:cry: :cry: :cry:

kalgeorge
24/05/2010, 16:10

Άν τόν διαβάσει προσεκτικά ό Βαγγέλης .....είμαι σίγουρος ότι θά καταλάβει.

αντε ρε βαγγο :bawl: :bawl:

βαλε γυαλακια και διαβασε τον παλι..:bawl:

και αν παλι δεν συμφωνησεις ΞΑΝΑ-ΜΑΤΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙ-ΞΑΝΑ-ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ-AGAIN-once more μπας και βρει κανα δικιο ο τερενς....:bawl: :bawl:

αλλιως θα τον διαβαζεις μεχρι να συμφωνησεις μαζι του :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
24/05/2010, 16:13

εισαι σιγουρος?? :look:
γιατι συνεχεια τελευταια διαβαζουμε προσπαθειες σου να γινεις αρεστος σε ενα ματσο αγνωστους σε ενα φορουμ... με απαντησεις του στυλ....διαβασε λαε του φορουμε...δες λαε του φορουμ...οριστε λαε τι λεω εγω που τα εχω σπουδασει κλπ κλπ

ψαξτο τωρα που ειναι νωρις ακομα

kalgeorge
24/05/2010, 16:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ψιτ, είμαι στη δουλειά τώρα,

σου είπα σήμερα να πα να μαμηθείς????? αν όχι.....

ΑΝΤΕ ΜΑΜΗΣΟΥ που με έπαιρνες όλο το σκ από την παραλία:cry: :cry: :cry:

ρε μλκ ολο το τριημερο δουλεια εισαι????:bawl: :bawl: :bawl:

ψαξτο λιγο ρε :bawl: :bawl:

οριστε γυρισα....ευχαριστηθηκες???? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

CIRUS
24/05/2010, 16:17
ρε μλκ ολο το τριημερο δουλεια εισαι????:bawl: :bawl: :bawl:

ψαξτο λιγο ρε :bawl: :bawl:

οριστε γυρισα....ευχαριστηθηκες???? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

ναι

το ψάχνω

όχι μόνο όταν σε τιμωρήσω με το ίδιο νόμισμα θα ησυχάσω!!! :evil: :evil: :evil:

kalgeorge
24/05/2010, 16:24
ναι

το ψάχνω

όχι μόνο όταν σε τιμωρήσω με το ίδιο νόμισμα θα ησυχάσω!!! :evil: :evil: :evil:

εγω φταιω ρε μλκ που σε σκεφτηκα σημερα....και δεν σου εστειλα εκεινο το mms με τις ξετσιπωτες που επαιζαν ρακετες μπροστα μας.....αλλα θα σου δειξω εγω αλλη φορα....ΑΧΑΡΙΣΤΕ :mad: :mad:

CIRUS
24/05/2010, 16:25
εγω φταιω ρε μλκ που σε σκεφτηκα σημερα....και δεν σου εστειλα εκεινο το mms με τις ξετσιπωτες που επαιζαν ρακετες μπροστα μας.....αλλα θα σου δειξω εγω αλλη φορα....ΑΧΑΡΙΣΤΕ :mad: :mad:

δεν έχω MMS καρντάση μου :bawl: :bawl: :bawl:

kalgeorge
24/05/2010, 16:29
δεν έχω MMS καρντάση μου :bawl: :bawl: :bawl:

ε καλα, θα στο δειξω απο κοντα.....:rotflmao: :rotflmao:

irinia
25/05/2010, 00:51
τι κουβεντα να κανεις ρε κακομοιρη....:rotflmao: :rotflmao:

σε ΚΑΘΕ ποστ σου ξεφτιλιζεσαι....
σε καθε ποστο σου γελανε...

εχουν αρχισει και σε κραζουν και οι ¨¨ φιλοι ¨¨ σου...

και εσυ τον χαβα σου...

αξιος της μοιρας σου και αξιολυπητος

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΦΛΩΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ......

Δέ μέ έξιτάρεις........γιά τίποτε,ούτε κάν γιά νά κράξω.

Συνέχισε νά μέ διαβάζεις προσεκτικά ...:rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
25/05/2010, 02:46

αυτα τα καναν και κανουν κατα καιρούς blackbusa όταν στερεύουν οι δικαιολογίες και τα ψεματα...αι φυσικά μια απο τα ίδια με αυτούς είσαι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σε εχω πει

-γαυρο
-πιτσιρικα
-κολοτουμπα
-ασχετο

-γαυρο καταλαβαινεις γιατι...
-πιτσιρικα γιατι οι αντιδρασεις σου και ο τροπος που πλακωνεσε με τον ακατανομαστο και το πως απαντας γενικα αυτο δειχνει...
-κολοτουμπα για διαφορους λογους...το πιο απλο παραδειγμα οτι εσεις οι ανωτεροι γαυροι δεν ασχοληστε καθολου με την διαιτησια φετος μας τα κανατε τουμπανα τα @@
-ασχετο παλι για διαφορους λογους...και μου ερχετε στο νου την κοντρα που ειχαμε για το CAS...μολις διαβασεις κανα σοβαρο site και οχι red planet και θυρα7 για να μην σου πω απευθειας την αποφαση του Cas για την υποθεση Βαλνερ ελα και ξαναπες μου...

και σε προκαλω να μου πεις ποτε ειπα ψεμματα και για τι πραγμα...και για τι πραγμα χρειαστηκε να δικαιολογηθω...δεν ειμαι ΓΑΥΡΟΣ εγω...ουτε προβατακι...και για να σου θυμησω οτι τα στατιστικα που παραθεσες λιγες σελιδες πριν στα ''προσφερε'' ο γερος που κραζεις σημερα και τοτε μην πω του εκανες...τωρα αν σε πω και αχαριστο θα ειναι χαρακτηρισμος???ναι θα ειναι...αλλα τα γραφομενα σου μου δεινουν το δικαιωμα...

περιμενω...

υ.γ. το link που εβαλες απο την εσπεσσο της Αγγλιας ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....δεν μας το μεταφραζεις και ολο να γελασουμε λιγο παραπανω...εκει πχ που λεει για την Ιντερ...ελπιζω να μην ειναι ο ιδιος διαιτητης που εβαλε ο Stoubi που του εκαναν δωρα με 24καρατια χρυσο...:lol:

199049

la_villa
25/05/2010, 02:58
στα @@ τι εχεις πει...ότι έγραψες αναλόγως απαντηθηκες....;)
είπαμε όταν στερευαν τα ψεματα και οι δικαιολογίες αρχίζανε οι χαρακτηρισμοί....ο akatanomastos ειναι νέοπας εδώ.... ;)
και αυτές οι αντιδράσεις σου δεν ξερω αν καταλαβαίνεις πως χαρακτηρίζουν εσένα....
και εφόσον ΔΕΝ διαβαζεις τι γραφουμε για κάποια θέματα και γιατι τα γράφουμε δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε παραπάνω με εσένα....όταν αποκτήσεις ολοκληρωμένη εικόνα και διαβαζεις ακριβως τι γραφουμε τα λέμε...
για τον γερο ειδικά σε εμένα δεν μπορέις να πεις.....αλλά είπαμε ΟΤΑΝ μαθεις να διαβαζεις τοτε τα λέμε...μεχρι τότε γραφεις απλά τα δικά ΣΟΥ

ααα τελικά ο Θανασάκος όλο βομβες μας είναι
"Ο κόσμος του ΠΑΟ έχει απογοητευτεί από ορισμένες κινήσεις μιας εφημερίδας...

«Θες να απαντήσω με το χέρι στην καρδιά; Το έχω τονίσει 1.000.000 φορές. Πρώτα είμαι αντιολυμπιακός και μετά Παναθηναϊκός."

και υστερα μου λέτε ότι ο Θρύλος δεν είναι η μεγαλύτερη ομάδα....ακομα και ο Θανασακος Ολυμπιακός είναι πρωτα και μετα βαζελος

blackbusa
25/05/2010, 03:00
στα @@ τι εχεις πει...ότι έγραψες αναλόγως απαντηθηκες....;)
είπαμε όταν στερευαν τα ψεματα και οι δικαιολογίες αρχίζανε οι χαρακτηρισμοί....ο akatanomastos ειναι νέοπας εδώ.... ;)
και αυτές οι αντιδράσεις σου δεν ξερω αν καταλαβαίνεις πως χαρακτηρίζουν εσένα....
και εφόσον ΔΕΝ διαβαζεις τι γραφουμε για κάποια θέματα και γιατι τα γράφουμε δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε παραπάνω με εσένα....όταν αποκτήσεις ολοκληρωμένη εικόνα και διαβαζεις ακριβως τι γραφουμε τα λέμε...
για τον γερο ειδικά σε εμένα δεν μπορέις να πεις.....αλλά είπαμε ΟΤΑΝ μαθεις να διαβαζεις τοτε τα λέμε...μεχρι τότε γραφεις απλά τα δικά ΣΟΥ

KO KO KO KO KO

kalgeorge
25/05/2010, 03:20
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΦΛΩΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ......

Δέ μέ έξιτάρεις........γιά τίποτε,ούτε κάν γιά νά κράξω.

Συνέχισε νά μέ διαβάζεις προσεκτικά ...:rotflmao: :rotflmao:

η αληθεια ειναι οτι τον Μπαιρνω λιγουλακι...:blush:
δεν πειραζει....μην ασχολεισαι...εξαλλου ετσι κανει και ενα ανηψακι μου..στα 15 ειναι...
οταν τον στριμωχνουν και τον κανουν ρεζιλι....λεει....ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ...δεν ασχολουμαι .:rotflmao:

δεν σε εχω για εξυπνοτερο απο το ανηψακι μου, οποτε οκ :wave2:

blackbusa
25/05/2010, 03:21
η αληθεια ειναι οτι τον Μπαιρνω λιγουλακι...:blush:
δεν πειραζει....μην ασχολεισαι...εξαλλου ετσι κανει και ενα ανηψακι μου..στα 15 ειναι...
οταν τον στριμωχνουν και τον κανουν ρεζιλι....λεει....ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ...δεν ασχολουμαι .:rotflmao:

δεν σε εχω για εξυπνοτερο απο το ανηψακι μου, οποτε οκ :wave2:

αν μου πεις οτι ειναι και γαυρακι και του αρεσει και ο ζουμπερμαν θα σε μαλωσω....και θα πεθανωωωωωωωωωωω μετα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
25/05/2010, 03:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αν μου πεις οτι ειναι και γαυρακι και του αρεσει και ο ζουμπερμαν θα σε μαλωσω....και θα πεθανωωωωωωωωωωω μετα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

oxi aytos den asxoleitai....to exei grameno to podosfairo :hypnotize

edit......oxi re....an to eixa auto anipsaki, tha eixe fugei ston kaiada twra :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
25/05/2010, 04:07
oxi aytos den asxoleitai....to exei grameno to podosfairo :hypnotize

edit......oxi re....an to eixa auto anipsaki, tha eixe fugei ston kaiada twra :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao:

για το οτι θα ηταν γαυρος η οτι θα κολοτουμπιαζε???αλλα θα μου πεις...μαζι πανε αυτα....

kalgeorge
25/05/2010, 04:11
για το οτι θα ηταν γαυρος η οτι θα κολοτουμπιαζε???αλλα θα μου πεις...μαζι πανε αυτα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

den tha ithela na itan daxtuloduktoumeno to paidi re...oute na to koroideuei o kosmos...

oute na min borei na perpatisei me to kefali psila pote tou....

re ston kaiada amesws leme

STOYBI
25/05/2010, 04:52
[B...ελπιζω να μην ειναι ο ιδιος διαιτητης που εβαλε ο Stoubi που του εκαναν δωρα με 24καρατια χρυσο...:lol: [/B]

Σοβαρο επιχειρημα αμφισβητησης.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ξεχασες να αναφερθεις οτι σου παραθεσα ενα καρο κατασκευες απο χρυσο με 24...????

Η Ηθελες μηπως να ανταλαξουμε 3 σελιδες αντιπαραθεσεις εδω μεσα σχετικα με την κατασκευη κοσμηματων...????

Μην πας για νομικος εκπροσωπος του βαζελου.......

Δεν το εχεις..... Βαζελακι..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και δεν μου λες και κατι αλλο....

Ησουν και εσυ που φωναζες για τα 60φευγα "μαυρης" τρυπας του γαυρου .και τα κοκκινα λουκετα...??? :rotflmao: :evil:

:rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
25/05/2010, 05:03
Σοβαρο επιχειρημα αμφισβητησης.......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ξεχασες να αναφερθεις οτι σου παραθεσα ενα καρο κατασκευες απο χρυσο με 24...????

Η Ηθελες μηπως να ανταλαξουμε 3 σελιδες αντιπαραθεσεις εδω μεσα σχετικα με την κατασκευη κοσμηματων...????

Μην πας για νομικος εκπροσωπος του βαζελου.......

Δεν το εχεις..... Βαζελακι..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και δεν μου λες και κατι αλλο....

Ησουν και εσυ που φωναζες για τα 60φευγα "μαυρης" τρυπας του γαυρου .και τα κοκκινα λουκετα...??? :rotflmao: :evil:

κατασκευες...ΟΧΙ κοσμηματα...και επι το πλειστον επιχρυσωμενα (gold plated 24k)...να κανω αντιπαραθεση για την δουλεια μου???μπααααααααααααα...φανταστηκα (και καταλαβα/νομιζα) οτι σαν εξυπνος ανθρωπος το εκοψες εξυπνα γιατι δεν το ειχες το θεματακι...

νομικος εκπροσωπος πιανου???:lol: :lol: :lol: διαβασες καθολου το αγγλικο αρθρο της αγγλικης espresso η μιλας παλι γαυρικα???

εγω φωναζα και ελεγα τι???απλα αναπαραγαγα τις ΔΗΛΩΣΕΙΣ του προεδρου σας...ε??ναι η οχι???

ξυπνησαμε με ορεξουλες βλεπω...δεν μου λες εσυ βρε ποτε υπεκφυγα και ειπα ψεμματα οταν μου τελειωσαν τα επιχηρηματα...το ξερω οτι δεν τα ελεγα σε εσενα...αλλα διαβαζες...και δεν μου εχεις δωσει την εντυπωση οτι δεν προσεχεις τα γραφομενα μου...

kalgeorge
25/05/2010, 05:07

...δεν μου λες εσυ βρε ποτε υπεκφυγα και ειπα ψεμματα :winka:

εγω ξερω οτι υπεκφευγεις συνεχεια φιλε....ειδικα οταν ο βασιλης σου λεει να κανονισετε μπαλιτσα για να σε νικησει αλλα εσυ δεν θελεις...:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

επισης θελω να σου πω οτι στο επομενο 5 χ 5 θα σε χτυπησω στα μουτρα πρωτα εγω...και μετα στην κοιλια ο σφαιρο....οχι τιποτα αλλο....εγω θα σου δηλωσω την παρουσια μου....και ο σφαιρο ειναι ασυγκρατητος μεσογειακος τυπος :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

blackbusa
25/05/2010, 05:09
εγω ξερω οτι υπεκφευγεις συνεχεια φιλε....ειδικα οταν ο βασιλης σου λεει να κανονισετε μπαλιτσα για να σε νικησει αλλα εσυ δεν θελεις...:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

επισης θελω να σου πω οτι στο επομενο 5 χ 5 θα σε χτυπησω στα μουτρα πρωτα εγω...και μετα στην κοιλια ο σφαιρο....οχι τιποτα αλλο....εγω θα σου δηλωσω την παρουσια μου....και ο σφαιρο ειναι ασυγκρατητος μεσογειακος τυπος :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ...ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΟ ΣΟΟΥ...ετοιμο το ποδαρακι σου καμαρι μου η ακομα μας το παιζεις παραμυθα???:evil:

τεταρτη???:look: :D

kalgeorge
25/05/2010, 05:11
ΗΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ...ΑΜΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΟ ΣΟΟΥ...τεταρτη???:look: :D

ηρθε τις προηγουμενες καθόλου ή το επαιζε cirus? ( ακα κότα )

ετοιμο το ποδαρακι σου καμαρι μου η ακομα μας το παιζεις παραμυθα???:evil:

:D

σκατα :(

τεταρτη???:look: :D

αι θινκ γιες :cool:

blackbusa
25/05/2010, 05:16
α)ηρθε τις προηγουμενες καθόλου ή το επαιζε cirus? ( ακα κότα )

β)σκατα :(

γ)αι θινκ γιες :cool:

α)μπαααααααααααα...δεν παιξαμε επειδη επαθα και εγω διαστρεμμα και δεν κανονισε και ο Σταυρος....ρε....τωρα δουλευει...πως να ερθει....:lol: :lol: :lol: καλα για τον Βασιλη γαμησετα...σιγα μην ερθει...3 βδομαδουλες εχει καιρο να παει στην παραλια...μετα παπαλα...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

β)και καλα σου εκατσε...

γ) αντε να δουμε....μειλα και με Σταυρο...:D

kalgeorge
25/05/2010, 05:25
α)μπαααααααααααα...δεν παιξαμε επειδη επαθα και εγω διαστρεμμα και δεν κανονισε και ο Σταυρος....ρε....τωρα δουλευει...πως να ερθει....:lol: :lol: :lol: καλα για τον Βασιλη γαμησετα...σιγα μην ερθει...3 βδομαδουλες εχει καιρο να παει στην παραλια...μετα παπαλα...:bigcry: :bigcry: :bigcry:

β)και καλα σου εκατσε...

γ) αντε να δουμε....μειλα και με Σταυρο...:D

τι επαθες ρε παπαρα και εσυ?:uplate: εισαι οκ??
ρε λες να φταινε τα γηπεδα?:look:

νταξ μιλαω και σε ΛΕΩ.....

ο μπιλυ εχει κανει συμφωνια με την δουλεια του ρε....θα τον αφηνουν ελευθερο τις τεταρτες...για να βλεπει τον γαυρο στο τσου λου :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

STOYBI
25/05/2010, 05:25
κατασκευες...ΟΧΙ κοσμηματα...και επι το πλειστον επιχρυσωμενα (gold plated 24k)...να κανω αντιπαραθεση για την δουλεια μου???μπααααααααααααα...φανταστηκα (και καταλαβα/νομιζα) οτι σαν εξυπνος ανθρωπος το εκοψες εξυπνα γιατι δεν το ειχες το θεματακι...

νομικος εκπροσωπος πιανου???:lol: :lol: :lol: διαβασες καθολου το αγγλικο αρθρο της αγγλικης espresso η μιλας παλι γαυρικα???

εγω φωναζα και ελεγα τι???απλα αναπαραγαγα τις ΔΗΛΩΣΕΙΣ του προεδρου σας...ε??ναι η οχι???

ξυπνησαμε με ορεξουλες βλεπω...δεν μου λες εσυ βρε ποτε υπεκφυγα και ειπα ψεμματα οταν μου τελειωσαν τα επιχηρηματα...το ξερω οτι δεν τα ελεγα σε εσενα...αλλα διαβαζες...και δεν μου εχεις δωσει την εντυπωση οτι δεν προσεχεις τα γραφομενα μου...

(επιχρυσωμενα gold plated 24k ) Τετοια ηταν και του διαιτητη.... :rotflmao: :rotflmao:

Το κοροιδακι..... Σιγα μη του εδιναν κανονικα κοσμηματα......

Και τα ρολογακια του εν λογο προχθεσινου.... Κινεζικα ηταν..... :rotflmao: :rotflmao:

Και τα λεφτα στην ανθοδεσμη......

Πλαστα ηταν και αυτα.......

Δεν ειναι το θεμα μας αυτο....

Οχι... Τι ελεγε το αρθρο της αγγλικης espresso...???

Εγω... Εθνοσπορ διαβαζω μονο.....

Βασικα Παραπονο εγω ....κατα τα αλλα δεν εχω....

Σε καποιο θεμα (αρκετα προ καιρου ) περιμενω ακομα μια απαντηση ( αλλα πραγματικα δεν θυμαμαι ποιο ηταν το θεμα... )

STOYBI
25/05/2010, 05:33

Απο τελη 6ου Θα κανονισετε και εμενα παλιορεμαλια....:D

Ουτος η αλλιως θα τα εχω φτυσει απο το 2ο λεπτο οποτε μην ανησυχειτε ιδιαιτερα.....

kalgeorge
25/05/2010, 05:34

Ουτος η αλλιως θα τα εχω φτυσει απο το 2ο λεπτο οποτε μην ανησυχειτε ιδιαιτερα.....

καλα αυτο το ακουμε απο προπερσυ ρε :bawl:

STOYBI
25/05/2010, 05:44
καλα αυτο το ακουμε απο προπερσυ ρε :bawl:

Εχεις δικιο....!!! :(

Σιγουρα φετος ( Μιας και ξαλαφρωσαμε απο καποιες βασικες υποχρεωσεις...)

:beer: :beer:

DUKASII
25/05/2010, 05:45

:wave2: αμα φερεις μαζι κ τον πινοκιο..ερχομαι με 1000...

STOYBI
25/05/2010, 05:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αμα φερεις μαζι κ τον πινοκιο..ερχομαι με 1000...

:a013:

kalgeorge
25/05/2010, 06:05

χλωμο σε κοβω....την ημερομηνια που θελεις εσυ θα το εχουμε γυρισει στις ρακετες :lol:

kalgeorge
25/05/2010, 06:05
αμα φερεις μαζι κ τον πινοκιο..ερχομαι με 1000...

τα δικα σου τα μαθαμε....
πρεπει λεει να κανονισεις περιπου 30 φορες...για να ερθεις μια :lol:

DUKASII
25/05/2010, 06:10
τα δικα σου τα μαθαμε....
πρεπει λεει να κανονισεις περιπου 30 φορες...για να ερθεις μια :lol: φιλε..μην ακους εκει το μαλακα..
εκτος του οτι για να παμε για καφε..πρεπει να μαστε σε ακτινα 30 μετρων απο το σπιτι..(οπου εκει που εμενε παλια βολευε..μιας κ εβγαινε η Βαν στο μπαλκονι και τον φωναζε οσο εμεις αραζαμε στο μικρολιμανο στο φλωροκαδικο εκει..) τωρα που μετακομισε..μονο στο μπαλκονι του παιζει καφε και πολυ σου λεω..

kalgeorge
25/05/2010, 06:18
φιλε..μην ακους εκει το μαλακα..
εκτος του οτι για να παμε για καφε..πρεπει να μαστε σε ακτινα 30 μετρων απο το σπιτι..(οπου εκει που εμενε παλια βολευε..μιας κ εβγαινε η Βαν στο μπαλκονι και τον φωναζε οσο εμεις αραζαμε στο μικρολιμανο στο φλωροκαδικο εκει..) τωρα που μετακομισε..μονο στο μπαλκονι του παιζει καφε και πολυ σου λεω..

εγω ξερω οτι και την προηγουμενη ειπες οτι εισαι μεσα....αλλα αφαντος :lol:

DUKASII
25/05/2010, 06:21
εγω ξερω οτι και την προηγουμενη ειπες οτι εισαι μεσα....αλλα αφαντος :lol: δε λεω μαλακιες..ειχα πει ...αν δε βρεχει θα ερθω..

kalgeorge
25/05/2010, 06:22
δε λεω μαλακιες..ειχα πει ...αν δε βρεχει θα ερθω..

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

πες μου μονο οτι εμαθες το σκηνικο.....μονο αυτο πες μου.:bawl:

Julius
25/05/2010, 06:23

ok, ksero kai ena me ton toto poly kalo

re malaka esy exeis na pekseis podosfero apo tote pou eisouna 100kila tsilivithra kai kapnizes MONO 3 paketa tsigara....

DUKASII
25/05/2010, 06:23
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

πες μου μονο οτι εμαθες το σκηνικο.....μονο αυτο πες μου.:bawl: οχι οχι ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣ

STOYBI
25/05/2010, 06:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
ok, ksero kai ena me ton toto poly kalo

re malaka esy exeis na pekseis podosfero apo tote pou eisouna 100kila tsilivithra kai kapnizes MONO 3 paketa tsigara....

Μην αγχωνεσε ρε........

Τον εχω καψει τον διαδρομο λεμε....... :D

( Εσπασε..... :sad: )

Julius
25/05/2010, 06:28
εγω ξερω οτι και την προηγουμενη ειπες οτι εισαι μεσα....αλλα αφαντος :lol:

O spyros file emafanizete mia kathe dodeka rantevou... san to komiti toy xalrey lemeeeee....

exo klisei mazi toy 14 rantevou gia enduro, 17 rantevou gia kafe, 4 rantevou gia volta, 9 rantevou gia mpala kai 6 rantevou gia podilato....

mia fora eirthe gia enduro :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
25/05/2010, 06:29
οχι οχι ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣ

ε τοτε τι θες ρε παπαρα....αφου δεν εβρεχε εκεινη την μερα....:evil:

DUKASII
25/05/2010, 06:29
καταλαβατε τωρα γιατι ειπα στην ΑΡΧΗ ΠΙΝΟΚΙΟ ΕΤΣΙ?
ΣΕ Λιγο θα σας πει οτι καναμε μαζι φανταροι...

Julius
25/05/2010, 06:30
Μην αγχωνεσε ρε........

Τον εχω καψει τον διαδρομο λεμε....... :D

( Εσπασε..... :sad: )

!!!!!!!!

kalgeorge
25/05/2010, 06:31
καταλαβατε τωρα γιατι ειπα στην ΑΡΧΗ ΠΙΝΟΚΙΟ ΕΤΣΙ?
ΣΕ Λιγο θα σας πει οτι καναμε μαζι φανταροι...
μηπως εννοεις κανατε μαζι καψιμιτζηδες???

CIRUS
25/05/2010, 10:31
Γιατί εμείς οι Γαύροι έχουμε και χιούμορ να ουμ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιτάξτε την καλοκαιρινή μας εμφάνιση

199094

Akatanomastos
25/05/2010, 11:14
Γιατί εμείς οι Γαύροι έχουμε και χιούμορ να ουμ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν σας εμεινε και τιποτα αλλο:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μαματη η εμφανιση,

βατραχοπεδιλα με ταπες δεν πηρατε ακομα?:bigcry: :rotflmao:

la_villa
25/05/2010, 11:29
καντην και διάτρητη...μοδα '90s

CIRUS
25/05/2010, 11:39
βατραχοπεδιλα με ταπες δεν πηρατε ακομα?:bigcry: :rotflmao:

δεν υπάρχει budget για να παραγγελθούν, θα αποφασίσει η νέα διοίκηση :bawl: :bawl:

CIRUS
25/05/2010, 11:41
καντην και διάτρητη...μοδα '90s

σωστός, γλιτώνουμε και ύφασμα να μας έρθει φθηνότερα, δεν είναι ώρα για σπατάλες :lol: :lol:

la_villa
25/05/2010, 12:59
ειναι έλληνες....
ακόμα χειρότερο είναι έλληνες Επιχειρηματίες...
αν και σε αυτό είμαι λίγο διχασμένος αν το πρώτο χειροτερευει το δεύτερο ή το δεύετερο το πρώτο....οκ το έγραψα ετσι...αν θετε πάρτε το και ανάποδα

ε ΔΕΝ γίνεται σε ελληνική επιχείρηση να διοικούν πανω απο ΕΝΑΣ έλληνας Επιχειρηματίας....

οι ανακοινώσεις πάνε και έρχονται.....μια απο τα ίδια ενδέχεται να προκύψει ΚΑΙ σε εμάς...

μπάλα μπορέι να μην δούμε ποτέ τελικά...αλλά Live θα εχουμε αβέρτα :lol: :lol:

υ.γ για να κλείσω είμαι με τον Τζίγγερ....πάντα τον θεωρούσα Σοβαρη διοίκηση...

Akatanomastos
25/05/2010, 15:32

υ.γ για να κλείσω είμαι με τον Τζίγγερ....πάντα τον θεωρούσα Σοβαρη διοίκηση...

ε βεβαια

με τον πατερα θα σου να?

που σου κανε τον κωλο ΝΑ????

Akatanomastos
25/05/2010, 15:33
καλα

η εθνικαρα πεταει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
26/05/2010, 01:32
EIΔΑΤΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΚΑΝΑΔΑ.....???

5-0 γιά πλάκα ,άλλά θά μπορούσε νάναι καί 10.....!!!

Νομίζω πώς μαζί μέ Βραζιλία, Άγγλία, ίταλία,καί Ίσπανία θάναι τά φαβορί...

Καί τό Ματσεράνο ,ένα φανταστικό δεκάρι...........Γκονζάλες στόν ΠΑΟ μού θύμισε,
μή πώ καί Νίνη.......
Τελικά αύτός ό παίκτης κλασσικό δεκάρι είναι όπως τόν θαυμάσαμε μέ Λίβερπουλ....!!!
Έχουν μάτι κάποιοι μπαλλαδόροι,τί νά λέμε έμείς οί άσχετοι τώρα, μόνο γιά πλάκα είμαστε.

kalgeorge
26/05/2010, 02:41
EIΔΑΤΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΚΑΝΑΔΑ.....???

5-0 γιά πλάκα ,άλλά θά μπορούσε νάναι καί 10.....!!!

Νομίζω πώς μαζί μέ Βραζιλία, Άγγλία, ίταλία,καί Ίσπανία θάναι τά φαβορί...

Καί τό Ματσεράνο ,ένα φανταστικό δεκάρι...........Γκονζάλες στόν ΠΑΟ μού θύμισε,
μή πώ καί Νίνη.......
Τελικά αύτός ό παίκτης κλασσικό δεκάρι είναι όπως τόν θαυμάσαμε μέ Λίβερπουλ....!!!
Έχουν μάτι κάποιοι μπαλλαδόροι,τί νά λέμε έμείς οί άσχετοι τώρα, μόνο γιά πλάκα είμαστε.

κατσε γιατι μου διαφευγει....πως τον λενε ρε συ αυτον που λεει στους αλλους....μην ασχολεισται μαζι μου...
μην λετε οτι ασχετα σας κατεβαινουν αναδρομικα....
μην χαρακτηριζετε τους αλλους....
μην επιμενετε σε μια αποψη γιατι αποτελει πεισμα και εγωισμο....
μην πατε απο ενα σημειο μιας κουβεντας σε ενα αλλο μονο και μονο για να προσπαθησετε να βγειτε απο πανω....

πως τον λενε αυτον που τα κατακρινει ολα αυτα και τα κανει ο ιδιος?
το αφηνω σε εσας...

αα....οσο για το κειμενακι σου παππου....φανταζομαι εχεις καταλαβει οτι σε εχουν παρει στο ψιλο ολοι και σου απαντανε μονο για να γελασουν ετσι?:rotflmao:

αλλα μην μασας ρε...γλυψε λιγο τον βαγγελη...ειναι ο μονος που προσπαθει να κρατησει τα προσχηματα ακομα και να μη σε κοροιδευει μεσα στα μουτρα σου....

kalgeorge
26/05/2010, 02:42

,τί νά λέμε έμείς οί άσχετοι τώρα, μόνο γιά πλάκα είμαστε.

ειπες και μια αληθεια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σε αφηνω τωρα...παω να βαλω χερι στον σαλπι που δεν επελεξε σε ποιο παιχνιδι θελει να παιζει και σε ποιο οχι :bawl:

και μετα παω να κραξω τους φιλαθλους του παναθηναικου γιατι .....πληρωνουν διοδια και πηζουν μεσα στην ζουγκλα της αθηνας :bawl: :bawl:

για σου ρε τερενς....αναβιωσες τον θιασο του σπαθαρη .....

irinia
26/05/2010, 03:14
ΑΧ..........ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ

Ολυμπιακός
Τρέχει και δεν φτάνει ο Ολυμπιακός

Επιμέλεια: Γρηγόρης Μπάτης
Δημοσίευση: 20 Μαίου 2010 05:10

Share140
Η χειρότερη σεζόν του Ολυμπιακού την τελευταία 20ετία ολοκληρώθηκε με ήττα και έτσι οι Πειραιώτες τερμάτισαν τελευταίοι και καταϊδρωμένοι στα πλέι οφ. Αποτέλεσμα; Η προετοιμασία ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα και οι "ερυθρόλευκοι" τρέχουν και δεν φτάνουν για να παρουσιαστούν έτοιμοι και μεταμορφωμένοι. Δύσκολο αλλά έτσι όπως τα κατάφεραν, δεν έχουν άλλη επιλογή...

Η 19η Μαΐου του 2010 θα μείνει στην ολυμπιακή ιστορία ως μια από τις μαύρες ημέρες για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" έχασαν και από την ΑΕΚ και τερμάτισαν πέμπτοι στην γενική βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα που πέρυσι τα σάρωσε όλα κατακτώντας το νταμπλ, περίπου 365 αργότερα βγήκε τελευταία στα πλέι οφ. Ένα... κατόρθωμα της διοίκησης.

Έτσι λοιπόν, οι Πειραιώτες έκαναν ένα πισωγύρισμα 22 χρόνων, αφού από την σεζόν 1987-88 έχουν να τερματίσουν σε τόσο χαμηλή θέση στην βαθμολογία. Τότε βέβαια βγήκαν στην 8η θέση, όμως και η τελευταία στα πλέι οφ, είναι εξίσου ντροπιαστική. Και τα αρνητικά σερί του Ολυμπιακού δεν σταματούν εκεί, αφού η ομάδα δεν θα δώσει αγώνες έστω και στα προκριμάτικα του Champions League μετά από 13 ολόκληρα χρόνια!

Το κακό βέβαια για τους Πειραιώτες είναι πως τα λάθη της φετινής χρονιάς θα έχουν αντίκτυπο και την επόμενη, που ξεκινά μόλις σε 20 μέρες και η διοίκηση πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου. Οι ευρωπαϊκές αγωνιστικές υποχρεώσεις των "ερυθρολεύκων" αρχίζουν στις 15 Ιουλίου, η προετοιμασία της ομάδας περίπου ένα μήνα πριν, κάτι που σημαίνει πως ο χρόνος της ΠΑΕ για να χτίσει ότι γκρέμισε πέρυσι είναι πολύ περιορισμένος.

Συγκεκριμένα, σε λιγότερο από ένα μήνα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει αποκτήσει έναν καλό προπονητή και να έχει κάνει κάποιες (όχι όλες) σημαντικές μεταγραφές για να πορευτεί σε σωστό δρόμο. Το μοναδικό ευχάριστο είναι πως οι αντίπαλοι στον πρώτο γύρο θα είναι χαμηλής δυναμικότητας και έτσι το άγχος θα είναι λιγότερο.

Η... μεγάλη Πέμπτη του Ολυμπιακού

Όπως και να 'χει, το Δ.Σ της Πέμπτης αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αφού θα πρέπει να παρθούν άμεσα απόφάσεις, τόσο για τον νέο προπονητή που θα κάθεται την επόμενη σεζόν στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, όσο και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Και το δυσάρεστο για τους Πειραιώτες είναι πως ειδικά αυτό το καλοκαίρι χρειάζονται πολλές και καλές μεταγραφές για μια νέα αρχή.

Πάντως, ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε την Τετάρτη στα γραφεία της ΠΑΕ και συνομίλησε με τους συνεργάτες του, κάτι που μαρτυρά πως έχει στο μυαλό του ένα πλάνο, που θα το αναλύσει την Πέμπτη στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σίγουρα, ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μια πρωτόγνωρη γι' αυτόν διαδικασία, που όμως μπορεί να αποδειχτεί ακόμη και λυτρωτική, αν ακολουθηθεί ένα καθαρά ποδοσφαιρικό πλάνο. Και το λέμε αυτό γιατί πολύ απλά το πρόβλημα των Πειραιωτών τις τελευταίες χρονιές ήταν αυτό ακριβώς. Δεν είχε έναν άνθρωπο που να γνωρίζει από ποδόσφαιρο και να βοηθούσε στο μεταγραφικό πλάνο.

Άλλο καλές, άλλο ακριβές μεταγραφές

Βέβαια το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ διαφορετικό απ' όλα τ' άλλα, αφού το μπάτζετ θα είναι περιορισμένο και οι σπατάλες θα κοπούν. Αν όμως οι "ερυθρόλευκοι" κινηθούν όπως πρέπει, μπορούν να τα καταφέρουν να δημιουργήσουν μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Άλλωστε οι καλές μεταγραφές δεν είναι οι ακριβές, αλλά οι έξυπνες και απ' αυτές έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός. Κάτι που έκανε το 1996, μαζεύοντας τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πάντως, δεν αποκλείεται ξαναδούμε επενδυτές και επίδοξους συμπαίκτες της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ να χτυπούν την πόρτα του Σωκράτη Κόκκαλη ή να το ανάποδο. Τα ονόματα είναι πολλά, όμως εκ του αποτελέσματος ο μεγαλομέτοχος της Πειραϊκής ΠΑΕ παλεύει και προσπαθεί μόνος του. Φυσικά δεν μπορεί να ξεχαστεί και ένα σενάριο πολυμετοχικότητας, όσο κι αν την δεδομένη στιγμή φαντάζει δύσκολο.

Έτσι γιά νά μάς θυμάστε.....

kalgeorge
26/05/2010, 03:17
ΑΧ..........ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ

Έτσι γιά νά μάς θυμάστε.....

ayta einai.....

o 4os pikarei ton 5o :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

irinia
26/05/2010, 03:28
ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΤΤΕΡΟ................ΞΩΚΥΛΕ...!!!

aek365.gr
Βάρεσε διάλυση η πολυμετοχικότητα
Mέγεθος κειμένου
Μικρό μέγεθος γραμμάτων Μεσαία μέγεθος γραμμάτων Μεγάλο μέγεθος γραμμάτων
Bookmark & Share
Bookmark and Share

Σφοδρή επίθεση Βγενόπουλου στον Τζίγκερ και πλέον θεωρείται αδύνατη η συνύπαρξη τους στον ΠΑΟ

Βαράει διάλυση η πολυμετοχικότητα στον ΠΑΟ μετά την ανακοίνωση - απάντηση του Βγενόπουλου στην ανοιχτή πρόκληση του Τζίγκερ.

Αναλυτικά η σκληρή ανακοίνωση του Βγενόπουλου

Επιτέλους οι μάσκες έπεσαν. Οι κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να πάρει λεφτά στην τσέπη για να πουλήσει τον Παναθηναϊκό που υπεραγαπά. Για να φθάσουμε μέχρι εδώ στήθηκε ένα απίθανο επικοινωνιακό παιχνίδι, από τη δήθεν αύξηση κεφαλαίου 40-50 εκατ. Ευρώ που θα κάλυπτε ο μεγαλομέτοχος και που κατέληξε στα 15 εκατ. Ευρώ, μέχρι τις αποτιμήσεις που δείχνουν ένα Παναθηναϊκό super-ζημιογόνο και ταυτόχρονα να αποτιμάται πάνω από 100 εκατ. Ευρώ, γιατί άραγε;

Είναι λυπηρό ότι τη στιγμή που η πολύμετοχικότητα με πρόεδρο-ηγέτη τον κ. Νίκο Πατέρα πέτυχε απολύτως, αντί να συνεχίζουμε βάζοντας όσα λεφτά χρειάζονταν για διακρίσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης χρησιμοποιεί ως μέσω πίεσης το πισωγύρισμα του Παναθηναϊκού με την απομάκρυνση του επιτυχημένου Προέδρου, την μείωση των συμβολαίων και τις πενιχρές μεταγραφές, προκειμένου να πάρει χρήματα από τα «κορόιδα» που έχουν ήδη βάλει 67 εκατ. Ευρώ χωρίς καμία αποτίμηση και μόνο από τη αγάπη τους για την ομάδα.

Τα «κορόιδα» όμως είναι έτοιμα να προσφέρουν χρήματα για την ομάδα για να γιγαντώσουν τον Παναθηναϊκό και όχι την ήδη γεμάτη τσέπη του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Καλούνται οι τσάτσοι, αποκηρυχθέντες και μη, να βοηθήσουν τις προσπάθειες του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη τώρα που θα μείνει πάλι μόνος του στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε έχει αποδείξει ότι με προέδρους της «εμπιστοσύνης» του με προπονητές και τεχνικούς διευθυντές νεροκουβαλητές, με φιστίκια για μεταγραφές και με αριστοτεχνικούς χειρισμούς στο θέμα του νέου γηπέδου η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

Καί είχα κάνει τόσα όνειρα.........

kalgeorge
26/05/2010, 03:41
ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΟΤΤΕΡΟ................ΞΩΚΥΛΕ...!!!

εδω και αν εχει γελιο η υποθεση....

να προσπαθει να μας πικαρει για τα διοικητικα μας.....ποιος??? το αεκακι.

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

irinia
26/05/2010, 03:43
ayta einai.....

o 4os pikarei ton 5o :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

ΚΑΙ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΝΑΣΑΙ............ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ

ΑΣΧΟΛΕΙΣΤ - ΑΙ...............έκτός ΑΝ.......δέν τόχεις,τό πιό πιθανό.

Άλλά νά μπερδεύεις τό τό 3 μέ τό 4...........ε.....ΕΔΩ..........κλονίστηκα :rotflmao:

Μέ άδειο στομάχι...........πάντα πειράζει τελικά...

Cpt. Haddock
26/05/2010, 03:44
[...]ΞΩΚΥΛΕ...!!![...]

τς τς τς....

kalgeorge
26/05/2010, 03:44
ΚΑΙ ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΝΑΣΑΙ............ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ

ΑΣΧΟΛΕΙΣΤ - ΑΙ...............έκτός ΑΝ.......δέν τόχεις,τό πιό πιθανό.

Άλλά νά μπερδεύεις τό τό 3 μέ τό 4...........ε.....ΕΔΩ..........κλονίστηκα :rotflmao:

Μέ άδειο στομάχι...........πάντα πειράζει τελικά...

?????? :dizzy: :hypnotize :hypnotize :uplate: