Σύνδεση

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread IIΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35

Akatanomastos
21/04/2010, 09:47
ειναι φανερο

βρωμοδουλεια του βαζελου

το παιχνιδι στηθηκε απο τον πατερα

μεχρι και απο που περασε το λεοφωρειο της μπαρτσα στην διαδρομη ειχε κανονιστει
:bawl: :bawl: :bigcry:

ρε λαβιλλα αντε πες μου κανα μπραβο
δεν αντεχω αλλο σου λεω:bawl: :lol:

iosif
21/04/2010, 09:47
αποδειχθηκε οτι μια ομαδα με ενα πολυ καλο συνολο και κορυφαιο προπονητη ειναι αποτελεσματικοτερη απο μια ομαδα με δυο τρεις κορυφαιους παιχταραδες ακομα και ενας ο ενας ειναι ο μεσι και προπονητη τυπου "παθος για την ομαδα" και κοινη λογικη.

βεβαια στη ρεβανς μπορει να πεσει καμια 2-3αρα αλλα ο μουρινιο δεν μας εχει συνηθισει σε διασυρμου τυπου 3,4-0

υγ και κατι ακομα. πειραζει που στο ματς με την αρσεναλ υπηραχαν καποιες φασεις οριακες για οφσαιντ που εγιναν γκολ αλλα η αποδοση της μπαρτσα δεν αφηνε περιθωριο για τετοια πραματα? το ιδιο και χθες. εχασε δικαια.

αρε ειχα δει την ΑΕΚ μεσα στην ιντερ (2-0) με τον μαυροδημο προσωπικο φρουρο του ρουμενιγκε.....αυτα ειναι!

Akatanomastos
21/04/2010, 09:48
δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι θα φαει 5 μπαλακια η ιντερ, οπως σε ολους αυτο μας ερχετε στο μυαλο..

δεν ειδα το παιχνιδι χτες, εβλεπα to score μονο

ε οταν ειδα το 0 - 1 στο 20 κατι λεω μεγαλη τσοντα θα γινει, θα τελιωσει απο σημερα η προκριση κλπ κλπ

και ομως γυρισε τουμπα το παιχνιδι

για να δουμε

Sferopetadhn
21/04/2010, 10:12
Μην ξεχνάτε ότι η Μπάρτσα πήγε στο Μιλάνο με λεωφορείο, 20 ώρες ταξίδι (με διανυκτέρευση). Δεν είναι κι ότι καλύτερο αν σκεφτούμε ότι έχασαν τουλάχιστον μία προπόνηση και είχαν και περισσότερη ταλαιπωρία.

Σε αυτό το επίπεδο όλα παίζουν ρόλο και κυρίως οι λεπτομέρειες.

kalgeorge
21/04/2010, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Μην ξεχνάτε ότι η Μπάρτσα πήγε στο Μιλάνο με λεωφορείο, 20 ώρες ταξίδι (με διανυκτέρευση). .

daktilos tou patera re :lol: :lol: :lol:

sorry den kratithika :blush:

Sferopetadhn
21/04/2010, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
daktilos tou patera re :lol: :lol: :lol:

sorry den kratithika :blush:

Χάστε εσείς το κύπελλο και θα σε πω εγώ... :D

kalgeorge
21/04/2010, 10:25
Χάστε εσείς το κύπελλο και θα σε πω εγώ... :D

kai an to paroume? :wave2:

la_villa
21/04/2010, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
EΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ.......

Μία πολύ όριακή φάση είδα,πού δέν τόλμησαν οί Ίταλοί νά κάνουν στοπ-καρρέ
καί νά μάς τήν δείξουν σωστά.
:wave2:

τι λε ρε τερενς

καταρχην το 2ο γκολ προήλθε απο φάουλ πάνω στον μεσι που δεν δόθηκε και στην αντεπίθεση εγινε το 2-1
και το 3ο γκολ ΟΥΤΕ ριπλέυ δεν χρειάζοταν για να το δεις...προσωπικά το κατάλαβα σε live έκδοση ..ήταν πεντακαθαρο και δεν χρειάζεται ριπλέυ γιατι το εδειχνε καθαρα η γραμμη της μικρής περιοχης
και δεν ειδαμε και ένα ριπλεύ στο 89' που μετα το κοντρολ μεσα στην περιοχη παίκτης της Μπάρτσα ξαπλώθηκε απότομα στο χορτάρι στούψος του πέναλτυ.....αλλά ριπλεύ δεν....φαση ακριβς μετα το τετ α τετ του Πικε...δεν λέω ότι ήταν πέναλτυ αλλα ριπλεύ δεν μας δώσαν ποτε οι ιταλοί

της καρτες της αφηνουμε εκτός ...

απο κει και πέρα η κόπωση της Μπάρτσα απο το ταξίδι ήταν ολοφάνερη...χαναν γελοία κοντρόλ που δεν μας έχουν συνηθισει αλλα αυτο δεν δικαιολογει την διαιτησία...

la_villa
21/04/2010, 10:47
για τα δικά μας τωρα

πολλές πιθανότητες λέει να μείνει ο Μπάντοβιτς αν τερματισει πρώτος ειδικά :lol: :lol: :lol: :lol:

ρε 4η με 6 ηττες ....γαμω τον κωλογερο

irinia
21/04/2010, 11:29
ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡ - ΜΠΑΡΤΣΑ

Ό καθένας μπορεί νάχει τήν άποψη του..........άλλά γιά τά play-offs δέν ύπάρχει άμφιβολία ούτε γι'άστείο...

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΑΝΤΟΣ.........

Νομίζω πώς πήραμε όλοι τό μήνυμα μας.....

irinia
21/04/2010, 11:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
τι λε ρε τερενς

καταρχην το 2ο γκολ προήλθε απο φάουλ πάνω στον μεσι που δεν δόθηκε και στην αντεπίθεση εγινε το 2-1
και το 3ο γκολ ΟΥΤΕ ριπλέυ δεν χρειάζοταν για να το δεις...προσωπικά το κατάλαβα σε live έκδοση ..ήταν πεντακαθαρο και δεν χρειάζεται ριπλέυ γιατι το εδειχνε καθαρα η γραμμη της μικρής περιοχης
και δεν ειδαμε και ένα ριπλεύ στο 89' που μετα το κοντρολ μεσα στην περιοχη παίκτης της Μπάρτσα ξαπλώθηκε απότομα στο χορτάρι στούψος του πέναλτυ.....αλλά ριπλεύ δεν....φαση ακριβς μετα το τετ α τετ του Πικε...δεν λέω ότι ήταν πέναλτυ αλλα ριπλεύ δεν μας δώσαν ποτε οι ιταλοί

της καρτες της αφηνουμε εκτός ...

απο κει και πέρα η κόπωση της Μπάρτσα απο το ταξίδι ήταν ολοφάνερη...χαναν γελοία κοντρόλ που δεν μας έχουν συνηθισει αλλα αυτο δεν δικαιολογει την διαιτησία...

ΓΥΡΙΣΑ ΤΗΝ TV ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΡΕΙΠΛΕΥ ΤΟΥ 2ου ΓΚΟΛ

Όπότε δέν έχω άποψη ,δέν τό είδα στό ξεκίνημα.....ούτε τό πώς πήραν τή μπάλλα ούτε τήν κούρσα
τού Γιούγκο....
Στό 89ο λεπτό ήταν καί πάλι ό Πικέ στό κοντρόλ.
Είσαι έπηρεασμένος σάν γαύρος άπό Άλεξανδρή Γιαννακόπουλο καί Τζόρτζεβιτς.........
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ Η ΦΑΣΗ.........
Στό OFFSIDE θά σού θυμίσω ότι.......
ό παίκτης είναι έκτός παιχνιδιού, μετά τήν άπομάκρυνση τής μπάλλας άπό τό κεφάλι τού παίκτη πού κάνει τήν
πρώτη κεφαλιά ,ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΤΗΣ.
Έκεί άρχίζει καί μετράει τό offside.
Δηλαδή μέ άπλά λόγια όταν ή μπάλλα έχει άπομακρυνθεί άπό τό κεφάλι αύτού πού κάνει τήν πάσσα
ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΜΠΑΛΛΑ...............τότε βλέπεις πού είναι ό παίκτης πού σκοράρισε,
άν είναι έκτός θέσης ,δέν καλύπτεται δηλαδή άπό 2 άμυντικούς......... Καί αύτό γίνεται μόνο
μέ στόπ καρρέ...!!
Μέ τό μάτι..?? δέν πά νάχει 10 γραμμές είναι θέμα ΧΡΟΝΟΥ,ΣΤΙΓΜΗΣ,ΤΑΙΜΙΝΓΚ..!!

Έλπίζω πώς αύτά πού σού έγραψα τά ξέρεις ,όπότε όπως καταλαβαίνεις δέν είναι τόσο εύκολο
νά τό δείς άκόμα καί άπό τήν tv σέ κίνηση.
Φαντάσου νάσαι στή θέση τού βοηθού........ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ

Akatanomastos
21/04/2010, 12:21

Φαντάσου νάσαι στή θέση τού βοηθού........ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ

ναι τωρα ειναι δυσκολη φαση

ενω ολα του βαζελου ειναι επιτηδες αφημένα

δεν λεω οτι το αφησε επιτηδες χτες, και γω δεν εχω ξεκαθαρη εικονα απο τις φασεις που ειδα, οφ σαιντ μου φενετε

αλλα δεν μπορω επισης να πω οτι σε ολα του βαζελου καναν επιτηδες στραβα ματια τα κορακια

Sferopetadhn
21/04/2010, 12:35
kai an to paroume? :wave2:

Όλοι στη φιέστα :a30: :a30: :a30:

kalgeorge
21/04/2010, 13:04
Όλοι στη φιέστα :a30: :a30: :a30:

αντε θα παρω και εσενα.....για να δεις πως ειναι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
21/04/2010, 14:03
Xθες το πρωί στην Oρόκλινη Λάρνακας, στην Kύπρο, «έφυγε» από τη ζωή ο μικρός Aνδρέας Kαραπίττας. Eνα πραγματικό αγγελούδι -πριν καν συμπληρώσει 9 χρόνια ζωής- έπειτα από μία τεράστια μάχη δυόμισι ετών με τον θάνατο. Tον πολέμησε, αγωνίστηκε, χωρίς ποτέ να χάσει από το πρόσωπό του το αθώο παιδικό χαμόγελό του. Xωρίς να τον λυγίσει ποτέ ο όγκος που είχε παρουσιαστεί στο κεφάλι του από τον Oκτώβριο του 2007. Mέχρι χθες...

Tην πραγματικά συγκλονιστική ιστορία του μικρού Aνδρέα μας αποκάλυψε χθες το πρωί στον Sentra 103,3 και στο «Goal» ο θείος του Nικόλας. Γιατί πολύ απλά ήθελε με κάποιον τρόπο να πει ένα τεράστιο «ευχαριστώ» μέσα από την ψυχή του στην τεράστια καρδιά του Σωτήρη Nίνη, του Kώστα Aντωνίου, του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και όλων όσοι αποτελούν την «οικογένεια» του Παναθηναϊκού, για όλα όσα έκαναν προσφέροντας λίγες ακόμη στιγμές ξεγνοιασιάς και πραγματικής χαράς στον μικρό άγγελό τους...

O μικρός Aνδρέας είχε δύο μεγάλες αγάπες από τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Tον Παναθηναϊκό και τον Σωτήρη Nίνη. Για τον μικρό «μάγο» με την τεράστια καρδιά μιλούσε συνεχώς στους δικούς του, γεμίζοντας το δωμάτιό του αφίσες με τα ποδοσφαιρικά κατορθώματα του «El Ninio».

Oι φωτογραφίες αυτές ήταν και η πιο γλυκιά παρηγοριά του σ’ όλες τις δύσκολες στιγμές που βίωσε τα τελευταία χρόνια. Tους τελευταίους τρεις μήνες η κατάσταση της υγείας του, δυστυχώς, άρχισε να χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Mα ποτέ δεν έχασε το κουράγιο του. Eνα «μαράζι» όμως τον έτρωγε. Nα δει μία μέρα από κοντά τον αγαπημένο του Σωτήρη. Eνα πρωινό, πριν από περίπου δύο μήνες, έβγαλε αυτό το παράπονό του στη θεία του Eλενα.

«Θέλω πάρα πολύ να δω τον Nίνη. Θα προλάβω όμως να τον δω;» ήταν τα γεμάτα παράπονο λόγια του, με τη θεία του να του απαντάει: «Γιατί να μην προλάβεις;». H απάντηση του μικρού Aνδρέα ήταν αφοπλιστική, φανερώνοντας το μεγαλείο της παιδικής ψυχής του. «Δεν πειράζει. Aλήθεια δεν πειράζει. Kι αν δεν προλάβω, θα τον ονειρευτώ...». H θεία του, Eλενα, επικοινώνησε με τον ξάδερφό της Nικόλα, ο οποίος κίνησε αμέσως γη και ουρανό για να ικανοποιήσει την τεράστια επιθυμία του Aνδρέα.

Mέσω του ξαδέρφου τους, Kυριάκου Παύλου, σημερινού ποδοσφαιριστή του Διαγόρα και πρώην παίκτη του Πανιώνιου, κατόρθωσαν να έρθουν σε επαφή με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, μεταφέροντάς του όλη την ιστορία και την επιθυμία του μικρού Aνδρέα.

Tο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού κινητοποιήθηκε αμέσως, ενημέρωσε τον Kώστα Aντωνίου και τον Σωτήρη Nίνη και το βράδυ κάλεσε πίσω τον θείο Nικόλα. «Mη σας νοιάζει καθόλου, θα βρούμε τις πτήσεις και μετά την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, θα ταξιδέψει για να δει το μικρό και θα μείνει μαζί του όλη μέρα...», ήταν η απάντηση του Παπαβασιλείου, δίνοντας τεράστια χαρά στην οικογένεια του Aνδρέα.

Oπερ και εγένετο. Xωρίς να γνωρίζει κανείς το παραμικρό (αφού άπαντες το κράτησαν ως «επτασφράγιστο» μυστικό), το μεσημέρι της Δευτέρας ο Nίνης, δύο μέρες πριν πετάξει ο Παναθηναϊκός στη Pώμη για να δώσει τη ρεβάνς της χρονιάς με τη Pόμα, έκανε ταξίδι-αστραπή στη Λάρνακα για να βρεθεί κοντά στον μικρό Aνδρέα.

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν οι συγγενείς του παιδιού και τον πήγαν αμέσως στο σπίτι του. O μικρός Aνδρέας δάκρυσε από τη χαρά του όταν τον είδε στην πόρτα. Xώθηκε αμέσως στην αγκαλιά του Nίνη και πέρασε μαζί του μία ολόκληρη μέρα, παίζοντας videogames και ποδόσφαιρο στο πίσω μέρος της αυλής του.

O Nίνης του προσέφερε μία φανέλα του, με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας, με τον Aνδρέα να του χαρίζει μία ταυτότητα που είχε πάνω της έναν ποδοσφαιριστή που σουτάρει και την αφιέρωσή του «με αγάπη Aνδρέας». Eνα δώρο που ο Nίνης υποσχέθηκε να φυλάει πάντα ως κόρην οφθαλμού...

O μικρός Aνδρέας ζήτησε από τον άσο του Παναθηναϊκού και μία ακόμη χάρη, που δεν μπορούσε να του την αρνηθεί κανείς άνθρωπος στον κόσμο. Mία χάρη που φανερώνει το μεγαλείο της παιδικής ψυχής. Tον κάλεσε να πάνε μαζί στο νοσοκομείο, για να επισκεφθούν και το μικρό φίλο του τον Xριστόφορο, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από ένα παρόμοιο πρόβλημα υγείας.

Λίγη ώρα αργότερα όλοι μαζί βρίσκονταν στο νοσοκομείο κι έβγαζαν φωτογραφίες, με το μικρό Xριστόφορο να μην πιστεύει στα μάτια του. Tο ίνδαλμά τους ήταν κοντά τους για να τους δώσει ένα χαμόγελο ζωής.

O Nίνης αναχώρησε για την Aθήνα το ίδιο βράδυ, δίνοντας την υπόσχεση στον μικρό Aνδρέα ότι θα τον σκέφτεται και θα παίζει και γι’ αυτόν. Kαι τρία βράδια αργότερα στο «Oλίμπικο» της Pώμης τήρησε το λόγο του όπως έχει μάθει να κάνει πάντα...

Tα λόγια από εδώ και πέρα είναι περιττά... Aπλά ένα μεγάλο μπράβο απ’ όλους, στον Παναθηναϊκό, στον Kώστα Aντωνίου, στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και πάνω απ’ όλα στον Σωτήρη Nίνη, που απέδειξε για μία ακόμη φορά γιατί είναι ένα αληθινό κόσμημα, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία...

Aς είναι όσο το δυνατόν ελαφρύτερο το χώμα που θα σκεπάσει σήμερα τον μικρό Aνδρέα. Kαι είναι βέβαιο πως κι από τον ουρανό δεν θα χάνει ποτέ αγώνα του αγαπημένου του «τριφυλλιού» και του λατρεμένου του Σωτήρη...

www.goalday.gr

Τώρα το διάβασα... απλά σε τέτοιες κινήσεις το μόνο που μπορώ να πώ είναι ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.

Μακάρι αντί για ηλίθιες μαϊμούδες των γηπέδων που σπάνε και ρημάζουν , οι κερκίδες να γέμιζαν απο παιδιά που θέλουν να δούν τα ινδάλματα τους. Και Μπράβο σε όλες τις ομάδές και παίκτες που κάνουν τέτοιες πράξεις.

Gandalf

Akatanomastos
21/04/2010, 14:08
τεραστιο RESPECT στον σωτηρη

ετσι η τεραστια εμφανιση του στο ολυμπικο

γινετε ακομα ποιο σημαντικη

αφιερωμενη κατα καποιο τροπο και σε αυτα τα παιδια..:a23: :a23: :a23:

Gia
21/04/2010, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
www.goalday.gr

Τώρα το διάβασα... απλά σε τέτοιες κινήσεις το μόνο που μπορώ να πώ είναι ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.

Μακάρι αντί για ηλίθιες μαϊμούδες των γηπέδων που σπάνε και ρημάζουν , οι κερκίδες να γέμιζαν απο παιδιά που θέλουν να δούν τα ινδάλματα τους. Και Μπράβο σε όλες τις ομάδές και παίκτες που κάνουν τέτοιες πράξεις.

Gandalf

Φίλε βούρκωσα...

Αδικία ρε πστ μου το πιτσιρίκι..:( :(

la_villa
21/04/2010, 15:42
εκει που μιλανει οι πράξεις τα λόγια περισσεύουν...

απλά ...ΜΠΡΑΒΟ

irinia
21/04/2010, 19:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ναι τωρα ειναι δυσκολη φαση

ενω ολα του βαζελου ειναι επιτηδες αφημένα

δεν λεω οτι το αφησε επιτηδες χτες, και γω δεν εχω ξεκαθαρη εικονα απο τις φασεις που ειδα, οφ σαιντ μου φενετε

αλλα δεν μπορω επισης να πω οτι σε ολα του βαζελου καναν επιτηδες στραβα ματια τα κορακια

MA ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέ μού δίνει τή δυνατότητα ,ούτε κάν μιά εύκαιρία , νά σκεφτώ
τό........
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ........ ???
όταν έχω άπέναντί μου αύτόν τόν γαύρο καί αύτόν τόν βάζελο...??

Γιά τό παιδάκι τί νά πώ ,μόνο θλίψη όλη μέρα είμαι μέσα στά παιδιά....
Άπέραντη θλίψη....
Όποιος έχει παράπονο άπό τή ζωή του άς περνάει καμμιά βόλτα
άπό τό Θεαγένειο,νά βλέπει τί σημαίνει δυστυχία καί πόνος.....
Μπράβο στό Νίνη,άν καί πιστεύω ότι αύτές οί πράξεις πρέπει νά
μένουν στήν άφάνεια.
πολύ κακώς τό έβγαλε,αύτός πού τό έβγαλε,είμαι σίγουρος ότι ό Νίνης
δέν τόθελε....άλλιώς δέ θάχε άξία καί νόημα ή πράξη του..

Sferopetadhn
22/04/2010, 08:00

τό........

100% σωστός :a18:

la_villa
22/04/2010, 08:54

τό........

τωρα τερενς γίνεσαι ο κλασικός γτπ βαζελος

ευνοήστε εσείς ενω έγω σφάζομαι.....

ετσι έλεγε ως τωρα και ο βαζελος και φέτος μιλάει για 50-50 και εξυγίανση...
κατι μου λέει ότι αν το πάρεις και εσύ όπως ο βαζελος φέτος θα λες τα ίδια παπατζιλίκια περι 50-50...

οπότε καλά κανουν οι διοικησεις και κάνουν αυτα που κάνουν...γιατι αυτά θέλουν ΠΡΩΤΟΙ οι οπαδοί τους

Cpt. Haddock
22/04/2010, 08:57
[...]Μπράβο στό Νίνη,άν καί πιστεύω ότι αύτές οί πράξεις πρέπει νά
μένουν στήν άφάνεια.
πολύ κακώς τό έβγαλε,αύτός πού τό έβγαλε,είμαι σίγουρος ότι ό Νίνης
δέν τόθελε....άλλιώς δέ θάχε άξία καί νόημα ή πράξη του..

Οχι, να βγαίνουν στη δημοσιότητα (στο "σωστό" χρονο όπως εδω) μπας και καταλάβει ο μεσος καφρος οτι το ποδοσφαιρο μπορεί να ειναι και κατι αλλο

Akatanomastos
22/04/2010, 10:39

τό........

100% σωστός :a18:

τι σωστος ρε σφερο,

και τι ειναι αυτα που λες ρε τερενς..

αν ειναι ετσι, ας παψουμε να μιλαμε

δεν εχει νοημα η οποιαδηποτε συζητηση
αφου τα συμπερασματα της ειναι προκαθορισμενα..

STOYBI
22/04/2010, 11:17
τι σωστος ρε σφερο,

και τι ειναι αυτα που λες ρε τερενς..

αν ειναι ετσι, ας παψουμε να μιλαμε

δεν εχει νοημα η οποιαδηποτε συζητηση
αφου τα συμπερασματα της ειναι προκαθορισμενα..

Κατσε να δουμε τι κωλοτουμπες θα διαβασουμε στην περιπτωση που δεν βγει ο γαυρος στα οφφ .

Sferopetadhn
22/04/2010, 11:34
Γιατί ρε παλικάρια; Σας έχει κάνει το ελληνικό πρωτάθλημα και ο τρόπος που λειτουργούν όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτό τη δυνατότητα να πιστεύετε ότι παίζεται εντός γηπέδων; Είναι τέτοια η βρώμα και τα τέρατα που έχουμε δει που ακόμη και ανθρώπινα να είναι τα λάθη των διαιτητών δεν τους πιστεύουμε. Πολύ απλά!

Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα λένε και πολύ σωστά! Όταν επικρατεί η απόλυτη ρεμούλα πώς μπορώ εγώ να δεχτώ ότι π.χ. δεν είδε ο Σπάθας (ω τί σύμπτωση) το πέναλτι με τον Άρη στο 90'; Ή ότι το διπλό της Ξάνθης ήταν καθαρό;

Απλά ως οπαδοί των δύο κατεξοχήν ευνοούμενων δεν σας πολυσυμφέρει αυτό που λέω αφού ξέρετε ότι τώρα δεν είστε στα κόζια αλλά θα είστε αύριο, μεθαύριο αυτοί που θα ξανακάνετε τα ίδια.

Η ιστορία σας αυτό μου έχει αποδείξει και δεν είδα αλλάζουν και πολλά φέτος που ήταν μια χρονιά αλλαγής στα κόζια. Χρώμα και όνομα άλλαξε ο νταβατζής, τίποτε άλλο.

STOYBI
22/04/2010, 11:38
Γιατί ρε παλικάρια; Σας έχει κάνει το ελληνικό πρωτάθλημα και ο τρόπος που λειτουργούν όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτό τη δυνατότητα να πιστεύετε ότι παίζεται εντός γηπέδων; Είναι τέτοια η βρώμα και τα τέρατα που έχουμε δει που ακόμη και ανθρώπινα να είναι τα λάθη των διαιτητών δεν τους πιστεύουμε. Πολύ απλά!

Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα λένε και πολύ σωστά! Όταν επικρατεί η απόλυτη ρεμούλα πώς μπορώ εγώ να δεχτώ ότι π.χ. δεν είδε ο Σπάθας (ω τί σύμπτωση) το πέναλτι με τον Άρη στο 90'; Ή ότι το διπλό της Ξάνθης ήταν καθαρό;

Απλά ως οπαδοί των δύο κατεξοχήν ευνοούμενων δεν σας πολυσυμφέρει αυτό που λέω αφού ξέρετε ότι τώρα δεν είστε στα κόζια αλλά θα είστε αύριο, μεθαύριο αυτοί που θα ξανακάνετε τα ίδια.

Η ιστορία σας αυτό μου έχει αποδείξει και δεν είδα αλλάζουν και πολλά φέτος που ήταν μια χρονιά αλλαγής στα κόζια. Χρώμα και όνομα άλλαξε ο νταβατζής, τίποτε άλλο.

Εγω ειδα επισεις οτι εχεις μια πολυ καλη ομαδα με τρομερη διαφορα απο τα περασμενα χρονια...

Εσυ..???

Και ξεκολα καπως με τον Σπαθα......

Και με μονο αυτη την ηττα ειχατε ελπιδες (που δυστηχως την πεταξατε μονοι σας στους επομενους αγωνες σας...)

Sferopetadhn
22/04/2010, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εγω ειδα επισεις οτι εχεις μια πολυ καλη ομαδα με τρομερη διαφορα απο τα περασμενα χρονια...

Εσυ..???

Και ξεκολα καπως με τον Σπαθα......

Και με μονο αυτη την ηττα ειχατε ελπιδες (που δυστηχως την πεταξατε μονοι σας στους επομενους αγωνες σας...)

Παιδιά, πρωτάθλημα υπήρχε και πριν το 2010, δεν αναφέρομαι μόνο στο φετινό...

Εδώ και δεκαετίες βλέπουμε τα ίδια με διαφορετικά ονόματα και χρώματα. Ο Σπάθας ήταν ένα παράδειγμα. Μπορώ να σου πω δεκάδες ονόματα αλλά δεν έχει νόημα. Τα ξέρετε είτε γιατί τα κάνατε (οι ομάδες σας) είτε γιατί τα λουστήκατε, αναλόγως τα κόζια.

Τώρα αν εσείς νομίζετε ότι το πρωτάθλημά μας είναι καθαρό εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας δικαιούται να πιστεύει ότι θέλει και βάσει αυτού κρίνεται αναλόγως.

Απλά λέω ότι όταν κάτι είναι χρονίως άρρωστο εγώ προσωπικά πρώτα σκέφτομαι την πουστιά και μετά το λάθος. Η αρχή "αθώος μέχρι αποδείξεως το εναντίου" έχει καταρριφθεί για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους διαιτητές συγκεκριμένα προ πολλούς. Βρώμικοι ως το κόκκαλο μέχρι αποδείξεως του εναντίου!

Akatanomastos
22/04/2010, 12:19
Βρώμικοι ως το κόκκαλΗ μέχρι αποδείξεως του εναντίου!

:D

STOYBI
22/04/2010, 12:39
:D

Φασκεις και αντιφασκεις.....

Αποφασισε.... Μεση λυση δεν υπαρχει....

Akatanomastos
22/04/2010, 12:41
Φασκεις και αντιφασκεις.....

Αποφασισε.... Μεση λυση δεν υπαρχει....

:wave2: που αντιφασκω καλε?

ενα χαριτωμενο λογοπαιγνιο εκανα μονο:beer:

STOYBI
22/04/2010, 13:17
που αντιφασκω καλε?

ενα χαριτωμενο λογοπαιγνιο εκανα μονο:beer:

Ξερεις.....

Καλε...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
22/04/2010, 13:24

Καλε...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:look:

καλητερα

κουκλε μου?:bawl: :lol:

Akatanomastos
22/04/2010, 14:06
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

νομιζω οτι αυτο

ξεπερναει και τον καραγκουνη σε τεχνικη..:bigcry: :rotflmao: :bigcry:

και μαντεψτε στην ελλαδα στανταρακι θα παιρνε το πεναλντακι του..

http://www.youtube.com/watch?v=FtU7abE6HCM&feature=related

SnakeMJK
22/04/2010, 14:17
http://www.youtube.com/watch?v=FtU7abE6HCM&feature=related

ούτε ο ντίογκο δεν ζήτησε πέναλτι σε αυτή τη φάση. :ZZZ:

irinia
22/04/2010, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οχι, να βγαίνουν στη δημοσιότητα (στο "σωστό" χρονο όπως εδω) μπας και καταλάβει ο μεσος καφρος οτι το ποδοσφαιρο μπορεί να ειναι και κατι αλλο

ΛΥΠΑΜΑΙ.........ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ

Κανένας δέν έχει τό δικαίωμα νά καπηλεύεται μιά τέτοια πράξη άνθρωπιάς.
Όσο σοβαρός καί άγαθός καί νάναι ό σκοπός ......
Άπό τήν άλλη πιστεύω άκράδαντα πώς όταν τέτοιες ένέργειες
βλέπουν τήν δημοσιότητα,
ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ...........!!!
Άν θές καί τήν προσωπική μου θέση...??
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ...........
ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ...!!

Αύτά δέ γίνονται ούτε μπροστά στίς κάμερες,ούτε θεατρικά.
Αύτά γίνονται κρυφά........καί θάπρεπε νά τό ξέρουν αύτός πού τόκανε
καί αύτός πού τό χάρηκε...!!

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ........έξυπηρετούν σκοπούς καί καταστάσεις.
Διότι μετά φτάνουμε νά βλέπουμε τό γελοίο καί τραγικό συνάμα.
Αύτούς πού σκορπίζουν κάθε μέρα τό θάνατο,νά έγκαινιάζουν καί
νά χρηματοδοτούν εύαγή ίδρύματα,νοσοκομεία κ.λ.π...,καί νά μοστράρονται
ώς σωτήρες........ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ
ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΣΠΕΙΡΑΝ....!!

Άς βρούν έναν άλλον τρόπο,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ......,πού δέν πρόκειται,
ποτέ ξανά νά πάμε πίσω,έκεί πού καθόμουνα μέ τόν Παοκτσή στή θύρα 8
δίπλα - δίπλα μέ τό κιτρινόμαυρο κασκολάκι μου καί φωνάζαμε
γκόλ αύτός , γκόλ έγώ....!!!

Ή βία μπήκε στή ζωή μας μέ χίλιους τρόπους.....τά γήπεδα άποτελούν
καθρέφτη όμαδικής συμπεριφοράς .
Μαζί μέ τίς πολλές άξίες έκαναν φτερά καί ή άξία καί ό σεβασμός
γιά τή ζωή τού διπλανού μας.
Χθές κάποιος σκότωσε έδώ στή Θεσσαλονίκη γιά πλάκα,γιά νά πάρει
μία τσάντα...!!
ΠΟΣΑ ΝΑΧΕ ΜΕΣΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΤΣΑΝΤΑ....??

Τί περιμένεις λοιπόν νά δείς στό γήπεδο...??
Ίσα - ίσα ή ψυχολογία τής μάζας ξέρεις πώς είναι,πάρτους τά κεφάλια...!!

Καί αύτό πού λένε κάποιοι Εύρωπαίοι ότι στά δικά τους γήπεδα κ.λ.π...
ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ...!!
Άπλά οί άνθρωποι προστατεύουν τίς έπενδύσεις τους γιά νά πηγαίνουν
γυναικόπαιδα καί νά τά άκουμπάνε.....
Μετά τόν άγώνα έρχονται τά ραντεβού στά ποτάμια
καί τίς γέφυρες καί σφάζονται...!!

Μήν περιμένεις λοιπόν άπό τέτοιου είδους πράξεις όπως αύτή τού παίκτη
τού ΠΑΟ νά δείς προκοπή έξυγίανση καί παραδειγματισμό.
Καί ούτε θά άκουμπούσε εύαίσθητες χορδές ,γιατί όλοι αύτοί πού διοικούν
έχουν πολύ παχιά έπιδερμίδα τήν όποία τήν τρυπάει μόνο ένα πράμμα...
ΤΟ ΧΡΗΜΑ........!!!!

kalgeorge
22/04/2010, 21:06
http://www.sport24.gr/html/ent/193/ent.357193.asp

an auto ginotan gia ton panathinaiko tha eixate na lete oooooooolo to kalokairi

kalgeorge
22/04/2010, 21:07
http://www.sport24.gr/html/ent/085/ent.357085.asp

:look: :look:

Μικe777
22/04/2010, 21:27
http://www.sport24.gr/html/ent/085/ent.357085.asp

:look: :look:
:confused:

la_villa
22/04/2010, 22:49
καλά αμα ισχύει κάτι τέτοιο στην ελλάδα ήμαστε πολύ πίσω....

και δικαιολογούνται πλήρως ο τρόπος αντιμετώπισεις των ομάδων την τρίτη...

Akatanomastos
23/04/2010, 03:23
καλα αυτη η ατλετικο δεν τραβαει μία:bigcry:

ειδικα στην ευρωπη:bigcry: :lol:

irinia
23/04/2010, 05:17
Παιδιά, πρωτάθλημα υπήρχε και πριν το 2010, δεν αναφέρομαι μόνο στο φετινό...

Εδώ και δεκαετίες βλέπουμε τα ίδια με διαφορετικά ονόματα και χρώματα. Ο Σπάθας ήταν ένα παράδειγμα. Μπορώ να σου πω δεκάδες ονόματα αλλά δεν έχει νόημα. Τα ξέρετε είτε γιατί τα κάνατε (οι ομάδες σας) είτε γιατί τα λουστήκατε, αναλόγως τα κόζια.

Τώρα αν εσείς νομίζετε ότι το πρωτάθλημά μας είναι καθαρό εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας δικαιούται να πιστεύει ότι θέλει και βάσει αυτού κρίνεται αναλόγως.

Απλά λέω ότι όταν κάτι είναι χρονίως άρρωστο εγώ προσωπικά πρώτα σκέφτομαι την πουστιά και μετά το λάθος. Η αρχή "αθώος μέχρι αποδείξεως το εναντίου" έχει καταρριφθεί για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους διαιτητές συγκεκριμένα προ πολλούς. Βρώμικοι ως το κόκκαλο μέχρι αποδείξεως του εναντίου!

TO ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ

Τού καθρέφτη τής Έλληνικής κοινωνίας........
Θά μπορούσε ποτέ τό ποδόσφαιρο νά διαφέρει άπό τή ρεμούλα,τήν πουστιά καί τό άλαλούμ
πού έπικρατεί σέ αύτόν τόν τόπο...??
Σέ αύτή τή χώρα τών σκανδάλων,τήν Εύρωπαική μπανανία,..........
θά μπορούσε νά ύπάρχει καλό καί σωστό ποδόσφαιρο....??
Σέ αύτή τή χώρα τής άτιμωρησίας,όπου οί ίδιοι οί Έλληνες καί οί κρατικοί όργανισμοί
παίζουν τά λεφτά μας στοίχημα.........όσα έμειναν,
ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,..........ύπάρχει κανένας άφελής πού περιμένει
νάναι ..........ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....??
Σέ αύτή τή χώρα τού στρίβειν μέσω τών είδικών δικαστηρίων,περιμένει κάποιος
ήλίθιος ότι θάναι δίκαιο καί τίμιο τό πρωτάθλημα μας.....??
Σέ αύτή τή χώρα πού δέν έχει μείνει.........ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ,.......ύπάρχει

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ........ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΛΑ
ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΜΙΑ....???

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...........ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ.....???

Όσο καί νά τούς βολεύει,όσο καί νά τούς άρέσει,όσο καί νά τούς
χαιδεύει τ'αύτιά είναι δυνατόν.............

ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ........???

irinia
23/04/2010, 05:50
http://www.sport24.gr/html/ent/193/ent.357193.asp

an auto ginotan gia ton panathinaiko tha eixate na lete oooooooolo to kalokairi

ΟΤΙ ΘΥΜΑΣΑΙ ΧΑΙΡΕΣΑΙ...........

Ξέχασες πώς έγινε ή φιέστα σας μέ Ήρακλή...??

Ξέχασες τά άναρχικά στοιχεία,τούς άντιεξουσιαστές:rotflmao: πού μπήκαν μέσα μέ

τά Γιάννενα....??

Εύνοήθηκε ή ΑΕΚ πού θά παίξει μέ φιλάθλους...??:rotflmao:

Πόσο άστεία ,ψάχνεις άλλοθι....??

Νά μήν πώ βέβαια ότι τά έπεισόδια δέν άφορούσαν κανέναν φίλαθλο τής Τρίπολης
καί ότι άπό τή στιγμή πού άρχισαν ό Άστέρας έχανε γιά 20 λεπτά γκόλ....!!!

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ.........

Έτσι κι άλλιώς τήν κατάληξη τήν ξέρουμε,τό έργο τόχουμε δεί πέρσυ
καί πρόπερσυ.......ό Πάντος έκανε προθέρμανση..

ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ..................ΜΑΙΜΟΥΔΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ....???

iosif
23/04/2010, 09:06
δεν καταλαβα? 103.000 ηαεκ και 25.000 ο οσφπ με τρεις τραυματιες και δακρυγονα?????

kalgeorge
23/04/2010, 09:19
ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ..................ΜΑΙΜΟΥΔΟΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ....???

τιποτα περισσοτερο απο το οτι η μαρθα βουρτση νικος ξανθοπουλος, κανει τα ιδια που κανουν και οι αλλοι.....αλλα τα δικα σας δεν τα βλεπετε...

πρεπει να σας εχει πονεσει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ:a021: :a021:

la_villa
23/04/2010, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
δεν καταλαβα? 103.000 ηαεκ και 25.000 ο οσφπ με τρεις τραυματιες και δακρυγονα?????

τι δεν έπιασες?

το ότι δεν ήταν ΜΕΣΑ στο γήπεδο?
το ότι ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ δάχτυλα αυτην την στιγμή??
το ότι ΜΕΣΑ στο γήπεδο δεν κουνηθηκε τπτ???

γιατι για εκτος αστο μην το ψάχνεις πολύ....γιατι αν πας προς καβαλα/ατρομητο/κρητη/τριπολη/λαρισα/γιαννενα κλπ κλπ θα είναι πολλά που δεν θα καταλαβαίνεις....:wave2:

Akatanomastos
23/04/2010, 10:03
εκκλησια το φαληρο:bigcry: :rotflmao:

Akatanomastos
23/04/2010, 10:05
τιποτα περισσοτερο απο το οτι η μαρθα βουρτση νικος ξανθοπουλος, κανει τα ιδια που κανουν και οι αλλοι.....αλλα τα δικα σας δεν τα βλεπετε...

καλα εδω μεσα διαβαζεις οτι να ναι..

αφου ειναι ξεκαθαρο οτι ο πατερας το κανονισε, για να χει κοσμο η αεκ
ωστε να αποτελιωσει το διαβολικο εργο του Σπαθα:bigcry: :bawl: :bigcry: :rotflmao:

Akatanomastos
23/04/2010, 10:14
εντιτ..

μμμ ακομα δεν μπαινουν φωτο

Gandalf dr685sm
23/04/2010, 11:54
Λύσσα... χαχαχαχαχαχαχαχα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Γυναίκες και offside by Servetas.

http://www.youtube.com/watch?v=OJogXoEZsAk&feature=related

STOYBI
23/04/2010, 12:16
εντιτ..

μμμ ακομα δεν μπαινουν φωτο

Παραγκααααααααααααα.......................................... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
23/04/2010, 13:30
Παραγκααααααααααααα.......................................... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ουτε ο πατερας ετσι:bigcry:

giobazolias
23/04/2010, 13:48

Πολυ σωστα ολ αυτα που λες αλλα θα σε παραδεχομουν αν τα ελεγες και περσι οπου (κυριως στον πρωτο γυρο) η διαιτησια σε πηγε καροτσι και σε εβγαλε και δευτερο στην κανονικη διαρκεια.........
στα πει οφ φυσικα εσπρωξε εμας!

ΚΑΠΛΑΝΙ
23/04/2010, 14:07
Κατσε να δουμε τι κωλοτουμπες θα διαβασουμε στην περιπτωση που δεν βγει ο γαυρος στα οφφ .

Γαυροβαζελικη συμφωνια βλεπω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ενω αμα βγειτε πρωτοι θα συμφωνησεις με οτι σου λενε η απλα θα ειστε η καλυτερη ομαδα?:lol: :lol:

Sferopetadhn
23/04/2010, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Πολυ σωστα ολ αυτα που λες αλλα θα σε παραδεχομουν αν τα ελεγες και περσι οπου (κυριως στον πρωτο γυρο) η διαιτησια σε πηγε καροτσι και σε εβγαλε και δευτερο στην κανονικη διαρκεια.........
στα πει οφ φυσικα εσπρωξε εμας!

Πού ακριβώς αναφέρεσαι; Μήπως νομίζεις ότι είμαι γαύρος;

Με πήγε και καρότσι μάλιστα!

Αν μου πεις και σε ποιά ματς θα σε παραδεχτώ.

Και επιτέλους ξεκολήστε με το πέρσι και το φέτος. Ποδόσφαιρο παίζεται στην Ελλάδα εδώ και 80 χρόνια εκ των οποίων τα 79 είναι μπουρδέλο. Ξαναλέω. Δε με ενδιαφέρει αν ο νταβατζής είναι πράσινος ή κόκκινος ή αν είναι πολύ ή λίγο νταβατζής. Με ενδιαφέρει να μην υπάρχει μπας και δούμε προκοπή!

Με αυτό το προηγούμενο όμως εγώ προσωπικά δε μπορώ να δεχτώ ότι το κοράκι έκανε λάθος, πολύ απλά γιατί αυτός μου έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσω την αμεροληψία του!

Και το ξαναλέω για ακόμη μία και ελπίζω τελευταία φορά. Φέτος ήρθα σε απόσταση αναπνοής και χωρίς λόγο ενορχηστρώθηκε ολόκληρο σχέδιο για να με πηδήξουν, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρό λόγος μιας και κατά 99% θα το έπαιρνε ο ΠΑΟ ούτως ή άλλως. Καθώς όμως τα χρήματα του ΤΣ.Λ. είναι πολλά οι πολυμετοχικοί δεν είχαν τη διάθεση να ρισκάρουν ούτε αυτό το 1% και φρόντισαν να προστατεύσουν την επιχείρησή τους. Άλλωστε είναι μάλλον συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους πρακτικές. Δεν πιστεύω ότι τα λεφτά που έχουν τα έκαναν με τον σταυρό στο χέρι.

Φέτος ήταν ο ΠΑΟ, τόσα χρόνια ήταν ο ΟΣΦΠ και παλιότερα ξαναήταν ο ΠΑΟ. Δε μου λέει τίποτα ούτε το χρώμα, ούτε το όνομα. Για μένα πάντα υπάρχει κάποιος που μου κάθεται στο σβέρκο κι αυτό μου τη δίνει!

Και στην τελική, κανείς δεν ξέρει πού θα ήταν η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η Λάρισα, η Καστοριά, η Δόξα, η Παναχαϊκή και τόσες άλλες ομάδες αν υπήρχε πραγματική ισονομία. Εγώ προσωπικά, για να χρησιμοποιήσω ένα πρόσφατο παράδειγμα που όλοι θυμόμαστε, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν η ΑΕΚ έπαιρνε το "χάρτινο" και τον Ντέμη θα είχε για πρόεδρο και λεφτά θα είχε και 25.000 θα είχε και θα βλέπατε την πλάτη της!

Όσα λέω δεν αναφέρονται μόνο στο φετινό. Φέτος τυχαίνει να είναι ο ΠΑΟ. Αύριο-μεθαύριο θα είναι ο γάβρος. Πραγματικά δε λέει κάτι για τους υπόλοιπους και πιθανώς και για κάποιους εξ υμών! Μόνο όταν θα καταλάβετε (εσείς οι οπαδοί) ίσως να καταλάβουν και οι διοικήσεις σας ότι μόνο καλό θα κάνει να υπάρχουν 7-8 ομάδες που θα φτύνεις αίμα να τις κερδίσεις! Θα ήταν έτσι η Μπάρτσα και η Ρεάλ αν δεν είχαν από πίσω Βαλένθια, Σεβίλλη, Ατλέτικο, που στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα σήκωναν κούπες με ευκολία;

Τέλος πάντων... τα ίδια λέμε κάθε χρόνο... Άντε να δούμε αύριο τί θα γίνει. Καλό ματσάκι να γίνει κι ας χάσουν και οι δύο :D

kalgeorge
23/04/2010, 14:21

και τον Ντέμη θα είχε για πρόεδρο και λεφτά θα είχε και 25.000 θα είχε και θα βλέπατε την πλάτη της!

episis tha prokalouse tromo se liverpool, real, inter kai bayern :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
23/04/2010, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ

Ενω αμα βγειτε πρωτοι θα συμφωνησεις με οτι σου λενε η απλα θα ειστε η καλυτερη ομαδα?:lol: :lol:

Τωρα που την ειδες εσυ την συμφωνια..??? :uplate:

STOYBI
23/04/2010, 14:27
ουτε ο πατερας ετσι:bigcry:

Επειδη τεσσερα χρονια τωρα σας ειχαμε ταραξει στην φωτο.....

Η αποφαση παρθηκε !!!

Φωτο θα ξαναμπει εδω μεσα οταν ξαναπαρει πρωταθλημα ο γαυρος !!! :winka:

Δημοκρατικα πραγματα !!! :lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
23/04/2010, 14:39

Η αποφαση παρθηκε !!!

αντε και κανα βρακακι του μαυρουκου:bigcry: :rotflmao:

Sferopetadhn
23/04/2010, 14:43
episis tha prokalouse tromo se liverpool, real, inter kai bayern :rotflmao: :rotflmao:

Σε αυτούς μάλλον όχι, αλλά στους εντός συνόρων μπορεί. Δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο άλλωστε!

ΥΓ Θα πας αύριο να δεις από κοντά τις δύο ομάδες της ζωής σου στον πιο φιλικό τελικό όλων των εποχών; :D

Lazio
23/04/2010, 14:44

Η αποφαση παρθηκε !!!

Σε μερικα χρονια......ισως μπορει :lol:

kalgeorge
23/04/2010, 14:45
Σε αυτούς μάλλον όχι, αλλά στους εντός συνόρων μπορεί. Δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο άλλωστε!

ΥΓ Θα πας αύριο να δεις από κοντά τις δύο ομάδες της ζωής σου στον πιο φιλικό τελικό όλων των εποχών; :D

ennoeitai :rotflmao:

zolotas
23/04/2010, 15:33
γιατι φιλικο ρε φιλε??

zolotas
23/04/2010, 15:35
παλι ο αρης θα παρει το κυπελλο ??

Sferopetadhn
23/04/2010, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
παλι ο αρης θα παρει το κυπελλο ??

Τους έχει γίνει συνήθειο... Ο παππούς μου θυμάται σαν χθες που πανηγύριζαν το 70! :lol:

Μωρέ καλό ματς να γίνει κι ας χάσουν και οι δυο. :rotflmao:

Sferopetadhn
23/04/2010, 15:41
ennoeitai :rotflmao:

Άντε τυχερέ! Ότι και να γίνει εσύ θα είσαι χαρούμενος :bigcry:

Akatanomastos
23/04/2010, 15:41
Τους έχει γίνει συνήθειο... Ο παππούς μου θυμάται σαν χθες που πανηγύριζαν το 70! :lol:

αυτοι εχουν παει και σε μερικους τελικους τα τελευταια χρονια:evil:

Sferopetadhn
23/04/2010, 15:42
αυτοι εχουν παει και σε μερικους τελικους τα τελευταια χρονια:evil:

Το θέμα είναι τί πήρανε :a021:

Akatanomastos
23/04/2010, 15:45

διαφωνω:beer:

αλλα οκ, αν μιλαγαμε πχ για τον γαυρο και εγω αυτο που λες θα λεγα:lol:

zolotas
23/04/2010, 15:49
'' ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ¨"" ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

zolotas
23/04/2010, 15:53

το κυπελλο δοκαρι πηρανε ............αλλα φετος κυπελλουχος ο λαος :lol:

θα πεσει πολυ κοτρονι .........

la_villa
23/04/2010, 15:54
ενταξει το ξεφτυλλισαν τελειως...

http://www.gazzetta.gr/football/hellas-online-cup-news/item/79752-%CE%B4

την αποβολη στον θεσμό του κυπέλλου (ημιτελικο) λένε την εξετισε στον αγωνα πρωταθληματος και τις καρτες στον θεσμό του πρωταθλήματος πρέπει να τις εκτίσει στο πρωτάθλημα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τι να πει κ ο κοκκαλης μετα απο αυτά...ερασιτέχνης φαίνεται ηταν

υ.γ και κατι άλλοι παίκτες έχουν χασει τελικους παγκοσμίου και c.l εξαιτίας καρτων....μαλακία
έπρεπε να ζητησουν να τις εκτίσουν στα ευρωπαικά και στο uefa next year
:lol: :lol:

Akatanomastos
23/04/2010, 15:59

την αποβολη στον θεσμό του κυπέλλου (ημιτελικο) λένε την εξετισε στον αγωνα πρωταθληματος και τις καρτες στον θεσμό του πρωταθλήματος πρέπει να τις εκτίσει στο πρωτάθλημα

υ.γ και κατι άλλοι παίκτες έχουν χασει τελικους παγκοσμίου και c.l εξαιτίας καρτων....μαλακία

κατα οτι να ναι λες

αλλα θα σε αφησουμε να χαιρεσε..:rotflmao:

επισης εκτος ολων των αλλων εχεις παρει πρωταθλημα στα χαρτια..
μεταξυ αλλων οργιων για πειθαρχικες αποφασεις..

μετα απο 200 χρονια θα αρχισετε να μιλατε παλι οι γαυροι για τετοια θεματα

zolotas
23/04/2010, 16:00
σιγα τον παικτη .......πανηγυριζουν οι αρειανοι σου λεω

Sferopetadhn
23/04/2010, 16:01
διαφωνω:beer:

αλλα οκ, αν μιλαγαμε πχ για τον γαυρο και εγω αυτο που λες θα λεγα:lol:

Η παρουσία στον τελικό δε λέει και πολλά αν συνεχώς παίρνεις πούλο. Προφανώς και δεν μπορείς να τους πάρεις όλους, αλλά ποσοστό 0% είναι ελαφρώς τραγικό!

Εσύ θα δεις το φιλικό από Γαλλία ή θα έρθεις να γιορτάσεις με τους κουμπάρους; Θα είναι μια ωραία οικογενειακή ατμόσφαιρα :lol:

Sferopetadhn
23/04/2010, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
σιγα τον παικτη .......πανηγυριζουν οι αρειανοι σου λεω

Για τον ογκόλιθο γίνεται όλη αυτή η ιστορία;

Akatanomastos
23/04/2010, 16:05
Η παρουσία στον τελικό δε λέει και πολλά αν συνεχώς παίρνεις πούλο. Προφανώς και δεν μπορείς να τους πάρεις όλους, αλλά ποσοστό 0% είναι ελαφρώς τραγικό!

Εσύ θα δεις το φιλικό από Γαλλία ή θα έρθεις να γιορτάσεις με τους κουμπάρους; Θα είναι μια ωραία οικογενειακή ατμόσφαιρα :lol:

για μενα λεει καποια πραγματα η παρουσια στον τελικο

γαλλια ρε, διακοπες εμπλοκη
και σιγα μην ερθω μονο και μονο να δω τον βαζελο με τον αρη:bigcry: :lol:

υ.γ. ασε που με αυτην την ηφαιστιακη τεφρα εχω αποκλειστει στο παρισι
χαλια σου λεω, δραμα:bigcry: :bawl: :lol:

zolotas
23/04/2010, 16:07
καλα αυτοι οι απιθανοι της Κλεανθους ,τους εχω ικανους να σουβλιζουν κατσικια καθε χρονο για τα 300 πουλμαν που κατεβαζουν..........εδω ψηνουν για το επος της Περουτζια :lol:

zolotas
23/04/2010, 16:10
γραψε ρε Σαλπι ενα τεμαχιο .....ε ρε καζουρα που θα φανε .......η μαλακια ειναι οτι θα τον αφησει παγκο μαλλον

ας γραψει ο μπετατζης τουλαχιστον ενα :lol:

Sferopetadhn
23/04/2010, 16:48
για μενα λεει καποια πραγματα η παρουσια στον τελικο

γαλλια ρε, διακοπες εμπλοκη
και σιγα μην ερθω μονο και μονο να δω τον βαζελο με τον αρη:bigcry: :lol:

υ.γ. ασε που με αυτην την ηφαιστιακη τεφρα εχω αποκλειστει στο παρισι
χαλια σου λεω, δραμα:bigcry: :bawl: :lol:

Ανάλογα πάντα και με το ποιούς έχεις αποκλείσει για να φτάσεις εκεί...

Παρίσι... σκατά λέμε! Εδώ ρε είναι η ζωή! Ήλιος, θάλασσα, ΔΝΤ και καλή καρδιά!

la_villa
23/04/2010, 17:15
επισης εκτος ολων των αλλων εχεις παρει πρωταθλημα στα χαρτια..
μεταξυ αλλων οργιων για πειθαρχικες αποφασεις..

στο οποίο δικαιώθηκα ;)
αρα σωστά το πήρα....βαση νόμων

όπως λέγατε και εσείς αμα με το cas δεν δικαιωθείτε θα το βουλώσετε...

αντε μικρέ συνεχισε με τις καραμέλες σου τώρα....

Akatanomastos
23/04/2010, 17:18
στο οποίο δικαιώθηκα ;)
αρα σωστά το πήρα....βαση νόμων

όπως λέγατε και εσείς αμα με το cas δεν δικαιωθείτε θα το βουλώσετε...

αντε μικρέ συνεχισε με τις καραμέλες σου τώρα....

ενταξυ κουκλε μου :rotflmao:

οτι πεις..
:bigcry:

αλλα μετα μη βγαινεις με θρασσος και μου λες αν χαρηκα το φετινο πρωταθλημα

οταν εσεις κανετε τις μαιμουδες για ενα πρωταθλημα στα χαρτια:bigcry: :rotflmao:

Akatanomastos
23/04/2010, 17:27
ελα παιδαρα μου, παρε και αυτο, αφιερωμενο.. (http://www.youtube.com/watch?v=bhPqMFh6h04)

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΙΚΟ..

Υ.Γ. συγνωμη που πικραινω και καποιους γαυρους που συμπαθω
αλλα η αληθεια ειναι καλο να λεγετε που και που

la_villa
23/04/2010, 18:38
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ε μετα απο αυτό το φοβερό αποδεικτικό στοιχείο παω πάσο....
και στα καλύτερα όνειρα μου δεν θα μπορούσα να το σκεφτώ αυτό....ΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗ...απαιχτος.....

να σαι καλά.....:lol: :lol: :lol:

μιλάμε τελικά είσαι μια κατηγορία μόνος σου...

Gia
23/04/2010, 18:53
Πάμε ρε μάγκες κανένα προγνωστικό;;

Εγώ λέω οτι ο Αρης το χτυπάει το παιχνίδι και μόνο λόγω Κούπερ..

Αν παίξει ο Σωτηράκης βέβαια το πράγμα αλλάζει, αρκεί να πιάσει και απόδοση.:smokin:

γιά πέτε....:beer: :wave2:

Μην πίασουμε τον Κάκο απο σήμερα μόνο ρε παιδιά...

:beer: :beer: :beer:

Akatanomastos
23/04/2010, 18:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Πάμε ρε μάγκες κανένα προγνωστικό;;

Εγώ λέω οτι ο Αρης το χτυπάει το παιχνίδι και μόνο λόγω Κούπερ..

Αν παίξει ο Σωτηράκης βέβαια το πράγμα αλλάζει, αρκεί να πιάσει και απόδοση.:smokin:

γιά πέτε....:beer: :wave2:

Μην πίασουμε τον Κάκο απο σήμερα μόνο ρε παιδιά...

:beer: :beer: :beer:

εγω λεω πως θα.........

δεν με νοιαζει, αρκει που ο γαυρος πηρε τα παπαρια μας και στο κυπελλο και στο πρωταθλημα:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

STOYBI
23/04/2010, 20:31

Νομιζω εχουν παρει ενα κυπελο.... :confused:

Sferopetadhn
23/04/2010, 22:44
Νομιζω εχουν παρει ενα κυπελο.... :confused:

To 1970. O ακατόμαστος αναφέρθηκε στους 3 τελικούς που πήγαν τα τελευταία χρόνια και πήραν να μην πω.

Εγώ τουλάχιστον σε δύο που πήγα του πήρα.

Έχει μια διαφορά η συμμετοχή από την κατάκτηση όπως και να το κάνουμε!

Akatanomastos
23/04/2010, 22:49

Έχει μια διαφορά η συμμετοχή από την κατάκτηση όπως και να το κάνουμε!

ναι ρε

εννοειται

απλα δεν ειναι και ευκολο τα τελευταια 6-7 χρονια να εισαι 3 χρονιες στον τελικο..

και φοβαμαι οτι στατιστικα πρεπει να παρει ενα

του πουστη..ελπιζω οχι αυριο:bawl:

irinia
24/04/2010, 06:19
καλα εδω μεσα διαβαζεις οτι να ναι..

αφου ειναι ξεκαθαρο οτι ο πατερας το κανονισε, για να χει κοσμο η αεκ
ωστε να αποτελιωσει το διαβολικο εργο του Σπαθα:bigcry: :bawl: :bigcry: :rotflmao:

M'ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ........

Έπειδή ό Ζώρζ δέν μπορεί νά άπαντήσει..........ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΚΚΑΛΑ.........
ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.....??

Πές μας λοιπόν........
Ένδιέφερε κανέναν τό άν ή ΑΕΚ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ...??

Άντε αύτό νά τό περιμένουμε καί νά μιλήσουμε όταν λήξουν τά play-offs καί δούμε
ποιός θάναι δεύτερος......!!!!

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ..........

ΘΕΛΑΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ......???

Καί τό πιό σημαντικό,.......

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ........ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ...??

Έπειδή έκεί παιζόταν ό πρωταθλητής........

Διότι όταν έκεί φάς 2-3 άγωνιστικές χωρίς κόσμο,τί λές ζορίζεσαι ή όχι όταν
κυνηγάς τόν τίτλο....???

Έμείς............ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.........

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ....??

Αύτές οί συγκρίσεις καί οί παραλληλισμοί...........ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ......!!!!
Τό νά, καί σείς τό κάνατε καί δέ σάς τιμώρησαν.......ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ....!!!

ΤΟ ΔΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ...........άπό αύτά πού έγραψα,[τί διαβάζουμε έδώ μέσα],

ΕΙΝΑΙ.............ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.......!!!!

Τό ότι μάς ΧΑΡΙΣΑΝ..........καί δέν μάς τιμώρησαν ,άρα είμαστε εύνοούμενοι

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.......!!!

Τά πουστριλίκια σας...........ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ..........μέ τό νά ψάχνετε άλλοθι
στό άν έπρεπε ή όχι νά τιμωρηθεί ή ΑΕΚ γιατί πλακωνόταν ή διοίκηση μέ τόν κόσμο...!!!

Έγώ είδα τό μάτς έσύ όχι..........

ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ Η ΦΑΣΑΡΙΑ..........Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ......!!!!!

Δέ γίνεται..........ΒΛΑΚΩΔΩΣ..........νά συγκρίνουμε αύτό τό περιστατικό μέ τή γαργάρα
στά έπεισόδια τού ΠΑΟ μέ τά Γιάννενα,τό Περιστέρι κ.λ.π....
ΕΚΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΤΡΩΓΑΤΕ.............ΠΑΙΖΟΤΑΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ.......!!!

ΚΟΙΤΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΣ..........

Πού κατάφερε νά βγεί 5η μεταξύ τών 6 πρώτων,
πού τελείωσε χωρίς πέναλτυ σέ βάρος της........
χωρίς άποβολή..........

ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΑΣ..........ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΚΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΣΑΣ

καί πάτε γιά τόν τελικό.

Άν δέν έπαιζε στή μπανανία ,είκοσι άγωνιστικές..........ΕΞΩ ΘΑΤΑΝΕ.....!!!

Μά τόσο ξευτιλισμένοι είστε..??
Τόσο πολύ φοβάστε μέσα στήν έδρα σας...??
Παρακαλάτε νά μπεί νά παίξει άπό τό παράθυρο,ό βασιλιάς τής γκάφας...??
Ό άνθρωπος πού όταν τόν έστειλε ή Μπιλμπάο,όλες οί τοπικές έφημερίδες
τόν άποχαιρετούσαν μέ είρωνία ...??
Ό μίστερ αύτογκόλ τής Άτλέτικο...??
ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΡΕ.....??

ΤΟΣΟ ΡΟΜΠΕΣ ΕΙΣΤΕ........??

ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ............ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ.....???

ΟΥ...........ΡΕ

ΒΡΩΜΑΤΕ...........ΚΑΙ ΓΑΥΡΙΖΕΤΕ πολύ χειρότερα,όπως τότε παλιά....

irinia
24/04/2010, 06:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ

ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΩΡΑ......??

irinia
24/04/2010, 06:28

Και επιτέλους ξεκολήστε με το πέρσι και το φέτος. Ποδόσφαιρο παίζεται στην Ελλάδα εδώ και 80 χρόνια εκ των οποίων τα 79 είναι μπουρδέλο. Ξαναλέω. Δε με ενδιαφέρει αν ο νταβατζής είναι πράσινος ή κόκκινος ή αν είναι πολύ ή λίγο νταβατζής. Με ενδιαφέρει να μην υπάρχει μπας και δούμε προκοπή!

Με αυτό το προηγούμενο όμως εγώ προσωπικά δε μπορώ να δεχτώ ότι το κοράκι έκανε λάθος, πολύ απλά γιατί αυτός μου έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσω την αμεροληψία του!

Και το ξαναλέω για ακόμη μία και ελπίζω τελευταία φορά. Φέτος ήρθα σε απόσταση αναπνοής και χωρίς λόγο ενορχηστρώθηκε ολόκληρο σχέδιο για να με πηδήξουν, χωρίς να υπάρχει ο παραμικρό λόγος μιας και κατά 99% θα το έπαιρνε ο ΠΑΟ ούτως ή άλλως. Καθώς όμως τα χρήματα του ΤΣ.Λ. είναι πολλά οι πολυμετοχικοί δεν είχαν τη διάθεση να ρισκάρουν ούτε αυτό το 1% και φρόντισαν να προστατεύσουν την επιχείρησή τους. Άλλωστε είναι μάλλον συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους πρακτικές. Δεν πιστεύω ότι τα λεφτά που έχουν τα έκαναν με τον σταυρό στο χέρι.

Φέτος ήταν ο ΠΑΟ, τόσα χρόνια ήταν ο ΟΣΦΠ και παλιότερα ξαναήταν ο ΠΑΟ. Δε μου λέει τίποτα ούτε το χρώμα, ούτε το όνομα. Για μένα πάντα υπάρχει κάποιος που μου κάθεται στο σβέρκο κι αυτό μου τη δίνει!

Και στην τελική, κανείς δεν ξέρει πού θα ήταν η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η Λάρισα, η Καστοριά, η Δόξα, η Παναχαϊκή και τόσες άλλες ομάδες αν υπήρχε πραγματική ισονομία. Εγώ προσωπικά, για να χρησιμοποιήσω ένα πρόσφατο παράδειγμα που όλοι θυμόμαστε, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν η ΑΕΚ έπαιρνε το "χάρτινο" και τον Ντέμη θα είχε για πρόεδρο και λεφτά θα είχε και 25.000 θα είχε και θα βλέπατε την πλάτη της!

Όσα λέω δεν αναφέρονται μόνο στο φετινό. Φέτος τυχαίνει να είναι ο ΠΑΟ. Αύριο-μεθαύριο θα είναι ο γάβρος. Πραγματικά δε λέει κάτι για τους υπόλοιπους και πιθανώς και για κάποιους εξ υμών! Μόνο όταν θα καταλάβετε (εσείς οι οπαδοί) ίσως να καταλάβουν και οι διοικήσεις σας ότι μόνο καλό θα κάνει να υπάρχουν 7-8 ομάδες που θα φτύνεις αίμα να τις κερδίσεις! Θα ήταν έτσι η Μπάρτσα και η Ρεάλ αν δεν είχαν από πίσω Βαλένθια, Σεβίλλη, Ατλέτικο, που στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα σήκωναν κούπες με ευκολία;

Τέλος πάντων... τα ίδια λέμε κάθε χρόνο... Άντε να δούμε αύριο τί θα γίνει. Καλό ματσάκι να γίνει κι ας χάσουν και οι δύο :D

ΤΖΑΜΠΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΣΑΛΙΟ............ΤΖΑΜΠΑ

Άς μάς άπαντήσει αύτός πού είπε ότι εύνοήθηκε ό ΠΑΟΚ πέρσυ.....

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.........??

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΙΟ ΗΤΑΝ.........???

ΠΟΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ.....???

ΠΑΟΚ , ΑΕΚ μαλακίες...........νάχαμε νά λέγαμε

irinia
24/04/2010, 06:35

ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ............ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ

Σάν πήραν τά σώβρακα,μέ τό διαιτητή νά άκυρώνει 2 γκόλ τού ΑΡΗ........
Μαιμού πέναλτυ καί ή μπάλλα στό δοκάρι άπό τόν Κούδα...
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ..........60000 ΚΟΣΜΟΣ
βούλιαξε τό Καυταντζόγλειο....!!!

υγ. Θά μπορούσα νά είμαι παππούς σου....!!!

irinia
24/04/2010, 06:41

ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ..........

Ξέρεις τί είναι νά περιμένει ό Νόμπλιας τελευταία μέρα.....???

ΑΔΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........!!!!

STOYBI
24/04/2010, 07:32

Για 21 ολοκληρα χρονια.....

Ο γαυρος δεν σου πηρε μια νικη μεσα στην τουμπα οταν καποιοι αλλο περναγαν αερα..

Με τις ντουζινες οι παραχωρησεις παιχτων και τα ευχαριστω για την.... βοηθεια στα φιλικα σας σωματεια.......

Οταν πνιγοσασταν στα χρεη......

Σου καθονται στο σβερκο οταν εσυ σκυβεις για να κατσουν....

Φιλε Sferopetadhn.

Παρολα αυτα ο γαυρος φετος σου εδωσε την μοναδικη σου ευκαιρια τα τελευταια χρονια....

Και δεν την εκμεταλευτηκες.....Σπαθα τον λες εσυ ...... Ικανοποιημενη η διοικηση απεναντι στον κοσμο σας......Αλλα και στους απεναντι.... Λεω εγω !

Για την Αεκ αστο..... Καινουργια καραμελα.....

Και πριν το χαρτινο ειχε λεφτα.....

Και χαρισμενα ΧΡΕΗ....

Εκεινη ομως διαλεξε να πληρωνει τα εγγονια του Φερερ και αλλα......

Επισεις να σου θυμισω οτι ουτε οι υπολοιπες ομαδες που αναφερεις εσυ και το λινκ παρακατω εχουν βγει τσου-λου... Παρολα αυτα....

Μαλλον ειχαν διοικησεις που τους επετρεπαν αν μη τι αλλο να περπανε με ψηλα το κεφαλι...

http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=11&artid=32111

Αν σου λεει κατι αυτο ...???

STOYBI
24/04/2010, 07:34
ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΩΡΑ......??

Αμα χρειαστεις βοηθεια.....

Εδω ειμαι........!!

Gia
24/04/2010, 10:47
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
[B]M'ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ........

Έπειδή ό Ζώρζ δέν μπορεί νά άπαντήσει..........ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΚΚΑΛΑ.........
ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ.....??

Πές μας λοιπόν........
Ένδιέφερε κανέναν τό άν ή ΑΕΚ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ...??

Άντε αύτό νά τό περιμένουμε καί νά μιλήσουμε όταν λήξουν τά play-offs καί δούμε
ποιός θάναι δεύτερος......!!!!

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΕΣ..........

ΘΕΛΑΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ......???

Καί τό πιό σημαντικό,.......

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ........ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ...??

Έπειδή έκεί παιζόταν ό πρωταθλητής........

Διότι όταν έκεί φάς 2-3 άγωνιστικές χωρίς κόσμο,τί λές ζορίζεσαι ή όχι όταν
κυνηγάς τόν τίτλο....???

Έμείς............ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.........

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ....??

Αύτές οί συγκρίσεις καί οί παραλληλισμοί...........ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ......!!!!
Τό νά, καί σείς τό κάνατε καί δέ σάς τιμώρησαν.......ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ....!!!

ΤΟ ΔΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ...........άπό αύτά πού έγραψα,[τί διαβάζουμε έδώ μέσα],

ΕΙΝΑΙ.............ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.......!!!!

Τό ότι μάς ΧΑΡΙΣΑΝ..........καί δέν μάς τιμώρησαν ,άρα είμαστε εύνοούμενοι

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.......!!!

Τά πουστριλίκια σας...........ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΟΝΤΑΙ..........μέ τό νά ψάχνετε άλλοθι
στό άν έπρεπε ή όχι νά τιμωρηθεί ή ΑΕΚ γιατί πλακωνόταν ή διοίκηση μέ τόν κόσμο...!!!

Έγώ είδα τό μάτς έσύ όχι..........

ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ Η ΦΑΣΑΡΙΑ..........Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ......!!!!!

Δέ γίνεται..........ΒΛΑΚΩΔΩΣ..........νά συγκρίνουμε αύτό τό περιστατικό μέ τή γαργάρα
στά έπεισόδια τού ΠΑΟ μέ τά Γιάννενα,τό Περιστέρι κ.λ.π....
ΕΚΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΤΡΩΓΑΤΕ.............ΠΑΙΖΟΤΑΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ.......!!!

ΚΟΙΤΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΑΣ..........

Πού κατάφερε νά βγεί 5η μεταξύ τών 6 πρώτων,
πού τελείωσε χωρίς πέναλτυ σέ βάρος της........
χωρίς άποβολή..........

ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΑΣ..........ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΚΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΣΑΣ

καί πάτε γιά τόν τελικό.

Άν δέν έπαιζε στή μπανανία ,είκοσι άγωνιστικές..........ΕΞΩ ΘΑΤΑΝΕ.....!!!

Μά τόσο ξευτιλισμένοι είστε..??
Τόσο πολύ φοβάστε μέσα στήν έδρα σας...??
Παρακαλάτε νά μπεί νά παίξει άπό τό παράθυρο,ό βασιλιάς τής γκάφας...??
Ό άνθρωπος πού όταν τόν έστειλε ή Μπιλμπάο,όλες οί τοπικές έφημερίδες
τόν άποχαιρετούσαν μέ είρωνία ...??
Ό μίστερ αύτογκόλ τής Άτλέτικο...??
ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΡΕ.....??

ΤΟΣΟ ΡΟΜΠΕΣ ΕΙΣΤΕ........??

ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ............ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ.....???

ΟΥ...........ΡΕ

ΒΡΩΜΑΤΕ...........ΚΑΙ ΓΑΥΡΙΖΕΤΕ πολύ χειρότερα,όπως τότε παλιά....

Αχταρμάς πάλι.

Το αν εφαρμόζεται ή οχι ένας νόμος δεν προκύπτει απ΄το αν ενδιαφέρει τους πολλούς.

Ο νόμος ισχύει ια όλους αδερφέ. Ε'ιτε λοιπόν τα μπουμπουκια σου δέρνονται με τη διοίκηση είτε μεταξύ τους ποσως με ενδιαφέρει. Έκανες το γήπεδο μπάχαλο τέρμα, τιμωρείσαι. Τα άλλα που λες είναι για γέλια.

Πραγματικά είναι τελείως γελοίο να ζυγίζεις μια τιμωρία ανάλογα με το αν ο Αστέρας ήταν νεκρός πριν ή οχι.
Άλλη χαζομάρα αυτή με την ειδική βαθμολογία των 6.
Με τα κριτήρια σου η Καβάλα κέρδισε 2 φορές τον βάζελο που κέρδισε 2 φορές τη Ρομα αρα η Καβάλα είναι καλύτερη απο τη Ρομα αν το προχωρήσεις. Χαζομάρες.

Το πρωτάθλημα δεν έχει 6 ομάδες φιλαράκι. Μη μας παλαβώσεις.

la_villa
24/04/2010, 11:00
πάντως τελικά μόνο με την μπάλα δεν ασχολούμαστε στην ελλάδα....

la_villa
24/04/2010, 11:07
προσωπικά γουστάρω τέτοια ματς....

"2008-09: AEK-OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-4 (14-15 πεν.)
Χρειάστηκαν πάνω από τρεις ώρες, οκτώ γκολ (4-4), ανατροπές,αποβολές, αποχωρήσεις, νεύρα, 34 πέναλτι για να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός την κατάκτηση του κυπέλλου και του νταμπλ!

Ήταν ο τελικός του αιώνα! Ο καλύτερος τελικός όλων των εποχών! Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδας και σημείωσε τέταρτο νταμπλ την τελευταία πενταετία νικώντας την ΑΕΚ σε ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι με 15-14 στα πέναλτι!

Ένα παιχνίδι, η κανονική διάρκεια του οποίου έληξε 3-3, μετά την παράταση το σκορ είχε γίνει 4-4 και είχε τα πάντα. "

το τελικό αποτέλεσμα μπροστα στον αγώνα που είδαμε είναι αδιάφορο και για την ιστορία....
φυσικά για τους νικήτες (εμας) ίσως είναι πιο γλυκό αλλα αυτο δεν λέει τίποτα....

όταν φτάσουμε και στο πρωτάθλημα να βλέπουμε αντίστοιχα ματς μπορούμε να ελπίζουμε....

υ.γ στο οποίο αδικηθήκαμε ...καθώς δεν μας δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτυ....:lol: :lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
24/04/2010, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
[B]Με τα κριτήρια σου η Καβάλα κέρδισε 2 φορές τον βάζελο που κέρδισε 2 φορές τη Ρομα αρα η Καβάλα είναι καλύτερη απο τη Ρομα αν το προχωρήσεις. Χαζομάρες.

Το πρωτάθλημα δεν έχει 6 ομάδες φιλαράκι. Μη μας παλαβώσεις.

αν αναμειξουμε και αλλο της ιστοριες που μαθαμε φετος, χαριν και στον ΛΑΒΙΛΛΑ, πρεπει να το ομολογησουμε,

καταληγουμε οτι αφου η ατλετικο νικησε το βαζελο αλλα εφερε Χ με το ΑΠΟΕΛ,

το ΑΠΟΕΛ εχει ΑΝΕΤΑ την ΡΟΜΑ ή οποια χανει απο την Καβαλα συμφωνα με την δικια σου παρατηρηση,

και αναμενουμε με αγωνια ενα υπεραγωνα που θα κρινει αν οχι τον καλητερο της ευρωπης, την μια απο τις ποιο δυνατες ομαδες,

μεταξυ ΑΠΟΕΛ - ΚΑΒΑΛΑ..

θα παρακαλουσα μην αναλυσουμε το 0 - 1 του παο στο μιλανο σε συνδυασμο με το 3 - 1 επι της μπαρτσελονα:bawl: :lol: :bawl:

Gia
24/04/2010, 11:14

θα παρακαλουσα μην αναλυσουμε το 0 - 1 του παο στο μιλανο σε συνδυασμο με το 3 - 1 επι της μπαρτσελονα:bawl: :lol: :bawl:

Αυτό δεν πιάνεται τους έσπρωξε το κοράκι...:lol: :beer: