PDA

View Full Version : Τρελό Audi στους δρόμους της Αθήνας με συνοδεία μοτοσικλετών της ασφάλειας(;)!

Ayahuasca
09/04/2010, 14:27
Σήμερα το πρωί, κατά τις 11.20, κατηφόριζα την Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, πάνω σε ένα CBF 600, με περίπου 150 στο κοντέρ. Είχε αρκετή κίνηση, αλλά όχι πήξιμο.

Ξαφνικά, στο ύψος της Κηφησίας, βλέπω στους καθρέπτες να πλησιάζουν με ταχύτητα φώτα. Με περνάνε ταυτόχρονα από δεξιά κι αριστερά 2 μοτοσικλέτες της ασφάλειας / αστυνομίας / δεν ξέρω κι εγώ. Ένα Varadero κι ένα ZZR 1400 (αυτό με υποψίασε, γιατί γνωρίζω πως η ασφάλεια διαθέτει ZZR), με πάνω από 180. Και μπροστά τους, εμφανίζεται από το πουθενά (ήταν στη ΛΕΑ και έκανε σφήνα περνώντας με τη μία τρεις λωρίδες) στα 5 μέτρα, να πηγαίνει με την ίδια ταχύτητα ένα λευκό Audi με γερμανικές πινακίδες (τις είδα μετά, τώρα δεν προλαβαίνω να δω τέτοια πράγματα). "Καταδίωξη", σκέφτομαι. Και... φυσικά τους ακολουθώ.

Ο τύπος με το Audi πήγαινε ΜΠΑΛΑ. Αν έχετε δει τα βίντεο του Ghostrider, κάτι αντίστοιχο, αλλά με αυτοκίνητο. ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ σφήνες με 200, από παντού, στη ΛΕΑ, αστραπιαίες αλλαγές κατεύθυνσης παντού! ΔΕΝ το πιστεύεις, ΠΟΣΟ γρήγορα μπορεί να πάει ένα αυτοκίνητο στην κίνηση!!! Στην κατηφορική στροφή πριν την έξοδο για Εθνική Οδό, πέρασε τα 220, ίσως και τα 240 για τα καλά. Το CBF κούναγε, αλλά συνέχιζα. Αν δεν υπήρχε η κίνηση, το Audi θα είχε γίνει καπνός. Είμαι άσχετος από αυτοκίνητα, οπότε δεν ξέρω ποιο μοντέλο της Audi ήταν, όμως με τον τρόπο που επιτάχυνε, πρέπει να είχε πολλά άλογα, σε καμία περίπτωση κάτω από 300 (επιταχύνσεις Supersport, χαμηλό, με led φώτα εμπρός).

Η κουστωδία βγαίνει στην έξοδο για Εθνική Οδό, και στη διχάλα της γέφυρας για μια στιγμή νομίζω πως το αυτοκίνητο θα στρίψει στην κάθοδο της Εθνικής, όμως απλώς έχει ανοιχτεί, και το κόβει με τη μία δεξιά. Ο ένας αστυνομικός παραλίγο να πάρει την άλλη έξοδο. Γενικά, ίσως και να ζορίζονται λίγο να τον φτάσουν, έτσι δείχνουν. Φυσικά στην έξοδο για την άνοδο έχει μποτιλιάρισμα και μόνο μία λωρίδα. Ο τύπος από πίσω, στην ουρά.

Φτάνω κι εγώ. Πηγαίνουμε πορεία σημειωτόν. Το Audi με 10χλμ/ώρα, από πίσω στο μισό μέτρο οι αστυνομικοί/ασφαλίτες/whatever, πίσω τους εγώ. Δεν κάνουν προσπάθεια για να τον σταματήσουν. Χαλαροί. Τους προσέχω καλύτερα. Φοράνε cordura της Dainese, λευκά κράνη, ΧΩΡΙΣ γάντια! Το ZZR έχει από πίσω, στην πινακίδα, ένα φάρο με κόκκινο-μπλε χρώμα, που αναβοσβήνει -America style. Δεν έχουν βάλει σειρήνες. Μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά. Γιατί δεν τον σταματούν;!

Το Audi βγάζει... ΦΛΑΣ (!), και μπαίνει στην Εθνική. Επιτάχυνση του θανάτου. Πάλι τάπα. Τώρα τους περνάει όλους από δεξιά. Πίσω οι μοτοσικλέτες, περνάνε από όπου βρουν, πίσω κι εγώ. Πάλι 200. Περιμένω να δω το πολύνεκρο, όμως περιέργως, δεν συμβαίνει. Το Audi περνάει ΤΟΣΟ γρήγορα ανάμεσα στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, που μάλλον οι οδηγοί δεν έχουν καν χρόνο να φοβηθούν. Περιμένω τα αστυνομικά ελικόπτερα, περιμένω τις ενισχύσεις και το μπλόκο μπροστά... φυσικά τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει.

Στην είσοδο για Βαρυμπόμπη στρίβουν. Περνάνε τους πάντες από αριστερά, στρίβουν δεξιά πάνω στη γέφυρα, και... ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ στο φανάρι. Ο αναβάτης με το Varadero μου ρίχνει ματιές. Ε, θα του μιλήσω. Σταματώ δίπλα του και του λέω: "τι κάνετε; Καταδίωξη είναι αυτό;" "Πίσω" μου λέει, και μου κάνει σήμα να κάτσω πίσω, λέει και κάτι άλλα πνιχτά, δεν καταλαβαίνω, ανάβει και πράσινο, και ξεκινάνε κι οι τρεις σπινάροντας. Στρίβουν αριστερά, και βρισκόμαστε στον παράδρομο της Εθνικής, ανεβαίνοντας προς τα πάνω.

Ο παράδρομος για όσους δεν ξέρουν, έχει δυο λωρίδες, μία από κάθε κατεύθυνση. Ο τύπος περνάει ΑΝΑΜΕΣΑ στις λωρίδες, ΦΙΛΕΡ από αυτοκίνητα που κινούνται και από τις δύο πλευρές! Τρομάζει ένα μοτοσικλετιστή, ο οποίος τον παίρνει στο κυνήγι. Τον φτάνουν όμως οι συνοδοί, και του κάνουν αυστηρές χειρονομίες να κάτσει πίσω. Λίγο μετά το Βασιλόπουλο, στρίβουν όλοι δεξιά, προς Άγιο Στέφανο, κι εγώ, έχοντας να πάω και στη δουλειά, συνεχίζω ευθεία.

Τι διάολο ήταν αυτό;

Καταδίωξη ΔΕΝ ήταν.

Συνοδεία; Αν ήταν συνοδεία, ο τύπος, και οι συνοδοί, είναι τουλάχιστον για δέσιμο.

Εκπαίδευση σε καταδίωξη υψηλών ταχυτήτων; Ναι, έχω φαντασία. Λες όμως;

Σε όλες τις περιπτώσεις, ξεχάστε τον Ghost Rider.

ΑΥΤΟ το λευκό Audi είναι ΑΠΕΙΡΩΣ τρομακτικότερο!!!!!!

Tpap
09/04/2010, 14:36
Μην ανησυχείς. Δοκιμή κάνανε τα παιδιά:

194770

koulis19
Καλα δεν το εμαθες?Ο παπανδρεου ηταν που μετα την προπονηση με τα κανο ειπε να δοκιμασει τις ικανοτητες του και στο μηχανοκινητο αθλητισμο.Περα απο την πλακα μπας και ηταν κανεις τρισε απο την Ε.Ε και φοβοταν μην τον παρει χαμπαρι ο κοσμος?

JZER40
Συνοδεία 100%

Και δεν χρειάζεται να είναι και κρατικού αξιωματούχου.....

Τόσοι επιχειρηματίες -δημοσιογράφοι-εφοπλιστές έχουν αστυνομική προστασία

950dim
09/04/2010, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
Συνοδεία 100%

Και δεν χρειάζεται να είναι και κρατικού αξιωματούχου.....

Τόσοι επιχειρηματίες -δημοσιογράφοι-εφοπλιστές έχουν αστυνομική προστασία

Σωστο,και οχι απαραιτητα αστυνομικοι,ενα σωρο νεοπλουτοι εχουν ιδιωτες σε ρολο συνοδειας/φυλαξης...
Ειναι μοδα...καιρο τωρα...:confused:

LsKostas
09/04/2010, 14:52
ΑΥΤΟ το λευκό Audi είναι ΑΠΕΙΡΩΣ τρομακτικότερο!!!!!!,

Ποιο AUDI ρε φιλε ?

Το τρομακτικοτερο ειναι οτι ολοι αυτοι οι "παρακρατικοι" κυκλοφορουν αναμεσα μας

και τους πληρωνουμε κιολας ...

Red Rider
09/04/2010, 14:58
[i]Περιμένω να δω το πολύνεκρο, όμως περιέργως, δεν συμβαίνει. Το Audi περνάει ΤΟΣΟ γρήγορα ανάμεσα στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, που μάλλον οι οδηγοί δεν έχουν καν χρόνο να φοβηθούν.[/B]

Απλη τυχη... με τοσα χιλιομετρα,σε m/s απλα γινεσαι κιμας ψιλοκομμενος μεσα στις λαμαρινες..

p@nos
09/04/2010, 15:03
πινακιδες κρατησες?

Ayahuasca
09/04/2010, 15:09
Δυστυχώς δεν κράτησα πινακίδες, η αδρεναλίνη ήταν υπερβολική για να σκεφθώ ψύχραιμα.

Το Audi όμως είχε πινακίδα που αν θυμάμαι καλά ήταν κάτι σαν D 278... (δεν είμαι σίγουρος για το νούμερο), και είχε το χαρακτηριστικό γερμανικό αετό με τη γλώσσα έξω.

alex14
09/04/2010, 15:13
Εαν ηταν συνοδεια θελουν σκοτωμα ολοι τους

:sick:

gixxerpap
09/04/2010, 15:17
να τους πετύχω μια φορά και να μαι με νοικιάρικο....

ασε τις φορές που κατεβαίνουν τις μποτιλιαρισμένες λεωφόρους και οι συνοδεία δεν αφήνει τις υπόλοιπες μηχανές να περάσουν...

ασε κάποιες φορές που έχουν βγεί μαλιοκούβαρα ανάποδα σε μονόδρομους, ακόμα και σε λεωφόρο...

αηδιαστικά προκλητικοί ....

sniper
09/04/2010, 15:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ayahuasca
Σήμερα το πρωί, κατά τις 11.20, κατηφόριζα την Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, πάνω σε ένα CBF 600, με περίπου 150 στο κοντέρ. Είχε αρκετή κίνηση, αλλά όχι πήξιμο.

Ξαφνικά, στο ύψος της Κηφησίας, βλέπω στους καθρέπτες να πλησιάζουν με ταχύτητα φώτα. Με περνάνε ταυτόχρονα από δεξιά κι αριστερά 2 μοτοσικλέτες της ασφάλειας / αστυνομίας / δεν ξέρω κι εγώ. Ένα Varadero κι ένα ZZR 1400 (αυτό με υποψίασε, γιατί γνωρίζω πως η ασφάλεια διαθέτει ZZR), με πάνω από 180. Και μπροστά τους, εμφανίζεται από το πουθενά (ήταν στη ΛΕΑ και έκανε σφήνα περνώντας με τη μία τρεις λωρίδες) στα 5 μέτρα, να πηγαίνει με την ίδια ταχύτητα ένα λευκό Audi με γερμανικές πινακίδες (τις είδα μετά, τώρα δεν προλαβαίνω να δω τέτοια πράγματα). "Καταδίωξη", σκέφτομαι. Και... φυσικά τους ακολουθώ.

Ο τύπος με το Audi πήγαινε ΜΠΑΛΑ. Αν έχετε δει τα βίντεο του Ghostrider, κάτι αντίστοιχο, αλλά με αυτοκίνητο. ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ σφήνες με 200, από παντού, στη ΛΕΑ, αστραπιαίες αλλαγές κατεύθυνσης παντού! ΔΕΝ το πιστεύεις, ΠΟΣΟ γρήγορα μπορεί να πάει ένα αυτοκίνητο στην κίνηση!!! Στην κατηφορική στροφή πριν την έξοδο για Εθνική Οδό, πέρασε τα 220, ίσως και τα 240 για τα καλά. Το CBF κούναγε, αλλά συνέχιζα. Αν δεν υπήρχε η κίνηση, το Audi θα είχε γίνει καπνός. Είμαι άσχετος από αυτοκίνητα, οπότε δεν ξέρω ποιο μοντέλο της Audi ήταν, όμως με τον τρόπο που επιτάχυνε, πρέπει να είχε πολλά άλογα, σε καμία περίπτωση κάτω από 300 (επιταχύνσεις Supersport, χαμηλό, με led φώτα εμπρός).

Η κουστωδία βγαίνει στην έξοδο για Εθνική Οδό, και στη διχάλα της γέφυρας για μια στιγμή νομίζω πως το αυτοκίνητο θα στρίψει στην κάθοδο της Εθνικής, όμως απλώς έχει ανοιχτεί, και το κόβει με τη μία δεξιά. Ο ένας αστυνομικός παραλίγο να πάρει την άλλη έξοδο. Γενικά, ίσως και να ζορίζονται λίγο να τον φτάσουν, έτσι δείχνουν. Φυσικά στην έξοδο για την άνοδο έχει μποτιλιάρισμα και μόνο μία λωρίδα. Ο τύπος από πίσω, στην ουρά.

Φτάνω κι εγώ. Πηγαίνουμε πορεία σημειωτόν. Το Audi με 10χλμ/ώρα, από πίσω στο μισό μέτρο οι αστυνομικοί/ασφαλίτες/whatever, πίσω τους εγώ. Δεν κάνουν προσπάθεια για να τον σταματήσουν. Χαλαροί. Τους προσέχω καλύτερα. Φοράνε cordura της Dainese, λευκά κράνη, ΧΩΡΙΣ γάντια! Το ZZR έχει από πίσω, στην πινακίδα, ένα φάρο με κόκκινο-μπλε χρώμα, που αναβοσβήνει -America style. Δεν έχουν βάλει σειρήνες. Μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά. Γιατί δεν τον σταματούν;!

Το Audi βγάζει... ΦΛΑΣ (!), και μπαίνει στην Εθνική. Επιτάχυνση του θανάτου. Πάλι τάπα. Τώρα τους περνάει όλους από δεξιά. Πίσω οι μοτοσικλέτες, περνάνε από όπου βρουν, πίσω κι εγώ. Πάλι 200. Περιμένω να δω το πολύνεκρο, όμως περιέργως, δεν συμβαίνει. Το Audi περνάει ΤΟΣΟ γρήγορα ανάμεσα στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, που μάλλον οι οδηγοί δεν έχουν καν χρόνο να φοβηθούν. Περιμένω τα αστυνομικά ελικόπτερα, περιμένω τις ενισχύσεις και το μπλόκο μπροστά... φυσικά τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει.

Στην είσοδο για Βαρυμπόμπη στρίβουν. Περνάνε τους πάντες από αριστερά, στρίβουν δεξιά πάνω στη γέφυρα, και... ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ στο φανάρι. Ο αναβάτης με το Varadero μου ρίχνει ματιές. Ε, θα του μιλήσω. Σταματώ δίπλα του και του λέω: "τι κάνετε; Καταδίωξη είναι αυτό;" "Πίσω" μου λέει, και μου κάνει σήμα να κάτσω πίσω, λέει και κάτι άλλα πνιχτά, δεν καταλαβαίνω, ανάβει και πράσινο, και ξεκινάνε κι οι τρεις σπινάροντας. Στρίβουν αριστερά, και βρισκόμαστε στον παράδρομο της Εθνικής, ανεβαίνοντας προς τα πάνω.

Ο παράδρομος για όσους δεν ξέρουν, έχει δυο λωρίδες, μία από κάθε κατεύθυνση. Ο τύπος περνάει ΑΝΑΜΕΣΑ στις λωρίδες, ΦΙΛΕΡ από αυτοκίνητα που κινούνται και από τις δύο πλευρές! Τρομάζει ένα μοτοσικλετιστή, ο οποίος τον παίρνει στο κυνήγι. Τον φτάνουν όμως οι συνοδοί, και του κάνουν αυστηρές χειρονομίες να κάτσει πίσω. Λίγο μετά το Βασιλόπουλο, στρίβουν όλοι δεξιά, προς Άγιο Στέφανο, κι εγώ, έχοντας να πάω και στη δουλειά, συνεχίζω ευθεία.

Τι διάολο ήταν αυτό;

Καταδίωξη ΔΕΝ ήταν.

Συνοδεία; Αν ήταν συνοδεία, ο τύπος, και οι συνοδοί, είναι τουλάχιστον για δέσιμο.

Κι όλα αυτά ρε φιλαράκι τα παρακολούθησες με το CBF600; και το βαραντέρο πήγαινε 240+ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν θα είδες μάλλον ένα Vstrom 650 που σας πέρασε αέρα με 260....

Για τους υπόλοιπους από πάνω κυρίους:

1. Αν ήταν αστυνομικοί της ασφάλειας δεν ειναι "παρακρατικοί"
2. Αν δεν ήταν αστυνομικοί αλλά ιδιώτες και πάλι δεν ειναι παρακρατικοί
3. Αν κουβαλάγανε κάτι/κάποιον κλπ (επιτρέψτε μου να γνωρίζω 1-2 πραγματάκια) η εκπαίδευσή τους τους λέει ότι πάμε τάπα. Αν έχουμε εμπόδιο το προσπερνάμε απο δίπλα ή από πάνω του.

Γενικά παίδες, όταν αντιλαμβάνεστε τέτοια περιστατικά (ειδικά μέσα σε πόλη που οι ταχύτητες είναι "μικρές" και η πιθανότητα εμπλοκής μεγαλύτερη), απομακρυνθείτε.... αν χρειαστεί να περάσετε απο κοντά..... ανοίξτε ζελατίνα να σας βλέπουν και μην κάθεστε με την ίδια ταχύτητα δίπλα τους... κι εσείς στην θέση τους θα είσασταν νευρικοί αν κινδυνεύατε να την φάτε εσείς αντί για άλλον και δεν ξερετε πως θα αντιδροουσατε....

Είπα κι αμαρτία δεν έχω.

vangelis 64
09/04/2010, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
και το βαραντέρο πήγαινε 240+

Το χιλιάρι εννοεί ρε συ.:wacko:

postman
09/04/2010, 15:40

3. Αν κουβαλάγανε κάτι/κάποιον κλπ (επιτρέψτε μου να γνωρίζω 1-2 πραγματάκια) η εκπαίδευσή τους τους λέει ότι πάμε τάπα. Αν έχουμε εμπόδιο το προσπερνάμε απο δίπλα ή από πάνω του.

Βεβαιος και ηταν παρακρατικοι. Γιατι σιγουρα δεν εχουμε την ιδια πατριδα με τους Βαρδινογιαννολατσοκοκκαληδες. Και οσο για τους συνοδους, αν φοβουνται, ας αλλαξουν δουλεια, δεν τους φταινε σε τιποτα αθωοι οδηγοι.

STOYBI
09/04/2010, 15:42
Κι όλα αυτά ρε φιλαράκι τα παρακολούθησες με το CBF600; και το βαραντέρο πήγαινε 240+ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γενικά παίδες, όταν αντιλαμβάνεστε τέτοια περιστατικά (ειδικά μέσα σε πόλη που οι ταχύτητες είναι "μικρές" και η πιθανότητα εμπλοκής μεγαλύτερη), απομακρυνθείτε.... αν χρειαστεί να περάσετε απο κοντά..... ανοίξτε ζελατίνα να σας βλέπουν και μην κάθεστε με την ίδια ταχύτητα δίπλα τους... κι εσείς στην θέση τους θα είσασταν νευρικοί αν κινδυνεύατε να την φάτε εσείς αντί για άλλον και δεν ξερετε πως θα αντιδροουσατε....

Είπα κι αμαρτία δεν έχω.

Ουτε και καποιοι απο εδω μεσα ( που πιθανον καβαλανε κανα μπαζαδικο η επικαθημενο....)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ayahuasca
09/04/2010, 15:47
Προς Sniper.

Το CBF έφτασε μέχρι 220 στο κοντέρ, χωρίς πρόβλημα.

Το Varadero φτάνει επίσης χωρίς πρόβλημα τα 200-210 στο κοντέρ.

Διάβασε καλύτερα το post μου. Πουθενά δε λέω πως το Varadero πήγαινε 240.

Απλώς, το Audi όποτε έβρισκε κενό χώρο, εξαφανιζόταν μπροστά, κάνοντας ΔΙΑΦΟΡΑ από όλους, την ώρα που το κοντέρ μου έδειχνε 200 και 220. Όπως γράφω (το παραθέτεις άλλωστε), αν ΔΕΝ υπήρχε κίνηση, ούτε που θα το βλέπαμε. Όμως, χάρη στην κίνηση, κάθε τόσο, έπρεπε να κόψει ή... να τρακάρει.

"Ευαίσθητο" φορτίο; Τι ευαίσθητο δικαιολογεί σφήνες με 200; Κι αν βιαζόταν όπως λες και είχε φορτίο "εθνικής σημασίας"... θα σταματούσε κανονικά στα φανάρια; Δεν θα του άνοιγαν δρόμο;

Αλλά... βλέπεις... οι μοτοσικλέτες ήταν... ΠΙΣΩ, όχι μπροστά.

Και το Audi ούτε φάρο είχε, ούτε σειρήνα, ούτε σήμα "πυρηνικά απόβλητα-βιάζομαι".

ggs
09/04/2010, 16:02
Αυτά είναι ….
Εκπαίδευση από DVD του Βιν Ντιζελ , τσαμπουκάς αλα Τσακ Νορις και μυαλό από «φαλακρός πράκτωρ 000» ….

Η συμβουλή που μας δίνει κάποιος που ξερει είναι να τους ..αποφεύγουμε αμα τους δούμε….
Και κουβεντιάζουμε ακόμη αν είναι παρακράτος ή όχι….
Τιποτα από τα δυο δεν είναι ….
Μπραβιλικι του κ@λου πουλανε και μαγκιά επαρχιακού σκυλάδικου..

Κρέμασμα από τα @ρχιδια στην Ομόνοια θέλουν , γιατί κανενός κ@ριολη , που υποτίθεται ότι προστατεύουν , η ζωή δεν έχει περισσότερη αξία από την ζωή οποιουδήποτε πολίτη αυτής της κ@λ@χώρας ….
:yuck:

Cpt. Haddock
09/04/2010, 16:06
Μεγάλη μ@λακία που τους ακολούθησες...

Εαν σου τυχαινε καμια στραβή ή προκαλούσες εσύ ατύχημα τι θα έλεγες μετά;

Οκ, αυτοι μ@λακίζονται στο δρομο, αν και με βάση τις διαδικασίες τους έτσι πρέπει να πάνε εαν αυτον που συνοδεύουν τον έχουν χαρακτηρίσει "υψηλό στόχο".

Εσυ γιατι να κανεις το ίδιο;

(με το CBF κιόλας :rotflmao: )

DimChios
09/04/2010, 16:12
:a014:

Tpap
09/04/2010, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Η συμβουλή που μας δίνει κάποιος που…ξερει είναι να τους ..αποφεύγουμε αμα τους δούμε….

Για καλό του παιδιού το είπε. Και έχει δίκιο.

Δεν είναι ότι καλλίτερο να ακολουθήσεις σε τέτοιες περιπτώσεις. Μην το πάς αλλού.

trelf
09/04/2010, 16:18
Αυτά είναι ….
Εκπαίδευση από DVD του Βιν Ντιζελ , τσαμπουκάς αλα Τσακ Νορις και μυαλό από «φαλακρός πράκτωρ 000» ….

Η συμβουλή που μας δίνει κάποιος που…ξερει είναι να τους ..αποφεύγουμε αμα τους δούμε….
Και κουβεντιάζουμε ακόμη αν είναι παρακράτος ή όχι….
Τιποτα από τα δυο δεν είναι ….
Μπραβιλικι του κ@λου πουλανε και μαγκιά επαρχιακού σκυλάδικου..

Κρέμασμα από τα @ρχιδια στην Ομόνοια θέλουν , γιατί κανενός κ@ριολη , που υποτίθεται ότι προστατεύουν , η ζωή δεν έχει περισσότερη αξία από την ζωή οποιουδήποτε πολίτη αυτής της κ@λ@χώρας ….
:yuck:

χαχαχαχααχχαα ελιωσα!!!!!! σωστοςςςς!!!! :beer: :beer:

postman
09/04/2010, 16:19
Προστιμο στην Ελβετια σε ιδιοκτητη Φερραρι που πηγαινε με 120 σε δρομο με οριο 90: 250000 ευρω!
Στις ΗΠΑ μπατσος εκοψε κληση στον εαυτο του επειδη προσπερασε σταματημενο σχολικο κατα την διαρκεια καταδιωξης.
Αυτα ομως γινονται σε πολιτισμενες χωρες. Εδω ζουμε στο τσιφλικι του καθε "εθνικου νταβατζη".

ggs
09/04/2010, 16:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Για καλό του παιδιού το είπε. Και έχει δίκιο.

Δεν είναι ότι καλλίτερο να ακολουθήσεις σε τέτοιες περιπτώσεις. Μην το πάς αλλού.

φυσικα και η συμβουλή του sniper είναι σωστή ….
Και εγώ το ίδιο θα συμβούλευα κάποιον που θα έμπλεκε σε μια ομάδα ανεγκέφαλων που πάνε τάπα γκάζι μέσα στην κίνηση …

Απλώς , ΔΕΝ δικαιολογώ για ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ αυτό το επικίνδυνο καραγκιοζλίκι…

koulis19
09/04/2010, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
Στις ΗΠΑ μπατσος εκοψε κληση στον εαυτο του επειδη προσπερασε σταματημενο σχολικο κατα την διαρκεια καταδιωξης.
Το θεωρω υπερβολη.Μηπως ειχε παιχτει τιποτα αλλο?Και η usa προσωπικη μου αποψη δεν ειναι και απο τις πιο πολυτισμενες χωρες.

Tpap
09/04/2010, 16:25

Άλλο θέμα αυτό. Και συμφωνώ μαζί σου. :beer:

Ayahuasca
09/04/2010, 16:35
Γιατί ακολούθησα ε... χμ...

Το μικρόβιο της δουλειάς. Δημοσιογραφική περιέργεια.

Και κάποιες φορές... όταν βλέπω κάτι ΤΟΣΟ στραβό, θέλω να δω τι συμβαίνει. Κακό του κεφαλιού μου ίσως. :winka:

Όσο για το CBF... δεν παίζει σημασία. Ότι και να είχα... αν μπορούσα, θα προσπαθούσα να ακολουθήσω.

harvester
09/04/2010, 16:38
μηπως ηταν ο φανης γκεκας με το r8 και πηγαινε στην προπονηση της εθνικης για το μουντιαλ?:lol:

ermiss
09/04/2010, 16:45
Γερμανικές πινακίδες?
Ήρθε η Μέρκελ στην Αθήνα?

Την πουστίσαμε.... Πάμε καρφί γα ΔΝΤ... Αγοράζω δολάριααααααα

sniper
09/04/2010, 16:51
φυσικα και η συμβουλή του sniper είναι σωστή ….
Και εγώ το ίδιο θα συμβούλευα κάποιον που θα έμπλεκε σε μια ομάδα ανεγκέφαλων που πάνε τάπα γκάζι μέσα στην κίνηση …

Και που είδες ότι δικαιολόγησα εγώ τέτοιες κινήσεις; :confused:

sniper
09/04/2010, 16:52
Γιατί ακολούθησα ε... χμ...

Το μικρόβιο της δουλειάς. Δημοσιογραφική περιέργεια.

....

Κάτω απο αυτό το πρίσμα, το CBF μπορεί να δείξει και 300 στο κοντέρ.

Mea culpa :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

vangelis 64
09/04/2010, 16:52
Να ρωτήσω κάτι;Αν στην πολιτισμένη Ευρώπη-Αμερική μετέφεραν ένα σημαντικό πρόσωπο,θα πηγαίναν λάου λάου και θα σταματούσαν και στα φανάρια;

charlie says
09/04/2010, 16:54
Για καποιο λογο, το ολο συμβαν μου θυμισε αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=YaiGjBB-I2A

οποιανδηποτε σχεση με προσωπα και γεγονοτα ειναι εντελως συμ πτωματικη

sniper
09/04/2010, 16:54
....

Η συμβουλή που μας δίνει κάποιος που ξερει είναι να τους ..αποφεύγουμε αμα τους δούμε….
....

Αν δεν ξέρεις και δεν μιλάς είσαι ανεύθυνος.
Αν ξέρεις, λες "Αντε παραπέρα παιδάκι μου" γιατί πολύ απλά του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε (copyright Dirtymoto)

Εκτός αν είσι τόσο μάγκας και πας εκεί και του πεις "Γαμιέσαι ρε παρακράτος" και του κλωτσήσεις την μηχανή/αυτοκίνητο..... :lol: :bawl: :bawl: :lol: :bawl: :lol:

Akatanomastos
09/04/2010, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says

ακριβως

αν καποιος του χωσει μια ρουκετα στο πιλοτηριο θα φταιει?

αν και αυτος θα ειναι ο τελευταιος λογος που θα το κανε..

ermiss
09/04/2010, 16:58

Ακριβώς το ίδιο θυμήθηκα μόλις διάβασα την περιγραφή :beer: :beer:

Red Rider
09/04/2010, 16:59
Το οτι φοβουνται για την ζωη τους δεν δικαιολογει τετοια συμπεριφορα.
Σε εμπολεμη ζωνη μονο δικαιολογειται,και παλι οχι με τετοιες ταχυτητες..
Αν δεν γουσταρουν να κινουνται με ασφαλεια στον δρομο-για οποιοδηποτε λογο-ας μετακινουνται με ελικοπτερο,φραγκα εχουν...

Ενα δειγμα οδικης συμπεριφορας σε ζωνη κινδυνου
http://www.youtube.com/watch?v=Z_HJ1IJWz7Y

Red Rider
09/04/2010, 17:00
Το ιδιο σκεπτηκαμε :lol:

postman
09/04/2010, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Να ρωτήσω κάτι;Αν στην πολιτισμένη Ευρώπη-Αμερική μετέφεραν ένα σημαντικό πρόσωπο,θα πηγαίναν λάου λάου και θα σταματούσαν και στα φανάρια;
Ναι, εκτος κι αν η τροχαια ειχε αποκλεισει την διαδρομη. Ειδικα στην Αμερικη δεν μπορεις να κανεις μαλακιες στον δρομο, κι ας εισαι ο Μπιλ Γκειτς. Θυμησου ποσοι ζαμπλουτοι σταρ του Χολλιγουντ εχουν καταληξει στο κρατητηριο γιατι οδηγουσαν μεθυσμενοι.

koulis19
09/04/2010, 17:02

οποιανδηποτε σχεση με προσωπα και γεγονοτα ειναι εντελως συμ πτωματικη Μηπως οι αμερικανοι θα επρεπε να ψαξουν για ταλιμπαν μεσα στον ιδιο τους το στρατο?Τωρα το ειδα και ειμαι:a018: Απροκαλυπτα εντωμεταξυ ετσι?Ετσι επειδη τους βαρεσε η μακακια στο κουφιο κεφαλι τους.:a018: :a018: :a018: :a018: :a11: :a11:

JZER40
09/04/2010, 17:07
βρε τους αλήτες να τρέχουν με 200+ στην εθνική και να μην υπολογίζουν τίποτα....

Κρέμασμα.........

υποκριταρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζεύκας
09/04/2010, 17:10
τι φλώροι ρε πστη μου...

στη Ρόδο όταν είχα πάει,από το λιμάνι μέχρι το δυτικό άκρο η στρατονομία είχε αποκλείσει όλες τις καθέτους.

και πηγαίναμε και "αέρα" με 140 χλμ/ωρα...:smokin:

charlie says
09/04/2010, 17:11
Για κατι τετοια ο καλαμητσος καθε πρωι τραγουδαει το προτεκτορατο δε βγαινει απ τον πατο...

Ολοι αυτοι την δουλεια τους κανουν ,το θεμα ειναι, αν πρεπει εμεις σαν πολιτες να ανεχομαστε τετοιες πρακτικες.

idi
09/04/2010, 17:19

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

Banana hammock*
09/04/2010, 17:22
Ίδιοι αυτοί (http://www.youtube.com/watch?v=L5hoRelPSlY) είναι!
Αχ τώρα καλέ το είδα! Το ίδιο σκεφτήκαμε.. :rolleyes:

Akatanomastos
09/04/2010, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
Ίδιοι αυτοί (http://www.youtube.com/watch?v=L5hoRelPSlY) είναι!
Αχ τώρα καλέ το είδα! Το ίδιο σκεφτήκαμε.. :rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μηπως κανεις λαθος

και ειναι ιδιοι με αυτους? (http://www.youtube.com/watch?v=L5hoRelPSlY)

Gandalf dr685sm
09/04/2010, 17:44
RedRider said:

Το οτι φοβουνται για την ζωη τους δεν δικαιολογει τετοια συμπεριφορα.
Σε εμπολεμη ζωνη μονο δικαιολογειται,και παλι οχι με τετοιες ταχυτητες..
Αν δεν γουσταρουν να κινουνται με ασφαλεια στον δρομο-για οποιοδηποτε λογο-ας μετακινουνται με ελικοπτερο,φραγκα εχουν...

Πάρα πολύ σωστός, καθώς υπάρχουν και θωρακισμένα οχήματα και ενα σωρό άλλοι τρόποι μετακίνησης προσώπου υψηλής σημαντικότητος.

Για την ιστορία , ΑΝ... λέω ΑΝ... ήταν προστασία, έχεις κάθε δικαίωμα να πάρεις τηλέφωνο στην Αμεση Δράση. οτι τα συγκεκριμένα οχήματα με τον τρόπο που κινόντουσαν μπορούσαν να προκαλέσουν ατύχημα. Όπως να έπαιρνες αν μπορούσε και ενα βιντεάκι με κινητό δίνοντας στα ΜΜΕ που θα έκαναν πάρτυ με τον συγκεκριμένο.

Η κλήση σου στην Α.Δ. θα καταγραφόταν ... μπορεί να μην γινόταν τίποτα, μπορεί όμως και να γινόταν.

JZER40... το οτι κινούμαστε όλοι πάρα πολλές φορές πάνω απο το νόμιμο όριο ταχύτητα προσθέτει και το γεγονός οτι αν μας πιάσουν θα μας σκίσουν τον πάτο και θα μας ανοίξουν νέα τρύπα σε πρόστιμο οικονομικό , διοικητικό και ποινικό.

Μπορείς να πείς οτι θα συμβεί το ίδιο και για τους παραπάνω;

Δεν εξοργίζει η κίνηση τους τόσο , στην ζούγκλα της Ελλάδος και το οδικό της δίκτυο, .... εξοργίζει το δεδομένο οτι θα φύγουν ατιμώρητοι αν και εφόσον τους σταματήσει Άμεση Δράση , ΔΙ.ΑΣ ή όποια άλλη υπηρεσία. Η πιθανή ατιμωρησία είναι που εξοργίζει όπως και το οτι εγώ και εσύ ώς ιδιώτες μπορεί να δώσουμε ενα μισθό και να χάσουμε δίπλωμα ενώ το ίδιο ποσό θα χρεωθεί σε κάποιουν που ξοδεύει τόσα μόνο για τα παπούτσια του...

Στην Ελβετία, στην Αυστρία, την Γαλλία κοκ... τα σημαίνοντα πρόσωπα έχουν προστασία απο θωρακισμένα οχήματα και συνοδευτικά.... αλλά δεν γίνονται βόμβες ταχύτητος σε δρόμους που κινούνται όλοι.

Μην ξεχνάς το πρόστιμο σε πολλούς οδηγούς F1 που έχουν συλληφθεί σε δημόσιους δρόμους που αν μη τι άλλο είναι πιλότοι ... και οχι απλά καλοί οδηγοί. Κανείς δεν έχει εκεί εξασφαλισμένη ατιμωρησία.

Εκτός λοιπόν και αν ο τύπος εδώ τον κηνυγούσαν ορδές απο Ταλιμπάν με RPG στα χέρια, ή συνέτρεχε σοβαρότατος λόγος (απειλή κατά ζωής) την συγκεκριμένη στιγμή, είναι άκρως παράνομος όπως και τα βλαμένα που είχε για προστασία καθώς παραβαίναν όπως γνωρίζεις , την πρώτη αρχή που λέει πως η ακεραιότητα της ζωής του προστατευόμενου είναι το νο1 που πρέπει να προσέχουν... και τα 200κμ ώρα σε δημόσιο δρόμο μόνο αυτό δεν δείχνουν.

Gandalf

Lazio
09/04/2010, 17:47

Τι διάολο ήταν αυτό;

Καταδίωξη ΔΕΝ ήταν.

Μπορει ενα κουτι Audi να ειναι τρομακτικο.............????? :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
09/04/2010, 17:50
ρε παιδια

εδω οδηγοι ασθενοφορων(το ξερω απο πρωτο χερι αυτο, για τους αμβισβητιες) και προφανως οδηγοι μπατσικων αναβουν σειρηνα χωρις να συντρεχει λογος, απλα για να μην καθοντε στην κινηση

θα κατσει ο αλλος που του ανηκει η μιση ελλαδα(βιομηχανος, πολιτικος) να περιμενει στην κινηση:lol:

τα βρισκουν και τα κανουν..

mikros boudas
09/04/2010, 17:52
παρεπιπτοντως,η ομαδα διας αρχισε επισημα το εισπρακτικο μετρο αυτην την εβδομαδα
οσο για το audi,μαλλον κατι τεσταρανε,αν θελανε να πανε γρηγορα για καποιο λογο σημαντικο υπαρχουν πιο σιγουροι και πιο αθορυβοι τροποι

charlie says
09/04/2010, 17:52
Το πιο απογοητευτικο απο ολα, ειναι οτι οι (υποτιθεμενοι ) εκπροσωποι του νομου καταπατουν
επιδεικτικα ολα αυτα που, πρεπει να υπερασπιζονται.

zephyr1
09/04/2010, 17:55
Δε θα τους πετυχω πουθενα, τη γ@μησαν. :evil:

Gandalf dr685sm
09/04/2010, 17:56
mikros boudas...

Που το διάβασες φίλε σχετικά με την ΔΙ.ΑΣ;... θα με ενδιέφερε να διαβάσω την πηγή αν μπορείς να την βάλεις.

Banana hammock*
09/04/2010, 17:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
παρεπιπτοντως,η ομαδα διας αρχισε επισημα το εισπρακτικο μετρο αυτην την εβδομαδα
οσο για το audi,μαλλον κατι τεσταρανε,αν θελανε να πανε γρηγορα για καποιο λογο σημαντικο υπαρχουν πιο σιγουροι και πιο αθορυβοι τροποι

Ναι, αυτό λέω κι εγώ. Μάλλον τεστάρανε αν πάει γρήγορα. Τελικά πάει! :rolleyes:

mikros boudas
09/04/2010, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
mikros boudas...

Που το διάβασες φίλε σχετικά με την ΔΙ.ΑΣ;... θα με ενδιέφερε να διαβάσω την πηγή αν μπορείς να την βάλεις. τελευταια τους ειδα 7 φορες σε τρεις μερες να σταματανε (και να γραφουν) μηχανες για κρανη,τα dorsoduro η διας δε τα χει?αν ναι τοτε σταματανε μηχανες για κρανη και πινακιδες(φανταζομαι η επισημη γραμμη ειναι να τσεκαρουν και για κλεμμενα γιατι ταυτοποιουν στοιχεια με ασυρματο και ειναι λιγο πιο ενδελεχεις απ'ο,τι οι παλιοτεροι τροχαιοι).τωρα αν βγαλανε καποια ανακοινωση δε ξερω.:beer:

AUFGEBRACHT
09/04/2010, 18:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μεγάλη μ@λακία που τους ακολούθησες...

Εαν σου τυχαινε καμια στραβή ή προκαλούσες εσύ ατύχημα τι θα έλεγες μετά;

Οκ, αυτοι μ@λακίζονται στο δρομο, αν και με βάση τις διαδικασίες τους έτσι πρέπει να πάνε εαν αυτον που συνοδεύουν τον έχουν χαρακτηρίσει "υψηλό στόχο".

Εσυ γιατι να κανεις το ίδιο;

(με το CBF κιόλας :rotflmao: )

Να και μια λογική απάντηση...ειλικρινά ρε κάπταιν κι εμένα η ίδια απορία μου δημιουργήθηκε...
Ρε δεν πάμε καθόλου καλά λέμε...

mikros boudas
09/04/2010, 18:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
Ναι, αυτό λέω κι εγώ. Μάλλον τεστάρανε αν πάει γρήγορα. Τελικά πάει! :rolleyes: βασικα τετοια ειναι η κατασταση που μπορει απλα να εκαναν τεστ στο αμαξι για να το αγορασει το κρατος...αλλα πιστευω πως ηθελαν να τεσταρουν συμπεριφορα σε κινηση

DimChios
09/04/2010, 18:04
απο περιοδικο ηταν και γυριζαν DVD σαν αυτα που βαζει το ΜΟΤΟ κατα καιρους!

:wave2:

AUFGEBRACHT
09/04/2010, 18:09
Φημολογείται πως κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο οδηγός του Audi απευθυνόταν κάθε λίγο στον καλλιτέχνη με το CBF φωνάζοντας απελπισμένος: "Ξέρεις από Audi" ;;;;;

Gandalf dr685sm
09/04/2010, 18:11
mikros boudas...

επειδή δεν έχω δεί ή γνωρίζω κάτι τέτοιο για αυτό ρωτάω. Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα σου, ούτε οτι κάποια στιγμή είναι αναμενόμενο μια υπηρεσία 2000 ατόμων να μην λάβει και μέρος σε ελέγχους οχημάτων .... απλά θα ήταν ενδιαφέρον αν υπήρχε και κάτι επίσημο σαν αναφορά όσον αφορά τέτοια περιστατικά απόδοσης κλήσεων για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Gandalf

mikros boudas
09/04/2010, 18:13
mikros boudas...

επειδή δεν έχω δεί ή γνωρίζω κάτι τέτοιο για αυτό ρωτάω. Δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα σου, ούτε οτι κάποια στιγμή είναι αναμενόμενο μια υπηρεσία 2000 ατόμων να μην λάβει και μέρος σε ελέγχους οχημάτων .... απλά θα ήταν ενδιαφέρον αν υπήρχε και κάτι επίσημο σαν αναφορά όσον αφορά τέτοια περιστατικά απόδοσης κλήσεων για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Gandalf πιστευω πως θα αργησουν να βγαλουν κατι επισημο παντως...ειναι πολυ φρεσκο το ολο θεμα...αλλα οποιος το σκεφτηκε αυτο με την διας ειναι μεγαλο μυαλο...υπηρεσια δικαβαλο πανω σε μοταρντ μεσα στην κινηση...

m@stermind
09/04/2010, 18:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
απο περιοδικο ηταν και γυριζαν DVD σαν αυτα που βαζει το ΜΟΤΟ κατα καιρους!

αρκετα λογικο αν εξαιρεσουμε
1)οτι η μια μηχανη ειχε φαρο
2) το οτι ακολου8ουσαν το αυτοκινητο μηχανες.
πες εκαναν συγκριτικο μηχανη vs αυτοκινητο, το zzr οκ αλλα το βαραντερο που κολλαει?

AUFGEBRACHT
09/04/2010, 18:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από m@stermind
πες εκαναν συγκριτικο μηχανη vs αυτοκινητο, το zzr οκ αλλα το βαραντερο που κολλαει?

Το Βαραντέρο έκανε το ρόλο του αυτοκινήτου...

DimChios
09/04/2010, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από m@stermind

1) Εχουν μπεί σε safe mode :winka:
2) Δημοσιογράφοι και "για παν ενδεχόμενο"

m@stermind
09/04/2010, 18:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
1) Εχουν μπεί σε safe mode :winka:
2) Δημοσιογράφοι και "για παν ενδεχόμενο"

:beer: :beer:

drspeed
09/04/2010, 19:30
Ούτε κρατικός λειτουργός ούτε τρελαμένος λεφτάς.Αυτοί κυκλοφορούν με μαύρα συνήθως και συνοδεύονται από κάτι Octavia
Κανένα κακομαθημένο κωλοπαίδι που προσπαθούσε να ξεφύγει από τους μπράβους του μπαμπά, που τους έβαλε να τον προσέχουν, και αυτός ήθελε να πάει για καφέ με την κόρη του μεγαλύτερου επιχειρηματικού του εχθρού.
Τελικά δεν μπόρεσε να τους ξεφύγει και έχασε και την γκόμενα......
:lol: :lol: :lol: :lol:

Την επόμενη φορά που θα δείτε κανέναν τέτοιο κάντε του ένα σήμα να κάνει στην άκρη(και καλά ότι είναι κάποιος μπάτσος) να δείτε ψάρωμα.

harvester
09/04/2010, 19:35
παντως μεγαλη ξεφτιλα να βλεπεις σε καθε φαναρι το ιδιο cbf απο διπλα ?

σκεψου νευρα ο ανθρωπος με το audi.

devil's animal
09/04/2010, 19:55
για το audi δεν ξερω αλλα κατα 99% το varadero και το zzr ειναι μπατσικα και σκανε συχνα "καντινα" στον λαιμο...:rolleyes:

granazi
09/04/2010, 20:00

πολυ αλατι εχουν σημερα αυτα

drspeed
09/04/2010, 20:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi

πολυ αλατι εχουν σημερα αυτα
Δοκίμασε βουτύρου την επόμενη!!!!!

granazi
09/04/2010, 20:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
Δοκίμασε βουτύρου την επόμενη!!!!!

καλα λες......... :a014:

τελικα ο χριστιανος με το αουντι βρηκε τουαλετα η τα εκανε πανω του και σταματησε? :rolleyes:

Ayahuasca
09/04/2010, 21:54
Ξέχασα να προσθέσω κάτι.

Το CBF έχει και μπαγκαζιέρα.

ΥΓ. Επίσης, απλώς ακολουθούσα. Δεν βιαζόμουν, για να προσπεράσω.

:beer:

harvester, σε πάω. :D

paramedic
09/04/2010, 23:09

harvester, σε πάω. :D
Φίλε μην ασχολείσαι με σκουτεράδες...:D :D :D

Nik0s
17/04/2010, 13:09
Είδα ακριβώς το ίδιο σκηνικό χτες στην Κηφισίας, στο ανέβασμα προς Ψυχικό. Ασημένια Mercedes με τίγκα φιμέ τζάμια και ξένη (αγγλική) πινακίδα G7 E κάτι δεν πρόλαβα να τη δω ολόκληρη. Τάπα μέσα στην κίνηση της Παρασκευής, με επικίνδυνες σφήνες. Συνοδεία 2 μοτοσυκλέτες χωρίς διακριτικά, με αναμμένους led :rolleyes: φάρους. Το ένα ήταν TDM, το άλλο δεν είδα.

Μετά από μερικά μέτρα απλά κόλλησε στην κίνηση κάτω από τη γέφυρα και η συνοδεία έκανε τη ζωή των υπόλοιπων μοτοσυκλετιστών δύσκολη μην αφήνοντας τους να περάσουν από δίπλα.

:rolleyes:

toyar
17/04/2010, 13:48
Εγώ σκέφτομαι ότι αν είχαν σχέση με κράτος, αυτοκίνητα, μηχανές, βενζίνες, λάδια ξύδια κλπ τους τα έχω πληρώσει ΕΓΩ. Αυτός που βλέπουν σαν μυγάκι την ώρα που κάνουν σφήνες και άμα πλησιάσω μου λένε κάνε πίσω ΡΕ
:bigcry: :bigcry: :yuck:
Έχω κινδυνεύσει πραγματικά από τέτοια άτσαλη σφήνα στην Κηφισίας από συνοδευτικό Range Rover κι εγώ με Yaris (και 2 παιδιά να κοιμούνται μέσα):sad: Αν με τρακάρανε τότε και κατέβαινα κάτω θα με σταματάγανε μόνο με σφαίρα

nktR
18/04/2010, 07:14
γύριζαν την καινούργια διαφήμιση της Audi...:a01:

sabayam
18/04/2010, 07:38

Είπα κι αμαρτία δεν έχω.

καταλαβαμε του συναφιου εισαι κια εσυ πιθανον και τωρα πεφτει υποστηριξη....χαχαχα

απλα οι τυποι ειναι τραγικοι και μαγκες μοναχα με το οπλο στη τσεπη-θηκη

δε μου λες ομως αν ο μαλακας που πηγαινει ετσι οπως οριζει η εκπαιδευση παμε ταπα.....σκασει σε ενα αυτοκινητο με 4 μελη οικογενεια και τους στειλει στο διαολο
τον γαμανε μετα ή κλεινουν τη βουλη για να μη δικαστει ο χοντρομαλακας????????????

απλα βρισκομαστε στην Ελλαδα.................ιο μαλακες που εχουν λεφτα ή απλα γεννηθηκαν απο πλουσια αρχιδια παντα τη γλυτωνουν
αν ειμασταν εμεις σαν απλοι πολιτες και καναμε τετοια θα ειχαμε εισπραξει ολοκληρο το μπλοκ κλησεων και θα το συμπληρωναμε μονοι μας.......

geotriada
18/04/2010, 08:48
λοιπον ,,,το σεναριο εχει ως εξης:

το πρωι της ιδιας ημερας οι δυο σεκιουριταδες με τα μοτο, συνοδευσαν τον μπαμπα
κ. πλουσιογλου με την θωρακισμενη merc. στο εργοστασιο στα Οινοφυτα ,με κανονικες
ταχυτητες, γιατι κλανει μεντες λεμε , στην συνεχεια γυρισαν Πολιτεια και συνδευσαν την
κυρια Πλουσιογλου με την slk στο γυμναστηριο που ειναι κεντρο (να κανει και ψωνια btw)
και κατα τις 12 ξανα απο Πολιτεια τον γονο της οικογενειας ,τον wonabe vettel (ναι ειναι ο νεος sumi)
στο εργοστασιο στα Οινοφυτα για να βγαλει το μεροκαματο,,,,(τον εχει στην μπριζα ο dad λεμε,,,)

το Σ.Κ στο κοτερο λοιπον τα τηλ. εχουν παρει φωτια:
γονος: μλκ πηγαινα ταπα με το rs8 στην Ε.Ο ,φαντασου δεν με εφθανε το βαρκαντερο.......

Stabak
18/04/2010, 09:10
Τετοιες σκηνες γινονται μονο σε Κολομβιες και Λατινικη Αμερικη γενικότερα....

εδω η καταστρατηγηση του κρατους, τον νόμων και θεσμών αποτελεί καπρίτσιο οποιουδήποτε νεοκοπου μεγαλοδημοσιογραφου μπασταρδου, εκδοτη, εργολάβου δημ. εργων ή «επιχειρηματία» του χρηματιστηριου..

ακομα και οι παλιες οικογενειες των πλουσιων δεν ειναι τοσο προκλητικοί στις μετακινησεις τους...

Μπου@@δελο η Ελλας

:smokin:

ΥΓ: πρεπει να κοψοχολιασεις δηλαδη και να κινδυνεψει η οικογενεια σου στο αυτοκίνητο επειδη κάποιος τσογλανος θελει να παει γρηγορα καπου ε;

Ichigo
18/04/2010, 09:29
Επίσης να πω ότι είδα ένα παρόμοιο σκηνικό στην Κηφισίας Παρασκευή βράδυ στο ύψος της Eθν Αντιστασεως με μάλλον αστυνομικό τζιπ να πηγαίνει τάπα και απόπίσω να ακολουθεί ένα καφέ επίσης τζιπ που του έμοιαζε σαν μοντέλο να πηγαίνει επίσης τάπα με αλαρμ ανοιχτά.

Τώρα το τι έπαιζε... :confused: :confused:

irinia
18/04/2010, 11:23
ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΙΟΥΜΟΡ ΦΙΛΟΙ.........

Στά τόσα χρόνια πού όδηγάω έτυχε καί γώ νά έχω κάποια έμπλοκή μέ τέτοια κατάσταση.
Κάπου στό 1992........καί έχοντας ένα πολύ γρήγορο μηχανάκι ZZR-1100 .
Βλακωδώς καί έγώ σάν τόν φίλο μας θέλησα νά παίξω μέ τά δύο αύτοκίνητα καί τίς δύο
μηχανές.
Καί όχι μόνο, άλλά μπήκα μέ τό zzr άνάμεσα στά δύο αύτοκίνητα τά όποία κινούνταν
σχεδόν κολλημένα καί πολύ γρήγορα.
Τό τί κόρνα έπεσε δέ λέγεται..........ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ.........παραλίγο νά μέ πατήσουν.
Μετά άπό μέρες έμαθα άπό κάποιον γνωστό πού άσχολιόταν μέ τό άντικείμενο ότι
είχαμε κάποια ύψηλά ίστάμενα πρόσωπα στήν πόλη.
Καί πώς αύτοί ήταν οί ρυθμοί μετακίνησης τους .......ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ......!!!
Τό θέμα βέβαια είναι.........
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...??
Ή δική τους άσφάλεια μήπως άποτελεί φτύσιμο στόν άπλό πολίτη...??
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΨΗΛΟΥΣ.............καί σκουπίδια όλοι οί ύπόλοιποι...??
Ίσχύουν οί νόμοι γιά μάς καί.......ΑΥΤΟΙ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ....??
Ένα άπλό δείγμα τού τί σημαίνει ΛΑΟΣ.........καί ΚΟΛΩΝΑΚΙ....??

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.....!!!
Καί όχι κάποιοι άπλοί τύποι..............μέ λεφτά...!!
Τώρα σκεφτείτε............μυαλουδάκι έχετε όλοι.......

ΜΑΚΡΥΑ...........όταν σάς τύχει τέτοιο σκηνικό ,μακρυά.
Άσε πού δέν είμαστε πιά στο 1992 καί τά πράμματα έχουν γίνει πολύ πιό άγρια.
Ζήστε ήσυχα τή ζωούλα σας καί άφήστε αύτούς νά πληρώνουν τό τίμημα τους.
Νά κυνηγιούνται μέ τά φαντάσματα,
καί όταν πηδάνε νά τούς παίρνει μάτι ό σωματοφύλακας τους....!!!

TassosK
18/04/2010, 14:22
μηπως γυριζαν το τρανσπορτερ 4?

notakos600
18/04/2010, 16:30
mikros boudas...

Gandalf

Πριν από καμιά βδομάδα κι εδώ (κάπου στα δυτικά προάστια) είχαν σταματήσει ένα ΙΧ με δυο νεαρούς και το έψαχναν μέσα-έξω 3 μηχανές με 6 αστυνομικούς της ΔΙΑΣ.
Πάντως από τις 7 το πρω'ί' βολτάρουν όλη μέρα...

Leonebmw
19/04/2010, 10:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Είδα ακριβώς το ίδιο σκηνικό χτες στην Κηφισίας, στο ανέβασμα προς Ψυχικό. Ασημένια Mercedes με τίγκα φιμέ τζάμια και ξένη (αγγλική) πινακίδα G7 E κάτι δεν πρόλαβα να τη δω ολόκληρη. Τάπα μέσα στην κίνηση της Παρασκευής, με επικίνδυνες σφήνες. Συνοδεία 2 μοτοσυκλέτες χωρίς διακριτικά, με αναμμένους led :rolleyes: φάρους. Το ένα ήταν TDM, το άλλο δεν είδα.

Μετά από μερικά μέτρα απλά κόλλησε στην κίνηση κάτω από τη γέφυρα και η συνοδεία έκανε τη ζωή των υπόλοιπων μοτοσυκλετιστών δύσκολη μην αφήνοντας τους να περάσουν από δίπλα.

:rolleyes:

Αυτούς τους είδα και εγώ, φεύγανε σπινιάροντας και σουζάροντας απο τα φανάρια, ασημένια merc, και δύο μηχανές

alucard
19/04/2010, 11:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από postman

pss 8a kano alkotest apo do kai pera ston eayto mou kai an pernao to orio 8a pigaino sfaira sto tmhma gia desimo ;p :lol: :bigcry:

sniper
19/04/2010, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από sabayam
καταλαβαμε του συναφιου εισαι κια εσυ πιθανον και τωρα πεφτει υποστηριξη....χαχαχα

απλα οι τυποι ειναι τραγικοι και μαγκες μοναχα με το οπλο στη τσεπη-θηκη

δε μου λες ομως αν ο μαλακας που πηγαινει ετσι οπως οριζει η εκπαιδευση παμε ταπα.....σκασει σε ενα αυτοκινητο με 4 μελη οικογενεια και τους στειλει στο διαολο
τον γαμανε μετα ή κλεινουν τη βουλη για να μη δικαστει ο χοντρομαλακας????????????

απλα βρισκομαστε στην Ελλαδα.................ιο μαλακες που εχουν λεφτα ή απλα γεννηθηκαν απο πλουσια αρχιδια παντα τη γλυτωνουν
αν ειμασταν εμεις σαν απλοι πολιτες και καναμε τετοια θα ειχαμε εισπραξει ολοκληρο το μπλοκ κλησεων και θα το συμπληρωναμε μονοι μας.......

Δεν έχω καμία σχέση με τα σώματα ασφαλείας....

Αλλά:

1. Το να αποκαλείς μαλάκα κάποιον που τον εκπαίδευσαν (καλά - δεν ορκιζόμαστε τώρα ότι έχει γίνει εκπαίδευση ή αν έχει γίνει σωστά) κάνεις λάθος αφού δεν αυτοεκπαιδεύεται αλλά το κάνει το κράτος.
2. Δεν χρειάζεται να έχεις όπλο στην θήκη για να είσαι τζάμπα μάγκας. Αντε σε μια εφορία να δεις μαγκιά.
3. Σε όλο τον κόσμο "ιο μαλακες που εχουν λεφτα ή απλα γεννηθηκαν απο πλουσια αρχιδια παντα τη γλυτωνουν" ισχύει αυτό.... Εδώ κι αιώνες.... το ότι εσύ δεν είσαι ένας από αυτούς αφήνει μια πικρία αλλά δεν αλλάζει την πραγματικότητα. Αυτή την αλλάζει άλλο πράγμα.

ronin1
19/04/2010, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Φημολογείται πως κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο οδηγός του Audi απευθυνόταν κάθε λίγο στον καλλιτέχνη με το CBF φωνάζοντας απελπισμένος: "Ξέρεις από Audi" ;;;;;

:lol: :lol: :lol:

ο Στεφανάκης δε φάνηκε με το παπί απο πουθενα?

http://www.youtube.com/watch?v=FCfjpKEoqEI

STOYBI
22/04/2010, 09:00
Δειτε παντως τι μεγαλης σημασιας ατομα απο δαυτους μπορουν να σε παρουν αμπαριζα.... :sick:

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_2642.html

Operater
22/04/2010, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δειτε παντως τι μεγαλης σημασιας ατομα απο δαυτους μπορουν να σε παρουν αμπαριζα.... :sick:

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_2642.html

πως ειναι τόσο σίγουροι ρε γμτ? τι ενημέρωση είναι αυτή?
μήπως το τρωκτικό αρχίζει να "κιτρινίζει"??

TATAR
22/04/2010, 10:06
Μεγάλε ΜΑΕΘΡΑΤ πόσα ξέρεις!!!!!:winka: