Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 89

Θέμα: Τρελό Audi στους δρόμους της Αθήνας με συνοδεία μοτοσικλετών της ασφάλειας(;)!

Τρελό Audi στους δρόμους της Αθήνας με συνοδεία μοτοσικλετών της ασφάλειας(;)!

Σήμερα το πρωί, κατά τις 11.20, κατηφόριζα την Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, πάνω σε ένα CBF 600, με περίπου 150 στο κοντέρ. Είχε αρκετή κίνηση, αλλά όχι πήξιμο.

Ξαφνικά, στο ύψος της Κηφησίας, βλέπω στους καθρέπτες να πλησιάζουν με ταχύτητα φώτα. Με περνάνε ταυτόχρονα από δεξιά κι αριστερά 2 μοτοσικλέτες της ασφάλειας / αστυνομίας / δεν ξέρω κι εγώ. Ένα Varadero κι ένα ZZR 1400 (αυτό με υποψίασε, γιατί γνωρίζω πως η ασφάλεια διαθέτει ZZR), με πάνω από 180. Και μπροστά τους, εμφανίζεται από το πουθενά (ήταν στη ΛΕΑ και έκανε σφήνα περνώντας με τη μία τρεις λωρίδες) στα 5 μέτρα, να πηγαίνει με την ίδια ταχύτητα ένα λευκό Audi με γερμανικές πινακίδες (τις είδα μετά, τώρα δεν προλαβαίνω να δω τέτοια πράγματα). "Καταδίωξη", σκέφτομαι. Και... φυσικά τους ακολουθώ.

Ο τύπος με το Audi πήγαινε ΜΠΑΛΑ. Αν έχετε δει τα βίντεο του Ghostrider, κάτι αντίστοιχο, αλλά με αυτοκίνητο. ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ σφήνες με 200, από παντού, στη ΛΕΑ, αστραπιαίες αλλαγές κατεύθυνσης παντού! ΔΕΝ το πιστεύεις, ΠΟΣΟ γρήγορα μπορεί να πάει ένα αυτοκίνητο στην κίνηση!!! Στην κατηφορική στροφή πριν την έξοδο για Εθνική Οδό, πέρασε τα 220, ίσως και τα 240 για τα καλά. Το CBF κούναγε, αλλά συνέχιζα. Αν δεν υπήρχε η κίνηση, το Audi θα είχε γίνει καπνός. Είμαι άσχετος από αυτοκίνητα, οπότε δεν ξέρω ποιο μοντέλο της Audi ήταν, όμως με τον τρόπο που επιτάχυνε, πρέπει να είχε πολλά άλογα, σε καμία περίπτωση κάτω από 300 (επιταχύνσεις Supersport, χαμηλό, με led φώτα εμπρός).

Η κουστωδία βγαίνει στην έξοδο για Εθνική Οδό, και στη διχάλα της γέφυρας για μια στιγμή νομίζω πως το αυτοκίνητο θα στρίψει στην κάθοδο της Εθνικής, όμως απλώς έχει ανοιχτεί, και το κόβει με τη μία δεξιά. Ο ένας αστυνομικός παραλίγο να πάρει την άλλη έξοδο. Γενικά, ίσως και να ζορίζονται λίγο να τον φτάσουν, έτσι δείχνουν. Φυσικά στην έξοδο για την άνοδο έχει μποτιλιάρισμα και μόνο μία λωρίδα. Ο τύπος από πίσω, στην ουρά.

Φτάνω κι εγώ. Πηγαίνουμε πορεία σημειωτόν. Το Audi με 10χλμ/ώρα, από πίσω στο μισό μέτρο οι αστυνομικοί/ασφαλίτες/whatever, πίσω τους εγώ. Δεν κάνουν προσπάθεια για να τον σταματήσουν. Χαλαροί. Τους προσέχω καλύτερα. Φοράνε cordura της Dainese, λευκά κράνη, ΧΩΡΙΣ γάντια! Το ZZR έχει από πίσω, στην πινακίδα, ένα φάρο με κόκκινο-μπλε χρώμα, που αναβοσβήνει -America style. Δεν έχουν βάλει σειρήνες. Μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά. Γιατί δεν τον σταματούν;!

Το Audi βγάζει... ΦΛΑΣ (!), και μπαίνει στην Εθνική. Επιτάχυνση του θανάτου. Πάλι τάπα. Τώρα τους περνάει όλους από δεξιά. Πίσω οι μοτοσικλέτες, περνάνε από όπου βρουν, πίσω κι εγώ. Πάλι 200. Περιμένω να δω το πολύνεκρο, όμως περιέργως, δεν συμβαίνει. Το Audi περνάει ΤΟΣΟ γρήγορα ανάμεσα στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, που μάλλον οι οδηγοί δεν έχουν καν χρόνο να φοβηθούν. Περιμένω τα αστυνομικά ελικόπτερα, περιμένω τις ενισχύσεις και το μπλόκο μπροστά... φυσικά τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει.

Στην είσοδο για Βαρυμπόμπη στρίβουν. Περνάνε τους πάντες από αριστερά, στρίβουν δεξιά πάνω στη γέφυρα, και... ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ στο φανάρι. Ο αναβάτης με το Varadero μου ρίχνει ματιές. Ε, θα του μιλήσω. Σταματώ δίπλα του και του λέω: "τι κάνετε; Καταδίωξη είναι αυτό;" "Πίσω" μου λέει, και μου κάνει σήμα να κάτσω πίσω, λέει και κάτι άλλα πνιχτά, δεν καταλαβαίνω, ανάβει και πράσινο, και ξεκινάνε κι οι τρεις σπινάροντας. Στρίβουν αριστερά, και βρισκόμαστε στον παράδρομο της Εθνικής, ανεβαίνοντας προς τα πάνω.

Ο παράδρομος για όσους δεν ξέρουν, έχει δυο λωρίδες, μία από κάθε κατεύθυνση. Ο τύπος περνάει ΑΝΑΜΕΣΑ στις λωρίδες, ΦΙΛΕΡ από αυτοκίνητα που κινούνται και από τις δύο πλευρές! Τρομάζει ένα μοτοσικλετιστή, ο οποίος τον παίρνει στο κυνήγι. Τον φτάνουν όμως οι συνοδοί, και του κάνουν αυστηρές χειρονομίες να κάτσει πίσω. Λίγο μετά το Βασιλόπουλο, στρίβουν όλοι δεξιά, προς Άγιο Στέφανο, κι εγώ, έχοντας να πάω και στη δουλειά, συνεχίζω ευθεία.

Τι διάολο ήταν αυτό;

Καταδίωξη ΔΕΝ ήταν.

Συνοδεία; Αν ήταν συνοδεία, ο τύπος, και οι συνοδοί, είναι τουλάχιστον για δέσιμο.

Εκπαίδευση σε καταδίωξη υψηλών ταχυτήτων; Ναι, έχω φαντασία. Λες όμως;

Σε όλες τις περιπτώσεις, ξεχάστε τον Ghost Rider.

ΑΥΤΟ το λευκό Audi είναι ΑΠΕΙΡΩΣ τρομακτικότερο!!!!!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Μην ανησυχείς. Δοκιμή κάνανε τα παιδιά:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	μαγνήτης.jpg 
Προβολές:	1302 
Μέγεθος:	53,9 KB 
ID:	194770

Καλα δεν το εμαθες?Ο παπανδρεου ηταν που μετα την προπονηση με τα κανο ειπε να δοκιμασει τις ικανοτητες του και στο μηχανοκινητο αθλητισμο.Περα απο την πλακα μπας και ηταν κανεις τρισε απο την Ε.Ε και φοβοταν μην τον παρει χαμπαρι ο κοσμος?

Συνοδεία 100%

Και δεν χρειάζεται να είναι και κρατικού αξιωματούχου.....

Τόσοι επιχειρηματίες -δημοσιογράφοι-εφοπλιστές έχουν αστυνομική προστασία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
    Συνοδεία 100%

Και δεν χρειάζεται να είναι και κρατικού αξιωματούχου.....

Τόσοι επιχειρηματίες -δημοσιογράφοι-εφοπλιστές έχουν αστυνομική προστασία
    Σωστο,και οχι απαραιτητα αστυνομικοι,ενα σωρο νεοπλουτοι εχουν ιδιωτες σε ρολο συνοδειας/φυλαξης...
    Ειναι μοδα...καιρο τωρα...
    ...cause the place seems still alive...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    ΑΥΤΟ το λευκό Audi είναι ΑΠΕΙΡΩΣ τρομακτικότερο!!!!!!,
    Ποιο AUDI ρε φιλε ?

Το τρομακτικοτερο ειναι οτι ολοι αυτοι οι "παρακρατικοι" κυκλοφορουν αναμεσα μας

και τους πληρωνουμε κιολας ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider

Re: Τρελό Audi στους δρόμους της Αθήνας με συνοδεία μοτοσικλετών της ασφάλειας(;)!

[i]Περιμένω να δω το πολύνεκρο, όμως περιέργως, δεν συμβαίνει. Το Audi περνάει ΤΟΣΟ γρήγορα ανάμεσα στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, που μάλλον οι οδηγοί δεν έχουν καν χρόνο να φοβηθούν.[/B]
    Απλη τυχη... με τοσα χιλιομετρα,σε m/s απλα γινεσαι κιμας ψιλοκομμενος μεσα στις λαμαρινες..
    The only easy day was yesterday.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    πινακιδες κρατησες?

Δυστυχώς δεν κράτησα πινακίδες, η αδρεναλίνη ήταν υπερβολική για να σκεφθώ ψύχραιμα.

Το Audi όμως είχε πινακίδα που αν θυμάμαι καλά ήταν κάτι σαν D 278... (δεν είμαι σίγουρος για το νούμερο), και είχε το χαρακτηριστικό γερμανικό αετό με τη γλώσσα έξω.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Εαν ηταν συνοδεια θελουν σκοτωμα ολοι τους

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

να τους πετύχω μια φορά και να μαι με νοικιάρικο....

ασε τις φορές που κατεβαίνουν τις μποτιλιαρισμένες λεωφόρους και οι συνοδεία δεν αφήνει τις υπόλοιπες μηχανές να περάσουν...

ασε κάποιες φορές που έχουν βγεί μαλιοκούβαρα ανάποδα σε μονόδρομους, ακόμα και σε λεωφόρο...

αηδιαστικά προκλητικοί ....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Τρελό Audi στους δρόμους της Αθήνας με συνοδεία μοτοσικλετών της ασφάλειας(;)!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ayahuasca
    Σήμερα το πρωί, κατά τις 11.20, κατηφόριζα την Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, πάνω σε ένα CBF 600, με περίπου 150 στο κοντέρ. Είχε αρκετή κίνηση, αλλά όχι πήξιμο.

Ξαφνικά, στο ύψος της Κηφησίας, βλέπω στους καθρέπτες να πλησιάζουν με ταχύτητα φώτα. Με περνάνε ταυτόχρονα από δεξιά κι αριστερά 2 μοτοσικλέτες της ασφάλειας / αστυνομίας / δεν ξέρω κι εγώ. Ένα Varadero κι ένα ZZR 1400 (αυτό με υποψίασε, γιατί γνωρίζω πως η ασφάλεια διαθέτει ZZR), με πάνω από 180. Και μπροστά τους, εμφανίζεται από το πουθενά (ήταν στη ΛΕΑ και έκανε σφήνα περνώντας με τη μία τρεις λωρίδες) στα 5 μέτρα, να πηγαίνει με την ίδια ταχύτητα ένα λευκό Audi με γερμανικές πινακίδες (τις είδα μετά, τώρα δεν προλαβαίνω να δω τέτοια πράγματα). "Καταδίωξη", σκέφτομαι. Και... φυσικά τους ακολουθώ.

Ο τύπος με το Audi πήγαινε ΜΠΑΛΑ. Αν έχετε δει τα βίντεο του Ghostrider, κάτι αντίστοιχο, αλλά με αυτοκίνητο. ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ σφήνες με 200, από παντού, στη ΛΕΑ, αστραπιαίες αλλαγές κατεύθυνσης παντού! ΔΕΝ το πιστεύεις, ΠΟΣΟ γρήγορα μπορεί να πάει ένα αυτοκίνητο στην κίνηση!!! Στην κατηφορική στροφή πριν την έξοδο για Εθνική Οδό, πέρασε τα 220, ίσως και τα 240 για τα καλά. Το CBF κούναγε, αλλά συνέχιζα. Αν δεν υπήρχε η κίνηση, το Audi θα είχε γίνει καπνός. Είμαι άσχετος από αυτοκίνητα, οπότε δεν ξέρω ποιο μοντέλο της Audi ήταν, όμως με τον τρόπο που επιτάχυνε, πρέπει να είχε πολλά άλογα, σε καμία περίπτωση κάτω από 300 (επιταχύνσεις Supersport, χαμηλό, με led φώτα εμπρός).

Η κουστωδία βγαίνει στην έξοδο για Εθνική Οδό, και στη διχάλα της γέφυρας για μια στιγμή νομίζω πως το αυτοκίνητο θα στρίψει στην κάθοδο της Εθνικής, όμως απλώς έχει ανοιχτεί, και το κόβει με τη μία δεξιά. Ο ένας αστυνομικός παραλίγο να πάρει την άλλη έξοδο. Γενικά, ίσως και να ζορίζονται λίγο να τον φτάσουν, έτσι δείχνουν. Φυσικά στην έξοδο για την άνοδο έχει μποτιλιάρισμα και μόνο μία λωρίδα. Ο τύπος από πίσω, στην ουρά.

Φτάνω κι εγώ. Πηγαίνουμε πορεία σημειωτόν. Το Audi με 10χλμ/ώρα, από πίσω στο μισό μέτρο οι αστυνομικοί/ασφαλίτες/whatever, πίσω τους εγώ. Δεν κάνουν προσπάθεια για να τον σταματήσουν. Χαλαροί. Τους προσέχω καλύτερα. Φοράνε cordura της Dainese, λευκά κράνη, ΧΩΡΙΣ γάντια! Το ZZR έχει από πίσω, στην πινακίδα, ένα φάρο με κόκκινο-μπλε χρώμα, που αναβοσβήνει -America style. Δεν έχουν βάλει σειρήνες. Μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά. Γιατί δεν τον σταματούν;!

Το Audi βγάζει... ΦΛΑΣ (!), και μπαίνει στην Εθνική. Επιτάχυνση του θανάτου. Πάλι τάπα. Τώρα τους περνάει όλους από δεξιά. Πίσω οι μοτοσικλέτες, περνάνε από όπου βρουν, πίσω κι εγώ. Πάλι 200. Περιμένω να δω το πολύνεκρο, όμως περιέργως, δεν συμβαίνει. Το Audi περνάει ΤΟΣΟ γρήγορα ανάμεσα στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, που μάλλον οι οδηγοί δεν έχουν καν χρόνο να φοβηθούν. Περιμένω τα αστυνομικά ελικόπτερα, περιμένω τις ενισχύσεις και το μπλόκο μπροστά... φυσικά τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει.

Στην είσοδο για Βαρυμπόμπη στρίβουν. Περνάνε τους πάντες από αριστερά, στρίβουν δεξιά πάνω στη γέφυρα, και... ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ στο φανάρι. Ο αναβάτης με το Varadero μου ρίχνει ματιές. Ε, θα του μιλήσω. Σταματώ δίπλα του και του λέω: "τι κάνετε; Καταδίωξη είναι αυτό;" "Πίσω" μου λέει, και μου κάνει σήμα να κάτσω πίσω, λέει και κάτι άλλα πνιχτά, δεν καταλαβαίνω, ανάβει και πράσινο, και ξεκινάνε κι οι τρεις σπινάροντας. Στρίβουν αριστερά, και βρισκόμαστε στον παράδρομο της Εθνικής, ανεβαίνοντας προς τα πάνω.

Ο παράδρομος για όσους δεν ξέρουν, έχει δυο λωρίδες, μία από κάθε κατεύθυνση. Ο τύπος περνάει ΑΝΑΜΕΣΑ στις λωρίδες, ΦΙΛΕΡ από αυτοκίνητα που κινούνται και από τις δύο πλευρές! Τρομάζει ένα μοτοσικλετιστή, ο οποίος τον παίρνει στο κυνήγι. Τον φτάνουν όμως οι συνοδοί, και του κάνουν αυστηρές χειρονομίες να κάτσει πίσω. Λίγο μετά το Βασιλόπουλο, στρίβουν όλοι δεξιά, προς Άγιο Στέφανο, κι εγώ, έχοντας να πάω και στη δουλειά, συνεχίζω ευθεία.

Τι διάολο ήταν αυτό;

Καταδίωξη ΔΕΝ ήταν.

Συνοδεία; Αν ήταν συνοδεία, ο τύπος, και οι συνοδοί, είναι τουλάχιστον για δέσιμο.

Εκπαίδευση σε καταδίωξη υψηλών ταχυτήτων; Ναι, έχω φαντασία. Λες όμως;

Σε όλες τις περιπτώσεις, ξεχάστε τον Ghost Rider.

ΑΥΤΟ το λευκό Audi είναι ΑΠΕΙΡΩΣ τρομακτικότερο!!!!!!

Κι όλα αυτά ρε φιλαράκι τα παρακολούθησες με το CBF600; και το βαραντέρο πήγαινε 240+ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν θα είδες μάλλον ένα Vstrom 650 που σας πέρασε αέρα με 260....

Για τους υπόλοιπους από πάνω κυρίους:

1. Αν ήταν αστυνομικοί της ασφάλειας δεν ειναι "παρακρατικοί"
    2. Αν δεν ήταν αστυνομικοί αλλά ιδιώτες και πάλι δεν ειναι παρακρατικοί
    3. Αν κουβαλάγανε κάτι/κάποιον κλπ (επιτρέψτε μου να γνωρίζω 1-2 πραγματάκια) η εκπαίδευσή τους τους λέει ότι πάμε τάπα. Αν έχουμε εμπόδιο το προσπερνάμε απο δίπλα ή από πάνω του.

Γενικά παίδες, όταν αντιλαμβάνεστε τέτοια περιστατικά (ειδικά μέσα σε πόλη που οι ταχύτητες είναι "μικρές" και η πιθανότητα εμπλοκής μεγαλύτερη), απομακρυνθείτε.... αν χρειαστεί να περάσετε απο κοντά..... ανοίξτε ζελατίνα να σας βλέπουν και μην κάθεστε με την ίδια ταχύτητα δίπλα τους... κι εσείς στην θέση τους θα είσασταν νευρικοί αν κινδυνεύατε να την φάτε εσείς αντί για άλλον και δεν ξερετε πως θα αντιδροουσατε....

Είπα κι αμαρτία δεν έχω.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Re: Re: Τρελό Audi στους δρόμους της Αθήνας με συνοδεία μοτοσικλετών της ασφάλειας(;)!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    και το βαραντέρο πήγαινε 240+

Το χιλιάρι εννοεί ρε συ.:wacko:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Re: Re: Τρελό Audi στους δρόμους της Αθήνας με συνοδεία μοτοσικλετών της ασφάλειας(;)!

3. Αν κουβαλάγανε κάτι/κάποιον κλπ (επιτρέψτε μου να γνωρίζω 1-2 πραγματάκια) η εκπαίδευσή τους τους λέει ότι πάμε τάπα. Αν έχουμε εμπόδιο το προσπερνάμε απο δίπλα ή από πάνω του.

Βεβαιος και ηταν παρακρατικοι. Γιατι σιγουρα δεν εχουμε την ιδια πατριδα με τους Βαρδινογιαννολατσοκοκκαληδες. Και οσο για τους συνοδους, αν φοβουνται, ας αλλαξουν δουλεια, δεν τους φταινε σε τιποτα αθωοι οδηγοι.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Κι όλα αυτά ρε φιλαράκι τα παρακολούθησες με το CBF600; και το βαραντέρο πήγαινε 240+ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν θα είδες μάλλον ένα Vstrom 650 που σας πέρασε αέρα με 260....

Για τους υπόλοιπους από πάνω κυρίους:

Γενικά παίδες, όταν αντιλαμβάνεστε τέτοια περιστατικά (ειδικά μέσα σε πόλη που οι ταχύτητες είναι "μικρές" και η πιθανότητα εμπλοκής μεγαλύτερη), απομακρυνθείτε.... αν χρειαστεί να περάσετε απο κοντά..... ανοίξτε ζελατίνα να σας βλέπουν και μην κάθεστε με την ίδια ταχύτητα δίπλα τους... κι εσείς στην θέση τους θα είσασταν νευρικοί αν κινδυνεύατε να την φάτε εσείς αντί για άλλον και δεν ξερετε πως θα αντιδροουσατε....

Είπα κι αμαρτία δεν έχω.

Ουτε και καποιοι απο εδω μεσα ( που πιθανον καβαλανε κανα μπαζαδικο η επικαθημενο....)

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2012, 19:35
  2. Το πρώτο υπερόπλο της Ducati με βοήθεια της AUDI
    από nikos_abel στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2012, 11:50
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2008, 16:41
  4. Η περιπετεια με τα λαδια της μηχανης μου TDM 850
    από petros047 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks