Απο εκει που σιχαινομουν να οδηγω αμαξι μερα,δυστυχως λογο επαγγελματος αναγκαζομαι να οδηγω πολυ καθε πρωι για να πηγαινω σε επαγγελματικα ραντεβου!
Εχω μαθει καθε καρακαβατζα δρομο για καθε μερος της Αθηνας!
Αναγκαζομαι να υπομενω τον καθε βλακα που αποφασισε να σκοτωσει την μερα του μπαινοντας ακριβως μπροστα μου και πηγαινοντας με 40 στην κηφησιας.
Αμε θες βολτα ρε φιλε τραβα Παρνηθα μερια,και ασε μας εμας μεσα στο χαος!
Κακα τα ψεματα παιδια,δεν παιζει ρολο ο αριθμος των αυτοκινητων για οταν εχει κινηση.
Αρκει να υπαρχει συνεχομενη ροη και δεν εχει σημασια ο αριθμος:
Ας πηγαινω εγω με 60km/h και τι με νοιζει αν ειμαι μονος ή αν εχω 5 γυρω μου!
Η κινηση δημιουργηται:
1)Απο λεωφορεια σε μικρους δρομους(Μανταμιτσα θα βγαλεις το τουτου απο την μεση να στριψει το κτηνος?)
2)Απο χαζομεριδες οδηγους/φονιαδες,που κανουν πεντε ωρες να ξεκινησουν απο το φαναρι,που εχουν σταματησει 3 μετρα μετα και οταν ξεκινησουν πανε με 5km/h.Μα δεν τους πειραζει που τρωνε την μιση μερα στο καθισμα,δεν προτιμανε το σπιτι τους?
3)Απο ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ(Απο τι νάρχισω να λεω τωρα,παμε παρακατω γιατι θα πεσει λογοκρισια...)
4)Απο πολιτικους που κλεινουν δρομους 1 ωρα νωριτερα απο βαλτο τροχονομο για να περασουν ΄΄κυριλε΄΄
5)Απο Φορτηγα(Μα που στο διαολο πανε ολη την μερα?)
Τι gps και λαλακιες,τι fame story και big brother,εδω μιλαμε για video game με ενα ΄΄κανονακι΄΄!!!!
Το μονο που με απασχολει ειναι μην χτυπησω κανενα συν-μοτοσυκλετιστη πανω στα νευρα μου,και να κανω παντα στην ακρη για να περασουν ανετα
Αν εχετε κατι να προσθεσετε,καντε το!
Υπομονη παιδια
![]()