View Full Version : Ουτε να φοβηθώ δεν πρόλαβα..
Καταρχήν είμαι οκ. Δεν έπεσα, δεν χτύπησα, αλλά ....τα είδα όλα. :sick:
Σήμερα το μεσημέρι κατά τις 14.30 πήγαινα Μέγαρα. Μια χαρά όλα, λιγοστή κίνηση και είχα στο μυαλό μου αν θα προλάβω να κανω κανένα session στο track day.
Αριστερή λωρίδα, πηγαίνω λίγο πιο σβέλτα απ΄την κίνηση, μέχρι που στην ευθεία των Μεγάρων (κανένα δύο χλμ πριν τη γέφυρα) βλέπω το προπορευόμενο ασημί Peugeot 106 που επίσης είναι στην αριστερή, να βγάζει καπνό απ΄τα αριστερά λάστιχα.
Μέσα σε ΚΛΑΣΜΑ δευτερολέπτου το αμάξι γυρνάει προς τα δεξιά 90 μοίρες (τελείως κάθετα !! ) περνάει μπροστά από το αυτοκίνητο της μεσαίας λωρίδας στο τσακ μάγκες, και πέφτει κάθετα πάνω στις μπαριέρες....
Εφερε μια δυο σβούρες απ΄όσο πρόλαβα να δώ, και έμεινε ακινητοποιημένο στη μεσαία διαλυμένο.
Σταμάτησα λίγο πιο κάτω, και γύρισα μήπως χρειάζεται κάποιος βοήθεια. Μέχρι να φτάσω βγήκε μια γυναίκα με χρώμα ασορτί με του αυτοκινήτου και φαινόταν καλά. Ενας θεός ξέρει αν τσαρούχωσε και γιατί το φρένο, ή κάτι έπαθε το αυτοκίνητο.
Επαθα πλάκα. Ίσως η μοναδική φορά που συμβαίνει κάτι μπροστά μου οπου δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αντίδρασης. Αν σου κάτσει η στραβή, τέλος...:sad:
GIXXERAKIAS
24/04/2010, 19:43
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :uplate:
Παλι καλα να λες που εισαι καλα ρε Βυρωνακο.Ελπιζω να μην χτυπησε και καποιος αλλος που πιθανονον να επεβαινε στο πεζω.....:sick:
catmaster
24/04/2010, 19:56
:sick: :sick:
όλα καλά ευτυχώς ... :wave2:
μάλλον μηχανική βλάβη αφού μπλόκαραν μονόπαντα οι τροχοί και γύρισε έτσι το κάρο ... τυχερή ήταν και η οδηγός αφού δεν ερχόταν καμιά νταλίκα να σβαρνιάσει τα πάντα εκείνη την ώρα ...
nihristo
24/04/2010, 20:02
αλλό ένα κλικ πάνω στην εμπειρία σου τώρα και ανώδυνο ευτυχώς. Νομίζω πως έχουμε συνηθίσει να είμαστε πολύ κοντά στα προπορευόμενα οχήματα και κάτι τέτοια περιστατικά στο υπενθυμίζουν έντονα.
Φοβηθηκα να το ανοιξω το θρεντ
Ολα καλα αφου κανεις δεν επαθε τπτ
ουφ, ρε φίλε τρόμαξα :eek:
άντε όλα καλά ευτυχώς, θέλει τύχη ρε γμτ :sick:
Μου εκατσε ιδιο σκηνικο πριν 3-4 μηνες στην εθνικη Αθηνων Λαμιας στο υψος της Μεταμορφωσης με ενα ford.
Πηγαινε στην αριστερη και ξαφνικα αρχιζει να φερνει σβουρες χτυπωντας μια φορα ελαφρια στο διαχωριστικο. Καπια στιγμη το ισιωσε και συνεχισε κανονικα. Ποτε δεν καταλαβα πως εγινε μιας και ο δρομος ειχε ελαχιστη κινηση.
Φοβηθηκα αρκετα γιατι απο την μια δεν ηξερα απο που να περασω και απο την αλλη δεν μπορουσα να πεσω στα φρενα δυνατα για να μην πεσει πανω μου κανενας απο τους πισω.:sick:
filipp0s
24/04/2010, 20:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
... Ίσως η μοναδική φορά που συμβαίνει κάτι μπροστά μου οπου δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αντίδρασης.
αυτα ειναι τα χειροτερα :sick:
ευτυχως...
devil's animal
24/04/2010, 20:56
:uplate: :uplate: :uplate: :uplate:
παλι καλα Βυρωνα...
:wacko:
:uplate: Όντως, πάλι καλά.
Τελικά δεν ξέρουμε από που θα μας έρθει...:sick:
Εγω απο την Τεταρτη και μετα αποφασισα να μην την ξανακαβαλησω την μηχανη στους δρομους και θα ασχοληθω με το χωμα.
Στον δρομο απο Γρεβενα προς Καλαμπακα το συμβαν και σε στροφη της πλακας.
Ειμαι σε αποσταση 15 μετρων απο τον μπροστινο μου και τον βλεπω να χανει το πισω απο το R6, πατωντας μια γραμμη απο λαδια ( τον εχουν ριμαξει τον δρομο εντελος).
Προσπαθει ο φιλος να το φερει ξανα αλλα ερχοταν απο το αντιθετο αμαξι οποτε και αποφασιζει να το ριξει και να το αφισει (ολα αυτα ενω ειναι στο αντιθετο ρευμα).
Παρολο που δεν τρεχαμε (50 με 60 χιλ ειχαμε), αν δεν τελιωναν οι μπαρες τον φιλο θα τον τρεχαμε τωρα.
Ευτυχως αφησε την μηχανη επεσε στα μαλακα (χωμα) και η μηχανη μονο πλαστικα εσπασε, οποτε μπορεσαμε να παμε μεχρι Καλαμπακα για τον Καφε της παρηγωριας.
Στον γυρισμο (πηγεναμε σαν κοτες πλεων) στα ξαφνηκα πεταγετε απο κληστη κατηφορικη στροφη (ορατοτητα μηδεν και απο εμας και απο το αλλο ρευμα) ενα ''κουτι'' προσπαθωντας να περασει ενα φορτηγο.
Πιστευω πως ειναι δυνατο επιχειρημα να μην ξαναπαω αλλες διαδρομες στους κωλοδρομους γιατι
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ!!!!!!
Καλυτερα στο χωμα.Εκει οι τουμπες ειναι ποιο γλυκες και εχουν αλλη χαρη.:lol:
reinmeister
24/04/2010, 21:16
ασχημο...ειδικα η εικονα συνδυασμενη με τον θορυβο ειναι γαματα...been there done that με βυριοφορο που διπλωσε κι εκλεισε ολη την εθνικη...και ημουν και σε αποσταση ασφαλειας...
'υτυχως φιλε...:beer: :beer:
Τι είπες τώρα....
Αφου δεν έπαθες τπτ όλα καλα....
Μου θύμισε σκηνικό δικό μου: Πάμε με Θάνο Μέγαρα και στην ευθεία και κάτω απο την Γεφυρα της Μαγούλας υπάρχει σακούλα από S/M.... Κυκλοφορούν αρκετά αυτοκίνητα και μηχανές κι η σακούλα αρχίζει πτήση και καταλήγει στην μανέτα του φρένου..... και λειτουργεί σαν τα αλεξίπτωτα φρένα σε αεροπλάνα..... ακαριαία φρένα και δεν ξέρω καν πως καταφερα και την έκοψα.... ευτυχώς ήμουν με το 600 εκείνη την μέρα που δεν έχει φρένα.... αν ήμουν με το 954, καληνύχτα σας....
mikros boudas
24/04/2010, 21:44
αυτος ο θορυβος ειναι το χειροτερο...αφου ειστε ολοι καλα :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ασχημο...ειδικα η εικονα συνδυασμενη με τον θορυβο ειναι γαματα...been there done that με βυριοφορο που διπλωσε κι εκλεισε ολη την εθνικη...και ημουν και σε αποσταση ασφαλειας...
'υτυχως φιλε...:beer: :beer:
εσυ το ειδες αποαποσταση ασφαλειας...
εγω την παρασκευη το εβλεπα στον καθρεφτη μου το διπλωμενο φορτηγο στα 5 μετρα πισω μου να με ακολουθει σερνωντας
:hypnotize :hypnotize
Ολα καλα ευτυχως Βυρωνα, ελπιζω να μη χτυπησε κανεις κ μεσ στο αμαξι
Ευτυχως τελος καλο ολα καλα με συγκεκριμενο αμαξι εχω δει 3 παρεμφερη περιστατικα ενα κομμενο πισω ακρο και ο τροχος με το ταμπουρο να χοροπηδα στην εθνικη,αλλο με σπασμενη σιαγωνα με αποτελεσμα σαν το δικο σου και τριτο με κομενο ακρο εμπρος και πεσμενο ημιαξονιο..Ολα γινονται λοιπον ευχομαι να εισαι παντα τοσο τυχερος και παντα ορθιος:beer: :beer: :wave2:
nihristo
24/04/2010, 22:41
το τραγικό και το τρομακτικό της υπόθεσης είναι ότι είστε τόσοι πολλοί με παρόμοιες εμπειρίες...Αν το πάρεις αναλογικά, σκέψου τι συμβαίνει κάθε μέρα εκεί έξω...:mad:
Το δικο μου σκηνικο ηταν εντελως αντιθετο καθως ημουν ο οδηγος σε ιχ....
Στην Αιγινα Κυριακη μεσημερι χαλαρα με ταχυτητα 80 κμ σε ευθεια και ξαφνικα.....
Εχασα τον κοσμο.....
Εσπασε η πλατη του καθισματος κυριοι...... με αποτελεσμα να οριζοντιωθω σε χρονο 0.
Καθως εφυγαν και τα ποδια μου απο τα πεταλια πεφτωντας καταφερα ( μαλλον κατα τυχη ) να τραβηξω το χειροφρενο ....
Αποτελεσμα ... Το αμαξι να γυρισει καθετα και να κλεισει τον δρομο....
Αλιμονο σε αυτον που θα ερχοταν πισω μου η στο αντιθετο....
Ημουν τυχερος και εγω ... Και οι υπολοιποι....
:smilea:
Operater
24/04/2010, 23:13
Δε θαθελα να ξέρω τι σκεφτόσουν εκείνες τις στιγμές Βύρωνα...
Τι πέρασε απτο μυαλό σου!
Μακάρι να ξαναδείς το σκηνικό μόνο σε ταινίες ...
:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Το δικο μου σκηνικο ηταν εντελως αντιθετο καθως ημουν ο οδηγος σε ιχ....
Στην Αιγινα Κυριακη μεσημερι χαλαρα με ταχυτητα 80 κμ σε ευθεια και ξαφνικα.....
Εχασα τον κοσμο.....
Εσπασε η πλατη του καθισματος κυριοι...... με αποτελεσμα να οριζοντιωθω σε χρονο 0.
Καθως εφυγαν και τα ποδια μου απο τα πεταλια πεφτωντας καταφερα ( μαλλον κατα τυχη ) να τραβηξω το χειροφρενο ....
Αποτελεσμα ... Το αμαξι να γυρισει καθετα και να κλεισει τον δρομο....
Αλιμονο σε αυτον που θα ερχοταν πισω μου η στο αντιθετο....
Ημουν τυχερος και εγω ... Και οι υπολοιποι....
:smilea:
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :uplate: :uplate:
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :uplate: :uplate:
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ???
Ειχα παθει σοκ και εκανα ωρες να συνελθω...
( Καθως οι δρομοι εκει ειναι στενοι και σε κεινο το σημειο συνηθως επειδη ειναι ευθεια πλακωνονται ,και κυριως για το κακο που θα προκαλουσα εαν...... :rolleyes: )
:uplate: :hypnotize αφού είναι όλα καλά..
Eυτυχώς που η πρώτη γραμμή στο φρεντ ήταν ότι είσαι καλά...έφτασε στην κάλτσα μέχρι να την διαβάσω όμως.
Πάλι καλά που ήσουν εκεί που ήσουν, την σωστή στιγμή... :beer:
Μακρυά από τέτοια ρε...:beer: :beer: :wave2:
fantacid
25/04/2010, 00:12
τελικα ειστε ολοι κολοφαρδοι εδω μεσα!!!!!
κ τα βλεπουμε στο χολιγουντ κ κοροιδευουμε!
[ι]παλι καλα που μπορω να τελειώσω το ποστ με χαρουμενα εμοτικονς!!![/ι]
you lucky bastard!!!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
η σακούλα αρχίζει πτήση και καταλήγει στην μανέτα του φρένου..... και λειτουργεί σαν τα αλεξίπτωτα φρένα σε αεροπλάνα..... ακαριαία φρένα και δεν ξέρω καν πως καταφερα και την έκοψα....
Ω ρε μάγκα μου, ουτε σε θρίλερ αυτό :uplate: :uplate:
Η κατάσταση με φρίκαρε για το απροσδόκητο. Μηχανές καβαλάμε, χίλιες μαλακίες συμβαίνουν, τα ξέρουμε.....Συνήθως είσαι προετοιμασμένος όμως.
Κάποιος μλκς θα αλλάξει λωρίδα χωρίς να κοιτάξει, κάποιος θα πατήσει φρένο χωρίς λόγο, κάποιος θα τρομάξει μόλις σε δει πίσω του, κάποιος θα σε κλείσει.
Αυτό ήταν κάτι διαφορετικό, γιατί δεν προηγήθηκε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Φρενο, γύρισμα και μπαριέρα.
Δεν υπήρχε άλλος στο αυτοκίνητο ευτυχώς. Η γυναίκα προφανώς φορούσε ζώνη.
Αυτός που είχε άγιο πραγματικά, ήταν το αυτοκίνητο που ήταν ανάμεσα μας, αλλά στη μεσαία. Αν πω οτι πρέπει να πέρασε κάθετα μπροστα του στα 1-2 μέτρα ίσως να λέω πολύ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Πάλι καλά που ήσουν εκεί που ήσουν, την σωστή στιγμή... :beer:
Μα αυτό λέω Τάσο. Δεν υπήρχε σωστή στιγμή. Το οτι δεν ήμουν 20-30 μέτρα πιο μπροστά, ή 1-2 δευτερόλεπτα πιο νωρίς ήταν θέμα τύχης και μόνο.
Αντε γειά μας μάγκες :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εεε χμμμ....:blush:
Μήπως είναι δείγμα οτι πρέπει να αδυνατίσεις λίγο ??? :blush: :blush:
:rotflmao: :rotflmao:
fantacid
25/04/2010, 00:20
ή απλα να παει σε ξενοδοχειο......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nai.... :lol: :lol: :lol:
( Εκτος αυτου ειχε φαγωθει και το καρε του καθισματος απο συνεχομενα αγαρμπα μπρος πισω της πλατης..)
Τελος παντων... Παραδειγμα το εφερα απο που μπορει να μας ερθει χωρις λογο...
:rolleyes:
:wave2:
macrozan
25/04/2010, 02:47
Συμπέρασμα ;;;;
είμασρε έρμαια τών πιθανοτήτων ...
η ΑΜΥΝΤΙΚΗ οδήγηση απλά αυξάνει τις πιθανότητές μας επιβίωσης ...
ΧΩΡΙΣ να μάς διασφαλίζει απόλυτα ,,,:sad:
chris_honda
25/04/2010, 08:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
Συμπέρασμα ;;;;
είμασρε έρμαια τών πιθανοτήτων ...
η ΑΜΥΝΤΙΚΗ οδήγηση απλά αυξάνει τις πιθανότητές μας επιβίωσης ...
ΧΩΡΙΣ να μάς διασφαλίζει απόλυτα ,,,:sad:
Κάπως έτσι...
Βύρωνα, τυχερός φιλαράκι... ας είναι μέχρι εδώ.:beer: :beer: :beer:
Στην ΕΟ κοντά στο ξυλόκαστρο, με βροχή εφυγε το μπροστινό αγροτικό και αρχισε τις σβούρες. Μία να φεύγει αντίθετο, μια προς τα μας. Πηγαινα Πάτρα με ένα φίλο και οι δυο είχαμε ZZR 11. Αντε τώρα να φρενάρεις στον βρεγμένο κ@λοδρομο με τέτοια μηχανάκια. Ευτυχώς δεν μπλόκαρε το μπροστινό και βρεθήκαμε για δευτερόλεπτα να χορεύουμε στην εθνική. Να πατάω φρένο και να το βλέπω να μου ερχεται αλλά ευτυχώς για μας το αγροτικό εφυγε από τον δρόμο στα χωράφια χωρίς ασχημες συνέπειες.
Ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου ρθει η στραβή γι' αυτό προσοχή μεγάλη. Και δυστυχώς έχω δει και γω πολλές φορές να γίνονται τέτοια περιστατικά με ΙΧ αλλά και με μοτο.
Αρα ναι, γίνονται και μάλιστα συχνά οπότε προσοχή μεγάλη για να μεγαλώνουμε τις πιθανότητες της ασφάλειάς μας.
'Εχω πάθει ακριβώς το ίδιο... :uplate:
Ευτυχώς να λες... :wave2:
takis-kk
25/04/2010, 09:37
Αιφνιδιασμός...
Ο χειρότερος εφιάλτης κάθε οδηγού.
Ποτέ "χαλαροί" στην οδήγηση. Ολες τις φορές που "σαβουριάστηκα", ευτυχώς λίγες και σχετικά ανώδυνες (απο καλή τύχη), ήμουν χαλαρός και απολάμβανα είτε το τοπίο είτε ενα ζευγάρι γάμπες (οχι ποδοσφαιριστή).
Διαβάζω συχνά σε τεστ μοτο που ο συντάκτης-δοκιμαστής δεν θέλει να "θάψει" τελείως, πως η τάδε... μοτο μπορεί να υστερεί σε κάποια πράγματα .... αλλά είναι ιδανική για .. χαλαρές βόλτες... υπο το σεληνόφως...
Οι μόνες χαλαρές βόλτες που επιτρέπω στον εαυτό μου είναι αυτές που διαβάζω στο φόρουμ , κυρίως στα "ταξιδιωτικά".
Να είστε όλοι καλά , να γράφετε για τα ταξίδια σας και να βάζετε πολλές φωτογραφίες για μας τους "λιγουλάκι" μεγαλύτερους .
Υ.Γ Ειναι περίεργο αλλά όσο αισθάνομαι τα χρονικά όρια να στενεύουν.. τόσο μούρχεται διάθεση να γκαζώνω . Είναι καλό αυτό ??
sapila racing
25/04/2010, 10:17
Αμαν ρε φίλε, τωρα το είδα. Τι να πείς, όλα παίζουν τελικά...
Ελπίζω να μην σε χάλασε και να πέρασες καλά στο TD, δεν μπόρεσα να ερθω τελικά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αμαν ρε φίλε, τωρα το είδα. Τι να πείς, όλα παίζουν τελικά...
Ελπίζω να μην σε χάλασε και να πέρασες καλά στο TD, δεν μπόρεσα να ερθω τελικά.
Μια χαρα ήταν. Κρίμα που δεν ηρθες. :beer:
Εκείνη την ώρα γύριζα από το TD γιατί είχε πιάσει βροχή και έκαναν στάση για μια ώρα περίπου . Ίσως Λίγο νωρίτερα . Ευτυχώς που όλα τελείωσαν καλά. Πάντως το οδόστρωμα ήταν κάπως με την λιγοστή βροχή που είχε πέσει . Προσοχή ρε μάγκες γιατί καλή και άγια η μοτοσυκλέτα αλλά μεγαλύτερο αγαθό από την υγεία μας δεν υπάρχει . Το TD btw είχε μερικά απρόοπτα ... Και να σκεφτείς ότι δεν έτρεξα ^^.
Panopticon7
25/04/2010, 11:41
Εσκασε το λαστιχο και τσαρουχωσε το φρενο μαλλον
Eίναι πολύ σοκαριστικό να το ζεις από τόσο κοντά. Πιστεύω πως πολλοί από εμάς έχουμε ζήσει κάτι ανάλογο. Αφού εσύ είσαι καλά, όλα καλά λοιπόν. :beer: :beer:
Τι λες ρε Βυρωνα?Τοχω παθει κι εγω με φορτηγακι που "εκοψε" τιμονι και μου πεσαν τα μαλλια μεχρι να φρεναρω.
απ'ότι διαβάζω έχετε πολλοί ζήσει τέτοια κωλοκατάσταση... :uplate:
μακάρι η τύχη να'ναι πάντα με το μέρος μας και να κρατούμε όσο μπορούμε αποστάσεις ασφαλείας.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
chr1s_86
25/04/2010, 20:52
Aφού δεν έγινε τίποτα άλλο όλα καλά......
(Προτείνω όποιος γράφει εδώ σε τέτοιες περιπτώσεις να βάζει ένα "όλα καλά", "όχι πτώση" ή κάτι αντίστοιχο σε παρένθεση στον τίτλο του thread έτσι ώστε να το ανοίγουμε ήρεμοι... )
konsttanttinos
25/04/2010, 21:10
Βυρωνα ευτυχως που υπαρχει και δικυκλη τυχη.
Ποτε ξανα, και αναψε και κανενα κερακι.:beer:
castoras
25/04/2010, 22:55
Τέλος καλό όλα καλά!
Έχει τύχει να δω αυτοκίνητο να του σκάει μπροστινό λάστιχο και από την αριστερή να βρίσκεται στη δεξια λωρίδα,δυο αυτοκίνητα μπροστά από εμένα,ευτυχώς με λίγα χιλιόμετρα!
makis206
26/04/2010, 07:44
Μη χειρότερα και ποτέ να μη συμβεί σε κανέναν τέτοιο πράγμα.. :uplate:
Ουφ..!:beer: :beer:
Cpt. Haddock
26/04/2010, 07:50
:uplate: :sick:
Ευτυχώς, όλα καλα... :look:
DimChios
26/04/2010, 08:08
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!!!
Επεστρεφα με το αμαξι απο Πατρα πριν 2-3 χρονια και στα Goody's εκει στα Μεγαρα, ολα χαλαρα οπως κι εσυ, ενα Corsa στα καλά καθούμενα αρχιζει τα ζιγκ-ζαγκ, εχοντας πλαι του μια νταλικα!!!
Ευτυχως ουτε μπαριερες, ουτε τιποτα! Ο νταλικας το ποαιρνει πρεφα και τραβαει τερμα δεξια και ολοι οι πισω (ευτυχως οχι πολλοι γιατι την ειχαμε την καραμπολα στο τσεπακι) πλακωνωμαστε στα φρενα!
Κλαταρισμα ελαστικου!
Απλα το ακινητοποιησε χεσμενος βεβαια ο τυπος χωρις να γινει τιποτα!
Και αλλη μια φορα, πηγαινοντας για Πατρα (παλι) πριν το Ξυλοκαστρο, πανω στη στροφη, μλκας με CORSA ΠΑΛΙ, το χανει και φερνει σβουρες απο μπαριερα σε χαντακι σε αποσταση "βολης" (εγω πηγαινα, αυτος ερχοταν) και ΙΣΑ που προλαβα να σταματησω!!!!...και απο πισω μου νταλίκα που λογω ύψους το ειδε ΚΛΑΣΜΑΤΑ νωριτερα απο μενα και αρχισε τα φρενα οριακα να μη διπλωσει!!!
ΓΜΣΕ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!
Χ3σμεντεν!!!
:sick:
:eyepop:
ευτυχως ολοι καλα...
glargkatzis
26/04/2010, 09:13
χαμός γίνεται τελικά.... πρίν λίγο επέστρεψα γραφείο και διάβασα το θρέντ.... ερχόμενος , στο αντίθετο ρεύμα, κ@ριόλα με toyota carina παρκαρισμένη κάθετη σε φαρδύ πεζοδρόμιο, κάνει όπισθεν και αριστερά για να μπεί στο ρεύμα μου..... εγώ εντάξει πρόλαβα να περάσω, ο παππούς όμως που ήταν πίσω της τα είδε όλα:eyepop: .....συγχρονίστηκε η μ@λάκω και τον κυνηγούσε με όπισθεν για να το ισιώσει και ο παππούς πιο γρήγορα πηδάλι ....αστείο και τραγικό ταυτόχρονα....:wave2: